2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ay Allahım haberin güzelliğine bakın kızlar ikiz geliyormuş bütün zor günlerin ödülü olmuş ne güzel

Ay Allahım haberin güzelliğine bakın kızlar ikiz geliyormuş bütün zor günlerin ödülü olmuş ne güzel
Yaaa canim benim rabbim daha güzel haberleri size nasip etsin inşallah tek bi negatif almadan devam ederiz rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Evet canım hayırlısı artık bilmiyorum 2 transfer edildi ama
Hayırlı olsun canım sag salim kucagımiza almayı da nasip etsin inşallah rabbimbuyuk ihtimalle ikiz değeri sag salim gelsinler insallah bütün minnoslar

Benimde öyle oldu sjsjsh inşallah bu akşam daha sakin bir şekilde uyurum

Maşallah canım muhtemel beni de 20 aralık alır 10 günlük ilaç kullanımı 16 sında bitiyor bekletmez fazla.
Ayyyy hadi inşallah geçen ki rahatsızlığımdan bişey söyleyecek doktor diye çok korktum ama hamd olsun kontrol güzel geçti haftaya yine gidicem bakalım
Amin amin canım benim inşallah Allah razı olsun
Iron Butterfly ilaç değişimi yada farklı bir ilaç eklemesi yaptı mı canım yoksa aynı ilaca devam mı
Yok gülüm ayni ilaçlar devam cuma gününe kadar
Estrofem sabah öğle akşam 1
Folbiol günde 1 yarım
Yanına ek başka bişey yok şimdilik

Yaaaaaa o kadar çok sevindim ki anlatamam Allah'ım ne güzel bir duygu çabala çabala olmasın ummadığın anda 2 can birden olsun Rabbim sen ne büyüksün nasıl mucizelere kâdirsin hamd olsun sana inşallah canım anne güzel anne tebrik ederim sonuna kadar sana sımsıkı tutunuz sonunda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Allah'ım Allah'ım

Hayırlı kapılar açılsın önümüze inşallah bu ay bütün dertlerimiz sıkıntılarımız uçup gitsin bize güzellikler kalsın inşallah
Amin inşallah canım o güzelliklere hepimizin çok ihtiyacı var hep beraber burda bebişlerimizi konuşuruz inşallah

Yaaaa kuzum benim negüzel mesaj tum samimiyetini hissettim resmen allahım hepinizs nasip etsin inşallah canım benim rabbim o kadar büyükki sen bittim dersin rabbim yettim der bütün gücümun tükendiği anda öyle mucize yolladiki rabbim hepimize mucizeler nasop etsin allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah cnm benimgüzel mesajin samimiyetin icin teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…