- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.161
Ay Allahım haberin güzelliğine bakın kızlar ikiz geliyormuş bütün zor günlerin ödülü olmuş ne güzelAllah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Transfer günü sayılmıyor canım dolayısıyla 9.gunun oluyo bugun hayırlı olsun 2 transfer mi değerin yüksek ikiz olma ihtimali varBugun transfer günüyle beraber 10 gün olucak
Yaaa canim benim rabbim daha güzel haberleri size nasip etsin inşallah tek bi negatif almadan devam ederiz rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahAy Allahım haberin güzelliğine bakın kızlar ikiz geliyormuş bütün zor günlerin ödülü olmuş ne güzel
Evet canım hayırlısı artık bilmiyorum 2 transfer edildi amaTransfer günü sayılmıyor canım dolayısıyla 9.gunun oluyo bugun hayırlı olsun 2 transfer mi değerin yüksek ikiz olma ihtimali var
Hayırlı olsun canım sag salim kucagımiza almayı da nasip etsin inşallah rabbimEvet canım hayırlısı artık bilmiyorum 2 transfer edildi ama
Benimde öyle oldu sjsjshinşallah bu akşam daha sakin bir şekilde uyurum
Allah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Ayyyy hadi inşallah geçen ki rahatsızlığımdan bişey söyleyecek doktor diye çok korktum ama hamd olsun kontrol güzel geçti haftaya yine gidicem bakalımMaşallah canım muhtemel beni de 20 aralık alır 10 günlük ilaç kullanımı 16 sında bitiyor bekletmez fazla.
Amin amin canım benim inşallah Allah razı olsunBen ilk iki gün biraz dikkat ettim ama sonra ben de çok kısıtlamadım kendimi. Hele yemek konusunda neredeyse hiç değişiklik yapmadım. Sadece avokado almıştık neredeyse her sabah avokado yedim şimdiye kadar, birkaç gündür de yine sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. Çikileta cips, bunları istediğimde yiyorum yine. Bu kadar.
Ayy güzel geçsin hayırlısı ile, sonra pozitif haberini ver sonra gelsin ultrason fotoğraflarııııı
Çoook sevindiiim. 2 aydır bu konuları takip ettiğim için sizi de takip ediyordum, en baştan hep ikiz gibi gelmişti bana. İkinci kesenin görünmesi ekstra güzel, maşallah annesiii
Yok gülüm ayni ilaçlar devam cuma gününe kadarIron Butterfly ilaç değişimi yada farklı bir ilaç eklemesi yaptı mı canım yoksa aynı ilaca devam mı
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sag salim kucagımiza almayı da nasip etsin inşallah rabbimbuyuk ihtimalle ikiz değeri sag salim gelsinler insallah bütün minnoslar
Yaaaaaa o kadar çok sevindim ki anlatamamAllah razı olsun kuzum hala hastanedeyim yarın taburcu olurum büyük ihtimalle evet şükür tamamen kesildi akşam ultrason a girdim kanama alanı dağılmış şükürler ols5ikinci sürpriz de 2 kese gördük allahım hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 7.denemenin ardından biri bana ikiz olcak dese dalga geçiyor sanırdım şükür bin şükür bu günleri gösteren rabbime hamd olsun rabbim her isteyene nasip etsin inşallah anne baba olmayı
Allah'ım Allah'ımBende adet oldum hadi bakalım başlayalım
İnşallah canım benimmmAllah'ım Allah'ım
Hayırlı kapılar açılsın önümüze inşallah bu ay bütün dertlerimiz sıkıntılarımız uçup gitsin bize güzellikler kalsın inşallah
YaaaaaaaaaaMuayene oldum ayın 23 kontrol 27 transfer yapılacak :)
Amin inşallah canım o güzelliklere hepimizin çok ihtiyacı var hep beraber burda bebişlerimizi konuşuruz inşallahAllah'ım Allah'ım
Hayırlı kapılar açılsın önümüze inşallah bu ay bütün dertlerimiz sıkıntılarımız uçup gitsin bize güzellikler kalsın inşallah
Ay hadi bakalım bir hazırlığımız daha başlıyorBende adet oldum hadi bakalım başlayalım
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuca ulaşacağız hep beraber sırasıylaMuayene oldum ayın 23 kontrol 27 transfer yapılacak :)
Çok çok çok amin canımBu ay inşallah hepimiz
HAMİŞ OLURUZ
Yaaaa kuzum benim negüzel mesajYaaaaaa o kadar çok sevindim ki anlatamamAllah'ım ne güzel bir duygu çabala çabala olmasın ummadığın anda 2 can birden olsun Rabbim sen ne büyüksün nasıl mucizelere kâdirsin hamd olsun sana inşallah canım anne güzel anne tebrik ederim sonuna kadar sana sımsıkı tutunuz sonunda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?