2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Cnm ben 5. Gün idrarda yaptım erken gebelikte silik çizgi çıktı 7. Gün yai dün yaptım 94 çıktı beta hcg çok şükür

Yaaa ne güzel haberler bunlarsag salim gelsin minnoş darısı tüm arkadaslara
Çok teşekkür ederim cnmm böyle ne kadar güzel bir bağ kuruyoruz bu platformda. Birbirimiz için dua ediyoruz seviniyoruz Allah’ım hepimize nasip etsin ekmeklerimizin karşılığını almayı

Cnm ben 5. Gün idrarda yaptım erken gebelikte silik çizgi çıktı 7. Gün yai dün yaptım 94 çıktı beta hcg çok şükür
Allahım bir güzel haber daha ne mutlu bize günden güne çoğalıyor pozitif haberlerimiz darısı bize olsun inşalalh

Rabbim razı olsun inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu
Yaaaaaaaa
Allahım bir güzel haber daha ne mutlu bize günden güne çoğalıyor pozitif haberlerimiz darısı bize olsun inşalalh
Birlikte büyüyoruz

Ne diyorsun5.gün embriyosu 7.günüm az da olsa pembe çizgi olmalıydı.Hayırlısı bakalımHer iki duruma da razıyımRabbime teslim oldum.
Var zaten pembe çizgi
kopkoyu olmasını bekleme şimdi
Yarın mutlaka ilk idrar ile yap elinde test varsa mutlaka.

Hayırlı olsun keseyı karındanmı goruldu cnm kaç haftalık su anda
hayır canım vajinal ultrason da gördü zaten transferin 11.gunu kanama başladı 13.gun zaten mümkün değil karindan gozukmez bugün 4+5 daha darısı hepinize inşallah canım

Ne diyorsun5.gün embriyosu 7.günüm az da olsa pembe çizgi olmalıydı.Hayırlısı bakalımHer iki duruma da razıyımRabbime teslim oldum.
Canimmm çizgiyi bende gördüm oldu bu iş eğer olmasaydı hiç çıkmazdı çok çok sevindim masallahhh Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah yarın bende kan ver

hayır canım vajinal ultrason da gördü zaten transferin 11.gunu kanama başladı 13.gun zaten mümkün değil karindan gozukmez bugün 4+5 daha darısı hepinize inşallah canım
Oyyy kuzum hepsini okudum nasıl heyecanlandım çok şükür bin şükür iki minnoş geliyor desene maşallah elleri ayakları minik minik oyy tebrik ederim sağlıkla büyüsünler inşallah evlatların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…