- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.621
Aslında narında fazlası zarar ve drlar kendi istedikleri kalınlıkta daha fazla kalınlaşmasını istemiyorlar rahmin kuzum8-9-10-11-12 mm normal diye biliyorum canım . Aman doktorları boşver onlara kalsa hiç birşey yasakta degil serbestte degilhamurişi yada pasta börek degil de yedigimiz bir kase fazladan nar olsun ne zararı olabilir
Tabi canım fazlasını istemiyorlar da o çok zor olan bir şey rahmin fazla kalınlaşması çok çok az sayıda kadında oluyor. Genel problem istenildiği kalınlığa gelmemesi. 7-12 arası sınır diye düşünebilirsinAslında narında fazlası zarar ve drlar kendi istedikleri kalınlıkta daha fazla kalınlaşmasını istemiyorlar rahmin kuzumben diğer transferlerde aklıma gelirse iki güne bir bardak nar içmiştim yine kalinlasti ama ilaçlardan mi nardan mi bilemiyorum fazla da tüketmeyin bence
Canım çok çok sevindim. Şükürler olsun.embryom 7 hücreli olmuş dondurulmuş şükürler olsunHayyal
sağolasın canımm darısı senin miniklerine ve hamileliklerimizeCanım çok çok sevindim. Şükürler olsun.
Gözün aydın canım 3. gün embriyosu oldu yani demiembryom 7 hücreli olmuş dondurulmuş şükürler olsunHayyal
Bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur inşallah canım güzel yorumlayalım güzel olsunYaa benim bugün kasıklarım regli olcakmışım gibi çok ağrıyor neden olabilir transferin 6. Günü bugün
Dün daha hafifti bugün sanki regli kapıda gibi
İnşallah doktorlarımızın ve olması gerektiği kadar kalınlıkta olur ben fazla tüketmedim ilk başta iki günde bir yiyordum sonra yiyemedim bugün 12. gün şimdiye kadar 2 nar bir bardakta suyunu içtim. Yarın kontrol günü bakalım hangi seviyeye gelmiş göreceğizAslında narında fazlası zarar ve drlar kendi istedikleri kalınlıkta daha fazla kalınlaşmasını istemiyorlar rahmin kuzumben diğer transferlerde aklıma gelirse iki güne bir bardak nar içmiştim yine kalinlasti ama ilaçlardan mi nardan mi bilemiyorum fazla da tüketmeyin bence
Bir dahaki ay transfer nasipse o zaman?sağolasın canımm darısı senin miniklerine ve hamileliklerimize
Aynen biliyorum 7-12 yeterli ve zaten verilen ilaç bu değerlere gelmesini zaten sağlıyor nar birazda psikolojik olarak desteklemekTabi canım fazlasını istemiyorlar da o çok zor olan bir şey rahmin fazla kalınlaşması çok çok az sayıda kadında oluyor. Genel problem istenildiği kalınlığa gelmemesi. 7-12 arası sınır diye düşünebilirsin
sağolasın canım bugün 4.gündü aslında ama 3.gün embroyosu gibi oluyo dimiGözün aydın canım 3. gün embriyosu oldu yani demi
Bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur inşallah canım güzel yorumlayalım güzel olsun
İnşallah doktorlarımızın ve olması gerektiği kadar kalınlıkta olur ben fazla tüketmedim ilk başta iki günde bir yiyordum sonra yiyemedim bugün 12. gün şimdiye kadar 2 nar bir bardakta suyunu içtim. Yarın kontrol günü bakalım hangi seviyeye gelmiş göreceğiz
aynen canım inşallah nasip olursa adetin 1.günü drna gidersin demişlerdiBir dahaki ay transfer nasipse o zaman?
Hiçbir şey olmaz bende senin gibi yapmıştım aklıma geldikçe içtim zaten ilaçlar kalinlastiriyor merak etmeGözün aydın canım 3. gün embriyosu oldu yani demi
Bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur inşallah canım güzel yorumlayalım güzel olsun
İnşallah doktorlarımızın ve olması gerektiği kadar kalınlıkta olur ben fazla tüketmedim ilk başta iki günde bir yiyordum sonra yiyemedim bugün 12. gün şimdiye kadar 2 nar bir bardakta suyunu içtim. Yarın kontrol günü bakalım hangi seviyeye gelmiş göreceğiz
Canım ben de bir topicte karikatür paylaşmıştım. Onları silip bu bilgilendirmeyi paylaşıyorlar galibaKızlar size de böyle mesaj geldi mi anlamadım da ben hiç birşey
Canım zor elde ettiğin için kafanda senartolar kuruyorsun. Muhtemelen ben olsam ben de öyle yapardım ama yapmamak lazım. Strese sokma kendini. Bebişine odaklanKizlar dusundumde ben okadar testler yaptim, gun gun yaptim cizgi hep daha belirginlesti. Buda degerlerimin katlandigini gosterir. Ben neden bukadar kafama taktim bilmiyorumGecen gun agir falan kaldirdim ya, ondan her halde korktum bi sey olur diye. Bi seyde olsa kanamam olurdu. Bi rahatlatdim kendimi sanki
HoşgeldinIron Butterfly merhaba benide ekler misin bende dün başladım tedaviye ilk denemem ama transfer günüm belli değil çok heyecanliyim umarım ben ve isteyen herkes pozitifi görür
Sen de hoşgeldiiinBeni ekleyebilirsiniz 7 aralık transfer oldum 5 gün ebriyosu yaş 26 öncesinde iki aşılamam var
Gözün aydın canımmmm, darısı başımızaGünaydın kızlaar. Biliyorsunuz test günüm bugündü, ama işe gideceğim için eşim zor olmasın hem bugün öğren sonucu evde sindirelim hadi şimdi gidelim dedi gece yarısıdün verdim kanı, pozitif tabi henüz kese görmeden kalp atışı duymadan da tam gebeyim diyemiyor insan sanırım ama durum bu
Benim de çok bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor özellikle geceleri, zor rahat ediyorum. Bebek büyüyor, rahim de büyüyor o yüzden oluyor ağrılar bildiğim kadarıyla. Endişelenmemek pek elde değil cidden ama gönlünüzü ferah tutun olabildiğince
Kuzu benim de amh ım 0. 94. Mantık olarak sendennyğksek olduğu için daha çok yumurta beklersin di mi. Ama 3 tanr uygun gelişimde folikülüm var. 1 tane de geride kalmış bir foliküşüm ve içinden ne çıkacağı belli değil. Sen içini ferak tut. Ben bugün bunsayıları kafama takığ doktorla görüştüm. "Tabiki kaliteli embriyo şansımı etkiliyor ama 25 folikülü olup hiç yumurta toplanmayanları da görüyoruz. Ya da 20 yumurta toplanıp hiç sağlıklı embriyo elde edemediklerimiz de oluyor. Burda önemli olan hastadan max. Kaç yumurta alabiliriz ve elimize sağlıklı embriyo kalır mı? Tek embriyo elde etmemiz yeterli. Sayılara takılmayın hiç üstüne düşünmeyin" dedi. Tüp bebek tamam bilimsel bir olay ama büyük oranda şans işi de aynı zamanda. Olmaz denen çok kişinin olduğunu duyuyoruz. Ben sayıları kurcalamayı bıraktım. İnş güzel sonuçlar alırızsağol canım
3.aydayım..perşembe opu oldum 2 yumurtam oldu beklemedeyim
biri döllenmemiş diğeri de dün 3.günüyfü günüyle uyumlu değilmiş
bugün çöp olduğunu söylemek için ararlar birazdan
8
Canım yukarda yazdıklarımı sana da ithaf ediyorumDoktor moralimi bozduğu için normalde böyle durumlarda iki embriyo koyarız havuzlama yapalım dedi bu zaten çok iyi değil dedi yaa benim için problem değil bunlarda dan dan yüzüne söylenince içime oturdu
Gözün aydınembryom 7 hücreli olmuş dondurulmuş şükürler olsunHayyal
Opunun yapıldığı gün sayılmıyo canım sen opuyla mı 4. gün diyorsun şimdi adet beklemelerin gelecek sonra da gelsin transfer aşamasısağolasın canım bugün 4.gündü aslında ama 3.gün embroyosu gibi oluyo dimi
aynen canım inşallah nasip olursa adetin 1.günü drna gidersin demişlerdi
Hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallah ben buna inanıyorum bu sefer başaracağız kızlarHiçbir şey olmaz bende senin gibi yapmıştım aklıma geldikçe içtim zaten ilaçlar kalinlastiriyor merak etme
Az olsa da öz olsun bizim olsun canım en güzel şekilde embriyoların oluşur inşallahCanım ben de bir topicte karikatür paylaşmıştım. Onları silip bu bilgilendirmeyi paylaşıyorlar galibakarikatür de mi paylaşmayak anlamadım ki
Canım zor elde ettiğin için kafanda senartolar kuruyorsun. Muhtemelen ben olsam ben de öyle yapardım ama yapmamak lazım. Strese sokma kendini. Bebişine odaklan
Hoşgeldin
Sen de hoşgeldiiin
Gözün aydın canımmmm, darısı başımıza
Kuzu benim de amh ım 0. 94. Mantık olarak sendennyğksek olduğu için daha çok yumurta beklersin di mi. Ama 3 tanr uygun gelişimde folikülüm var. 1 tane de geride kalmış bir foliküşüm ve içinden ne çıkacağı belli değil. Sen içini ferak tut. Ben bugün bunsayıları kafama takığ doktorla görüştüm. "Tabiki kaliteli embriyo şansımı etkiliyor ama 25 folikülü olup hiç yumurta toplanmayanları da görüyoruz. Ya da 20 yumurta toplanıp hiç sağlıklı embriyo elde edemediklerimiz de oluyor. Burda önemli olan hastadan max. Kaç yumurta alabiliriz ve elimize sağlıklı embriyo kalır mı? Tek embriyo elde etmemiz yeterli. Sayılara takılmayın hiç üstüne düşünmeyin" dedi. Tüp bebek tamam bilimsel bir olay ama büyük oranda şans işi de aynı zamanda. Olmaz denen çok kişinin olduğunu duyuyoruz. Ben sayıları kurcalamayı bıraktım. İnş güzel sonuçlar alırız
Canım yukarda yazdıklarımı sana da ithaf ediyorumbenim de çok yumurtam çıkmayacak belli ki. Ama bir tane de olsa benimle kalırsa ne mutlu canını sıkma lütfen. Kimle knuştuysam bunsayılara takılma diyor. Benim adette folikül sayımım 8-9du yani çok düşük değildi. Ama gelişen folikül 3 tane hiiç belli olmuyor bu işler
Gözün aydın
Kızlar ben de bugğn ultrasona gittim ayrıca covid testi verdim. Covid testimde sorun olmazsa çarşamba sabah opuya gidicem. Yumurtalarım az gibi görünüyor ama ümitliyimşans dileyin bana
Teşekkürler inş inş hepimizinAz olsa da öz olsun bizim olsun canım en güzel şekilde embriyoların oluşur inşallah
katrecimmm sürecin hayırlı olsun öncelikleCanım ben de bir topicte karikatür paylaşmıştım. Onları silip bu bilgilendirmeyi paylaşıyorlar galibakarikatür de mi paylaşmayak anlamadım ki
Canım zor elde ettiğin için kafanda senartolar kuruyorsun. Muhtemelen ben olsam ben de öyle yapardım ama yapmamak lazım. Strese sokma kendini. Bebişine odaklan
Hoşgeldin
Sen de hoşgeldiiin
Gözün aydın canımmmm, darısı başımıza
Kuzu benim de amh ım 0. 94. Mantık olarak sendennyğksek olduğu için daha çok yumurta beklersin di mi. Ama 3 tanr uygun gelişimde folikülüm var. 1 tane de geride kalmış bir foliküşüm ve içinden ne çıkacağı belli değil. Sen içini ferak tut. Ben bugün bunsayıları kafama takığ doktorla görüştüm. "Tabiki kaliteli embriyo şansımı etkiliyor ama 25 folikülü olup hiç yumurta toplanmayanları da görüyoruz. Ya da 20 yumurta toplanıp hiç sağlıklı embriyo elde edemediklerimiz de oluyor. Burda önemli olan hastadan max. Kaç yumurta alabiliriz ve elimize sağlıklı embriyo kalır mı? Tek embriyo elde etmemiz yeterli. Sayılara takılmayın hiç üstüne düşünmeyin" dedi. Tüp bebek tamam bilimsel bir olay ama büyük oranda şans işi de aynı zamanda. Olmaz denen çok kişinin olduğunu duyuyoruz. Ben sayıları kurcalamayı bıraktım. İnş güzel sonuçlar alırız
Canım yukarda yazdıklarımı sana da ithaf ediyorumbenim de çok yumurtam çıkmayacak belli ki. Ama bir tane de olsa benimle kalırsa ne mutlu canını sıkma lütfen. Kimle knuştuysam bunsayılara takılma diyor. Benim adette folikül sayımım 8-9du yani çok düşük değildi. Ama gelişen folikül 3 tane hiiç belli olmuyor bu işler
Gözün aydın
Kızlar ben de bugğn ultrasona gittim ayrıca covid testi verdim. Covid testimde sorun olmazsa çarşamba sabah opuya gidicem. Yumurtalarım az gibi görünüyor ama ümitliyimşans dileyin bana
yok canım cuma cmtsi pazr pzi 4Opunun yapıldığı gün sayılmıyo canım sen opuyla mı 4. gün diyorsun şimdi adet beklemelerin gelecek sonra da gelsin transfer aşaması
Mucizem çok sağol senin de hayırlı olsun canım. 2021 gebelik planlayanlar topicinden sonra burda da beraber olmak varmışkatrecimmm sürecin hayırlı olsun öncelikle
evet kuzum senin değerin bana bakınca çok çok iyi ve şansın çok yüksek
opuya kadar kaç yumurta çıkcağı belli olmuyor emin ol ve hiç moralini bozma
ben geçen ay 1 yumurtam vardı gittik opuya ama erken çatlamış
bu ay da yine aynısı mı olur zaten 1 yumurtamız varken o da boş mu çıkar dölllenmez mi bi sürü şey düşünürken bi de baktık ki dr 3 tane yumurta saydı
ama birini küçük diye alamadılar
iki toplandı ikiside olgundu ama biri döllenmemiş
diğeri de günüyle uyumlu gelişmemişti dün bugünse çok şükür 7 hücreli olmuş ve dondurmuşlar
ssnin belkide 5-6 çıkar inşallah olgun olur döllenir gelişir
sayı da önemli olgun çıkması daha da önemli
bir pco olandan atıyorum 15-20 yumurta aldı bir ayda boş çıktı öbür ay şansı yine yüksek birinden birinde mutalaka doluları çıkcak ve bi seferde 10-12 den fazla embriyo olma şansı var
nasip kuzum umarım Rabbim bizimde mükafatını verir en kısa zamanda
yok canım cuma cmtsi pazr pzi 4
opu perşembeydi
ay bilmiyoprum nasıl olur tutar mı tutmaz mı sağlıkla bu defa ilerler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?