2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende öyle düşündüm biraz daha iyiyim
İyi ol tabi ki canım benim bizlerin şu an da en çok ihtiyacı olan şey güzel düşünce bol pozitiflik, stres moral bozukluğu yasak bize güzelini düşüneceğiz güzel olacak inşallah hepimiz için. Allah ol dedikten sonra kim önüne geçebilir ki umut etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden tek çaremiz beklemek

Amin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldi

Vasat olan yumurtalıklarım yok ya bakmayacağım kimseye köpeğim var evde o beni herkesten daha mutlu ediyor net.

Amin cnm inş değerimiz katlanarak devam eder,sağlıklı bir sekilde.oğlumda 10.gün 220 çıkmıştı.o yüzden bu değer çok düşük geldi
Benimde oğlumda 9. Gün 130 un üzerindeydi. Bu sefer çok düşük geldi ama artış iyi diyorlar. İnşallah Ben perşembeyi bekleyeceğim. Sen de 2 gün sonra tekrarlayınca mutlaka yaz canım.

Benimde oğlumda 9. Gün 130 un üzerindeydi. Bu sefer çok düşük geldi ama artış iyi diyorlar. İnşallah Ben perşembeyi bekleyeceğim. Sen de 2 gün sonra tekrarlayınca mutlaka yaz canım.
Çok sağol cnmhaber ederim tabi.inş senden de güzel haberler gelirEndişeler hiç bitmiyor.kalp atışını duyana kadar içim pek rahat etmiyecek.

Yaa canım benim Allah razı olsun.
Bazen duygusal boşalma yaşıyoruz işte bir şey denince Allahtan ümit kesilmez ya inşallah güzel haberler alırız güzel şeylere ihtiyacımız var
Kuzum 5.gun 1.kalitede olan tutmayabioirken yuzde 10 şans verdikleri embriyo tutunaniliyo yeter ki rabbim ol desin kalite falan hep hikaye rabbim kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin

Normalda kam mm olmalı ki ?
Hiç sorma bende nar ayıklıayıp yiyorum ama baya bir yedim günde 1 kase koca bir kase sonra da abartmaayayım diyorum,
ilaçta içiyorum zaten doktor da demedi nar iç ye vs,
8-9-10-11-12 mm normal diye biliyorum canım . Aman doktorları boşver onlara kalsa hiç birşey yasakta degil serbestte degil hamurişi yada pasta börek degil de yedigimiz bir kase fazladan nar olsun ne zararı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…