2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende vitamin filan kullandım ama 15000 çokmuş canım ya niye o kadar fazla tuttu ki ben vitaminlere 600 tl ödemiştim ama bulmakta çok zorlanmıştım
Gonal f Üç kalem kullandım en yüksek dozda gelişmediği için argifertil kullandık eşimle 3 ay ikimizin bir aylık 2000 TL tuttu inflamax zart zurt derken uçtu

Kizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım ben simdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Gözünüz aydın minnacıklar ama çok güçlüler bırakmasın sizi inşallah güzel haberlerinizi alırız

Bir çoğumuz o kadar uzun zamandır bekliyoruz ki 1 ay hiçbir şey değil ama sabretmek çok zor heyecan dorukta
Tüp Bebek tedavisi olan arkadaşlar ortalama iğneler ne kadar tuttu? Hangi marka igneler ne kadar ücret ödediniz? Bilgi verir misiniz
Öncelikle sgk raporu ile ödedim ben ilaçları ama meraktan ezcacıya normal fiyatlarını da hep sorduk. Rapor ile 12 kutu menopur, 2 adet cetrotide, 1 adet otriville ve 1 adet antibiyotik aldık. Bunlar raporla 1155 tl tuttu eczacıya sorduğumuzsa rapor olmasaydı bu ilaçlar 7000 tl tutardı dedi ama menopurun yarısını kullanmadım. Sgk raporu ile aldığım için tüm yazılanı aldım ama. çünkü sgk reçetesini yalnızca 1 kez kullanma şansınız var. Parça parça alamıyormuşuz ilave olarak 331 tl ye 1 tane daha cetrotide aldım. Yani raporlu ve fazla alımlarımla beraber 1486 lira ödedim. Raporsuz almış olsam 7500 lirayı bulacaktı. Raporsuz alacağım için menopuru fazla almazdım tabi. Tahmin ediyorum o zaman yarıya düşerdi çünkü zaten menopurun 1 kutusuna 450 tl demişti eczacı. İlaç kısmı biraz da kadının kan değerleri yumurta rezervine göre falan değişiyormuş. Ben ilaçları 1 hafta kadar kullanmış oldum. 8.gün olan bugün de sadece çatlatma iğnesiyle kapanışı yapıcam.
Kizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım ben simdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Güzel sonuçlar al inş kaç yumurtan toplandı kaçı hangi güne kadar döllendi acaba?

SGK ile nasıl ödediniz? Onun şartları var mi

Evet öncelikle sgk dan tüp bebek raporu almak için 3 yıllık evlilik şartı ve 2 başarısız (sadece belirli ilaçlarla yapılan) aşılama şartı var. Eğer erkek azospermiyse ve sperm sayısı belli bir sayının altındaysa (bu sayı çok düşük, şu an net hatırlamıyorum ama dosyalarda yazıyordu lazımsa bakabilirim) ya da kadının amh test sonucu 1.5un altındaysa, bahsettiğim 2 koşulun sağlanmasına bakmaksızın, sgk bir heyet raporu veriyor ve hem tedavinin bir kısmı hem de ilaçların bir kısmı sigorta tarafından ödeniyor. Benim amh değerim düşük olduğu için raporu alabildim. Örneğin benim ilk deneme için tedavi masrafımı 12000 tl den 9860 tl ye düşürdü. İlaçları da zannediyorum %80 oranında karşılıyo. Bu raporu infertelite ve tüp bebek yapan devlet hastanelerinden alabiliceğin gibi özel eğitim araştrma hastanelerinden de alabiliyosun. Ben koç üniversitesi hastanesinden aldım ve tedaviye de orda başladım.

Yaa benim bugün kasıklarım regli olcakmışım gibi çok ağrıyor neden olabilir transferin 6. Günü bugün
Dün daha hafifti bugün sanki regli kapıda gibi
Benimde bugün 6.günüm , şimdiye kadar hiç agrım sızım yoktu. Bugün kasık ogrım çok. Kısa bir iş için dışarı çıktım , agrıdan zor eve attım kendimi

Tabi ki hoşgeldiniz
ekler misİniz beni de .
5.gün çift olcak sanırım.
16 aralık transfer tarhi .
yaşım 32
3.denemem olacak
doktor: funda göde
Tabiki hoşgeldiniz
Beni de eklermisiniz yaş 30,2.deneme,6 aralik da 5.gün çifte embriyo transferi oldum
Tabi ki hoşgeldiniz
Beni ekleyebilirsiniz 7 aralık transfer oldum 5 gün ebriyosu yaş 26 öncesinde iki aşılamam var
Tabi ki hoşgeldiniz
Doktora gidiyorum kızçeler umarım sıkıntı yoktur da rahim hazırlığına başlayabilirim
Allah'ım inşallah güzel haberler alırsın geç gördüm ama
Merkezden merkeze değişiyor kuzum, be opu olurken, histeroskopi olurken filan hep verdim kovit testi
Bende devlette her ne işlem olursa olsun hep kovid test istediler
Ekip ruhu bu işte
kankamda gelir Iron Butterfly
Kambersiz düğün olur mu hiç hemen gidip dalalım kim canını sıkmışsa
Iron Butterfly beni de ekler misin buraya
Tabiki hoşgeldiniz
bende aralıkta başlayacağım ama aralık sonu gibi çünkü anca adetim başlıyor bahçecide başlıyorum bende
Listeye eklenmek istermisiniz
Merhaba hanımlar. Ben de tedavideyim perşembe yumurtalarım toplanacak herhangi bir aksilik olmazsa. Rabbim herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin.
Allah kolaylık versin inşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi
Ayyyy hadi inşallah sana sımsıkı tutunur minik yada minikler
Kızlar merhaba
bende tüp bebek 2. Denemeyle hamile kaldım.Maddi manevi zor süreçler.ALLAH hepinizin yardımcısı olsun.Tüm kalbimle hepinize bol şans diliyorum
Ayyyyy canım anne sende pozitifsin demek ki
Ben devlette tedavi görüyorum ilaçlara şimdilik 1500 verdim raporlu olduğum halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…