- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.581
Canım senin tek transferde değil mi? Bence değerin güzel önemli olan artış sağlaması çok sevindimBenim 10. Gün 58,50 çıktı .simdi ögrendim bana da benim degerim dusuk geldi
Moralini hiç bozma bence bir olsun bizim olsun yeterli zaten. Bence embriyona şans vermelisin eğer olmazsa havuz sistemi yerine tekrar denemeyi tercih edersin şimdi bir kaç ay daha beklemek yerine bence tek embriyonu denemelisinDoktor moralimi bozduğu için normalde böyle durumlarda iki embriyo koyarız havuzlama yapalım dedi bu zaten çok iyi değil dedi yaa benim için problem değil bunlarda dan dan yüzüne söylenince içime oturdu
Hayırlı olsun tedavin eltimin 2015 denemesinden oğlu var aynı zamanda 3 donmuş embriyosu vardı geçen ay çözdürüp 2 transfer edildi ikisi de tuttu dondurulduğu zaman kalitesi neyse ayni kalıyor yani yıllar bi etki etmiyorGecen hafta pazartesi tedavım baslamısdı estrofem kullandım bugunde ikinci kontrolüm rahim kalınlğına baktı 20sıne pazartesiye transfer gunum carsamba ek ılaclar verdı baslıyacam cuma covid testi istedı sonuca gore insallah negatif cıkarsa pazartesi embriyolarım cozulme işlemi yapılacak durumuna gore embriyolar iyiyse bir saat vereceklerbu surecde nelere dikkat ettiniz transfer gunu.. Dondurulmuş embriyo cozumunuz nasıldı Drm genelde saglıklı cozuluyorlar dedı ama aradan cok zaman gectı 2015 bıraz korkuyorum
Önemli olan 2 katı artış olması canım sıkıntı yapm bebeğin seninle onu uzme 13 ile başlayıp gebeligu devam eden var rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimKızlar sonuç 58,50 çıktıçok mu düşük
Bence gayet iyi sonuçta 5 üzeri gebelik demek canım niye çok mu düşük diye düşündün kiKızlar sonuç 58,50 çıktıçok mu düşük
Yaa canım benim Allah razı olsun.Doktor kalitesini bilebilir ama gaybı bilemez ki ...
Benimde tek embriyom var 3.günde üstelik ,
Ben burada 2.gün düşük kalite olup da gebe kalanı da gördüm bak en büyük kötülüğünü kendin yapıyorsun kendine ..
Doktor desin nasipten ötesi yok hiç üzme canım benim sen duanı et ümidini kesme bak bizlere günah işlemek çok kolayken bile rabbim bizlerden ümit kesmiyor sen nasıl kesersin bebişinden bekliyor annesine kavuşmayı
Kaç yumurtan toplanmıştı senin ?Yaa canım benim Allah razı olsun.
Bazen duygusal boşalma yaşıyoruz işte bir şey denince Allahtan ümit kesilmez ya inşallah güzel haberler alırız güzel şeylere ihtiyacımız var
Lütfen ağlama bol bol dua et ve o embriyoma şans verBencede yanlış ordan çıktığımda beri ağlıyorum. Allah razı olsun canım ben zaten olmama ihtimalini biliyorum onun ekstra moral bozarak söylemesine gerek yoktu o koydu. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim
Bende öyle düşündüm biraz daha iyiyimMoralini hiç bozma bence bir olsun bizim olsun yeterli zaten. Bence embriyona şans vermelisin eğer olmazsa havuz sistemi yerine tekrar denemeyi tercih edersin şimdi bir kaç ay daha beklemek yerine bence tek embriyonu denemelisin
4 tane bide dedi ki belki iki üç sene sonra hiç yumurtan olmayacak vasat dedi. Ama ben 14 yumurtam olduğu aylarımı da biliyorumKaç yumurtan toplanmıştı senin ?
Güzel kalbine sağlıkL
Lütfen ağlama bol bol dua et ve o embriyoma şans verbelkide transfer edilmeyi bekleyen bir bebiş seni orda bekliyor annesi üzme kendini de onuda
Seninde tatlımGüzel kalbine sağlık
İki katına çıktığı sürece sıkıntı olmuyor diye biliyorum inşallah çıkarda sevindirir seni bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünKızlar sonuç 58,50 çıktıçok mu düşük
O ne yaaa off ne gereksiz cümleler cidden sinir oldum senin doktorun kim4 tane bide dedi ki belki iki üç sene sonra hiç yumurtan olmayacak vasat dedi. Ama ben 14 yumurtam olduğu aylarımı da biliyorum
Belki belki masallar masallar oluyor biraz4 tane bide dedi ki belki iki üç sene sonra hiç yumurtan olmayacak vasat dedi. Ama ben 14 yumurtam olduğu aylarımı da biliyorum
Nicel taşdemir seviyorum doktorumu iyi de işte biraz dikkat etseydi keşke cümlelerineO ne yaaa off ne gereksiz cümleler cidden sinir oldum senin doktorun kim
Doktorunun adını ver adresini ver basıcazO ne yaaa off ne gereksiz cümleler cidden sinir oldum senin doktorun kim
Hahaha çok yaşa senBelki belki masallar masallar oluyor biraz
Benden 11 toplandı 1 kaldı elime,
Yoluna devam et istikrarlı ol yolun sonu ışık , Üç vakte kadar bebiş görüyorum cinsiyeti kız,
Haneye para girişi oluyor borçlarınız azalıyor yeni bir anahtar var taşınma veya ev alıyorsunuz ama araba için de tekerlek görünmüyor değil
bak kız sana fal baktımmm
Öyle düşünme canım ya pek anlamam değerleri ama inşallah güzel sonuç alırsın kuzum dua ediyorumKızlar sonuç 58,50 çıktıçok mu düşük
Valla seni demoralize eden herkesten uzak dur bu doktorunda dahi olsa gerekirse değiştir. Daha yaşın kaç ki senin bir kaç seneye yumurtan kalmasın? Kalitesi vasat ne demek ya ne kırıcı cümleler. Çok yumurta yada kaliteli embriyo kesin tutacak diye birşey yok. Benim ilk transferimde tam 32 yumurta toplandı ve 5. Güne sadece 3 tane kaldı iyi kalitede ama tutmadı. Şimdiki opumda 24 toplandı ve 4 tane kaldi. Yani fazla yumurta çok iyi demek değil. Canını sıkma hiçNicel taşdemir seviyorum doktorumu iyi de işte biraz dikkat etseydi keşke cümlelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?