2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar bu arada bir sorum var. Hep duyuyorum rahim duvarı kalınlaşması falan diye, kimileri ilaç da kullanıyor kalınlaşmadığı için. Ben şimdi her şey planlandığı gibi giderse direkt taze transfer olucam. Kalınlaşma için herkes ilaç kullanmıyor galiba, neye göre belirleniyor ilaç kullanımı bilen var mı?

canım benim ben de seni gördüğüme çok sevindimaynen kuzum hiç moralini bozma güzel olacak inşallah
aynen nasip olursa adetim gelince başlicam
senin opu ne zaman

canım benim ben de seni gördüğüme çok sevindimaynen kuzum hiç moralini bozma güzel olacak inşallah
aynen nasip olursa adetim gelince başlicam
senin opu ne zaman
İnş gelsin de sorunsuz sıkıntısız başla Onca ilaç kullandın, embriyonun gelişmesine çooook sevindim Koca bir emek var ortada sonucu da güzel gelsin
15 aralık saat 10 da opuya gidicem. Sanıyorum opudan sonra 3.ya da duruma göre 5. Embriyosunu aynı günlerde transfer ediyorlar. İşte bu hesaba göre en geç 20 aralıkta transfer olur diye planlıyoruz. Aralık ayının sonunda da bebişin bizle olduğunu kesinleştiririz diye umuyoruz

Canım taze transfer de zaten kullandığın ilaçlar kalınlığı istenilen ölçüye getiriyor diye biliyorum. Donmuş transfer de estrofem kullandırılıp ölçüm yapılıyor 7 - 12 mm arası olduğunda uygun sayılıyor. Benim opu işlemi öncesi son muayene de 9mm demişti kalınlığa mesela doktorun sana bilgi verir opuya gitmeden önce eminim strese sokma kendini boş yere

inşallah canım benimmm çok zorlu bi yol gerçekten
uuuuvv bi gün kalmış çok heycanlıııııı
yaaa çok sevindim inşallah güzel güzel yumilerin çıkar döllenir gelişir hemen transferin oluşur kuzum
ben de taze transfer istiyodum ama rahim incelmeye başlamış adeti beklicen dedi olmadı sağlık olsun yeterki evladım bana tutunsun gelişsin de sağlıkla olsun gerisini unutup gidiyor insan
z

Şükür canım nasip işte bir embriyomuz bizimle olsun yeterli zaten dualarım seninle

Canim şimdi geçmiş yazıları okurken farkettim pozitif gelmiş çok çok sevindim inanki sağlıkla büyüsün bebişin inşallah

Tüp Bebek tedavisi olan arkadaşlar ortalama iğneler ne kadar tuttu? Hangi marka igneler ne kadar ücret ödediniz? Bilgi verir misiniz
Canım gonal f merional citrotide kullandım. iki tane de çatlatma iğnesi kullandım toplamda 4230 tl ödedim Ekim ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…