2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Olsun artşın iyi benim de düşük diye üzülüyordum bak bir anda fırlamış çok şükür. İnşallah senin de öyle olacak.

Kan sulandırıcı etkisi olduğu için yakın zamanda adet olacaksan daha erkenden gelmesini sağlar. Ama sadece bunu içmek getirmez yani. Doktoruna sordun mu canım belki başka ilaç verir
Tarlusal içmiştim zaten ama bugünle beraber 15 gün oldu olamadım hemşire ile de konuştum normal dedi bir kaç gün daha bekle dedi ama ben sabırsızım transfer sürecine bir türlü giremedim ya

mrb kızlar, yaşım 40,
1.denemem,
3.gun embriyosu 2adet
transfer tarihim 9 aralık
bugun test yaptım 6 gunde, silik bi çizgi çıktı Allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah

Eklentiler

• IMG_20211215_140225.webp
    26 KB · Görüntüleme: 42
Tarlusal içmiştim zaten ama bugünle beraber 15 gün oldu olamadım hemşire ile de konuştum normal dedi bir kaç gün daha bekle dedi ama ben sabırsızım transfer sürecine bir türlü giremedim ya
Bu ay çoğu kişinin gecikti benim de 5-6 gün gecikmişti. Kekik adaçayı ictim her gün bol bol yürüyüş yaptım geldi ama ne kadar etki etti bilmiyorum tabi

Ya bu durum işte hepimizi kahrediyor çıkan haberler de görüyoruz bebeğini sobaya atıp yakanlar çamaşır suyu enjekte edip öldürenler bunlar nasıl anne olabilir diyoruz biz de o annelik duygusunu yaşayabilmek için ne çabalar sarf ediyoruz inşallah hepimiz o güzel duyguyu yaşayacağız en kısa zaman da kızlar
mrb kızlar, yaşım 40,
1.denemem,
3.gun embriyosu 2adet
bugun test yaptım 6 gunde, silik bi çizgi çıktı Allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah
Bir güzel haber daha geldi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım darısı da bizlere olsun sen de erken öğrenenlerdensin

mrb kızlar, yaşım 40,
1.denemem,
3.gun embriyosu 2adet
Hayırlı olsun gözünüz aydın çatlatma iğnesi yapmadıysanız ne güzel erkenden çıkmış hemencik

mrb kızlar, yaşım 40,
1.denemem,
3.gun embriyosu 2adet
hayırlı olsun inşallah olmuştur, sizi üzmek istemem ama ilk transferde çatlatma iğnesi oluyorsunuz ondan dolayıda çıkabiliyor. bende ilk transferde test yapmıştım öyle çıkmıştı sonra öğrenmiştim çatlatma iğnesini böyle bi etkisi olduğunu

saolun kızlar, bilmiyordum bunu, bekliyip görcez artık, hayırlısıı olsun hepimizin

Üzülme lütfen inşallah en güzel ve kaliteli 2 yumurtan olur
Sağol canım inş öyledir şimdi merakla yarın aramalarını beklicem. Transfere hazırlık için folik asit ve progestan yazdılar hemen başladım. İnş çok güçlüdür miniklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…