2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Guzel canimm sukur bir sorun yok dedi ve basladik
Calismaya devam transfere kdr devam sonra biraz ara verecegim
Sen nasilsin
Hamd olsun bugünkü halimize evden dert yanıyorum bende temizlik yapmam lazın ama ben hala battaniye altındayım elimde telefon TV de müge anlı ama temizlik yapmam gerek

Bende ne zaman doktora gitsem öyle oluyor sanırım eşler çok heyecanlı oluyor ve bu şekilde yansıtıyorlar. bizimle beraber onlarda yıpranıyor çok düşünüyorlar benim eşimde heyecan kaygı hep sinir olarak çıkar senin eşinde öyle herhalde ben hiç cevap vermiyorum kendi kendine içi rahatlıyor sonra normale dönüyor hshshs bizim evladımız da olsa aslında iki bebeğe bakıyor gibi olucaz

Eki Görüntüle 2970425
bi baksanıza kızlar gebelik var mı sizce
Olmaz olur mu annesi bak ne güzel sırtarıyor orda ben burdayım diye hayırla kucağına almak nasip olsun canım inşallah
Ay aman zaten o eşlerin anlayışlı olmaması çıldırtıyor bizi ne kadar durumu da anlatsak gene de huysuzluk yapabiliyorlar biz oysaki bu dönemde daha hassas oluyoruz onlarında daha hassas davranması lazım ama biraz eksikler malesef ki neyse sen transferini bebeğini düşün boşver gerisini canım
Hamd olsun bugünkü halimize evden dert yanıyorum bende temizlik yapmam lazın ama ben hala battaniye altındayım elimde telefon TV de müge anlı ama temizlik yapmam gerek
Bunları yapmak çok güzel vallaha şimdi iş başında oturuyoruz ama transferden sonrası için 2 hafta izin aldım oh misler gibi evim de dinleneceğim ve güzel haberle tekrardan işe başlayacağım inşallah günler geçmiyordu senin kontrol cuma günüydü demi canım

Evet gülüm nasipse cuma son kontrol inşallah

Benim esimden umudu keseli cok oldu canim, bos ver Kendisi duyqusuz bi varlik (aslinda belli etmiyo) Yinede seviyorum Butun muayenelere hep tek gittim, bir tek transfere birlikte sehirdisina gittik. Yani elinde olsa onada yalniz gonderirdi canim benim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…