2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

kesinlikle katılıyorum sana ara ara bu düşüncelere uzun zamandır bende giriyorum, sonra diyorum çok mu sorumluluk yüklüyorum çok mu mükemmeliyetçi davranıyorum diye. .. Sonra bu fikirlerden çıkıp bi bakıyosun bu kadar düşünmen boşa hepimiz insanız başımıza geldikçe tecrübeleniyoruz ve yarınımızın garantisi yok. Geleceğimizi düşünmeliyiz tabiki de ama dert etmemeliyiz bence sonuçta herşey olacağına varıyor.

Bebek içinde ilkinde olmaz ikincisinde olmaz yedincide olur belki ama bu senin ne kadar istediğinle alakalı. Ben ilk deneme sonrasında ikinciyi denemek istemedim demekki olmuyo olsa hayırlı olmıcak belki diye düşündüm, sonra eşimin üzüldüğünü görünce senin için bi kez daha deneyeyim daha da olmazsa denemem çok istiyosan sahipsiz bir sürü çocuk var gel onların yuvası olalım dedim. Şimdi bilmiyorum buda olmazsa dener miyim denemez miyim. kısacası o anki ruh halin bile farklı hissettiriyo..

Arkadaşın içinde üzüldüm evet istiyorsa keşke olsaydı ama olmaması bir eksik değil, insan herşeyin annesi babası olabilir önemli olan doğurmak değil gerçekten, dünyanın bin bir türlü hali var o yüzden şükredelim.

Birde şuanki bu ruh halinin sebeplerinden biri de malesef o kullandığın ilaçlar o yüzden şimdii kendine gel ve üzüntülü halini at bi kenara, yarın bunları düşünmüyo olaksın ve farklı kaygıların olucak.. :)

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı neyse güzel mevlam onu bize yaşatsın

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı neyse güzel mevlam onu bize yaşatsın
Bende seninle aynı düşüncedeyim aslında
Ama sonra bir oluyor aaa ne olacak 1 tane embriyo ile nasıl olacak gibi gibi gibi
Sonra hamd et sağ sağlim işlemlerin yapıldı diyorum ,
Yüzdün yüzdün kuyruğuna denk geldi diyorum ama heyecan hep dorukta maalesef ki bizler gerçekten evlat sahibi olmak için çırpınan insanlarız rabbim de bize hayırlı evlatlar nasip etsin.
1 ay sonra belki başka şeyler konuşuyor olacağız.
Rabbim tez zamanda bize doğum için hastane tavsiye topiği açtırsın inşallah..........

Aynen öyle bebeğim inşallah nasipte varsa bir aya kese kalp derken cinsiyet muhabeti durumuna gireriz
Tek olsun bizim olsun bir yumurta bir sperm yeter zaten Allah'ım sağlıkla oluşsun embriyolarin inşallah canım
Aynen

Aman aman negatif olcaksanız da şimdi olun transferden sonra olmayın yapmayınböyle rabbim en hayırlısını bililyor olmaz olmaz denen şeyler bir anda oluveriyor benm annem 3 aşılama 4 tüp bebeek yaş olmuştu 33 babam 39 bir tüp yokama yumurta var diger tüp acık ama yumurta bulunamıyordu hiç ayrca çikolata kisti de vardu doktor artık o kadar denemden sonra vazgeçmişti Hiç olmayacak diye düşündüğü için vazgectikten 2 sene sonra tatildeyken inanılmaz sacma hastalık belirtileri yaşamıştı ve ictiği agrı kesiici antibiyotik haddi hesabu yoktu.megeersem hamileymiş hiç ummadıgımz anda kardeşim olmuştu demek o ki Allah ol derse olur problem yapıp strese girip kendi canımızı sıkmaya degmez ben inanıyorum bu topikteki her kadın hamile kalacak kimi ilk denmede kimi 2 kimi de başka denemelerde öyle veya böyle olacakAllahın izniyle sadece ilk denemede kalanlar diğerlerine göre biraz daha şanslılar o kadar sıkmayın hiçbrrinz tatlı canınızı HERŞEY COK GÜZEL OLACAK sizleri seviyoreee

Ne yazdığımı anlayan beri gelsin :)))

ben d
e aynı senin gibi olmuştum ikinci opuda 2 toplanmıştı sadece ilkinde 6 tane toplanmıştı iki fotoda duruyo birinde nasıl mutluym birinde hungur hungur aglıyorm ama 6 yumurtadan 1 embriyo elde edilirken 2 yumurtanın 5side 5. gune gitti bana umut oldular dilerim seninki de öyle olur canını hic ama hic sıkma kactı amh kaç gozukuyordu ultrasonda

4 aralıkta transfer oldum canım. Çok şükür pozitif.
bende 4 aralıkta transfer oldum 4.gün embriyosuydu test günüm yarın, doktor size ne zaman test yaptırın demişti? birde nasıl anladınız pozitif olduğunu kan testi mi yaptırdınız kaç çıktı, şuan bir sürü sorum var bi yardımcı olur musunuz

Merhaba inşallah hayırlısıyla siz de pozitif bir sonuç alırsınız. Bana 16 sında test yaptırmamı söylemişti doktorum. Ama ben ve oğlum rahatsızlanınca 7. Gün acilde test yaptılar. 12 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…