- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.026
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.121
kesinlikle katılıyorum sana ara ara bu düşüncelere uzun zamandır bende giriyorum, sonra diyorum çok mu sorumluluk yüklüyorum çok mu mükemmeliyetçi davranıyorum diye. .. Sonra bu fikirlerden çıkıp bi bakıyosun bu kadar düşünmen boşa hepimiz insanız başımıza geldikçe tecrübeleniyoruz ve yarınımızın garantisi yok. Geleceğimizi düşünmeliyiz tabiki de ama dert etmemeliyiz bence sonuçta herşey olacağına varıyor.Merhaba kızlar öncelikle ne yazsam nasıl yazsam bilmiyorum duygularım çok karışık hepimiz bu zorlu süreci geçirdik ve halada geçirmeye devam ediyoruz ama hayat işte ne kadar çabalarsak çabalayalım ya zamanı değil belki yada nasibimiz başka yerde bende ilk denememle nasip olursa tüp bebek annesi olacağım çocukları çok seviyorum hemde aşırı çevremde herkeste söyler bana sen ne güzel anne olursun inşallah olurda sende sağlıkla büyütsün diye aslında korkum var birazda endişem ya olmazsa ya tutmazsa ya olurda ben iyi anne olamazsam bakamazsam diye düşünün ki nerden nereyi düşünüyorum topik'te ki pozitif arkadaşlarım Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar versin daha çıkmadı aramızda ama bilinmez sonuçlarla negatif olan arkadaşlarım üzülmeyin demek çok isterim ama insan o kadar emeğin o kadar zorlu sürecin içinden geçerken üzülmeyin demek ağır basıyor insana benim bi yakınım var onun eşinden yama sıkıntısı var doktor geçenlerden son bir ilaç getireceğim yurt dışından onuda kullan olmazsa başka hastanelere paranı yedirme gidin kendinize evlatlık alın demiş ben çok üzüldüm duruma 1 sene var aramızda evlilikte ama insan gerçekten bilemiyor bizim en azından çağremiz sonucumuz oluyor iyide kötü de olsa insan onları düşündükçe daha da üzülüyor bugün bende limoniyim biraz duygu olarak hep pozitif olamıyoruz demek ki
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı neyse güzel mevlam onu bize yaşatsınkesinlikle katılıyorum sana ara ara bu düşüncelere uzun zamandır bende giriyorum, sonra diyorum çok mu sorumluluk yüklüyorum çok mu mükemmeliyetçi davranıyorum diye. .. Sonra bu fikirlerden çıkıp bi bakıyosun bu kadar düşünmen boşa hepimiz insanız başımıza geldikçe tecrübeleniyoruz ve yarınımızın garantisi yok. Geleceğimizi düşünmeliyiz tabiki de ama dert etmemeliyiz bence sonuçta herşey olacağına varıyor.
Bebek içinde ilkinde olmaz ikincisinde olmaz yedincide olur belki ama bu senin ne kadar istediğinle alakalı. Ben ilk deneme sonrasında ikinciyi denemek istemedim demekki olmuyo olsa hayırlı olmıcak belki diye düşündüm, sonra eşimin üzüldüğünü görünce senin için bi kez daha deneyeyim daha da olmazsa denemem çok istiyosan sahipsiz bir sürü çocuk var gel onların yuvası olalım dedim. Şimdi bilmiyorum buda olmazsa dener miyim denemez miyim. kısacası o anki ruh halin bile farklı hissettiriyo..
Arkadaşın içinde üzüldüm evet istiyorsa keşke olsaydı ama olmaması bir eksik değil, insan herşeyin annesi babası olabilir önemli olan doğurmak değil gerçekten, dünyanın bin bir türlü hali var o yüzden şükredelim.
Birde şuanki bu ruh halinin sebeplerinden biri de malesef o kullandığın ilaçlar o yüzden şimdii kendine gel ve üzüntülü halini at bi kenara, yarın bunları düşünmüyo olaksın ve farklı kaygıların olucak.. :)
Bende seninle aynı düşüncedeyim aslındaÇok teşekkür ederim düşünceleriniz için Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı neyse güzel mevlam onu bize yaşatsın
Canim çok çok sevindim146 olmuş canımKanamada kesilse çok iyi olacak.
Tek olsun bizim olsunOldum kuzum 2 tane yumurta topladılarinş güçlüdürler
Aynen öyle bebeğim inşallah nasipte varsa bir aya kese kalp derken cinsiyet muhabeti durumuna girerizBende seninle aynı düşüncedeyim aslında
Ama sonra bir oluyor aaa ne olacak 1 tane embriyo ile nasıl olacak gibi gibi gibi
Sonra hamd et sağ sağlim işlemlerin yapıldı diyorum ,
Yüzdün yüzdün kuyruğuna denk geldi diyorum ama heyecan hep dorukta maalesef ki bizler gerçekten evlat sahibi olmak için çırpınan insanlarız rabbim de bize hayırlı evlatlar nasip etsin.
1 ay sonra belki başka şeyler konuşuyor olacağız.
Rabbim tez zamanda bize doğum için hastane tavsiye topiği açtırsın inşallah..........
Tek olsun bizim olsunbir yumurta bir sperm yeter zaten Allah'ım sağlıkla oluşsun embriyolarin inşallah canım
Aman aman negatif olcaksanız da şimdi olun transferden sonra olmayınMerhaba kızlar öncelikle ne yazsam nasıl yazsam bilmiyorum duygularım çok karışık hepimiz bu zorlu süreci geçirdik ve halada geçirmeye devam ediyoruz ama hayat işte ne kadar çabalarsak çabalayalım ya zamanı değil belki yada nasibimiz başka yerde bende ilk denememle nasip olursa tüp bebek annesi olacağım çocukları çok seviyorum hemde aşırı çevremde herkeste söyler bana sen ne güzel anne olursun inşallah olurda sende sağlıkla büyütsün diye aslında korkum var birazda endişem ya olmazsa ya tutmazsa ya olurda ben iyi anne olamazsam bakamazsam diye düşünün ki nerden nereyi düşünüyorum topik'te ki pozitif arkadaşlarım Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar versin daha çıkmadı aramızda ama bilinmez sonuçlarla negatif olan arkadaşlarım üzülmeyin demek çok isterim ama insan o kadar emeğin o kadar zorlu sürecin içinden geçerken üzülmeyin demek ağır basıyor insana benim bi yakınım var onun eşinden yama sıkıntısı var doktor geçenlerden son bir ilaç getireceğim yurt dışından onuda kullan olmazsa başka hastanelere paranı yedirme gidin kendinize evlatlık alın demiş ben çok üzüldüm duruma 1 sene var aramızda evlilikte ama insan gerçekten bilemiyor bizim en azından çağremiz sonucumuz oluyor iyide kötü de olsa insan onları düşündükçe daha da üzülüyor bugün bende limoniyim biraz duygu olarak hep pozitif olamıyoruz demek ki
Ne yazdığımı anlayan beri gelsin :)))Aman aman negatif olcaksanız da şimdi olun transferden sonra olmayınyapmayınböyle rabbim en hayırlısını bililyor olmaz olmaz denen şeyler bir anda oluveriyor benm annem 3 aşılama 4 tüp bebeek yaş olmuştu 33 babam 39 bir tüp yokama yumurta var diger tüp acık ama yumurta bulunamıyordu hiç ayrca çikolata kisti de vardu doktor artık o kadar denemden sonra vazgeçmişti Hiç olmayacak diye düşündüğü için vazgectikten 2 sene sonra tatildeyken inanılmaz sacma hastalık belirtileri yaşamıştı ve ictiği agrı kesiici antibiyotik haddi hesabu yoktu.megeersem hamileymiş hiç ummadıgımz anda kardeşim olmuştu demek o ki Allah ol derse olur problem yapıp strese girip kendi canımızı sıkmaya degmez ben inanıyorum bu topikteki her kadın hamile kalacak kimi ilk denmede kimi 2 kimi de başka denemelerde öyle veya böyle olacakAllahın izniyle sadece ilk denemede kalanlar diğerlerine göre biraz daha şanslılar o kadar sıkmayın hiçbrrinz tatlı canınızı HERŞEY COK GÜZEL OLACAK sizleri seviyoreee
4 aralıkta transfer oldum canım. Çok şükür pozitif.B Baharekinci canım sen hangi gün transfer oldun yanlış anlamadıysam sonucun pozitif mi ?
e aynı senin gibi olmuştum ikinci opuda 2 toplanmıştı sadece ilkinde 6 tane toplanmıştı iki fotoda duruyo birinde nasıl mutluym birinde hungur hungur aglıyorm ama 6 yumurtadan 1 embriyo elde edilirken 2 yumurtanın 5side 5. gune gitti bana umut oldular dilerim seninki de öyle olur canını hic ama hic sıkma kactı amh kaç gozukuyordu ultrasondaFolikül sayısından dolayı hazırlıklıydım zaten o yüzden yıkılmadım duyunca. Ama insanda bir korku oluyor tabi. Bir de daha önce aneztezi almış olmama rağmen ilk defa operasyondan çıkınca gözümü açtığım gibi ağlamaya başladım. Hemşire anesteziden sonra olabiliyo dediherhalde yaptığım stresin dışavurumu oldu ama şu an iyiyim, korkuyorum tabi ama ümitliyim sen nasılsın nasıl gidiyor var mı gelişme?
bende 4 aralıkta transfer oldum 4.gün embriyosuydu test günüm yarın, doktor size ne zaman test yaptırın demişti? birde nasıl anladınız pozitif olduğunu kan testi mi yaptırdınız kaç çıktı, şuan bir sürü sorum var bi yardımcı olur musunuz4 aralıkta transfer oldum canım. Çok şükür pozitif.
Ne diyosunKızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
58,50 iki gün önceNe diyosunIlk ne kadar cikmisgiki?
Seni cok iyi anliyorum, canim benim58,50 iki gün önce
Merhaba inşallah hayırlısıyla siz de pozitif bir sonuç alırsınız. Bana 16 sında test yaptırmamı söylemişti doktorum. Ama ben ve oğlum rahatsızlanınca 7. Gün acilde test yaptılar. 12 çıkmıştı.bende 4 aralıkta transfer oldum 4.gün embriyosuydu test günüm yarın, doktor size ne zaman test yaptırın demişti? birde nasıl anladınız pozitif olduğunu kan testi mi yaptırdınız kaç çıktı, şuan bir sürü sorum var bi yardımcı olur musunuz
Canım çok üzüldüm. Eylül ayında ben de aynı durumu yaşadım çok zor. İnşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.58,50 iki gün önce
Son kalan embriyomduSeni cok iyi anliyorum, canim benimUzulmemek elde degil tabi ama uzulme. Keske katlansaymis ama demekki saglikli degilmis, benim doktorunda dediyi gibi Allahda sana sagliksiz bi evlat vermek istememis. Canim benim, cok uzgunum. Yedek embriyon var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?