- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.101
Folikül sayısından dolayı hazırlıklıydım zaten o yüzden yıkılmadım duyunca. Ama insanda bir korku oluyor tabi. Bir de daha önce aneztezi almış olmama rağmen ilk defa operasyondan çıkınca gözümü açtığım gibi ağlamaya başladım. Hemşire anesteziden sonra olabiliyo dedihayır hayırrr hiç üzülmee kuzum önemli olan olgun olup döllenmesi inşallah iki tane nur topu gibi emriyon olur sana da tutunur kuzum sakın bozma moralini
Merhaba cnm seninle aynı gün transfer olmuşuz bende ayın 13. pazartesi olmuştum transfer ayın 23. Test günümüz inşallah mutlu haberleri almak nasip olurKizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım bensimdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Maşallah cnm ne güzel darısı bizlerin başına inşallahKızlaaar bugün test günümdü. 7.gün değerim 94 çıkmıştı bugün çok şükür 830 çıktıAy o kadar heyecanlıyım ki Allah’ım bekleyen herkese bu güzel haberi almasını nasip etsin Allahın keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
ElhamdülillahElhamdülillah
Merhaba hoşgeldiniz hiç fark etmedim kusuruma bakmayın ekliyorum hemen tekrardan hoslegdiniz aramızaBu arada listede adımı görmedim çnceden yazmıştım ama araya karıştı heralde13 aralık transfer günüm, 5. Gün embriyosu ve 1 tane transfee yapıldı. 23 aralık test günüm
Oyyyy gülüm dualarım seninle inşallah inşallah 2si de sana nasip olur sımsıkı güçlenir gelirler seninle birlikteSağol canım inş öyledirşimdi merakla yarın aramalarını beklicem. Transfere hazırlık için folik asit ve progestan yazdılar hemen başladım. İnş çok güçlüdür miniklerim
İnsan kafasında herşeyi düşünüyor ama bildiğim tek şey şu ki herşeyden Rabbimden biz ne yaparsak yapalım oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor. Bu kadar düşünmekte bizi yıpratıyor o yüzden akışına bırakmak lazm.Merhaba kızlar öncelikle ne yazsam nasıl yazsam bilmiyorum duygularım çok karışık hepimiz bu zorlu süreci geçirdik ve halada geçirmeye devam ediyoruz ama hayat işte ne kadar çabalarsak çabalayalım ya zamanı değil belki yada nasibimiz başka yerde bende ilk denememle nasip olursa tüp bebek annesi olacağım çocukları çok seviyorum hemde aşırı çevremde herkeste söyler bana sen ne güzel anne olursun inşallah olurda sende sağlıkla büyütsün diye aslında korkum var birazda endişem ya olmazsa ya tutmazsa ya olurda ben iyi anne olamazsam bakamazsam diye düşünün ki nerden nereyi düşünüyorum topik'te ki pozitif arkadaşlarım Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar versin daha çıkmadı aramızda ama bilinmez sonuçlarla negatif olan arkadaşlarım üzülmeyin demek çok isterim ama insan o kadar emeğin o kadar zorlu sürecin içinden geçerken üzülmeyin demek ağır basıyor insana benim bi yakınım var onun eşinden yama sıkıntısı var doktor geçenlerden son bir ilaç getireceğim yurt dışından onuda kullan olmazsa başka hastanelere paranı yedirme gidin kendinize evlatlık alın demiş ben çok üzüldüm duruma 1 sene var aramızda evlilikte ama insan gerçekten bilemiyor bizim en azından çağremiz sonucumuz oluyor iyide kötü de olsa insan onları düşündükçe daha da üzülüyor bugün bende limoniyim biraz duygu olarak hep pozitif olamıyoruz demek ki
Insallah canim Aminn insallahMerhaba cnm seninle aynı gün transfer olmuşuz bende ayın 13. pazartesi olmuştum transfer ayın 23. Test günümüz inşallah mutlu haberleri almak nasip olur
Maşallah cnm ne güzel darısı bizlerin başına inşallah
Elhamdülillah
Estağfurllah cnm ne kusuru hoşbuldukMerhaba hoşgeldiniz hiç fark etmedim kusuruma bakmayın ekliyorum hemen tekrardan hoslegdiniz aramıza
İnş istediğin gibi olur sonuç.. sağlıklı sıhhatli döllensinler yeter, yumurta sayısını dert etme o yüzdenOldum kuzum 2 tane yumurta topladılarinş güçlüdürler
Öyle gerçekten Rabbim hepimizin kucağına neşe kaynağı bıraksın inşallahİnsan kafasında herşeyi düşünüyor ama bildiğim tek şey şu ki herşeyden Rabbimden biz ne yaparsak yapalım oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor. Bu kadar düşünmekte bizi yıpratıyor o yüzden akışına bırakmak lazm.
Amin canım inşallahÖyle gerçekten Rabbim hepimizin kucağına neşe kaynağı bıraksın inşallah
çok büyük sabr gerek gerçekten zor çünkü kuzumFolikül sayısından dolayı hazırlıklıydım zaten o yüzden yıkılmadım duyunca. Ama insanda bir korku oluyor tabi. Bir de daha önce aneztezi almış olmama rağmen ilk defa operasyondan çıkınca gözümü açtığım gibi ağlamaya başladım. Hemşire anesteziden sonra olabiliyo dediherhalde yaptığım stresin dışavurumu oldu ama şu an iyiyim, korkuyorum tabi ama ümitliyim sen nasılsın nasıl gidiyor var mı gelişme?
Oyyyy gülüm dualarım seninle inşallah inşallah 2si de sana nasip olur sımsıkı güçlenir gelirler seninle birlikte
Çok sağolun kızlar. Kimileri tek yumurtayla bil tek denemede elde diyor. Biraz da kısmetimde ne varsa o olacak. O yüzden aşırı negatif değilim ama onca emeğin heba olma korkusu yok değil tabiİnş istediğin gibi olur sonuç.. sağlıklı sıhhatli döllensinler yeter, yumurta sayısını dert etme o yüzden
Hemen gülümIron Butterfly benimde transfer tarihimi düzenler misin canım 20 Aralık seninle aynı gün transfer olacağız
Öyle gerçekten az önce demek istediğim de buydu 1 de olsa yine umudumuz varÇok sağolun kızlar. Kimileri tek yumurtayla bil tek denemede elde diyor. Biraz da kısmetimde ne varsa o olacak. O yüzden aşırı negatif değilim ama onca emeğin heba olma korkusu yok değil tabiİnş yakında güzel haberler verebilirim
Aminnn inşallah canım benim bekliyoruz rabbim verecek .Öyle gerçekten az önce demek istediğim de buydu 1 de olsa yine umudumuz varefsunn210102 kuşumun da 11 yumurtadan sadece 1 yumurtası kalmış elinde oda bir umut yani inşallah güzel mevlam yardımcımız olur bugünlerde geçip gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?