2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

hayır hayırrr hiç üzülmee kuzum önemli olan olgun olup döllenmesi inşallah iki tane nur topu gibi emriyon olur sana da tutunur kuzum sakın bozma moralini
Folikül sayısından dolayı hazırlıklıydım zaten o yüzden yıkılmadım duyunca. Ama insanda bir korku oluyor tabi. Bir de daha önce aneztezi almış olmama rağmen ilk defa operasyondan çıkınca gözümü açtığım gibi ağlamaya başladım. Hemşire anesteziden sonra olabiliyo dedi herhalde yaptığım stresin dışavurumu oldu ama şu an iyiyim, korkuyorum tabi ama ümitliyim sen nasılsın nasıl gidiyor var mı gelişme?

Kizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım ben simdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Merhaba cnm seninle aynı gün transfer olmuşuz bende ayın 13. pazartesi olmuştum transfer ayın 23. Test günümüz inşallah mutlu haberleri almak nasip olur
Maşallah cnm ne güzel darısı bizlerin başına inşallah
Elhamdülillah

Merhaba kızlar öncelikle ne yazsam nasıl yazsam bilmiyorum duygularım çok karışık hepimiz bu zorlu süreci geçirdik ve halada geçirmeye devam ediyoruz ama hayat işte ne kadar çabalarsak çabalayalım ya zamanı değil belki yada nasibimiz başka yerde bende ilk denememle nasip olursa tüp bebek annesi olacağım çocukları çok seviyorum hemde aşırı çevremde herkeste söyler bana sen ne güzel anne olursun inşallah olurda sende sağlıkla büyütsün diye aslında korkum var birazda endişem ya olmazsa ya tutmazsa ya olurda ben iyi anne olamazsam bakamazsam diye düşünün ki nerden nereyi düşünüyorum topik'te ki pozitif arkadaşlarım Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar versin daha çıkmadı aramızda ama bilinmez sonuçlarla negatif olan arkadaşlarım üzülmeyin demek çok isterim ama insan o kadar emeğin o kadar zorlu sürecin içinden geçerken üzülmeyin demek ağır basıyor insana benim bi yakınım var onun eşinden yama sıkıntısı var doktor geçenlerden son bir ilaç getireceğim yurt dışından onuda kullan olmazsa başka hastanelere paranı yedirme gidin kendinize evlatlık alın demiş ben çok üzüldüm duruma 1 sene var aramızda evlilikte ama insan gerçekten bilemiyor bizim en azından çağremiz sonucumuz oluyor iyide kötü de olsa insan onları düşündükçe daha da üzülüyor bugün bende limoniyim biraz duygu olarak hep pozitif olamıyoruz demek ki

Bu arada listede adımı görmedim çnceden yazmıştım ama araya karıştı heralde 13 aralık transfer günüm, 5. Gün embriyosu ve 1 tane transfee yapıldı. 23 aralık test günüm
Merhaba hoşgeldiniz hiç fark etmedim kusuruma bakmayın ekliyorum hemen tekrardan hoslegdiniz aramıza

Sağol canım inş öyledir şimdi merakla yarın aramalarını beklicem. Transfere hazırlık için folik asit ve progestan yazdılar hemen başladım. İnş çok güçlüdür miniklerim
Oyyyy gülüm dualarım seninle inşallah inşallah 2si de sana nasip olur sımsıkı güçlenir gelirler seninle birlikte

İnsan kafasında herşeyi düşünüyor ama bildiğim tek şey şu ki herşeyden Rabbimden biz ne yaparsak yapalım oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor. Bu kadar düşünmekte bizi yıpratıyor o yüzden akışına bırakmak lazm.

Insallah canim Aminn insallah

Öyle gerçekten Rabbim hepimizin kucağına neşe kaynağı bıraksın inşallah

çok büyük sabr gerek gerçekten zor çünkü kuzum
ben de ağlamıştım çıkınca dolu mu çıktı dolu mu çıktı diye soruyodum
senin taze transfer olcak dimi rahim kalınlığın kaç
ben beklemedeyim hala

Oyyyy gülüm dualarım seninle inşallah inşallah 2si de sana nasip olur sımsıkı güçlenir gelirler seninle birlikte

İnş istediğin gibi olur sonuç.. sağlıklı sıhhatli döllensinler yeter, yumurta sayısını dert etme o yüzden
Çok sağolun kızlar. Kimileri tek yumurtayla bil tek denemede elde diyor. Biraz da kısmetimde ne varsa o olacak. O yüzden aşırı negatif değilim ama onca emeğin heba olma korkusu yok değil tabi İnş yakında güzel haberler verebilirim

Öyle gerçekten az önce demek istediğim de buydu 1 de olsa yine umudumuz var efsunn210102 kuşumun da 11 yumurtadan sadece 1 yumurtası kalmış elinde oda bir umut yani inşallah güzel mevlam yardımcımız olur bugünlerde geçip gider

Aminnn inşallah canım benim bekliyoruz rabbim verecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…