2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bu sefer değerin artmasını beklemek daha stresli geldiSenin transfer sonrasını da biz beraber bekleyeceğiz,hayırlısıyla inş
Kız bende artmasını belıyom suan o bıtcek kese gormek ıcın beklıcem o bıtcek kalp atısı ıcın :))) o bıtcek cınsıyet ıcın o bıtcek ınsallah kucagımızda

Bugün doktor dedi ki geçen hafta istenmeyen gebelik için kürtaja girmiş. Bebek öyle bir tutunmuş yapışmış ki rahme yarım saat vakumlamışlar düşürmek için Sen tek hücreye can veren Rabbim istemeyene öyle bir veriyorsun ki biz de burda acaba yan yattım , çay içtim ondan mi tutmadı diye üzülüyoruz ilk denememde olmayınca çok düşündüm acaba yeterli beslenemedim mi acaba yüzüstü yattım ondan mi olmadı diye ama doktor bunu anlattı . Tabi riskli durumlarda sürekli yatmak lazım orası ayrı konu ama tutacağı varsa zıplasan bile tutuyor dedi yani. Kızlar transfer sonrası oluruna bırakıp çok fazla düşünmemek lazım normal hayata devam etmek lazım . Allah hepimizin yardımcısı olsun burası gerçekten görmediğim kız kardeşlerimle dolu gibi kader ortaklarım bugün çok duygusalım doktor o kürtaj olayını anlatınca aktı zaten göz yaşlarım orda

Kız bende artmasını belıyom suan o bıtcek kese gormek ıcın beklıcem o bıtcek kalp atısı ıcın :))) o bıtcek cınsıyet ıcın o bıtcek ınsallah kucagımızda
Aynen kucağımıza alana kadar içimiz dahat etmiyecekKalp atışını duyana kadar en zorusonrası rahat bir hamilelikse güzel geçiyor

Kızlar sonucum 146 olmuş Ama kanamam var.
bence guzel bır haberrrrrr yuppiii :) yerlesıyor annesııı bıraz kanatcak senı oyle düşün hadı hayırlısı ınsallahhh kacıncı gun embriyosu ve bugun kacıncı gunun canım

İnşallah canım. Bugün 11. Gün. 2 adet 5. Gün early blast embriyoydu canım.
hadı hayırlısı kuzumm rabbım kucagımıza almak nasıp etsınn cümlemızın yarın benımde merkezde kan günüm bakalım benımde 3.gun embrıyosu 9.gun yaptım 11.30 du 11 gun yaptım 25 cıktı yavas ılerlıyor bakalım yarın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…