2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kuzum sen bugün çokmu duygusalsinhepimizin zaman zaman geçiyor bu düşünceler ama şimdi at bunları kenara hormon ilacı yükleniyor bi sürü buaralar bu dalgalanmalar oluyor negatif enerji yükleme rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah
Kızlar sonucum 146 olmuş Ama kanamam var.
Maşallah kat kat artsın inşallah benimfe hala lekelenme oluyor stres yapma gecer inşallah
Cok şükür artis var son anda mi tutundu acaba minnoş
mrb kızlar, yaşım 40,
1.denemem,
3.gun embriyosu 2adet
transfer tarihim 9 aralık
bugun test yaptım 6 gunde, silik bi çizgi çıktı Allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah
Hayırlı olsun var gözüküyor inşallah catlatma ignesinden değildir
Kızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Yaaaarabbim evladına saglik versin uzun ömürler versin üzülme diyemem ama inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan rabbim normal yolla nasip eder dr ne dedi peki 2 gun sonra ni daha yapacaksın dimi belki 2 tutundu tek devam ediyordur olabilir mi öyle bisey inşallah öyle olmuştur sonuç ne olursa olsun senin sağlığın daha önemli düşsekte kalkarız rabbim tekrar kalkacak güç kuvvet maddi manevi imkan versin

Bugün yumurta toplama oldu ve de duruma göre 5 gün içinde taze transfer olcakmışım arayacaklarmış geliyor gelmekte olan efsunn210102
Ayyyy çok sevindim canım benim yaaaa
nasıldı opu işlemin ben uyandıktan sonra çok sarsakladım
İlgi alakasını beğendinmi murat hocanın

Çok geçmiş olsun..üzülmeyin demiyorum size.. ne kadar desek de üzüleceksiniz biliyorum..bugün üzülün içinizi boşaltın ama yarına mutlu başlayın çünkü bi evladınız Çar en azından.. yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..

Canım amhım 0.94 çıktı doktorum yaşıtlarına göre biraz düşük ama çok kötü değil demişti. Hatta bana aşılama önerdi ilk ama ben korkup direkt tüp bebek denemk istedim. Tedavinin başında 8-9 folikül saydı, ilaçlara başladıktan sonra ultrasonda 3 büyük 1 küçük folikül saydılar hep. Belki o biri de büyür 4 çıkar diye ümitliydim ama 2 oldu sağlık olsun. Belki benimkiler de seninkiler gibi güçlü çıkar. Aklıma şey takıldı, senden 2 yumurta toplayınca 5.güne götürmeyi nasıl riske attılar, ya gitmeseydi ikisi de elinde fazla yumurta da yokmuş sonuçta. Ben şimdi mesela benimkileri en fazla 3. Güne kadar götürürler riske atmamak için diye düşünüyordum da dışarda da hep az yumurta sayısı olunca riske atmıyorlar diye okudum
Canım sağlığınız yerinde olsun emek var, beklenti var üzülmemek elde değil ama canından kıymetli değil. Belki sonra tekrar denersiniz ya da doğal yolla nasip olur inş doktorunla görüştün mü?

Aynı merkezde yaptirdimDoktor ariyacak birazdan
Kanaman var mı şuanda?
üzgünüm ama betası düşenlerde kanama olurmuş kanama olursa düşük meydana gelirmiş bu bir varsayım...
İnşallah yoktur ,bir tanıdığımda bebeğe kimsayal gebelik dediler alacaklardı kürtaj olmadan baktılar ki sounsuz gebelik rabbimden herşey.

Beta gun gun dusuyo, sifirlaninca kanama basliyo. Banada doktorum 2 3 gune adet olursun dedi, oyle oldu. Dusen rakamlardan sonra yukselmesi imkansiz, ilaclari birakmasini soylicek muhtemelen. Insallah bi mucize olur diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…