- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.141
Bende hazirandaCanım çok üzüldüm. Eylül ayında ben de aynı durumu yaşadım çok zor. İnşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.
Çok sağol cnmCanım çok üzüldüm. Eylül ayında ben de aynı durumu yaşadım çok zor. İnşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.
canın sagolsun bırtane evladın var allah ona saglık versın bak bızlerde oda yokÇok sağol cnmSon denememdi
Yaaa senin bi evladin varmis, cok sevindim. Allah ona uzun omurler versin, sukr et bak annelik hissini tatmissin ne guzelÇok sağol cnmSon denememdi
Kuzum sen bugün çokmu duygusalsinBugün doktor dedi ki geçen hafta istenmeyen gebelik için kürtaja girmiş. Bebek öyle bir tutunmuş yapışmış ki rahme yarım saat vakumlamışlar düşürmek içinSen tek hücreye can veren Rabbim istemeyene öyle bir veriyorsun ki biz de burda acaba yan yattım , çay içtim ondan mi tutmadı diye üzülüyoruz ilk denememde olmayınca çok düşündüm acaba yeterli beslenemedim mi acaba yüzüstü yattım ondan mi olmadı diye ama doktor bunu anlattı . Tabi riskli durumlarda sürekli yatmak lazım orası ayrı konu ama tutacağı varsa zıplasan bile tutuyor dedi yani. Kızlar transfer sonrası oluruna bırakıp çok fazla düşünmemek lazım normal hayata devam etmek lazım . Allah hepimizin yardımcısı olsun burası gerçekten görmediğim kız kardeşlerimle dolu gibi kader ortaklarım bugün çok duygusalım doktor o kürtaj olayını anlatınca aktı zaten göz yaşlarım orda
Maşallah kat kat artsın inşallahKızlar sonucum 146 olmuşAma kanamam var.
Cok şükür artis var son anda mi tutundu acaba minnoşhadı hayırlısı kuzumm rabbım kucagımıza almak nasıp etsınn cümlemızın yarın benımde merkezde kan günüm bakalım benımde 3.gun embrıyosu 9.gun yaptım 11.30 du 11 gun yaptım 25 cıktı yavas ılerlıyor bakalım yarın nasıl
Hayırlı olsun var gözüküyor inşallah catlatma ignesinden değildirmrb kızlar, yaşım 40,
1.denemem,
3.gun embriyosu 2adet
transfer tarihim 9 aralık
bugun test yaptım 6 gunde, silik bi çizgi çıktıAllah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah
YaaaaKızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Ayyyy çok sevindim canım benim yaaaaBugün yumurta toplama oldu ve de duruma göre 5 gün içinde taze transfer olcakmışım arayacaklarmışgeliyor gelmekte olan efsunn210102
valla bılmıyorumkı gec mı tutunduCok şükür artis var son anda mi tutundu acaba minnoş
Canım çok üzgünümKızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Çok geçmiş olsun..üzülmeyin demiyorum size.. ne kadar desek de üzüleceksiniz biliyorum..bugün üzülün içinizi boşaltın ama yarına mutlu başlayın çünkü bi evladınız Çar en azından.. yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..Kızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Inşallah kat kat artar canım iyi haberler ver inşallahvalla bılmıyorumkı gec mı tutundu
3.gun embriyosu dıyemıyarın ınsallah daha guzel haberlerle gelıırm canım
AA neden düşer ki aynı merkezdemi yaptırdın peki ?Kızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Amincanın sagolsun bırtane evladın var allah ona saglık versın bak bızlerde oda yok
Embriyom kalmadı,son denememdiCanım çok üzgünümüzülmemek elde değil biliyorum ama demekki sağlıksız bir embriyoydu ve vücut kabul etmedi, kalan embriyon var mıydı
Aynı merkezde yaptirdimAA neden düşer ki aynı merkezdemi yaptırdın peki ?
blki makina farkı diyecektim
ınsallahh cok sagol canımInşallah kat kat artar canım iyi haberler ver inşallah
İçini ferah tut bakalım belki başlarda uygun görür canım büyük farklılık deil der panik yapma bekleyelim.Aynı merkezde yaptirdimDoktor ariyacak birazdan
Canım amhım 0.94 çıktı doktorum yaşıtlarına göre biraz düşük ama çok kötü değil demişti. Hatta bana aşılama önerdi ilk ama ben korkup direkt tüp bebek denemk istedim. Tedavinin başında 8-9 folikül saydı, ilaçlara başladıktan sonra ultrasonda 3 büyük 1 küçük folikül saydılar hep. Belki o biri de büyür 4 çıkar diye ümitliydim ama 2 oldu sağlık olsun. Belki benimkiler de seninkiler gibi güçlü çıkar. Aklıma şey takıldı, senden 2 yumurta toplayınca 5.güne götürmeyi nasıl riske attılar, ya gitmeseydi ikisi deben d
e aynı senin gibi olmuştum ikinci opuda 2 toplanmıştı sadece ilkinde 6 tane toplanmıştı iki fotoda duruyo birinde nasıl mutluym birinde hungur hungur aglıyorm ama 6 yumurtadan 1 embriyo elde edilirken 2 yumurtanın 5side 5. gune gitti bana umut oldular dilerim seninki de öyle olur canını hic ama hic sıkma kactı amh kaç gozukuyordu ultrasonda
Canım sağlığınız yerinde olsunKızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Kanaman var mı şuanda?Aynı merkezde yaptirdimDoktor ariyacak birazdan
Beta gun gun dusuyo, sifirlaninca kanama basliyo. Banada doktorum 2 3 gune adet olursun dedi, oyle oldu. Dusen rakamlardan sonra yukselmesi imkansiz, ilaclari birakmasini soylicek muhtemelen. Insallah bi mucize olur diyelim.Kanaman var mı şuanda?
üzgünüm ama betası düşenlerde kanama olurmuş kanama olursa düşük meydana gelirmiş bu bir varsayım...
İnşallah yoktur ,bir tanıdığımda bebeğe kimsayal gebelik dediler alacaklardı kürtaj olmadan baktılar ki sounsuz gebelik rabbimden herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?