2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım malesef illaki kanama olmuyor. Eylülde benim başıma geldi. İlaçlrı bıraktıktan 1 hafta sonra ancak kanamam oldu.

bugünde kan testi yaptırdınız sanırım kaç çıktı, birde doktor çağırdı mı keseye falan bakmaya ya da ne zaman çağırcak bişey dedi mi

gün gün aradılar beni 3. gün hücre bölünmesi olması gerektiği gibi gidiyor bekleyebiliriz de dondurabilliriz de dedilre onlar beklemeyi tavsiye ettiler ama bize bıraktılar bende bekleyelim dedim Allah büyük ikiside 5AA donduruldu .ilkinde 6 tane toplanmıştı 1 adet 5AB Kalmıştı sadece doktorun bana söylediği şey eger az sayıda yumurta toplanıyorsa genelde döllenme daha iyi oluyor umarm seninki de öyle olur .benm amh 0.5 di enson

Bugün yumurta toplama oldu ve de duruma göre 5 gün içinde taze transfer olcakmışım arayacaklarmış geliyor gelmekte olan efsunn210102
Hayırlı haberler almanız dileğiyle inşallah
Kızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Ahhhh canım ben çok üzüldüm Rabbim sana var olan evladına uzun ömürler versin
Bende koşalım anca dengede dururuz evet evet kendi tecrübelerinizi yazın bizim bilgiye çok istiyacımız var

Kanamam yok cnm.Değerde hafif düşüş var.Biyokimyasal gebelik dendi.ilaclari birakmam söylendi

Ayyyy çok sevindim canım benim yaaaa
nasıldı opu işlemin ben uyandıktan sonra çok sarsakladım
İlgi alakasını beğendinmi murat hocanın
Yani iyiydi yaa anlamadım zaten nasıl olduğunu uyutulmaktan korkuyordum sadece. Odaya nasıl geldiğimi falan hiç hatırlamıyorum. Hoca geldi bilgi verdi gitti o kadar ilaçlar var işte şimdi onları alcaz kullanmaya başlıcam

Ay hadi bakalım kaç yumurtan toplandı canım ?

Canım ilk 2 gun hep yattım sonra yemeğimi falan yaptım koydum çıkardım makineye bulaşık attım lavabolari yıkadim dr 2 gun sonra normal hayata dòn dedi ama 8.gün lekelenme başlayınca dr kalkmami yasakladı hala yasak yatıyorum

Yaaaa günüme ışık oldu doktorunun dediği şey İnş bende de öyle olur. Ben mesela opudan çıktım bana progestanı nasıl kullanıcamı anlatıyordu hemşire. 2 kutu almamı istedi. Ben de dedimki "2 yumurtam toplandı. İkisi de 5. güne gitmek için beklenir mi ya da belki ikisi de döllenemeyecek transfer yapılmazsa boşuna fazla almim". Sonuçta bu işin bir maddi boyutu da var öyle değil mi? Transfer net olmadığı için yumurta sayım da az olduğu için 2 kutuyu da alayım mı diye sorguladım o an. Hemşire sanki transfer olmama ihtimali yokmuş gibi konuştu hatta. Belki de senin de dediğin gibi genelde az sayıdakiler güçlü olduğu için aksi bir ihtimal üzerine konuşmadı hemşire benle

Ben 10 gün falan annemde kalmayı planlıyorum nasipse inşallah kendi evimde olsam iş yapmam gerekecek annemde olursa yatma şansım da yüksek olacak Allah'ım nasip eder inşallah bizlerde

Hayırlısı olsun inşallah yaş kaç efsunn210102 la ayni yerde tedavi görüyorsun sanırım benim abim orda çalışırken kabataslak 25 30 milyar arası fiyat demişlerdi bana tüp bebek için sizde öyle fiyat sunuldu mu yaaa

Ben 10 gün falan annemde kalmayı planlıyorum nasipse inşallah kendi evimde olsam iş yapmam gerekecek annemde olursa yatma şansım da yüksek olacak Allah'ım nasip eder inşallah bizlerde
Inşallah canım inşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallah en iyisi valla evde de tek kalmamış olursun zaman geçmiyor yoksa☺

Açıkçası ben de 10 gün yatmayı isterdim ama bizim tedavi gördüğümüzden kimsenin haberi yok, bu yüzden eşim iki gün izin alıcak iki gün yatıp sonra normal hayatıma döneceğim mecburen.. tabi temizlik vs yapmam ama sonuçta bana bakacak kimse olmayacak..

Inşallah canım inşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallah en iyisi valla evde de tek kalmamış olursun zaman geçmiyor yoksa☺
Şuanda bu durumda isek transfer sonrası hiç düşünemiyorum kendimi zaten herkes bana çok panik olduğumu takıntılı olduğumu söylüyor bi nevi onun içinde evde kalmak istemiyorum hem annemelr kalabalık sürekli sürekli test yada nasıl ilerleme olur aklımda olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…