- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 103
- 39
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.161
Canım malesef illaki kanama olmuyor. Eylülde benim başıma geldi. İlaçlrı bıraktıktan 1 hafta sonra ancak kanamam oldu.Kanaman var mı şuanda?
üzgünüm ama betası düşenlerde kanama olurmuş kanama olursa düşük meydana gelirmiş bu bir varsayım...
İnşallah yoktur ,bir tanıdığımda bebeğe kimsayal gebelik dediler alacaklardı kürtaj olmadan baktılar ki sounsuz gebelik rabbimden herşey.
Hiç üzülme herşeyde vardır bir hayırEmbriyom kalmadı,son denememdiNasip böyleymiş
bugünde kan testi yaptırdınız sanırım kaç çıktı, birde doktor çağırdı mı keseye falan bakmaya ya da ne zaman çağırcak bişey dedi miMerhaba inşallah hayırlısıyla siz de pozitif bir sonuç alırsınız. Bana 16 sında test yaptırmamı söylemişti doktorum. Ama ben ve oğlum rahatsızlanınca 7. Gün acilde test yaptılar. 12 çıkmıştı.
gün gün aradılar beni 3. gün hücre bölünmesi olması gerektiği gibi gidiyor bekleyebiliriz de dondurabilliriz de dedilre onlar beklemeyi tavsiye ettiler ama bize bıraktılar bende bekleyelim dedim Allah büyük ikiside 5AA donduruldu .ilkinde 6 tane toplanmıştı 1 adet 5AB Kalmıştı sadece doktorun bana söylediği şey eger az sayıda yumurta toplanıyorsa genelde döllenme daha iyi oluyor umarm seninki de öyle olur .benm amh 0.5 di ensonCanım amhım 0.94 çıktı doktorum yaşıtlarına göre biraz düşük ama çok kötü değil demişti. Hatta bana aşılama önerdi ilk ama ben korkup direkt tüp bebek denemk istedim. Tedavinin başında 8-9 folikül saydı, ilaçlara başladıktan sonra ultrasonda 3 büyük 1 küçük folikül saydılar hep. Belki o biri de büyür 4 çıkar diye ümitliydim ama 2 oldu sağlık olsun. Belki benimkiler de seninkiler gibi güçlü çıkar. Aklıma şey takıldı, senden 2 yumurta toplayınca 5.güne götürmeyi nasıl riske attılar, ya gitmeseydi ikisi deelinde fazla yumurta da yokmuş sonuçta. Ben şimdi mesela benimkileri en fazla 3. Güne kadar götürürler riske atmamak için diye düşünüyordum da dışarda da hep az yumurta sayısı olunca riske atmıyorlar diye okudum
Canım sağlığınız yerinde olsunemek var, beklenti var üzülmemek elde değil ama canından kıymetli değil. Belki sonra tekrar denersiniz ya da doğal yolla nasip olur inş doktorunla görüştün mü?
Biyokimyasal gebelik dedilerİçini ferah tut bakalım belki başlarda uygun görür canım büyük farklılık deil der panik yapma bekleyelim.
Hayırlı haberler almanız dileğiyle inşallahBugün yumurta toplama oldu ve de duruma göre 5 gün içinde taze transfer olcakmışım arayacaklarmışgeliyor gelmekte olan efsunn210102
Ahhhh canım ben çok üzüldüm Rabbim sana var olan evladına uzun ömürler versinKızlar ben çok kötüyümSonucum 51,97 düşmüş
Transfercilere soruyorum
tranferden sonra yatalım mı kalkalım mı koşalım mı ?
ne yiyelim içelim ? ne yapmayalım ..
bunlar yazın bacılar tecrübelerini yazdın biseeeeeeDİmi aaaaamaaaaaaaaaa Iron Butterfly
Hayırlısı böyleymiş canım üzülme rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize.Biyokimyasal gebelik dedilerİlacları bırakmam söylendi.
Kanamam yok cnm.Değerde hafif düşüş var.Biyokimyasal gebelik dendi.ilaclari birakmam söylendiKanaman var mı şuanda?
üzgünüm ama betası düşenlerde kanama olurmuş kanama olursa düşük meydana gelirmiş bu bir varsayım...
İnşallah yoktur ,bir tanıdığımda bebeğe kimsayal gebelik dediler alacaklardı kürtaj olmadan baktılar ki sounsuz gebelik rabbimden herşey.
Yani iyiydi yaa anlamadım zaten nasıl olduğunu uyutulmaktan korkuyordum sadece. Odaya nasıl geldiğimi falan hiç hatırlamıyorum. Hoca geldi bilgi verdi gitti o kadar ilaçlar var işte şimdi onları alcaz kullanmaya başlıcamAyyyy çok sevindim canım benim yaaaa
nasıldı opu işlemin ben uyandıktan sonra çok sarsakladım
İlgi alakasını beğendinmi murat hocanın
Ay hadi bakalım kaç yumurtan toplandı canım ?Yani iyiydi yaa anlamadım zaten nasıl olduğunu uyutulmaktan korkuyordum sadece. Odaya nasıl geldiğimi falan hiç hatırlamıyorum. Hoca geldi bilgi verdi gitti o kadar ilaçlar var işte şimdi onları alcaz kullanmaya başlıcam
Geçmiş olsun yaa inşallah versin RabbimKanamam yok cnm.Değerde hafif düşüş var.Biyokimyasal gebelik dendi.ilaclari birakmam söylendi
Canım ilk 2 gun hep yattım sonra yemeğimi falan yaptım koydum çıkardım makineye bulaşık attım lavabolari yıkadim dr 2 gun sonra normal hayata dòn dedi ama 8.gün lekelenme başlayınca dr kalkmami yasakladı hala yasak yatıyorumTransfercilere soruyorum
tranferden sonra yatalım mı kalkalım mı koşalım mı ?
ne yiyelim içelim ? ne yapmayalım ..
bunlar yazın bacılar tecrübelerini yazdın biseeeeeeDİmi aaaaamaaaaaaaaaa Iron Butterfly
Eveeett
Yaaaa günüme ışık oldu doktorunun dediği şeygün gün aradılar beni 3. gün hücre bölünmesi olması gerektiği gibi gidiyor bekleyebiliriz de dondurabilliriz de dedilre onlar beklemeyi tavsiye ettiler ama bize bıraktılar bende bekleyelim dedim Allah büyük ikiside 5AA donduruldu .ilkinde 6 tane toplanmıştı 1 adet 5AB Kalmıştı sadece doktorun bana söylediği şey eger az sayıda yumurta toplanıyorsa genelde döllenme daha iyi oluyor umarm seninki de öyle olur .benm amh 0.5 di enson
Ben 10 gün falan annemde kalmayı planlıyorum nasipse inşallah kendi evimde olsam iş yapmam gerekecek annemde olursa yatma şansım da yüksek olacak Allah'ım nasip eder inşallah bizlerdeCanım ilk 2 gun hep yattım sonra yemeğimi falan yaptım koydum çıkardım makineye bulaşık attım lavabolari yıkadim dr 2 gun sonra normal hayata dòn dedi ama 8.gün lekelenme başlayınca dr kalkmami yasakladı hala yasak yatıyorum
Hayırlısı olsun inşallah yaş kaçEveeett
Inşallah canım inşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallah en iyisi valla evde de tek kalmamış olursun zaman geçmiyor yoksa☺Ben 10 gün falan annemde kalmayı planlıyorum nasipse inşallah kendi evimde olsam iş yapmam gerekecek annemde olursa yatma şansım da yüksek olacak Allah'ım nasip eder inşallah bizlerde
Açıkçası ben de 10 gün yatmayı isterdim ama bizim tedavi gördüğümüzden kimsenin haberi yok, bu yüzden eşim iki gün izin alıcak iki gün yatıp sonra normal hayatıma döneceğim mecburen.. tabi temizlik vs yapmam ama sonuçta bana bakacak kimse olmayacak..Ben 10 gün falan annemde kalmayı planlıyorum nasipse inşallah kendi evimde olsam iş yapmam gerekecek annemde olursa yatma şansım da yüksek olacak Allah'ım nasip eder inşallah bizlerde
Şuanda bu durumda isek transfer sonrası hiç düşünemiyorum kendimi zaten herkes bana çok panik olduğumu takıntılı olduğumu söylüyor bi nevi onun içinde evde kalmak istemiyorum hem annemelr kalabalık sürekli sürekli test yada nasıl ilerleme olur aklımda olmaz sanırımInşallah canım inşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallah en iyisi valla evde de tek kalmamış olursun zaman geçmiyor yoksa☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?