2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Neden kimseye söylememe gibi bi karar aldınız ki kendi aileniz yada eşinizin ailesi de mi bilmiyor

Neden kimseye söylememe gibi bi karar aldınız ki kendi aileniz yada eşinizin ailesi de mi bilmiyor
Yani eşim ve ben dışında kimse bilmiyor.. herkesin bilmesini ben istemedim.. her an her saniye bişiyler sorarlarsa strese girerim diye düşündüm.. bi de zaten babam çok rahatsız.. bu durumu söyleyip de onları daha fazla üzmek istemedim

bugünde kan testi yaptırdınız sanırım kaç çıktı, birde doktor çağırdı mı keseye falan bakmaya ya da ne zaman çağırcak bişey dedi mi
Bugün 146 çıktı. Ancak kanamam olduğu için doktor yatak istirahati verdi. 2 gün sonra tekrar test istedi. Muayene için henüz birşey demedi.

Babanıza çok geçmiş olsun inşallah güzel süreçlerle ilerleme sağlarsınız

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Herkese tek tek dönemiyorum.Rabbim sizlere güzel haberler almayı nasip etsinHayırlısı böyleymiş.Yarın oğlumun doğum günüEn çok onun kardeşi olucak diye sevinmiştim.Nasip böyleymiş.Allaha şükür evlat duygusunu tattık.Rabbim sizlere de bu güzel duyguyu tattırsın

Yaşım 31 yani ayrıca tese falan varsa işin içinde olabilir ama bizde yok toplamda da bana 15 16bine falan geldi işte. Benim ilaçlarım çok tuttu açıkçası 3kutu da gonalf kaldı.

tabi tabi hatta transferden önce embriyolog da dedi cunku biz dedik ki ikinci opuda ilaçların dozunu cok düşük verdler ondan digerleri büyümedi falan tam tersi esas ilaç dozu yuksek verilirse yumurta toplanıp döllenme kabiliyeti azalıyomş sizde kaç verilmişti dozlar

Çok tşkler, inş hepimiz bu ayın sonunda iyi haberlerle devam ederiz yolumuza..
Amin canım inşallah
Yaşım 31 yani ayrıca tese falan varsa işin içinde olabilir ama bizde yok toplamda da bana 15 16bine falan geldi işte. Benim ilaçlarım çok tuttu açıkçası 3kutu da gonalf kaldı.
Hmmm tekrardan hoşgeldiniz aramıza inşallah güzel günlere hep birlikte ilerleriz

Valla canım bana gün geçmek bilmiyor evse olunca insan kendini dinliyo belirti ariyi yanında biru varsa zaman geçiyor ablam geldiği zaman zaman nasıl geçti anlamiyirdum ama yalnız kaldığım an yinebaşlıyor kafada sorular ki bennormal de tek kalmays alışkınim ona rağmen zaman gecmek bilmiyor eminol annende cok daha rahat edeceksin esim yurtdışında ablamgel risk geçene kadar bende kal diyo bende gitmek istiyorum yiyenlerim falan zaman geçer ama eşim cinslik yapıyor yok efendim bakıcı tutmak istiyormuş ben istemiyorum karsi geliyorum evimde yabancı istemiyorum o yüzden tek kalıyorum evde

Ahhhhhh o eşler ahhh hep mi acaip olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…