2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kizlar hansi sıklıkta kac derecede yikaniyosunuz? Kac gunde bir?
Bana 3 gun sonra kısa ve ılık duş alabilirsin dediler ama ne zaman alsam lekelenme artıyor pembeye dönüyor o yüzden pek sik yapamıyorum bu aralar hergun kendimi silip giydilerimi değiştiriyorum korkuyorum çünkü

Kızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Yaaa ne güzel sag salim kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oluyorum herpozitif habere her negatife üzülüyorum ama elden bisey gelmiyor rabbim negatif alsn herkese tex zamanda nasio etsin

0 kişilik başladığım bu yolda ilk yol arkadaşlarım efsunn210102 Selin n Loya-Kiana oldu

Şimdi ise 75 kişi olmuşuz

Vveeeeeeeeeeeeeeee

15 arkadaşımız pozitif gördü

şimdiden Allah'ım sizlere de yavrularınızada uzun ömürler versin inşallah

Hamislerin Çoğalarak ilerleyeceği günler olsun inşallah ben dahil transfer aşamasında olan tüm qrkadaslarim bu denemelerinde pozitifi görsün inşallah. Transfer sürecini bekleyenler de tez zamanda hayırlısı ile transfere uygun embriyolari olsun inşallah

İnşallah inşallah inşallah canım

Kızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Yaaa maşallah.. sağlıklılık sıhhatli kucağınıza alırsınız inş..böyle görünce acayip heyecanlanıyorum.. bana da ve diğer bekleyen isteyen herkese şu testi şöyle pozitif görmeyi nasip etsin mevlam

Merhaba tatlım, test günüm 18 Aralık ama bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptim. Çift çizgiyi gördüm. Daha sonra kan tahlili yaptırdım. 217 gebeyim
Ben de müthiş kasik ağrısı var bir de sık idrara çıkıyorum. Onun dışında belirti olmadı.
Her isteyene rabbim nasip etsin

Amin canım amin. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin insallah

5. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…