- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.201
Amin canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah.İnşallah inşallah Rabbim bize de göstersin inşallah
Bana 3 gun sonra kısa ve ılık duş alabilirsin dediler ama ne zaman alsam lekelenme artıyor pembeye dönüyor o yüzden pek sik yapamıyorum bu aralar hergun kendimi silip giydilerimi değiştiriyorum korkuyorum çünküKizlar hansi sıklıkta kac derecede yikaniyosunuz? Kac gunde bir?
Ayy çok güzelKızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Yaaa ne güzel sag salim kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oluyorum herpozitif habereKızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Amin canım amin. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin insallahYaaa ne güzel sag salim kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oluyorum herpozitif habereher negatife üzülüyorum ama elden bisey gelmiyor rabbim negatif alsn herkese tex zamanda nasio etsin
Yaaa ne güzel sag salim kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oluyorum herpozitif habereher negatife üzülüyorum ama elden bisey gelmiyor rabbim negatif alsn herkese tex zamanda nasio etsin
YaaaKızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Canim gözün aydın olsun inşallah güzel bir kan değeri de yarın görürsünKızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Amin insallah canımCanim gözün aydın olsun inşallah güzel bir kan değeri de yarın görürsün
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah tez vakitteYaaagözünüz aydın. Çok mutlu oldum sizin adınıza. Hayırlı olsun
Ahh ahhh sorma valla evde 2 gun dursa er ama konu biz olunca cinsssAhhhhhh o eşler ahhhhep mi acaip olurlar
2 gun dursa dellenir yazacaktımAhh ahhh sorma valla evde 2 gun dursa er ama konu biz olunca cinsss
0 kişilik başladığım bu yolda ilk yol arkadaşlarım
HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLER MİSİNİZ
efsunn210102 Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Milyaay 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım D Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Birbumut 38 @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün 28 aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2yada5.ci gün @FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 27 Aralık M Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 aralık @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.cı deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme 13 aralık Selin n 26 1.ci deneme 6 Aralık OPU OLDU
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @halleycik 30 1.ci deneme @kedicique 2.ci deneme @karyelimmm 24 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @leyladanvazgecme 44 3.cü gün 1 Aralık @Verayinrengi 24 2.ci deneme 5.ci gün @arzuerkan 37 3.cü deneme
@Aslanb 28 1.ci deneme 5.ci gün @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @Papatyamm1216 29 5.ci gün 9 aralık @Canaann34 24 3.cü deneme 3.cü gün 1 aralık @Alpendam 34 1.ci deneme @akrepprof 43 2.ci deneme @miracle070210 5.ci gün 2 aralık @Dorukkubra 2.ci deneme 20 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık @Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık
@lezard 38 1.ci deneme @Delidolu30 3.cü gün @Hayalperestttttttt 5.ci gün 2Aralık @Betul kara 21 11.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @mira9693 28 1.ci deneme 5.ci gün 1 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık @Zecmel 31 1.ci deneme 15 Aralık opu oldu
@Redqueen1 26 1.ci deneme @Katre_g 31 1.ci deneme @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 5 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme @Hayyee 1.ci deneme @Siyahhhinci 29 2.ci deneme 5.ci gün 17 Kasım U Umaycaa 30 1.ci deneme 5.ci gün 7 Aralık @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @dilosss_ 26 5.ci gün 7 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık OPU OLACAK
@aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Buurcuumm 30 2.ci deneme 5.ci gün 6Aralık @FatmaGulsum1988 @Dfn1903 31 2.ci deneme 16Aralık OPU OLACAK @sweetdreams1985 @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün B bebiii 30 5.ci gün @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @rusalca 26 1.ci deneme
@NAZNAZ80 41 1.ci deneme Iron Butterfly 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Hayattt1 24 1.ci deneme 15 Aralık OPU OLACAK M menfur_queen 32 2.ci deneme 6 Aralık @mutluannne123456789 5.ci gün 13 aralık
Hamislerin Çoğalarak ilerleyeceği günler olsun inşallah ben dahil transfer aşamasında olan tüm qrkadaslarim bu denemelerinde pozitifi görsün inşallah. Transfer sürecini bekleyenler de tez zamanda hayırlısı ile transfere uygun embriyolari olsun inşallah0 kişilik başladığım bu yolda ilk yol arkadaşlarımefsunn210102 Selin n Loya-Kiana oldu
Şimdi ise 75 kişi olmuşuz
Vveeeeeeeeeeeeeeee
15 arkadaşımız pozitif gördü
şimdiden Allah'ım sizlere de yavrularınızada uzun ömürler versin inşallah
İnşallah inşallah inşallah canımHamislerin Çoğalarak ilerleyeceği günler olsun inşallah ben dahil transfer aşamasında olan tüm qrkadaslarim bu denemelerinde pozitifi görsün inşallah. Transfer sürecini bekleyenler de tez zamanda hayırlısı ile transfere uygun embriyolari olsun inşallah
Yaaa maşallah.. sağlıklılık sıhhatli kucağınıza alırsınız inş..böyle görünce acayip heyecanlanıyorum.. bana da ve diğer bekleyen isteyen herkese şu testi şöyle pozitif görmeyi nasip etsin mevlamKızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Merhaba tatlım, test günüm 18 Aralık ama bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptim. Çift çizgiyi gördüm. Daha sonra kan tahlili yaptırdım. 217 gebeyimSımsıkı tutunsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım test günün ne zaman var mı bir belirtin
Daha önce test yaptırmış mıydın canım 5 üzeri pozitif bakılıyor sonuçta 2 gün sonraki artış çok önemli
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Amin canım amin. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin insallahYaaa maşallah.. sağlıklılık sıhhatli kucağınıza alırsınız inş..böyle görünce acayip heyecanlanıyorum.. bana da ve diğer bekleyen isteyen herkese şu testi şöyle pozitif görmeyi nasip etsin mevlam
5. Gün embriyosuMerhaba tabi ki eklerim aaa bugün opu olacaksınız o zaman inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Yok canım bana her hangi birşey söylenmedi cuma konrtolüm var benim de bakalım ne yapılacak ya da istenecekse belli olur o zaman
Merhaba hoşgeldiniz embriyo kaçıncı gün acaba
Üzülme lütfen 1 günin daha var hastaneye gittiğinde inşallah değerin süpriz bşr şekil de artmış olsur inşallah inşallah inşallah
Hayırlı olsun inşallah
Allah'ım sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin yolnuz sonuna kadar güzel geçsin sağlıcakla sana gelsin inşallah
Test yaptın mı canım resim Çek bakalım
Ay amin aminn çoook aminnAmin canım amin. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?