2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ohh size de minişinize de maşallah gün geçtikçe güzel haberler çoğalıyor

Çift embriyo transferi miydi değeriniz 7.gun degeriyse cok yüksek ikiz olma ihtimali var sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

Oyyy maşallah 75 kisi mi rabbim herkese nasip etsin herkrsin yanında bu emojiyi koymak nasip olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Canım ben de ilk denemem de aynen senin gibi düşünmüştüm kimseden habersiz yapmıştık. Aynı şekilde kafam rahat olacağını düşündüm. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemden bilmişler ama sorun babamdaymış. Babam operasyon olunca arka arkaya abimle ben olmuşuz. Annem üzülmesin aynı şeyleri yaşamadığımı bilmesin istemiştim. Sonuç negatif oldu sonrasında ben anlattım onlara ve o kadar çok hafifledim ki anlatamam. Bugüne kadar hep herkes mutlu olsun diye yaşadım. Bir kere de kendimi düşünmeye karar verdim artık benim mutluluğumda önemliydi. Ben ne kadar mutlu olursam beni seven yakın çevrem de o kadar mutlu olacaktı. Kimse sürekli sormadı anlattıktan sonra iki tarafa da . Ben istediğimde anlatıyordum. Şimdi ikinci transferde çağırsam iki tarafta gelir bakmaya ama ben yine yalnız olacağım. Uzaktan hayırlı dualarını almam manevi açıdan iyi gelecek. Çünkü sürekli yatmayı zaten önermiyorlar ben kendimi hasta gibi hissederim biri bana bakarsa kafam rahat etmez. Çok uzattım ama ailenle paylaşman psikolojik açıdan çok rahatlatıcı onu söylemek istedim keske daha önce söyleyebilseydim diye düşündüm. İçini ferah tut kafa rahatlığı en önemlisi

Son düzenleme:
Bana günde 300 lük menopur kullandık. Hatta ben amhım düşük diye daha yüksek doz kullanacak sandım ama sadece erkek infertelitesi sebebiyle tedavi gören ve kendi değerlerinde hiçbir sorun olmayan bir arkadaşla aynı kullanmışız. Belki dediğin şey doğru olduğu için öyle yükseltmedi. Sen kaç doz kullanmıştın?
Kızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
Hayırlı uğurlu olsun

İçmezmiyim hiç bende adaçayı papatya sürekli içiyorum ama yok olmuyo
Kuzum o senin düzeninle alakalı galiba. Benim regl 3. günü.. Salı günü opu olmuştum. Tam 1 hafta sonra regl oldum. Doktor senden önce opu yaptığğımız hala adet olmadı, hızlısın dedi :) Bence çok problem etme.. Zaten 21 günlük doğum kontrol hapını adet sonrası süreci başlatacakları için her türlü erkene gelmiş oluyor.

Ben zaten ilaç içmediğim sürece adet olamıyorum ki ilaç içtim ağrılarını çekiyorum ama yok yine olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…