- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.221
Ohh size de minişinize de maşallahMerhaba tatlım, test günüm 18 Aralık ama bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptim. Çift çizgiyi gördüm. Daha sonra kan tahlili yaptırdım. 217 gebeyim
Ben de müthiş kasik ağrısı var bir de sık idrara çıkıyorum. Onun dışında belirti olmadı.
Her isteyene rabbim nasip etsin
Aaaaaaaa bir hamişimiz daha oldu5. Gün embriyosu
Çift embriyo transferi miydi değeriniz 7.gun degeriyse cok yüksek ikiz olma ihtimali var sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahMerhaba tatlım, test günüm 18 Aralık ama bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptim. Çift çizgiyi gördüm. Daha sonra kan tahlili yaptırdım. 217 gebeyim
Ben de müthiş kasik ağrısı var bir de sık idrara çıkıyorum. Onun dışında belirti olmadı.
Her isteyene rabbim nasip etsin
Oyyy maşallah 75 kisi mi0 kişilik başladığım bu yolda ilk yol arkadaşlarım @efsunn210102Selin n @Loya-Kiana oldu
Şimdi ise 75 kişi olmuşuz
Vveeeeeeeeeeeeeeee
15 arkadaşımız pozitif gördü
şimdiden Allah'ım sizlere de yavrularınızada uzun ömürler versin inşallah
Evet çift embriyoydu.Çift embriyo transferi miydi değeriniz 7.gun degeriyse cok yüksek ikiz olma ihtimali var sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
Hayırlı olsun kat kat artsın inşallah degerinEvet çift embriyoydu.
Teşekkür ederimOhh size de minişinize de maşallahgün geçtikçe güzel haberler çoğalıyor
Amiiin inşallahHayırlı olsun kat kat artsın inşallah degerin
Canım ben de ilk denemem de aynen senin gibi düşünmüştüm kimseden habersiz yapmıştık. Aynı şekilde kafam rahat olacağını düşündüm. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemden bilmişler ama sorun babamdaymış. Babam operasyon olunca arka arkaya abimle ben olmuşuz. Annem üzülmesin aynı şeyleri yaşamadığımı bilmesin istemiştim. Sonuç negatif oldu sonrasında ben anlattım onlara ve o kadar çok hafifledim ki anlatamam. Bugüne kadar hep herkes mutlu olsun diye yaşadım. Bir kere de kendimi düşünmeye karar verdim artık benim mutluluğumda önemliydi. Ben ne kadar mutlu olursam beni seven yakın çevrem de o kadar mutlu olacaktı. Kimse sürekli sormadı anlattıktan sonra iki tarafa da . Ben istediğimde anlatıyordum. Şimdi ikinci transferde çağırsam iki tarafta gelir bakmaya ama ben yine yalnız olacağım. Uzaktan hayırlı dualarını almam manevi açıdan iyi gelecek. Çünkü sürekli yatmayı zaten önermiyorlar ben kendimi hasta gibi hissederim biri bana bakarsa kafam rahat etmez. Çok uzattım ama ailenle paylaşman psikolojik açıdan çok rahatlatıcı onu söylemek istedim keske daha önce söyleyebilseydim diye düşündüm. İçini ferah tut kafa rahatlığı en önemlisiYani eşim ve ben dışında kimse bilmiyor.. herkesin bilmesini ben istemedim.. her an her saniye bişiyler sorarlarsa strese girerim diye düşündüm.. bi de zaten babam çok rahatsız.. bu durumu söyleyip de onları daha fazla üzmek istemedim
Bana günde 300 lük menopur kullandık. Hatta ben amhım düşük diye daha yüksek doz kullanacak sandım ama sadece erkek infertelitesi sebebiyle tedavi gören ve kendi değerlerinde hiçbir sorun olmayan bir arkadaşla aynı kullanmışız. Belki dediğin şey doğru olduğu için öyle yükseltmedi. Sen kaç doz kullanmıştın?tabi tabi hatta transferden önce embriyolog da dedi cunku biz dedik ki ikinci opuda ilaçların dozunu cok düşük verdler ondan digerleri büyümedi falan tam tersi esas ilaç dozu yuksek verilirse yumurta toplanıp döllenme kabiliyeti azalıyomş sizde kaç verilmişti dozlar
Hayırlı uğurlu olsunKızlar test günüm yarın , biraz önce test yaptım.
İçmezmiyim hiç bende adaçayı papatya sürekli içiyorum ama yok olmuyoBu ay çoğu kişinin gecikti benim de 5-6 gün gecikmişti. Kekik adaçayı ictim her gün bol bol yürüyüş yaptım geldi ama ne kadar etki etti bilmiyorum tabi
Doktorun sana rahim dinlendirme de adet düzenleyici vermemiş miydi canım?İçmezmiyim hiç bende adaçayı papatya sürekli içiyorum ama yok olmuyo
Kuzum o senin düzeninle alakalı galiba. Benim regl 3. günü.. Salı günü opu olmuştum. Tam 1 hafta sonra regl oldum. Doktor senden önce opu yaptığğımız hala adet olmadı, hızlısın dedi :) Bence çok problem etme.. Zaten 21 günlük doğum kontrol hapını adet sonrası süreci başlatacakları için her türlü erkene gelmiş oluyor.İçmezmiyim hiç bende adaçayı papatya sürekli içiyorum ama yok olmuyo
Tarlusal verdi ona rağmen geçikti o sıkıyor canımıDoktorun sana rahim dinlendirme de adet düzenleyici vermemiş miydi canım?
Ben zaten ilaç içmediğim sürece adet olamıyorum ki ilaç içtim ağrılarını çekiyorum ama yok yine olamadımKuzum o senin düzeninle alakalı galiba. Benim regl 3. günü.. Salı günü opu olmuştum. Tam 1 hafta sonra regl oldum. Doktor senden önce opu yaptığğımız hala adet olmadı, hızlısın dedi :) Bence çok problem etme.. Zaten 21 günlük doğum kontrol hapını adet sonrası süreci başlatacakları için her türlü erkene gelmiş oluyor.
kaçıncı gününüz ilk transferiniz mw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?