2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar prednol kullananlar var mı aranızda ? Ben bugün başladım kortizon olduğu tuzu bıraktım ama hiç tadım tuzum kalmadı. Yan etki yapıp şişiriyor mu bu hap ?
Ben iki transferde de kullanmistim canım bende şişkinlik yapmadı zaten vücudum birsuru ilacdan ödem doluydu ama halsizlik ve keyifsizlik yapmıştı bende

Kızlar prednol kullananlar var mı aranızda ? Ben bugün başladım kortizon olduğu tuzu bıraktım ama hiç tadım tuzum kalmadı. Yan etki yapıp şişiriyor mu bu hap ?
Ben kullandım aşırı derecede iştah yaptı bende. Sürekli yemek yiyodum eşim şoklara giriyodu normalde hep yemem için ısrar eder beni öyle görünce çok şaşırdı başka yan etki yapmadı bende.

Insallah tutunuyordur, agrilar ondan ola bilir Ama kendini dinleme, rahat birak. Dinledikce her sey oluyo, bende takintiliyim

Ben 7 gun kullandım tuzu falan da kes demedi kimsr bende kesmedim bisry olmadı cnm

Ben 3 gun kullandim, iyrenc tadi var. Ne icin oldugunu bilmiyorum, qaliba zayiflatici.
Bağışıklık baskılayıcı bir ilaç. Embriyoyu yabancı madde olarak algılamasın vücut kabul etsin diye veriyorlar
Ben 3 gun kullandim, iyrenc tadi var. Ne icin oldugunu bilmiyorum, qaliba zayiflatici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…