2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

2.transferim 9.gunum
Normal gebelik testi yaptiysaniz cikmamasi normal, benimde 2.transferimdi 6.gun erken gebelik testi yaptim silik çıktı sonra normal gebelik testi yaptim hic bisey çıkmadı ama degerim 43tu. 8.gun kan testi tekrarladim 107ydi. Erken gebelik testinde çıkıyor varsa normal gebelik testinde adetinizin 3 4 gun geçmesi lazim çıkması için. Oyuzden bozmayın moralinizi insallah olmuştur sizinde

Canim hayirli olsun benim de bugün 2. Günüm . O ağrılar normal evet ben 2 gündür dönmeden uyuduğum için belim ağrıyor korkuyorum döneyim miniğime bisey olur die

Kızlar prednol kullananlar var mı aranızda ? Ben bugün başladım kortizon olduğu tuzu bıraktım ama hiç tadım tuzum kalmadı. Yan etki yapıp şişiriyor mu bu hap ?
Canim ben 6 gün kullandım öyle bir rahatsızlığım yada şişkinliğim olmadı kac gün kullanacagin belli mi

Belki de haklısınız bilmiyorum ama bu seferlik böyle oldu artık

Canim hayirli olsun benim de bugün 2. Günüm . O ağrılar normal evet ben 2 gündür dönmeden uyuduğum için belim ağrıyor korkuyorum döneyim miniğime bisey olur die
Ayy ayniyiz ozaman canim guzel havadisler vermek nasip olsun bizlere insallah kacinci gun test yapmayi dusunuyosun ? Bende surekli sirt ustu yan yatiyorum canim kalkip arada yuruyorum vs. Sen neler yapiosun ?

Kız niye dönmeden uyuyirsun belin agirir istediğin pozisyonda yatabilitsin dediler bana zaten şimdi ignelerden yan dönüp yatıyorum popomun üstüne oturacak uzanacak yer kalmadı

Ayy ayniyiz ozaman canim guzel havadisler vermek nasip olsun bizlere insallah kacinci gun test yapmayi dusunuyosun ? Bende surekli sirt ustu yan yatiyorum canim kalkip arada yuruyorum vs. Sen neler yapiosun ?
Aminnn inşallah canimm Vallahi canim idrar testi yapmamayı düşünüyorum normal uzanıyorum yürüyorum da sürekli öyle ev işi yapmadım ama onun haricinde de geziyorum öyle evin içinde bol su içiyorum

Canım bizimki mecburi idi kanamaya bakması lazımdı ve karından göremedi o yüzden vajinal bakti ama sag olsun fazla geçirmeden baktı zaten kanaman var cok gecirmiycem dedi çoğu kişinin 12 14 haftalarda hala vajinal bakıyor dr u bi sıkıntı olmaz dedi dr ama biz psikolojik olarak korkuyoruz öyle dedi sanırım karından 6 haftaya yakın görünüyor

Kız niye dönmeden uyuyirsun belin agirir istediğin pozisyonda yatabilitsin dediler bana zaten şimdi ignelerden yan dönüp yatıyorum popomun üstüne oturacak uzanacak yer kalmadı
Benimde popom acıyo ignelerdenne bileyim psikolojik dönecek gibi olsam uyanıyorum öyle sartlandirmisim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…