- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.261
5.5.gun erken gebelik testi idi 6.gun ucuz olanlarda da çıkınca kan verdim 87 çıktıErken gebelik testlerinden mi yaptınız peki
Normal gebelik testi yaptiysaniz cikmamasi normal, benimde 2.transferimdi 6.gun erken gebelik testi yaptim silik çıktı sonra normal gebelik testi yaptim hic bisey çıkmadı ama degerim 43tu. 8.gun kan testi tekrarladim 107ydi. Erken gebelik testinde çıkıyor varsa normal gebelik testinde adetinizin 3 4 gun geçmesi lazim çıkması için. Oyuzden bozmayın moralinizi insallah olmuştur sizinde2.transferim 9.gunum
Canim hayirli olsun benim de bugün 2. Günüm . O ağrılar normal evet ben 2 gündür dönmeden uyuduğum için belim ağrıyorMeraba kizlar benimde ilk transferim 5.gün 2tane transfer edildi bugun 2.ci günüm. Ve kasık agrilarim surekli gaz ve siskinlik var drumu aradimda gayet normal olabilir denildi. Sizler kacinci gunde Test yaptiniz benim aklim hep orda Acaba Tutunabildimi? ❤
Canim ben 6 gün kullandım öyle bir rahatsızlığım yada şişkinliğim olmadı kac gün kullanacagin belli miKızlar prednol kullananlar var mı aranızda ? Ben bugün başladım kortizon olduğu tuzu bıraktım ama hiç tadım tuzum kalmadı. Yan etki yapıp şişiriyor mu bu hap ?
Canım ben de ilk denemem de aynen senin gibi düşünmüştüm kimseden habersiz yapmıştık. Aynı şekilde kafam rahat olacağını düşündüm. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemden bilmişler ama sorun babamdaymış. Babam operasyon olunca arka arkaya abimle ben olmuşuz. Annem üzülmesin aynı şeyleri yaşamadığımı bilmesin istemiştim. Sonuç negatif oldu sonrasında ben anlattım onlara ve o kadar çok hafifledim ki anlatamam. Bugüne kadar hep herkes mutlu olsun diye yaşadım. Bir kere de kendimi düşünmeye karar verdim artık benim mutluluğumda önemliydi. Ben ne kadar mutlu olursam beni seven yakın çevrem de o kadar mutlu olacaktı. Kimse sürekli sormadı anlattıktan sonra iki tarafa da . Ben istediğimde anlatıyordum. Şimdi ikinci transferde çağırsam iki tarafta gelir bakmaya ama ben yine yalnız olacağım. Uzaktan hayırlı dualarını almam manevi açıdan iyi gelecek. Çünkü sürekli yatmayı zaten önermiyorlar ben kendimi hasta gibi hissederim biri bana bakarsa kafam rahat etmez. Çok uzattım ama ailenle paylaşman psikolojik açıdan çok rahatlatıcı onu söylemek istedim keske daha önce söyleyebilseydim diye düşündüm. İçini ferah tut
Canım ben de ilk denemem de aynen senin gibi düşünmüştüm kimseden habersiz yapmıştık. Aynı şekilde kafam rahat olacağını düşündüm. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemden bilmişler ama sorun babamdaymış. Babam operasyon olunca arka arkaya abimle ben olmuşuz. Annem üzülmesin aynı şeyleri yaşamadığımı bilmesin istemiştim. Sonuç negatif oldu sonrasında ben anlattım onlara ve o kadar çok hafifledim ki anlatamam. Bugüne kadar hep herkes mutlu olsun diye yaşadım. Bir kere de kendimi düşünmeye karar verdim artık benim mutluluğumda önemliydi. Ben ne kadar mutlu olursam beni seven yakın çevrem de o kadar mutlu olacaktı. Kimse sürekli sormadı anlattıktan sonra iki tarafa da . Ben istediğimde anlatıyordum. Şimdi ikinci transferde çağırsam iki tarafta gelir bakmaya ama ben yine yalnız olacağım. Uzaktan hayırlı dualarını almam manevi açıdan iyi gelecek. Çünkü sürekli yatmayı zaten önermiyorlar ben kendimi hasta gibi hissederim biri bana bakarsa kafam rahat etmez. Çok uzattım ama ailenle paylaşman psikolojik açıdan çok rahatlatıcı onu söylemek istedim keske daha önce söyleyebilseydim diye düşündüm. İçini ferah tut kafa rahatlığı en önemlisi
Belki de haklısınız bilmiyorum ama bu seferlik böyle oldu artıkCanım ben de ilk denemem de aynen senin gibi düşünmüştüm kimseden habersiz yapmıştık. Aynı şekilde kafam rahat olacağını düşündüm. Annemle babamın benim 10 sene çocukları olmamış hep annemden bilmişler ama sorun babamdaymış. Babam operasyon olunca arka arkaya abimle ben olmuşuz. Annem üzülmesin aynı şeyleri yaşamadığımı bilmesin istemiştim. Sonuç negatif oldu sonrasında ben anlattım onlara ve o kadar çok hafifledim ki anlatamam. Bugüne kadar hep herkes mutlu olsun diye yaşadım. Bir kere de kendimi düşünmeye karar verdim artık benim mutluluğumda önemliydi. Ben ne kadar mutlu olursam beni seven yakın çevrem de o kadar mutlu olacaktı. Kimse sürekli sormadı anlattıktan sonra iki tarafa da . Ben istediğimde anlatıyordum. Şimdi ikinci transferde çağırsam iki tarafta gelir bakmaya ama ben yine yalnız olacağım. Uzaktan hayırlı dualarını almam manevi açıdan iyi gelecek. Çünkü sürekli yatmayı zaten önermiyorlar ben kendimi hasta gibi hissederim biri bana bakarsa kafam rahat etmez. Çok uzattım ama ailenle paylaşman psikolojik açıdan çok rahatlatıcı onu söylemek istedim keske daha önce söyleyebilseydim diye düşündüm. İçini ferah tut kafa rahatlığı en önemlisi
Valla transfere iki hafta var daha doktorum bir şey demediCanim ben 6 gün kullandım öyle bir rahatsızlığım yada şişkinliğim olmadı kac gün kullanacagin belli mi
Canim sen ultrasonda vajinalmi baktiriyosun?5.5.gun erken gebelik testi idi 6.gun ucuz olanlarda da çıkınca kan verdim 87 çıktı
Sifa olsun inşallah canım çok tuzlu yememeye dikkat et ve bol bol su iç bisey olmaz Allahin izni ileValla transfere iki hafta var daha doktorum bir şey demediherhalde baya bir kullanıcam
Merhaba, 9. Gün yaptim 217 çıktıMerhana 7. Günmü yaptınız testi kaç çıktı acaba
Ayy ayniyiz ozaman canim guzel havadisler vermek nasip olsun bizlere insallahCanim hayirli olsun benim de bugün 2. Günüm . O ağrılar normal evet ben 2 gündür dönmeden uyuduğum için belim ağrıyorkorkuyorum döneyim miniğime bisey olur die
Vajinal canım ultrason da o kadar erken göremezdi zatenCanim sen ultrasonda vajinalmi baktiriyosun?
Yok canim uzerimde bi rahatlik var neden bilmiyorum ama insallah tutunabilirler guzel haberler vermek nasip olsun hepimize insallahInsallah tutunuyordur, agrilar ondan ola bilirAma kendini dinleme, rahat birak. Dinledikce her sey oluyo, bende takintiliyim
Kız niye dönmeden uyuyirsun belin agirir istediğin pozisyonda yatabilitsin dediler bana zaten şimdi ignelerden yan dönüp yatıyorum popomun üstüne oturacak uzanacak yer kalmadıCanim hayirli olsun benim de bugün 2. Günüm . O ağrılar normal evet ben 2 gündür dönmeden uyuduğum için belim ağrıyorkorkuyorum döneyim miniğime bisey olur die
Ha, bende normal ultrason sanmistim. Canim ben korkarim bi sey olur falan. Normal kac haftasinda gozukuyo kese?Vajinal canım ultrason da o kadar erken göremezdi zaten
Aminnn inşallah canimmAyy ayniyiz ozaman canim guzel havadisler vermek nasip olsun bizlere insallah❤ kacinci gun test yapmayi dusunuyosun ? Bende surekli sirt ustu yan yatiyorum canim kalkip arada yuruyorum vs. Sen neler yapiosun ?
Benimde popom acıyo ignelerdenKız niye dönmeden uyuyirsun belin agirir istediğin pozisyonda yatabilitsin dediler bana zaten şimdi ignelerden yan dönüp yatıyorum popomun üstüne oturacak uzanacak yer kalmadı
Bu korkunun sonu yok ki 9 ay boyunca korkuyla yaşanmaz içini ferah tut iyi düşün iyi olsunKizlar az once okudum degerleri 1000ne cikip sonradan kimyasal gorenler varmis, cok korktum ben yine ya
Hehhh Yin e buldun evhamlamacsk biseyKizlar az once okudum degerleri 1000ne cikip sonradan kimyasal gorenler varmis, cok korktum ben yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?