- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.281
Cok kasma kendini kuzum yatms şekli etkilemiyor hem inşallah şimdi sımsıkı tutunmuştur minnoşunBenimde popom acıyo ignelerdenne bileyim psikolojik dönecek gibi olsam uyanıyorum öyle sartlandirmisim kendimi
Aayyy insallah ya acaba bende güzel haber verir miyim buraya yazar miyim pozitifdeğerim de şu die...Cok kasma kendini kuzum yatms şekli etkilemiyor hem inşallah şimdi sımsıkı tutunmuştur minnoşun
Yazarsin inşallah kuzum senden de güzel haberler alırız inşallah dualarımdasin rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahAayyy insallah ya acaba bende güzel haber verir miyim buraya yazar miyim pozitifdeğerim de şu die...
Rabbim nasip etsinn
Biliyorum etkilemedigini de bu gece inşallah bi değişik şekilde yatayım
Aminnn aminnn insallah canim cok tesekkur ederim güzel duaların içinYazarsin inşallah kuzum senden de güzel haberler alırız inşallah dualarımdasin rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahhaftaya inşallah güzel haberlerini alacaz
Ne yapayim elimde deyilHehhh Yin e buldun evhamlamacsk bisey
İlk hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım canım. Oğlum şimdi 4,5 yaşında çok şükür. Herkeste olacak diye bir şey yok. Olmamasına sevin. Bulantı yaşayan çok arkadaşım vardı ve çok sıkıntı çektiler.Ne yapayim elimde deyilBelirti olmamasi canimi sıkıyo, normal hamileler kusarken bende bulanti bile cok az oluyo onuda ilaclara sebep diye geciyorum. Travmaliyim iste Acaba kandami baktirsam yine, kafamda deli sorular
Merhaba efendim hoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz hangi tarihte transfer yapıldı sizeMeraba kizlar benimde ilk transferim 5.gün 2tane transfer edildi bugun 2.ci günüm. Ve kasık agrilarim surekli gaz ve siskinlik var drumu aradimda gayet normal olabilir denildi. Sizler kacinci gunde Test yaptiniz benim aklim hep orda Acaba Tutunabildimi? ❤
Hakkında hayrlısı inşallah güzel haberlerle bekleriz inşallahİyi akşamlar herkeseBenim bugün kontrolüm vardı 7 yumurta saydı doktor en merak ettiğim durumlardan biriydi, Cumartesi günü son kontrole gidicem sanırım pazartesi toplama olacak.
Canım o şubata kaldı öyle demişti bana 3 adet sonrası gel demişti doktor ondan girmiyor olabilir@Selin n den haberiniz var mı? Embryoları nasıl oldu? Hiç girmiyor galiba..
Bende bir sonraki regl de transfer işlemlerine başlayacağım :)
Ekliyorum transfer edilen tarih nedirBenide ekleyin kızlar 26 yas 3. Deneme 5. Gün 2 embriyo ttasnfer edildi test günü 24 Aralık
Merhaba listeye eklenmek istermisiniz sormadan eklemek istemedimHer şey yolunda giderse 20 Aralıkta dondurulmuş embriyomdan transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Neden bu kadar panik ayaksın bakma başka sayfalara yada internete ya Allah korusun endişe iyi değil ya sana zarar verebilir yada bebeğineKizlar az once okudum degerleri 1000ne cikip sonradan kimyasal gorenler varmis, cok korktum ben yine ya
Bende yapmak istemiyodum ama dayanamicam sanirim cunki 27 aralikta kan vermem gerektigini soylede doktorum. Ozamana kadar DuramamAminnn inşallah canimmVallahi canim idrar testi yapmamayı düşünüyorum normal uzanıyorum yürüyorum da sürekli öyle ev işi yapmadım ama onun haricinde de geziyorum öyle evin içinde bol su içiyorum
Slm cnm transfer gününü saymazsam benim de bugün 2. Günüm ve bnmki de 5. Gün embriyosu ama bana 1 transfer yapıldı. İnşallah gğzel haberler alabilirizMeraba kizlar benimde ilk transferim 5.gün 2tane transfer edildi bugun 2.ci günüm. Ve kasık agrilarim surekli gaz ve siskinlik var drumu aradimda gayet normal olabilir denildi. Sizler kacinci gunde Test yaptiniz benim aklim hep orda Acaba Tutunabildimi? ❤
Benm de yaşım 26 , 1. Denemem , 5 gün embriyosu ve 1 transfer yapıldı test günüm 23 aralıkBenide ekleyin kızlar 26 yas 3. Deneme 5. Gün 2 embriyo ttasnfer edildi test günü 24 Aralık
Ilk transferse catlatma iğnesi olduysanız sonuc hep pozitif çıkar, test gününe kadar bekleyin derim. Illa yapcam derseniz 10.gun yapın. Çatlama ignesi olmadiysaniz 7.gun erken gebelik testi yapin silikde olsa belli olur.Bende yapmak istemiyodum ama dayanamicam sanirim cunki 27 aralikta kan vermem gerektigini soylede doktorum. Ozamana kadar Duramam
Bilgiler için teşekkürler güzellikIlk transferse catlatma iğnesi olduysanız sonuc hep pozitif çıkar, test gününe kadar bekleyin derim. Illa yapcam derseniz 10.gun yapın. Çatlama ignesi olmadiysaniz 7.gun erken gebelik testi yapin silikde olsa belli olur.
Transfer yapilan arkadaslara onerim 2 gun evinizde kalın çıkmayın, stres yapmayin protein ağırlıklı beslenin surekli de yatmayin. 2 gunden sonra uzun ayakta kalmayin yarim saatten fazla, altınızda agri hissederseniz hemen uzanın. Ben bu dediklerimi arkadaslarimin deneyimlerinden ve doktorumun soylediklerinden yaptim ise yaramis gozukuyo degerim yukseldi yarin test günüm bakalim hayirlisi insallah
Allah razı olsun kuzum rabbim hepimizin yüZünü guldursun hepimize o sesi duymayı sonrs sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallahAminnn aminnn insallah canim cok tesekkur ederim güzel duaların içinsende dikkat et kendine insallah da lekelenmen biter geçer sağlıkla bebislerinin kalp seslerini duyarsın pit pit pit
Kuzum benim cok iyi anlıyorum seni keşke ikinci kanı verseydin evham yapacağını bildiğim için geçen tekrarla dedim ama sen böyle yaparsan olmaz karnındakine yazık onu boşu boşuna üzüyirsun olmaz öyle kanamayla dr a gidince ağlıyordum dr sen şimdi bu kanamanın 10 katı zarar verdin bebeğine dedi yani cok stresli bi süreç sen hep olumsuz düşünürsen daha zor geçer bisey diyorsam senkn için diyorum beniyalnış anlams ama karnındaki icin azcık relaks azcık saliver zaten allah korusun bisey olacaksa önüne gecemeyiz anı yaşa sonrasını degilNe yapayim elimde deyilBelirti olmamasi canimi sıkıyo, normal hamileler kusarken bende bulanti bile cok az oluyo onuda ilaclara sebep diye geciyorum. Travmaliyim iste Acaba kandami baktirsam yine, kafamda deli sorular
Valla içtiğimiz ilaçların yediğimiz iğnelerin çoğu kortizonlu zaten yiyip içip şişiyoruz ya da ben yemeğe yer arıyordum bilmiyorumKızlar prednol kullananlar var mı aranızda ? Ben bugün başladım kortizon olduğu tuzu bıraktım ama hiç tadım tuzum kalmadı. Yan etki yapıp şişiriyor mu bu hap ?
Hadi insallah guzel sonuclar aliriz canimIlk transferse catlatma iğnesi olduysanız sonuc hep pozitif çıkar, test gününe kadar bekleyin derim. Illa yapcam derseniz 10.gun yapın. Çatlama ignesi olmadiysaniz 7.gun erken gebelik testi yapin silikde olsa belli olur.
Transfer yapilan arkadaslara onerim 2 gun evinizde kalın çıkmayın, stres yapmayin protein ağırlıklı beslenin surekli de yatmayin. 2 gunden sonra uzun ayakta kalmayin yarim saatten fazla, altınızda agri hissederseniz hemen uzanın. Ben bu dediklerimi arkadaslarimin deneyimlerinden ve doktorumun soylediklerinden yaptim ise yaramis gozukuyo degerim yukseldi yarin test günüm bakalim hayirlisi insallah
İyidir canım estrofemi açtim azçnce şimdide narımı yiyorumnacwes S Saturnyildizi Efolis Sandal kokusu Hayat su Tesnim1903 hukukkusu Maydonozhanim H halleycik kedicique L leyladanvazgecme Verayinrengi B balbocegi34 Canaann34 Alpendam akrepprof D Dorukkubra H Hemselif L lezard Hayalperestttttttt bsra61 dilosss_ F FatmaGulsum1988 sweetdreams1985 E Eskimeyenyillar R rusalca N NAZNAZ80
I istanbul88akyaa U Ufktugba
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Hadi bismillah inşallah güzel biter bu sefer hikayeniz
Hakkında hayrlısı inşallah güzel haberlerle bekleriz inşallah
Hayırlı olsunTabiki ekleyebilirsiniz 13 Aralik Transferim oldu 5.gün emriyosu 2 adet konuldu bakalim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?