2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canim ben sali gunu transfer hazirliklari icin gittim 5 folikul gordu ve gecen seferkinden daha iyiydi durumlari ve 1 dondurulmus embriyom var orta kalite dr tekrar toplayalim mi dedi dusunduk ve tekrar toplamaya karar verdik inaniyorum bu seferki daha guzel olacak

Amin canim Güzel haberler duyarsin insallah endiselenme belki yerlesme kanamasidir ole duyuyorum bende tabiki yogunlanmamasi sartiyla Allahim yar ve yardimcin olsun. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallah

İyidir canım estrofemi açtim azçnce şimdide narımı yiyorum pazartesi kontrol
Transfer günüm belli oldu mu peki bende şimdi 1 adet nar yedim her ne kadar çok sevmesem de
Aaaaa işlemlerin yeniden mi olacak yani nasıl

Transfer günüm belli oldu mu peki bende şimdi 1 adet nar yedim her ne kadar çok sevmesem de

Pazartesi belli olucak canım bakalım benim 2.gün ebriyolarını koyucaz 2 tane onları çözdürüp 3.güne mi yoksa 5.güne mi bekletcek ona göre değişecek tarih

Evet canim tekrar bastan basliyorum soyle soyleyeyim gecen sefer adetimin 2. Gunu 4 folikul gormustu soldaki 2 tane cok minikti olcum bile yapilamamiati sagda da 4 ve 5 mm 2 taneydi bu ay ise solda 5 ve 3 mm iki sag dada 6-6-5.6 mm 3 tane bu seferkiler hem birbiriyle orantili hemde daha buyuk gecen seferki gecen seferkinin 6. Gununden bile daha iyi o yuzden tekrar toplatmaya karar verdim

Hmmm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah kalabalık olmaya başladık yaaa çoğu kişide aklım kaliyor nasıl durumlar diye bende ilk deneyim olunca daha çok heyecan yapıyorum bilgiler için.

Hmmm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah kalabalık olmaya başladık yaaa çoğu kişide aklım kaliyor nasıl durumlar diye bende ilk deneyim olunca daha çok heyecan yapıyorum bilgiler için.
Bende de ilk deneyim transfer heyecaniyla gittim toplamaya karar verdik ama benim amh 0.01 yani bitti bitecek o yuzden ne kadar yumurta o kadar sans olarak goruyorum

Iyi akşamlar canım ben 9 aralıkta çift transfer oldum bugün 6.günüm. 1 gün önce çok az pembe bir lekelenmem oldu ama kesildi. Şuan bir sıkıntım yok test günüm ayın 20 si beklemedeyim

Ekleyebilirsiniz tabiki 14 aralikta yapildi trasferim

İnsAllah insAllah hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinize dua etmisligim var arkadaşlar

Bana sabah 2 akşam 2 devam ettiriyor ama ilacın prospektusu biraz canımı sıktı sormak istedim
Anlıyorum kisiye göre ilaçlarda değişiyor genelde. Umarim hayrlisi olur herkes çok güzel sonuçlar alır
Bana sabah 2 akşam 2 devam ettiriyor ama ilacın prospektusu biraz canımı sıktı sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…