- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.301
Canim ben sali gunu transfer hazirliklari icin gittim 5 folikul gordu ve gecen seferkinden daha iyiydi durumlari ve 1 dondurulmus embriyom var orta kalite dr tekrar toplayalim mi dedi dusunduk ve tekrar toplamaya karar verdik inaniyorum bu seferki daha guzel olacak@nacwes S Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperesttttttttbsra61 @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
I istanbul88akyaa U Ufktugba
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Amin canim Güzel haberler duyarsin insallah endiselenme belki yerlesme kanamasidir ole duyuyorum bende tabiki yogunlanmamasi sartiyla Allahim yar ve yardimcin olsun. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallahMerhaba herkese bi sorum olacaktı
Şuan transferimin 8. Günü dun geceden bu yana kahverengi lekelenmem var ara ara oluyo gece doktorumada ulaşamadım ve çok korktum sabah ulaştığında doktorum kanama yogunlasirsa mutlaka arayın dedi coraspin kulanimininkesmeni istiyorum dedi.bende çok endişelendim test yaptım gece erken hamilelik testi çok silik bi çizgi var yarın gun nasil geçecek bilmiyorum Allah umutla bekleyen hickimsenin kucağını boş birakmasin
Transfer günüm belli oldu mu peki bende şimdi 1 adet nar yedim her ne kadar çok sevmesem deİyidir canım estrofemi açtim azçnce şimdide narımı yiyorumpazartesi kontrol
Aaaaa işlemlerin yeniden mi olacak yani nasılCanim ben sali gunu transfer hazirliklari icin gittim 5 folikul gordu ve gecen seferkinden daha iyiydi durumlari ve 1 dondurulmus embriyom var orta kalite dr tekrar toplayalim mi dedi dusunduk ve tekrar toplamaya karar verdik inaniyorum bu seferki daha guzel olacak
Pazartesi belli olucak canım bakalım benim 2.gün ebriyolarını koyucaz 2 tane onları çözdürüp 3.güne mi yoksa 5.güne mi bekletcek ona göre değişecek tarihTransfer günüm belli oldu mu peki bende şimdi 1 adet nar yedim her ne kadar çok sevmesem de
Aaaaa işlemlerin yeniden mi olacak yani nasıl
Evet canim tekrar bastan basliyorum soyle soyleyeyim gecen sefer adetimin 2. Gunu 4 folikul gormustu soldaki 2 tane cok minikti olcum bile yapilamamiati sagda da 4 ve 5 mm 2 taneydi bu ay ise solda 5 ve 3 mm iki sag dada 6-6-5.6 mm 3 tane bu seferkiler hem birbiriyle orantili hemde daha buyuk gecen seferki gecen seferkinin 6. Gununden bile daha iyi o yuzden tekrar toplatmaya karar verdimAaaaa işlemlerin yeniden mi olacak yani nasıl
Hmmm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah kalabalık olmaya başladık yaaa çoğu kişide aklım kaliyor nasıl durumlar diye bende ilk deneyim olunca daha çok heyecan yapıyorum bilgiler için.Evet canim tekrar bastan basliyorum soyle soyleyeyim gecen sefer adetimin 2. Gunu 4 folikul gormustu soldaki 2 tane cok minikti olcum bile yapilamamiati sagda da 4 ve 5 mm 2 taneydi bu ay ise solda 5 ve 3 mm iki sag dada 6-6-5.6 mm 3 tane bu seferkiler hem birbiriyle orantili hemde daha buyuk gecen seferki gecen seferkinin 6. Gununden bile daha iyi o yuzden tekrar toplatmaya karar verdim
Bende de ilk deneyim transfer heyecaniyla gittim toplamaya karar verdik ama benim amh 0.01 yani bitti bitecek o yuzden ne kadar yumurta o kadar sans olarak goruyorumHmmm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah kalabalık olmaya başladık yaaa çoğu kişide aklım kaliyor nasıl durumlar diye bende ilk deneyim olunca daha çok heyecan yapıyorum bilgiler için.
Cuma günü kontrolüm var bakalım bekliyoruz heyecanla transfer gününü@nacwes S Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperesttttttttbsra61 @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Iyi akşamlar canım ben 9 aralıkta çift transfer oldum bugün 6.günüm. 1 gün önce çok az pembe bir lekelenmem oldu ama kesildi. Şuan bir sıkıntım yok test günüm ayın 20 si beklemedeyim@nacwes S Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperesttttttttbsra61 @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Canım sende dualarımdasın@nacwes S Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperesttttttttbsra61 @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınIyi akşamlar canım ben 9 aralıkta çift transfer oldum bugün 6.günüm. 1 gün önce çok az pembe bir lekelenmem oldu ama kesildi. Şuan bir sıkıntım yok test günüm ayın 20 si beklemedeyim
Seninle aynı zamanda adet olmamız gerekti ben mi erken oldum sen mi geciktinnCanım sende dualarımdasınlucrin iğnemi vuruldum adeti bekliyorum transfer hazırlığına başlamak için
Insallah canim hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alalimInşallah çok güzel sonuçlar alırsınAynı gün transfer olmuşuz
Yoo etmiyorum prolutex iğnem var. Climara forte bant devam ediyorum. Proluton depot 5 günde bir onu yaptırıyorum canımInsallah canim hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alalimtransfer sonrası estrofeme devam ediyormusun sen
Bana sabah 2 akşam 2 devam ettiriyor ama ilacın prospektusu biraz canımı sıktı sormak istedimYoo etmiyorum prolutex iğnem var. Climara forte bant devam ediyorum. Proluton depot 5 günde bir onu yaptırıyorum canım
Ekleyebilirsiniz tabiki 14 aralikta yapildi trasferimMerhaba efendim hoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz hangi tarihte transfer yapıldı size
Hakkında hayrlısı inşallah güzel haberlerle bekleriz inşallah
Canım o şubata kaldı öyle demişti bana 3 adet sonrası gel demişti doktor ondan girmiyor olabilir
Ekliyorum transfer edilen tarih nedir
Merhaba listeye eklenmek istermisiniz sormadan eklemek istemedim
Neden bu kadar panik ayaksın bakma başka sayfalara yada internete ya Allah korusun endişe iyi değil ya sana zarar verebilir yada bebeğine
İnsAllah insAllahSlm cnm transfer gününü saymazsam benim de bugün 2. Günüm ve bnmki de 5. Gün embriyosu ama bana 1 transfer yapıldı. İnşallah gğzel haberler alabiliriz
Benm de yaşım 26 , 1. Denemem , 5 gün embriyosu ve 1 transfer yapıldı test günüm 23 aralıkinşallah güzel güzel sonuçlar alırız
Anlıyorum kisiye göre ilaçlarda değişiyor genelde. Umarim hayrlisi olur herkes çok güzel sonuçlar alırBana sabah 2 akşam 2 devam ettiriyor ama ilacın prospektusu biraz canımı sıktı sormak istedim
Bana sabah 2 akşam 2 devam ettiriyor ama ilacın prospektusu biraz canımı sıktı sormak istedim
Güzel düşün Mevlam neyler, neylerse guzel eylerKızlar bnm yarın sonuç gunum umudum yok ama yine de dualarinizi beklerim.Rabbim hepimize mübarek gözaydınligi olacak evlatlar nasip etsin inşallah.bnm olmazsa bile ben pozitif olacak herkes için çok sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?