2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Gunaydinn herkese
Bugun ignenin 3.gunu canimm menapor 300 olarak basladim
Stres yapmamak adina kac folikul var diye bile sormadim
Yarin kontrolum var

Aile hekimi igneden sonra 2 ay korunmayi öneriyorum demisti ,kanda pihtilasma fln riskine karsilik ama kadin dogum doktoru olabilirsin demisti bana .
Ben yinede 2 ay bekledim tedaviye baslamamak icin canim.

biz ikinci deneme için vazgeçtik biraz daha beklemeye karar verdik

Çıkarabilirsin listeden beni .

herkesin gönlüne göre olur inşallah

Canım ben bu ay histereskopi oldum ria takıldı adet olmayı bekliyorum ria çıkacak ve rahim filmi çekecek tekrar eşimde tekrar dna hasarı testi yapacak eğer düzelme varsa ocak ayında ki adette tedavi ye başlıcaz bu aralar modum düşük sadece gelen msj ları okuyorum Allah herkese yardımcı olsun sabır güç versin inşallah pozitif gören arkadaşlar inşallah sağlıklı hayırlı evlada kavuşurlar darısı da biz bekleyenlere tam üç buçuk yıl oldu hala uğraşıyorum

Hayırlı olsun insallah sağlıkla sonuna kadar gitsin 2 embriyoda tuttu mu sizin. Bende 9 aralıkta çift embriyo transferi oldum bu 3.transferim pazartesi sonucu öğreneceğim kızımda biraz sorunlu bir hamilelik gecirdim ve erken doğum yaptığım için bu transferde ikisininde tutmasından biraz korkuyorum galiba ama tutarsa da tabiki sevinirim hersey rabbimden

Aminnn canım benim aminnn çok aminnnn
muayene oldum
20 aralık p.tesi transfer olacağım inşallah ilaçlarım yazıldı progestan malum vurulacak ağrılar gelsin bakalım

Merhaba canim daha önceki aylarda ki gruptan hatırlıyorum seni kimyasal olmuştu sanırım değil mi benimde o ay kimyasal oldu. Bende hemen hemen 3 senedir uğraşıyorum bakalim bu ay histeroskopi çizik falan atıldı tekrar transfer denedik. hersey rabbimden insallah biz elimizden geleni yapıyoruz güzel haberi almak bizede nasip olur birgun insallah

Ben 3 gun kullandim, iyrenc tadi var. Ne icin oldugunu bilmiyorum, qaliba zayiflatici.
Ben kullanıyorum birkaç gündür.
Tabiki, beni de listeye ekleyebilirsiniz, transfer tarihim 20 Aralık :)

Kızlar bugün ilk kontrolüm vardı doktor sadece 3 yumurtanın geliştiğini söyledi ek ilaç verdi cumartesi tekrar bakacak böyle olup sonradan yumurtaları gelişen var mi

Aminnn canım benim aminnn çok aminnnn
muayene oldum
20 aralık p.tesi transfer olacağım inşallah ilaçlarım yazıldı progestan malum vurulacak ağrılar gelsin bakalım
20 Aralık transfer olacaklarımız çoğalıyordu progestanı saat kaçta vurulmanı istedi canım dün ilk iğnemi yaptırdım hala ağrısını çekiyorum bugün ikinci iğne yapılacak

Kızlar bugün ilk kontrolüm vardı doktor sadece 3 yumurtanın geliştiğini söyledi ek ilaç verdi cumartesi tekrar bakacak böyle olup sonradan yumurtaları gelişen var mi
Adetinin kaçıncı günü canım benim ikinci günümde muayeneye gittiğimde 8 demişti 14 yumurta toplanmıştı opuda değişebiliyor ilaçlardan dolayı sanki ama çokta net bilmiyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…