- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.321
Aynen cnm tanımıyoruz ama aile gibi oluyoruz burdaİnsAllah insAllahhiçbirinizi tanımıyorum ama hepinize dua etmisligim var arkadaşlar
Güzel düşün Mevlam neyler, neylerse guzel eyler
AmennaGüzel düşün Mevlam neyler, neylerse guzel eyler
Bugün 8. Günüm sabah idrar testim yaptım ve negatif olmamış yani bi dahaki transfere inşallah@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrownHayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim H halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 E Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
@istanbul88akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Cnm çok üzüldüm bi oğlun varmış sana anneliği tattırmış. Allah ona güç kuvvet versin58,50 iki gün önce
Gunaydinn herkese@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrownHayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim H halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 E Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Aile hekimi igneden sonra 2 ay korunmayi öneriyorum demisti ,kanda pihtilasma fln riskine karsilik ama kadin dogum doktoru olabilirsin demisti bana .Arkadaşlar biontecht aşısı için üçüncü doz aşı hakkın gelmiş ama haftaya perşembe ya da cuma günü transferim var acaba vurunsam mı?yarın doktorumla da görüşeceğim ama aynı durumda olup da bilgisi olan var mi????
0 kişilik başladığım bu yolda ilk yol arkadaşlarımefsunn210102 @Selin n Loya-Kiana oldu
Şimdi ise 75 kişi olmuşuz
Vveeeeeeeeeeeeeeee
15 arkadaşımız pozitif gördü
şimdiden Allah'ım sizlere de yavrularınızada uzun ömürler versin inşallah
Canım ben bu ay histereskopi oldum ria takıldı adet olmayı bekliyorum ria çıkacak ve rahim filmi çekecek tekrar eşimde tekrar dna hasarı testi yapacak eğer düzelme varsa ocak ayında ki adette tedavi ye başlıcaz bu aralar modum düşük sadece gelen msj ları okuyorum Allah herkese yardımcı olsun sabır güç versin inşallah pozitif gören arkadaşlar inşallah sağlıklı hayırlı evlada kavuşurlar darısı da biz bekleyenlere tam üç buçuk yıl oldu hala uğraşıyorum@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrownHayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim H halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 E Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Hayırlı olsun insallah sağlıkla sonuna kadar gitsinBenim 3. Denemem de çok şükür pozitifi gördüm 5 ve 6. Günü embriyosu koyulmuştu hafta salı randevum var suanlik sıkıntım yok gibi ama arada bi bel ağrın kasik batmalatim oluyor bazende olmuyor salı gününe kadar hep diken üstündeyim anlayacağınız
Aminnn canım benim aminnn çok aminnnn0 kişilik başladığım bu yolda ilk yol arkadaşlarımefsunn210102 @Selin n Loya-Kiana oldu
Şimdi ise 75 kişi olmuşuz
Vveeeeeeeeeeeeeeee
15 arkadaşımız pozitif gördü
şimdiden Allah'ım sizlere de yavrularınızada uzun ömürler versin inşallah
Merhaba canim daha önceki aylarda ki gruptan hatırlıyorum seni kimyasal olmuştu sanırım değil mi benimde o ay kimyasal oldu. Bende hemen hemen 3 senedir uğraşıyorum bakalim bu ay histeroskopi çizik falan atıldı tekrar transfer denedik. hersey rabbimden insallah biz elimizden geleni yapıyoruz güzel haberi almak bizede nasip olur birgun insallahCanım ben bu ay histereskopi oldum ria takıldı adet olmayı bekliyorum ria çıkacak ve rahim filmi çekecek tekrar eşimde tekrar dna hasarı testi yapacak eğer düzelme varsa ocak ayında ki adette tedavi ye başlıcaz bu aralar modum düşük sadece gelen msj ları okuyorum Allah herkese yardımcı olsun sabır güç versin inşallah pozitif gören arkadaşlar inşallah sağlıklı hayırlı evlada kavuşurlar darısı da biz bekleyenlere tam üç buçuk yıl oldu hala uğraşıyorum
Ben kullanıyorum birkaç gündür.Ben 3 gun kullandim, iyrenc tadi var. Ne icin oldugunu bilmiyorum, qaliba zayiflatici.
Tabiki, beni de listeye ekleyebilirsiniz, transfer tarihim 20 Aralık :)Merhaba efendim hoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz hangi tarihte transfer yapıldı size
Hakkında hayrlısı inşallah güzel haberlerle bekleriz inşallah
Canım o şubata kaldı öyle demişti bana 3 adet sonrası gel demişti doktor ondan girmiyor olabilir
Ekliyorum transfer edilen tarih nedir
Merhaba listeye eklenmek istermisiniz sormadan eklemek istemedim
Neden bu kadar panik ayaksın bakma başka sayfalara yada internete ya Allah korusun endişe iyi değil ya sana zarar verebilir yada bebeğine
Ben olmadım ama doktorum kullanırken olabilirsin demişti. Eğer olursan ilacı bırak ve 2. ya da 3. adet günün gel demişti.Kizlar merhaba adet sökturucu kullanirken adet olan oldu mu? Kullanmaya devam mi ettiniz biraktiniz mi? Cok ilginc bir durum. 2 gün ictim basladi
20 Aralık transfer olacaklarımız çoğalıyordu progestanı saat kaçta vurulmanı istedi canım dün ilk iğnemi yaptırdım hala ağrısını çekiyorum bugün ikinci iğne yapılacakAminnn canım benim aminnn çok aminnnn
muayene oldum
20 aralık p.tesi transfer olacağım inşallah ilaçlarım yazıldı progestan malum vurulacak ağrılar gelsin bakalım
Adetinin kaçıncı günü canım benim ikinci günümde muayeneye gittiğimde 8 demişti 14 yumurta toplanmıştı opuda değişebiliyor ilaçlardan dolayı sanki ama çokta net bilmiyorumKızlar bugün ilk kontrolüm vardı doktor sadece 3 yumurtanın geliştiğini söyledi ek ilaç verdi cumartesi tekrar bakacak böyle olup sonradan yumurtaları gelişen var mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canımBenim 3. Denemem de çok şükür pozitifi gördüm 5 ve 6. Günü embriyosu koyulmuştu hafta salı randevum var suanlik sıkıntım yok gibi ama arada bi bel ağrın kasik batmalatim oluyor bazende olmuyor salı gününe kadar hep diken üstündeyim anlayacağınız
Bugün 7. Günü canım adetin ikinci günü 10 yumurtan var demiştiAdetinin kaçıncı günü canım benim ikinci günümde muayeneye gittiğimde 8 demişti 14 yumurta toplanmıştı opuda değişebiliyor ilaçlardan dolayı sanki ama çokta net bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?