- 10 Aralık 2021
- 91
- 199
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.341
evet benim böyleydi, ilk muayene kontrolünde 6 taneydi ve sadece bi yumurtalıktaydı diğerinde hiç yoktu. Dr gayet rahattı zaten sonra en son muayeneye gittiğimde 11 olmuştu arada sanırım 4 gün falan vardı. Toplamada da 12 toplamışlardı birini görmemiş ultrasonda ama 3 tanede kaliteliyse yeterli yani sıkma canınıKızlar bugün ilk kontrolüm vardı doktor sadece 3 yumurtanın geliştiğini söyledi ek ilaç verdi cumartesi tekrar bakacak böyle olup sonradan yumurtaları gelişen var mi
Merhaba bende 5.gun embryosu 13 Aralık'ta trasnfer oldum test tarihim 23 sizin neden27Bende yapmak istemiyodum ama dayanamicam sanirim cunki 27 aralikta kan vermem gerektigini soylede doktorum. Ozamana kadar Duramam
Doktor tüp bebek için üç tane çok az diğerleri gelişmezse tedaviyi iptal edebiliriz dedi moralim çok bozuldu bide ek olarak femara diye bi ilac verdievet benim böyleydi, ilk muayene kontrolünde 6 taneydi ve sadece bi yumurtalıktaydı diğerinde hiç yoktu. Dr gayet rahattı zaten sonra en son muayeneye gittiğimde 11 olmuştu arada sanırım 4 gün falan vardı. Toplamada da 12 toplamışlardı birini görmemiş ultrasonda ama 3 tanede kaliteliyse yeterli yani sıkma canını
Kızlar selam hatırlarsanız test yapmıştım 5.98 çıkmıştı bugün gittim tekrar yaptım 12.33 çıktı 11. Günüm. doktor kimyasal ve muhtemelen düşecek dedi beklediğimiz değer en az 60 dedi ilaçlarını kullanma dedi iki gün sonra tekrar test yap bakalım duruma yükselirse tekrar başlarız ilaçlara dedi valla kafam Allak bullak ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum ben sıfıra düşmüştür diye umudu keserek gittim değer 12 olmuş valla Allahtan ne gelirse amenna hakkımızda hayırlısıYa simdu aklıma geldi de diğer topikte 11.gun 13 çıkmıştı bi bayanın 2 katına artıp durdu en son dr kese icib çağırmıştı inşallah seninde öyle olurumut hep var rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Ya çok ilginç geç tutunmuş olamaz mi gerçekten de . Benim 8 çıkmıştı ilk transferde sonra iki gün sonra sıfırlanmıştı. Ama o iki gün ilaçlarımı kullanmaya devam etmiştim. Sizin iki kat artış olmuş acaba bırakmasanız mi ilaçları ? O şekilde dusuk başlayıp sağlıklı gebelik yaşayanlar oldu hep forumlarda olduğum kadarıylaKızlar selam hatırlarsanız test yapmıştım 5.98 çıkmıştı bugün gittim tekrar yaptım 12.33 çıktı 11. Günüm. doktor kimyasal ve muhtemelen düşecek dedi ilaçlarını kullanma dedi iki gün sonra tekrar test yap bakalım duruma yükselirse tekrar başlarız ilaçlara dedi valla kafam Allak bullak ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum ben sıfıra düşmüştür diye umudu keserek gittim değer 12 olmuş valla Allahtan ne gelirse amenna hakkımızda hayırlısı
Ben kullanıcam yine de ilaçları bi dahaki test gününe kadar yoksa içim içimi yer içseydim kullansaydım düşmeyecekti diye bu vicdan azabını yaşamamak için dediğim gibi test gününe kadar kullanırım sonrası Allah’a emanet en azından aklımda bu soru işareti olarak kalmazYa çok ilginç geç tutunmuş olamaz mi gerçekten de . Benim 8 çıkmıştı ilk transferde sonra iki gün sonra sıfırlanmıştı. Ama o iki gün ilaçlarımı kullanmaya devam etmiştim. Sizin iki kat artış olmuş acaba bırakmasanız mi ilaçları ? O şekilde dusuk başlayıp sağlıklı gebelik yaşayanlar oldu hep forumlarda olduğum kadarıyla
Hakkınızda hayırlısı olsun güzel düşünelim güzel olsun inşallahBen kullanıcam yine de ilaçları bi dahaki test gününe kadar yoksa içim içimi yer içseydim kullansaydım düşmeyecekti diye bu vicdan azabını yaşamamak için dediğim gibi test gününe kadar kullanırım sonrası Allah’a emanet en azından aklımda bu soru işareti olarak kalmaz
Amin Amin Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ne veriyorsa hayırla sağlıkla versinHakkınızda hayırlısı olsun güzel düşünelim güzel olsun inşallahGüzel haberlerinizi alırız inşallah
önemli olan sayısı değil panikleme o sana en kötüsünü demiştir olurda embriyo olmazsa diye. bi arkadaşım 25 tane yumurtladı geriye 2 tane kaldı transferi yapıldı, diğeri 3tane yumurtladı 2si embriyo oldu 2.denemesinde son embriyosunda tuttu. Stres yapmayın lütfen herşeyin çözümü oluyorDoktor tüp bebek için üç tane çok az diğerleri gelişmezse tedaviyi iptal edebiliriz dedi moralim çok bozuldu bide ek olarak femara diye bi ilac verdi
Ilaclari birakma 2 gun sonra tekrar yaptır sonuç olarak 2 katı artış var belkison anda tutundu sakın bırakma ilaçları yoksa heo içinde kalacak hakkında en hayırlısıKızlar selam hatırlarsanız test yapmıştım 5.98 çıkmıştı bugün gittim tekrar yaptım 12.33 çıktı 11. Günüm. doktor kimyasal ve muhtemelen düşecek dedi beklediğimiz değer en az 60 dedi ilaçlarını kullanma dedi iki gün sonra tekrar test yap bakalım duruma yükselirse tekrar başlarız ilaçlara dedi valla kafam Allak bullak ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum ben sıfıra düşmüştür diye umudu keserek gittim değer 12 olmuş valla Allahtan ne gelirse amenna hakkımızda hayırlısı
Onca gün kullandım iki gün daha kullanırım aynen aklımda kalacağına bu şekil olur elimden geleni yaptım derimIlaclari birakma 2 gun sonra tekrar yaptır sonuç olarak 2 katı artış var belkison anda tutundu sakın bırakma ilaçları yoksa heo içinde kalacak hakkında en hayırlısı
Ben akşam yaptırıcam yarın akşam başlıyorum20 Aralık transfer olacaklarımız çoğalıyordu progestanı saat kaçta vurulmanı istedi canım dün ilk iğnemi yaptırdım hala ağrısını çekiyorum bugün ikinci iğne yapılacak
estrofeme devam ediyorum bu arada20 Aralık transfer olacaklarımız çoğalıyordu progestanı saat kaçta vurulmanı istedi canım dün ilk iğnemi yaptırdım hala ağrısını çekiyorum bugün ikinci iğne yapılacak
Sağol canım biraz rahatladım inşallah cumartesi kontrolde diğerleri de büyümüş olurönemli olan sayısı değil panikleme o sana en kötüsünü demiştir olurda embriyo olmazsa diye. bi arkadaşım 25 tane yumurtladı geriye 2 tane kaldı transferi yapıldı, diğeri 3tane yumurtladı 2si embriyo oldu 2.denemesinde son embriyosunda tuttu. Stres yapmayın lütfen herşeyin çözümü oluyor
Evet canım sonrasında da kullanılıyorestrofeme devam ediyorum bu arada
2 kutu daha yazdı tranferden sonra da kullanılacak galiba
Diğer ilaçlar ile beraber yazdı aldığım eczanede o ilaç yoktu diğerleini aldım sgklı olarak alamayacağım demekki o ilacı ücretli olarak 23 tl diğer türlü 6 tl .Evet canım sonrasında da kullanılıyor
Evet cnm Rabbime çok şükürCnm çok üzüldüm bi oğlun varmış sana anneliği tattırmış. Allah ona güç kuvvet versin
Evet biz de 23 e almıştık reçete dışında aldığımızda ve bulunması zor oluyormuş bu sebeple bulduğumuzda aldık yani reçetesiz de aldıkDiğer ilaçlar ile beraber yazdı aldığım eczanede o ilaç yoktu diğerleini aldım sgklı olarak alamayacağım demekki o ilacı ücretli olarak 23 tl diğer türlü 6 tl .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?