2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet biz de 23 e almıştık reçete dışında aldığımızda ve bulunması zor oluyormuş bu sebeple bulduğumuzda aldık yani reçetesiz de aldık
Kullandığımı reçetesiz almıştım zaten
ama reçete bozulunca başka yerden eksik olanı alamıyor olman çok saçma
sistemden düşülenler dışındakileri temin etmeliyiz sonuçta bir çok hastalıkta bu ilaç sıkıntısı var
Mahalle arasındaki eczaneler ilacı temin edemiyorlar
Hastane etrafındaki eczanelerde her ilaç var ama elinde olmuyor ayrıca raporlu da satmak istemiyorlar açıkcaıs kar olayları minimuma düşüyor.
Yani entersan bir olay anlayacağın.

Geçmiş olsun oğlunuza Allah uzun ömürler nasip etsin.
Kardeş aynı evin içinde yaşarken kardeş, sonra el oluyor insanlar birbirine. Tek olsun sizin olsun, boşverin demek yiyecek ekmeği yokmuş hayatta.

Geçmiş olsun oğlunuza Allah uzun ömürler nasip etsin.
Kardeş aynı evin içinde yaşarken kardeş, sonra el oluyor insanlar birbirine. Tek olsun sizin olsun, boşverin demek yiyecek ekmeği yokmuş hayatta.
Allahtan hep hayırlısını diledimBöyle olmasında da vardır bir hayır,biz bilemeyiz.Çok sağolun dualarınız ve destekleriniz için.Dualarım sizlerle

Devlet ilaç karlarında kuru sabitlediği için, salı günü ilaçlara zam olacakmış. Onu bekliyor herkes. Elinde olan da satmak istemiyor salı günü daha pahalı satabilmek için.
Şubat ayında da devlet bazında da yeni zamlar açıklanacakmış ilaçlara.

Bi o eksikti oda gelsin bakalım

estrofeme devam ediyorum bu arada
2 kutu daha yazdı tranferden sonra da kullanılacak galiba
Bende devam ediyorum yenisini de ekledi bana progestanı öğlen 12 de yaptırmamı söyledi sakın saatini değiştirme dedi 2.iğneyi yaptırdım biraz önce bu arada estrofemi sabah öğlen akşam birer tane kullanıyordum bugün sabah aradı 2 sabah 2 akşam iç dedi

Sürekli değişiyor bu işlemler yaaaaaa
acayip şekilde baş ağrım var benim estrofem baş ağrısı yapıyor.

Bi o eksikti oda gelsin bakalım
Sorma, merionali geliş fiyatından veren bir eczacı tanıdığımız var. Ona dün sorduk ilacı bulamadı, kaç eczaneye sormuş yok en son baya uzun süren uğraşlar sonucu alabildik. İlaç arayanların Allah yardımcısı olsun bu haftasonu. Çok kötü ortalık.

Bende de baş ve sırt ağrısı var. İğnenin ağrısı da ayrı bişey tabiki de gece uyutmadı resmen
ağrılı geceler yarın başlıyor bana
progestanı vermeyin dedim göbekten olan var onu sgk karşılamaz dedi
fitil var mantar olma riskin yüksek kaşınırsın sürekli dedi
En iyisi bu çek ağrıyı en sağlamı bu dedi

Şimdi bir şekilde idare ederiz de transferden sonra da kullanacağız galiba o zaman nasıl olacak bakalım şimdi iş yerinde işe dalıp bir nebze de olsa unutuluyor transferden sonra yatacağız kendimizi dinleyeceğiz sürekli o zaman daha zor geçecek Allah sabır dayanma gücü versin hepimize inşallah kızlar

Canım benim transfer günüm 4 aralık olacaktı.

Valla müge anlı ya esra erola takılırım yada netflix izlerim full
kitap okuma felan yapmayı düşünmüyorum
Tek başıma evde ne yapılırsa onu yapıcam artık.

Sürekli değişiyor bu işlemler yaaaaaa
acayip şekilde baş ağrım var benim estrofem baş ağrısı yapıyor.
O küçücük ilaç estrofem, bugüne kadar kullandığım bütün ilaçlardan daha ağır geliyor bana. Vücudumu kopartıyorlar sanki.
Allah yardımcın olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…