- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.361
Kullandığımı reçetesiz almıştım zatenEvet biz de 23 e almıştık reçete dışında aldığımızda ve bulunması zor oluyormuş bu sebeple bulduğumuzda aldık yani reçetesiz de aldık
Geçmiş olsun oğlunuza Allah uzun ömürler nasip etsin.Evet cnm Rabbime çok şükürBugün doğumgünü 5 olduk Rabbim ona sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin En çok da ona kardeş olsun diye istemistim.Nasip değilmiş.Rabbim isteyen her kadına anneliği tattırsın
Allahtan hep hayırlısını diledimGeçmiş olsun oğlunuza Allah uzun ömürler nasip etsin.
Kardeş aynı evin içinde yaşarken kardeş, sonra el oluyor insanlar birbirine. Tek olsun sizin olsun, boşverin demek yiyecek ekmeği yokmuş hayatta.
Devlet ilaç karlarında kuru sabitlediği için, salı günü ilaçlara zam olacakmış. Onu bekliyor herkes. Elinde olan da satmak istemiyor salı günü daha pahalı satabilmek için.Kullandığımı reçetesiz almıştım zaten
ama reçete bozulunca başka yerden eksik olanı alamıyor olman çok saçma
sistemden düşülenler dışındakileri temin etmeliyiz sonuçta bir çok hastalıkta bu ilaç sıkıntısı var
Mahalle arasındaki eczaneler ilacı temin edemiyorlar
Hastane etrafındaki eczanelerde her ilaç var ama elinde olmuyor ayrıca raporlu da satmak istemiyorlar açıkcaıs kar olayları minimuma düşüyor.
Yani entersan bir olay anlayacağın.
Her yaşadığımızda bir ders var, hakkımızda hayırlısı...Allahtan hep hayırlısını diledimBöyle olmasında da vardır bir hayır,biz bilemeyiz.Çok sağolun dualarınız ve destekleriniz için.Dualarım sizlerle
Bi o eksikti oda gelsin bakalımDevlet ilaç karlarında kuru sabitlediği için, salı günü ilaçlara zam olacakmış. Onu bekliyor herkes. Elinde olan da satmak istemiyor salı günü daha pahalı satabilmek için.
Şubat ayında da devlet bazında da yeni zamlar açıklanacakmış ilaçlara.
Bende devam ediyorum yenisini de ekledi bana progestanı öğlen 12 de yaptırmamı söyledi sakın saatini değiştirme dedi 2.iğneyi yaptırdım biraz önce bu arada estrofemi sabah öğlen akşam birer tane kullanıyordum bugün sabah aradı 2 sabah 2 akşam iç dediestrofeme devam ediyorum bu arada
2 kutu daha yazdı tranferden sonra da kullanılacak galiba
Sürekli değişiyor bu işlemler yaaaaaaBende devam ediyorum yenisini de ekledi bana progestanı öğlen 12 de yaptırmamı söyledi sakın saatini değiştirme dedi 2.iğneyi yaptırdım biraz önce bu arada estrofemi sabah öğlen akşam birer tane kullanıyordum bugün sabah aradı 2 sabah 2 akşam iç dedi
Sorma, merionali geliş fiyatından veren bir eczacı tanıdığımız var. Ona dün sorduk ilacı bulamadı, kaç eczaneye sormuş yok en son baya uzun süren uğraşlar sonucu alabildik. İlaç arayanların Allah yardımcısı olsun bu haftasonu. Çok kötü ortalık.Bi o eksikti oda gelsin bakalım
Bende de baş ve sırt ağrısı var. İğnenin ağrısı da ayrı bişey tabiki de gece uyutmadı resmenSürekli değişiyor bu işlemler yaaaaaa
acayip şekilde baş ağrım var benim estrofem baş ağrısı yapıyor.
ağrılı geceler yarın başlıyor banaBende de baş ve sırt ağrısı var. İğnenin ağrısı da ayrı bişey tabiki de gece uyutmadı resmen
Şimdi bir şekilde idare ederiz de transferden sonra da kullanacağız galiba o zaman nasıl olacak bakalım şimdi iş yerinde işe dalıp bir nebze de olsa unutuluyor transferden sonra yatacağız kendimizi dinleyeceğiz sürekli o zaman daha zor geçecek Allah sabır dayanma gücü versin hepimize inşallah kızlarağrılı geceler yarın başlıyor bana
progestanı vermeyin dedim göbekten olan var onu sgk karşılamaz dedi
fitil var mantar olma riskin yüksek kaşınırsın sürekli dedi
En iyisi bu çek ağrıyı en sağlamı bu dedi
Canım benim transfer günüm 4 aralık olacaktı.
HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLER MİSİNİZ
efsunn210102 @Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Birbumut 38 @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün 28 aralık H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2yada5.ci gün @FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 27 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 aralık @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.cı deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme 13 aralık @Selin n 26 1.ci deneme 6 Aralık OPU OLDU
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @halleycik 30 1.ci deneme @kedicique 2.ci deneme @karyelimmm 24 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @leyladanvazgecme 44 3.cü gün 1 Aralık @Verayinrengi 24 2.ci deneme 5.ci gün @arzuerkan 37 3.cü deneme
@Aslanb 28 1.ci deneme 5.ci gün @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @Papatyamm1216 29 5.ci gün 9 aralık @Canaann34 24 3.cü deneme 3.cü gün 1 aralık @Alpendam 34 1.ci deneme @akrepprof 43 2.ci deneme @miracle070210 5.ci gün 2 aralık @Dorukkubra 2.ci deneme 20 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık @Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık
@lezard 38 1.ci deneme @Delidolu30 3.cü gün @Hayalperestttttttt 5.ci gün 2Aralık @Betul kara 21 11.ci deneme M mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @mira9693 28 1.ci deneme 5.ci gün 1 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık @Zecmel 31 1.ci deneme 15 Aralık opu oldu
@Redqueen1 26 1.ci deneme @Katre_g 31 1.ci deneme B Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 5 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme @Hayyee 1.ci deneme @Siyahhhinci 29 2.ci deneme 5.ci gün 17 Kasım @Umaycaa 30 1.ci deneme 5.ci gün 7 Aralık @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @dilosss_ 26 5.ci gün 7 Aralık Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık OPU OLACAK
@aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Buurcuumm 30 2.ci deneme 5.ci gün 6Aralık @FatmaGulsum1988 @Dfn1903 31 2.ci deneme 16Aralık OPU OLACAK @sweetdreams1985 @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 5.ci gün @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @rusalca 26 1.ci deneme
@NAZNAZ80 41 1.ci deneme Iron Butterfly 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Hayattt1 24 1.ci deneme 15 Aralık OPU OLACAK @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün
Valla müge anlı ya esra erola takılırım yada netflix izlerim fullŞimdi bir şekilde idare ederiz de transferden sonra da kullanacağız galiba o zaman nasıl olacak bakalım şimdi iş yerinde işe dalıp bir nebze de olsa unutuluyor transferden sonra yatacağız kendimizi dinleyeceğiz sürekli o zaman daha zor geçecek Allah sabır dayanma gücü versin hepimize inşallah kızlar
O küçücük ilaç estrofem, bugüne kadar kullandığım bütün ilaçlardan daha ağır geliyor bana. Vücudumu kopartıyorlar sanki.Sürekli değişiyor bu işlemler yaaaaaa
acayip şekilde baş ağrım var benim estrofem baş ağrısı yapıyor.
Dayak geliyor valla yolsa sanaGünaydın güzel hatunlarım nasılsınız iyisiniz inşallah ben yine karamsar olmaya başladım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?