- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.026
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.381
Ayyy benlmde yarın bakalım nasıl olacak hakkımızda hayırlısı inşallahCuma günü kontrolüm var bakalım bekliyoruz heyecanla transfer gününü
Her zmaan dualarımızdasin inşallah mevlam güzel haber almayı nasip etsin inşallahKızlar bnm yarın sonuç gunum umudum yok ama yine de dualarinizi beklerim.Rabbim hepimize mübarek gözaydınligi olacak evlatlar nasip etsin inşallah.bnm olmazsa bile ben pozitif olacak herkes için çok sevincem
Hadi hayırlısı olsunIyi akşamlar canım ben 9 aralıkta çift transfer oldum bugün 6.günüm. 1 gün önce çok az pembe bir lekelenmem oldu ama kesildi. Şuan bir sıkıntım yok test günüm ayın 20 si beklemedeyim
Hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız valla Rabbim yardımcımız olsun inşallahCanım sende dualarımdasınlucrin iğnemi vuruldum adeti bekliyorum transfer hazırlığına başlamak için
Ekleyebilirsiniz tabiki 14 aralikta yapildi trasferim
Test gününüz ne zaman normal deBugün 8. Günüm sabah idrar testim yaptım ve negatif olmamış yani bi dahaki transfere inşallah
Hadi güzel haberlerle gel sevindir bizi inşallahGunaydinn herkese
Bugun ignenin 3.gunu canimm menapor 300 olarak basladim
Stres yapmamak adina kac folikul var diye bile sormadim
Yarin kontrolum var
Gönlünüzce olsun canım hayırlı haberlerle birgün yolumuz kesişiz elbetbiz ikinci deneme için vazgeçtik biraz daha beklemeye karar verdik
Çıkarabilirsin listeden beni .
herkesin gönlüne göre olur inşallah
Üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım ben bu ay histereskopi oldum ria takıldı adet olmayı bekliyorum ria çıkacak ve rahim filmi çekecek tekrar eşimde tekrar dna hasarı testi yapacak eğer düzelme varsa ocak ayında ki adette tedavi ye başlıcaz bu aralar modum düşük sadece gelen msj ları okuyorum Allah herkese yardımcı olsun sabır güç versin inşallah pozitif gören arkadaşlar inşallah sağlıklı hayırlı evlada kavuşurlar darısı da biz bekleyenlere tam üç buçuk yıl oldu hala uğraşıyorum
Canım ciğerimAminnn canım benim aminnn çok aminnnn
muayene oldum
20 aralık p.tesi transfer olacağım inşallah ilaçlarım yazıldı progestan malum vurulacak ağrılar gelsin bakalım
Hoşgeldiniz ekliyorum o zamanBen kullanıyorum birkaç gündür.
Tabiki, beni de listeye ekleyebilirsiniz, transfer tarihim 20 Aralık :)