2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Cuma günü kontrolüm var bakalım bekliyoruz heyecanla transfer gününü
Ayyy benlmde yarın bakalım nasıl olacak hakkımızda hayırlısı inşallah
Kızlar bnm yarın sonuç gunum umudum yok ama yine de dualarinizi beklerim.Rabbim hepimize mübarek gözaydınligi olacak evlatlar nasip etsin inşallah.bnm olmazsa bile ben pozitif olacak herkes için çok sevincem
Her zmaan dualarımızdasin inşallah mevlam güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Iyi akşamlar canım ben 9 aralıkta çift transfer oldum bugün 6.günüm. 1 gün önce çok az pembe bir lekelenmem oldu ama kesildi. Şuan bir sıkıntım yok test günüm ayın 20 si beklemedeyim
Hadi hayırlısı olsun
Canım sende dualarımdasın lucrin iğnemi vuruldum adeti bekliyorum transfer hazırlığına başlamak için
Hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız valla Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ekleyebilirsiniz tabiki 14 aralikta yapildi trasferim

Bugün 8. Günüm sabah idrar testim yaptım ve negatif olmamış yani bi dahaki transfere inşallah
Test gününüz ne zaman normal de
Gunaydinn herkese
Bugun ignenin 3.gunu canimm menapor 300 olarak basladim
Stres yapmamak adina kac folikul var diye bile sormadim
Yarin kontrolum var
Hadi güzel haberlerle gel sevindir bizi inşallah
biz ikinci deneme için vazgeçtik biraz daha beklemeye karar verdik

Çıkarabilirsin listeden beni .

herkesin gönlüne göre olur inşallah
Gönlünüzce olsun canım hayırlı haberlerle birgün yolumuz kesişiz elbet
Üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aminnn canım benim aminnn çok aminnnn
muayene oldum
20 aralık p.tesi transfer olacağım inşallah ilaçlarım yazıldı progestan malum vurulacak ağrılar gelsin bakalım
Canım ciğerim çok sevindim senin adına ha gayret bizlerde böyle hamiş olabilecekmiyiz acaba
Ben kullanıyorum birkaç gündür.

Tabiki, beni de listeye ekleyebilirsiniz, transfer tarihim 20 Aralık :)
Hoşgeldiniz ekliyorum o zaman

Valla müge anlı ya esra erola takılırım yada netflix izlerim full
kitap okuma felan yapmayı düşünmüyorum
Tek başıma evde ne yapılırsa onu yapıcam artık.
Valla bende keyif yapmayı düşünüyorum yarın da çalışıp izne ayırıyorum kendimi hafta sonu da temizliğimi filan halledip transferden sonra keyif yapma vakti sürekli dinleneceğim tv izlerim oyun oynarım kuruyemişlerimi de ayarladım tabak elimde yatarım oh mis bide güzel sonuç alırsak bizden keyiflisi olmaz vallaha
O küçücük ilaç estrofem, bugüne kadar kullandığım bütün ilaçlardan daha ağır geliyor bana. Vücudumu kopartıyorlar sanki.
Allah yardımcın olsun inşallah.
Hepimiz de fena şeyler yaptığına göre göründüğü gibi küçük masum değil demek ki ya hepimizi çarpıyor
Günaydın güzel hatunlarım nasılsınız iyisiniz inşallah ben yine karamsar olmaya başladım sanırım
Sabah bende çok karamsar uyandım ama sonra düzeldim iyiyim şimdi senin neyin var tatlım neye taktın kafanı. Şurda transferimize 3 gün kaldı üzme tatlı canını
Kızlar benim lekelenmem dün kesilmişti. Bugün yine başladı. Yarın tekrar test bakıcaz. Sabah akşam progestan iğne oluyorum ve sürekli yatıyorum.
Yat dinlen tabi ki canım üzme kendini de bebeğini de o çok güçlü sıkıca tutundu sana

Son kontrolde doktor cuma günü de gel sıkıntı olmazsa pazartesi yaparız transfer demişti çok sevinmiştim o zaman ne zman sevinsem bişey oluyor diye içimde ki duygu ansızım değişti sabahtan beri keyifsizim biraz

Bende aynıyım valla fınfık fıstık yeriz dimi sorun yapmaz heralde
Birazda evde kalmanın tadını çıkartalım beee
Salı günü de eşimin doğum günü yaaa kalksam birşeyler hazırlasam sıkıntı olur mu bilemiyorum ama :-(

Aman be canısı valalhi düşünme bak aklıma düşüreceksin bende üzülücem şimdi

İyiyim iyiyim konulmak iyi geldi birilerinin kızması gerek duygusal değişim yaşıyorum şaşıyorum bende kendime böyleyim şuan valla
Amannnn kuşum üzülme hiç iyi de olsa kötü de olsa sonucu hepsi bizim için
İmtihanımız işte en çok mutlu olmayı bizler hak ediyoruz sen hak ediyorsun o yüzden akışına bırak sal bea

Şey gızlar az önce bişey soracaktım şimdi aklıma geldi hemen unutmadan sorayım dedim

şimdş hepimiz aralık ayında transfer olacağız yaaa eğer nasip oldu tuttu hepimiz hamiş olduk aynı aylarda da mı doğum yapacağız acaba hiç böyle bi düşünce geldi mi aklınıza sabah benim uyanınca direk aklıma bu takıldı

valla hakkınızı helal edin çok duygu değişimi yaşamaya başladım

aaaa üzüyorsun ama bizi yapma böyle hep beraber transfer olup hep beraber güzel sonuçlarımızı bekleyeceğiz ondan sonra burda bayram coşkusu yaşayacağız inşallah
evde olma düşüncesi bile çok iyi geliyor bana ya
valla ben ceviz badem kabak çekirdeği fındık hepsi de çiğ ayarladım yiyecem hem enerji verir bize
salı günü yormasan iyi olur sanki canım kendini doktor bana 2 gün sadece lavaboya kalkmanı dinlenmeni istiyorum 2 gün sonrada kendini yormadan hareket etmeni temizlik filan yapmamanı istiyorum elinden geldiği kadar dinlen ama sürekli yatma evde olacaksan evin içinde yürüyüş yemek yap dedi

Allah'ım razı olsun güzel kalplim sağolasın

Evet canım Allah kısmet ederse aynı ay içinde Eylül de doğum yapacağız hepimiz de tabi aramızda acele etmek isteyen 7 aylık dünyaya gelmek isteyen minnaklarımız olacaktır onlar Temmuz da gelirler

Evet canım Allah kısmet ederse aynı ay içinde Eylül de doğum yapacağız hepimiz de tabi aramızda acele etmek isteyen 7 aylık dünyaya gelmek isteyen minnaklarımız olacaktır onlar Temmuz da gelirler
Aaaaa gerçekten mi Eylül'de olursa evlilik yıl dönümüne gelirmiş ne koparın ama ben

Ben kendimi iyi hissedersem birşeyler yaparım
ama ağrılı sızılı bir günümde şansına küssün artık
Evde olma düşüncesi bana da çok iyi geliyor özledim evimde olmayı
günde 1 tane avakodo demişlerdi canım çerez işini çok abartmasak da iyi olur pardon ama kabız olayı da olmaması lazım ya.

Peki şimdi bende soruyorum sabah uyandığımda değil benimki gece 4 de bu soruyla uykudan uyandım resmen

Şimdi benim embriyoların genetiklerine bakıldı ya embriyolog bebelerimin cinsiyetini biliyordur değil mi sonuçta kromozomlarına bakıldı xx mi xy mi olduğunu biliyor

Bu kabızlık muhabeti beni çok korkutuyor yaaa zaten sıkıntılıyım inşallah o zaman sıkıntı yaşamam

Çok yardımcı olmak isterdim ama ben devlette tedavi deyim sizler gibi çok bilgi edinmeye sahip değilim ama inşallah sizin istediğiniz neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…