2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bu kabızlık muhabeti beni çok korkutuyor yaaa zaten sıkıntılıyım inşallah o zaman sıkıntı yaşamam
Kuru kayısıyı eksik etmeyeceğiz canım günde bir iki adet yiyeceğiz o rahatlatır bizi biraz
Avakodo yiyemicem ben galiba hiç hoşlanmıyorum kendisinden çerezi çok abartmayacağız tabi ki ama hepsini karıştırıp küçük bir kase iyi gelir gibi

P.tesiden itibaren ultra aktif oluruz zaten içtiğimiz suyu bile sorarız birbirimize.

Merhaba bende 5.gun embryosu 13 Aralık'ta trasnfer oldum test tarihim 23 sizin neden27
Merabalar 14 gunden kesin sonuc oldugu icin 27 aralik denildi ama ben idrar testide yapmak istiyorum 23-24 aralik gibi Rabbim gonlumuze gore versin insallah tek emriomu yoksa ciftmi? Ne durumdasiniz sizee surec nasil ilerliyor bugun 3.cu gunumuz

Ben ilk opuda 287.5 la başladım en son 375 gonal f kullanıyodum 10 yumurta sayıldı ultrasnda toplanan 6 yumurta bir dunya da cetrotide kullandm biri cok önden gidiyor diye :) ikinci de 225 gonal f ile başladık 220 kullandm en son az oldu yumurta ama 2side iyi kalite döllendi olgun cıktı

Çok yardımcı olmak isterdim ama ben devlette tedavi deyim sizler gibi çok bilgi edinmeye sahip değilim ama inşallah sizin istediğiniz neyse o olur
Gönlümden kızım olsun diye çok geçiriyorum ama hiç önemli değil artık cinsiyeti bu kadar çabaya sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun başka bişey istemiyorum

Avakadonun tadı nasıl
P.tesiden itibaren ultra aktif oluruz zaten içtiğimiz suyu bile sorarız birbirimize.
Pazartesi kendimizde olursa yazarız

Benim sabah haberi geldi. 2 yumurtadan biri istenen olgunlukta değilmiş işlem yapılmamış. Diğerinin döllendiğini söylediler. Benim hastanem 5. Güne gitmeden transfer yapmıyo. Bunu da 5te transfer edecekler bir aksilik olmazsa. Ben çok ümitli değilim eşinizin spermleri de sıkıntılıydı dedi. Zaten spermde sorun olduğunu biliyorduk biz ama son doktor çok etkilemez demişti. Demekki etkiliyomuş

Avakodonun pekte bir tadı yok aslında yada ben sevemedim ondan öyle geliyor
Hiç tüketmedim de bende ondan sordum ananas severim ama o da beni zehirledi geçen bi yazıda hem avakado hem ananası ezip karışım yapıp tüketen olmuş faydalı demekki öyle hamiş birisi yapmıştı transferden sonra

Benim ki her gün canim progesteron iğnesi birde oksapari her ikisi de her gün
Oksapari ne için canım oda progesteron gibi can yakıyor mu ilk defa duydum sanki oksapariyi
Hep biz konuşuyoruz zaten bende korkuyorum sonunda kimse yazmayacak herkes kendi kabuğuna çekilecek çok konuşuyorsunuz diye
Topik liderimiz olaraktan bizi terk etmelerine izin verme tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…