- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.401
Kuru kayısıyı eksik etmeyeceğiz canım günde bir iki adet yiyeceğiz o rahatlatır bizi birazBu kabızlık muhabeti beni çok korkutuyor yaaa zaten sıkıntılıyım inşallah o zaman sıkıntı yaşamam
Avakodo yiyemicem ben galiba hiç hoşlanmıyorum kendisinden çerezi çok abartmayacağız tabi ki ama hepsini karıştırıp küçük bir kase iyi gelir gibiBen kendimi iyi hissedersem birşeyler yaparım
ama ağrılı sızılı bir günümde şansına küssün artık
Evde olma düşüncesi bana da çok iyi geliyor özledim evimde olmayı
günde 1 tane avakodo demişlerdi canım çerez işini çok abartmasak da iyi olur pardon ama kabız olayı da olmaması lazım ya.
P.tesiden itibaren ultra aktif oluruz zaten içtiğimiz suyu bile sorarız birbirimize.Kuru kayısıyı eksik etmeyeceğiz canım günde bir iki adet yiyeceğiz o rahatlatır bizi biraz
Avakodo yiyemicem ben galiba hiç hoşlanmıyorum kendisinden çerezi çok abartmayacağız tabi ki ama hepsini karıştırıp küçük bir kase iyi gelir gibi
Merabalar 14 gunden kesin sonuc oldugu icin 27 aralik denildi ama ben idrar testide yapmak istiyorum 23-24 aralik gibi Rabbim gonlumuze gore versin insallah tek emriomu yoksa ciftmi? Ne durumdasiniz sizee surec nasil ilerliyor bugun 3.cu gunumuzMerhaba bende 5.gun embryosu 13 Aralık'ta trasnfer oldum test tarihim 23 sizin neden27
Ben ilk opuda 287.5 la başladım en son 375 gonal f kullanıyodum 10 yumurta sayıldı ultrasnda toplanan 6 yumurta bir dunya da cetrotide kullandm biri cok önden gidiyor diye :) ikinci de 225 gonal f ile başladık 220 kullandm en son az oldu yumurta ama 2side iyi kalite döllendi olgun cıktıBana günde 300 lük menopur kullandık. Hatta ben amhım düşük diye daha yüksek doz kullanacak sandım ama sadece erkek infertelitesi sebebiyle tedavi gören ve kendi değerlerinde hiçbir sorun olmayan bir arkadaşla aynı kullanmışız. Belki dediğin şey doğru olduğu için öyle yükseltmedi. Sen kaç doz kullanmıştın?
Hayırlı uğurlu olsun
Gönlümden kızım olsun diye çok geçiriyorum ama hiç önemli değil artık cinsiyeti bu kadar çabaya sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun başka bişey istemiyorumÇok yardımcı olmak isterdim ama ben devlette tedavi deyim sizler gibi çok bilgi edinmeye sahip değilim ama inşallah sizin istediğiniz neyse o olur
İğne transferden sonra da her gün mü oluyor canımCanim benim de bugün 3. Günüm bende aynen akşama çorba yapacağım birde geziyorum evin içinde ignem vardı sağlık ocağına gittim yaptırıp geldim
Avakadonun tadı nasılKuru kayısıyı eksik etmeyeceğiz canım günde bir iki adet yiyeceğiz o rahatlatır bizi biraz
Avakodo yiyemicem ben galiba hiç hoşlanmıyorum kendisinden çerezi çok abartmayacağız tabi ki ama hepsini karıştırıp küçük bir kase iyi gelir gibi
Pazartesi kendimizde olursa yazarızP.tesiden itibaren ultra aktif oluruz zaten içtiğimiz suyu bile sorarız birbirimize.
Hayırlısı olsun inşallahGönlümden kızım olsun diye çok geçiriyorum ama hiç önemli değil artık cinsiyeti bu kadar çabaya sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun başka bişey istemiyorum
Benim sabah haberi geldi. 2 yumurtadan biri istenen olgunlukta değilmiş işlem yapılmamış. Diğerinin döllendiğini söylediler. Benim hastanem 5. Güne gitmeden transfer yapmıyo. Bunu da 5te transfer edecekler bir aksilik olmazsa. Ben çok ümitli değilim eşinizin spermleri de sıkıntılıydı dedi. Zaten spermde sorun olduğunu biliyorduk biz ama son doktor çok etkilemez demişti. Demekki etkiliyomuşBen ilk opuda 287.5 la başladım en son 375 gonal f kullanıyodum 10 yumurta sayıldı ultrasnda toplanan 6 yumurta bir dunya da cetrotide kullandm biri cok önden gidiyor diye :) ikinci de 225 gonal f ile başladık 220 kullandm en son az oldu yumurta ama 2side iyi kalite döllendi olgun cıktı
Vallaha sorarız gibi duruyor topikten bizi atmazlar demi kızzP.tesiden itibaren ultra aktif oluruz zaten içtiğimiz suyu bile sorarız birbirimize.
Hep biz konuşuyoruz zaten bende korkuyorum sonunda kimse yazmayacak herkes kendi kabuğuna çekilecek çok konuşuyorsunuz diyeVallaha sorarız gibi duruyor topikten bizi atmazlar demi kızz
Oluruz kız niye olmayacakmışız anestezi yok sonuçta benim saat 12 de transfer sizin saat kaçta kızlarAvakadonun tadı nasıl
Pazartesi kendimizde olursa yazarız
Benim ki her gün canim progesteron iğnesi birde oksapari her ikisi de her günİğne transferden sonra da her gün mü oluyor canım
Avakodonun pekte bir tadı yok aslında yada ben sevemedim ondan öyle geliyorAvakadonun tadı nasıl
Pazartesi kendimizde olursa yazarız
Benim ki daha belli değil herşey net yarın belli olacak inşallah kovit testi istediler mi sizdenOluruz kız niye olmayacakmışız anestezi yok sonuçta benim saat 12 de transfer sizin saat kaçta kızlar
Hiç tüketmedim de bende ondan sordum ananas severim ama o da beni zehirledi geçen bi yazıda hem avakado hem ananası ezip karışım yapıp tüketen olmuş faydalı demekki öyle hamiş birisi yapmıştı transferden sonraAvakodonun pekte bir tadı yok aslında yada ben sevemedim ondan öyle geliyor
Oksapari ne için canım oda progesteron gibi can yakıyor mu ilk defa duydum sanki oksapariyiBenim ki her gün canim progesteron iğnesi birde oksapari her ikisi de her gün
Topik liderimiz olaraktan bizi terk etmelerine izin verme tamam mıHep biz konuşuyoruz zaten bende korkuyorum sonunda kimse yazmayacak herkes kendi kabuğuna çekilecek çok konuşuyorsunuz diye
Yok canım istemediler opuda da istememişlerdi aşı kartını çıkarmıştım aşılarınız tam demi dedi evet dedik aşı kartına bakmamıştı bileBenim ki daha belli değil herşey net yarın belli olacak inşallah kovit testi istediler mi sizden
Kan sulandirici canim progesteron içerikli değil. Göbeğe yapıyorum Ben yakıyor birazOksapari ne için canım oda progesteron gibi can yakıyor mu ilk defa duydum sanki oksapariyi
Topik liderimiz olaraktan bizi terk etmelerine izin verme tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?