- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.421
Insallah güzel haberler alırsın canim mutlu çıkarsın hastaneden bizim de dualarımız seninleSelam kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum bugun kontrol var inşallah güzel haberler alırım dualarım hepimizle
Bana göre HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİNOksapari ne için canım oda progesteron gibi can yakıyor mu ilk defa duydum sanki oksapariyi
Topik liderimiz olaraktan bizi terk etmelerine izin verme tamam mı
Ayyyyy hadi bakalım inşallah şimdi kalp atışını duyacaksın demi geçen kese görmek için gitmiştin inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallahSelam kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum bugun kontrol var inşallah güzel haberler alırım dualarım hepimizle
Ah canım hadi bakalım miniklerinin kalp atışını duyacaksın inşallah güzel haberlerle gel inşallahSelam kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum bugun kontrol var inşallah güzel haberler alırım dualarım hepimizle
Kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum ben onu vermez o zaman bana drKan sulandirici canim progesteron içerikli değil. Göbeğe yapıyorum Ben yakıyor biraz
İstemedilerBenim ki daha belli değil herşey net yarın belli olacak inşallah kovit testi istediler mi sizden
Hangi hastanede tedavi görüyosunuz sperm etkilemz mi etkiler tabiki eger yumurta döllenip 3. gune gidiyorsa yumurta kalitesi ama 4. günü göremiyorsa sperm kalitesinden gitmiyor aslında sizde spermde sıkıntı varmış neden 5. güne zorla götürmek isityorlar ? bi de bu kadar az embriyoBenim sabah haberi geldi. 2 yumurtadan biri istenen olgunlukta değilmiş işlem yapılmamış. Diğerinin döllendiğini söylediler. Benim hastanem 5. Güne gitmeden transfer yapmıyo. Bunu da 5te transfer edecekler bir aksilik olmazsa. Ben çok ümitli değilim eşinizin spermleri de sıkıntılıydı dedi. Zaten spermde sorun olduğunu biliyorduk biz ama son doktor çok etkilemez demişti. Demekki etkiliyomuş
Canim bu ilacı trambofoli genetik sonucuma göre verdi bana normalde bende coraspin de kullanıyorumAh canım hadi bakalım miniklerinin kalp atışını duyacaksın inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum ben onu vermez o zaman bana dr
Farklı bir durumun var anladığım kadarıyla canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah dr ne veriyorsa kullanmak zorundayız zatenCanim bu ilacı trambofoli genetik sonucuma göre verdi bana normalde bende coraspin de kullanıyorum
Aynen canım ilk 2 denemede kullanmadım sonrasında bu testi yaptım bu doktorum kullanmam gerektiğini söyledi. Aynen ne derlerse kullanıyoruz. Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun da sen transfer olmadın dmi dahaFarklı bir durumun var anladığım kadarıyla canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah dr ne veriyorsa kullanmak zorundayız zaten
Merhaba, benim de 20sinde transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Aminnn canım benim aminnn çok aminnnn
muayene oldum
20 aralık p.tesi transfer olacağım inşallah ilaçlarım yazıldı progestan malum vurulacak ağrılar gelsin bakalım
Aaaa olabilir evet benim hiç bakılmamıştı ikinci denemede bakılacak dedi doktor ben de sorayım bilirler bence yaPeki şimdi bende soruyorum sabah uyandığımda değil benimki gece 4 de bu soruyla uykudan uyandım resmen
Şimdi benim embriyoların genetiklerine bakıldı ya embriyolog bebelerimin cinsiyetini biliyordur değil mi sonuçta kromozomlarına bakıldı xx mi xy mi olduğunu biliyor
Evet ya ben deGönlümden kızım olsun diye çok geçiriyorum ama hiç önemli değil artık cinsiyeti bu kadar çabaya sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun başka bişey istemiyorum
Ne ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrasıMerhaba, benim de 20sinde transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Dün ilk Progestan iğnemi oldum. Sizin de iğneler başladı mı?
Hadi bakalım canım minnoşlardan güzel haberler gelsinSelam kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum bugun kontrol var inşallah güzel haberler alırım dualarım hepimizle
Ne ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
Yani korkutma gözünü de kalçadan yapılan bir iki gün acıtıyor yağlı bir ilaç olduğu için ağrı yapıyor iğneden sonra biraz yürü ve ellerinle masaj yaparak dağıt. Oksapar var her gün karından yapılan o da zor giriyo valla mor mor karnın oluyor ama alışıyorsun sonu güzel olsun öyle düşün bu minik acılar ne kiNe ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
Diyorki embriyo eğer labda 5. Güne gidemezse bu anne rahminde de gidemice anlamına geliyor. Biz embriyoya anne rahminden daha iyi bakıyoruz diyor. Israr edersek ve doktor da onaylarsa 3. Günde transfer ederlermiş ama tavsiye etmiyoruz şansınızı düşürür dedi. Ne derlerse uyuyoruz mecbur napalımHangi hastanede tedavi görüyosunuz sperm etkilemz mi etkiler tabiki eger yumurta döllenip 3. gune gidiyorsa yumurta kalitesi ama 4. günü göremiyorsa sperm kalitesinden gitmiyor aslında sizde spermde sıkıntı varmış neden 5. güne zorla götürmek isityorlar ? bi de bu kadar az embriyo
Yok canım 20 sinde inşallah transferimAynen canım ilk 2 denemede kullanmadım sonrasında bu testi yaptım bu doktorum kullanmam gerektiğini söyledi. Aynen ne derlerse kullanıyoruz. Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun da sen transfer olmadın dmi daha
20si transferlerimiz çoğalıyor iğneyle aran nasıl canım ben bugün 2.yi yaptırdım saat kaçta yaptırıyorsun iğneyiMerhaba, benim de 20sinde transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Dün ilk Progestan iğnemi oldum. Sizin de iğneler başladı mı?
Biliyorlardır da Türkiye de cinsiyet seçilmesi yasak ya bilgi vermezler bize kesinAaaa olabilir evet benim hiç bakılmamıştı ikinci denemede bakılacak dedi doktor ben de sorayım bilirler bence ya
Sende yarın başlarsın büyük ihtimal canım bacaklarım sırtım hatta kollarım bile ağrıyorNe ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
Anaaaammmmm geldi yine iğne şimdiden ağrılarım başladıYok canım 20 sinde inşallah transferim
20si transferlerimiz çoğalıyor iğneyle aran nasıl canım ben bugün 2.yi yaptırdım saat kaçta yaptırıyorsun iğneyi
Biliyorlardır da Türkiye de cinsiyet seçilmesi yasak ya bilgi vermezler bize kesin
Sende yarın başlarsın büyük ihtimal canım bacaklarım sırtım hatta kollarım bile ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?