2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bu cok guzel bi haber, benimde 12.gun 1301 cikmisti bend

Bende duş almaktan korkuyorum ya alsam mı bende acaba?
Ben ilk 3 gün çok dikkat ettim
5. Gün duş aldım istersen sende bekle
7.gun tutunma kanamam oldu gece çok korktum test yaptım hassas testte silik çizgi oluştu
Doktorum olabilir kokrmq hemen coraspini keseceğiz dedi
Test yapma kan testi 5 . Gün embiriyosu oldgu için keskinlikle 10. Gün bize yol gostercek dedi
10. Gün kan testinden sonra iki tane test aldım hassas ve iki çizgi net çıktı sürekli sıvı beslendim kabız olmamak için abartmıyorum günde dört beş litre su içtim havuç suyu içtim sürekli haltta düşük riskinrde iyi geldiğini duydum lekelenme olunca hemen onu içtim.hoc tuzlu ve tatlı bişey yemedim canimistedgimde meyve yedim tam yağlı süt içtim iyi geliyor oda tutunmaya ve 10. Gün test te yüksek çıktı darısı sizelre insallh

Popoya çok yavaş göndersin ilacı hemsirene söyle, ve vurduktan sonra ovalamadan direk o bölgeye bastır iyice, sonra da aklıma geldikçe ov orayı canım bezeler dağılır
Dedim agriyor uyutmuyor elinden geleni yapıyor esim de ovaliyor ama nafile
Evet tedradoxu 5 veya 4 gun kullanip birakacaksin transferden sonra kullanmayacaksin
Kutu bitene kadar dediler bana ama
Prednol 5 günlük sadece.

He evet benimki progestan dex ama diğer seçeneği hiç sunmadı bile bana hastane o yüzden sizden duydum. Bu kadar ağrısı oluyorsa ister miydim emin değilim herhalde doktorun vardır bir bildiği. Yine doktorun dediğinden sual olunmaz diyerek kapanış yapayım
Günaydın Kan testim pazartesi yine idrar testi yaptım ama gidip birazdan kan vericem bu bekleyiş beni yordu İnşallah pozitif çıkarım
Evet haklısın çok zor bir bekleyiş sabahın bu saatinde yazdığına göre gece uyuyamadın umarım dilediğin sonucu alırsın. Yaz bize sonucun çıkınca
Karından vurulan başka kuzum onu sgk d karşılamaz dedi hemşire.
Öyleymiş canım. Çok aşırı dayanılmıcak bir ağrı mı yapıyor bu meret? Sadece kalça değil herhalde vurulduğun bacak komple gidiyor ee kalçadan olanı nasıl vuruyosunuz hastaneye eczaneye falan mı gidip vurduruyosunuz? O da zor olur. Ben sabah ve akşam 10 olmak üzere 2 tane vuruyorum. Sabah akşam hastane mi arıyorsunuz?

Bugün tek embriyomun 3. Günü. İlk gün arayıp döllendiğini haber vermişlerdi. Gün aşırı arıcaz dediler. O gün de bu gün oluyor. Arama bekliyorum şimdi. 3.güne devam etse bile 5.güne gitmeden doktorum transfer etmiyor. Bugün güzel haber alsam da 5. Günün garantisi yok allahımmm hepimize sabır sabır sabıırrrr

Aynen canım acile gidiyorum akşamları vurduruyorum ağrili süreç
Rabbim seninde yardımcin olsun benim 3.gun embriyosu transfer edilecek.

Aynen canım acile gidiyorum akşamları vurduruyorum ağrili süreç
Rabbim seninde yardımcin olsun benim 3.gun embriyosu transfer edilecek.
Anaaaa ne zor o da beee. Her gün hastanede acilde uğraş ver. Size kolay gelsin diyelim

Benimki 5. Gün olmadan yol vermiyor embriyoya. Lablarına çok güveniyorlarmış. Görücez 2 güne kadar anyayı konyayı görücez bebeyi mi alıcam yoksa babayı mı

Kızlar günaydın, benim bugun transferin 9.günü daha önce yazmıştım 5.günde çok hafif pembe bir lekelenmem olmuştu diye. Dün öğleden sonra da adet olacakmışım gibi ağrılarım basladi ama biraz fazlaydı. Gece lavaboya kalktım idrarimi yapıp yatağa geldiğimde inanılmaz bir adet ağrısı ve kasıklarımda kasilmam oldu bi 7 dk falan devam etti sonrasinda uyuyakalmışım. Bugün proluton ignem için hastaneye gidince soracağım ama sizlerde bukadar şiddetli ağrı oldumu neyin nesiydi bu anlamadim

Tövbe de kiz olacak o iş inanıyorum bebeğine kavuşacaksin

Canin test yapsana evde var mi bakalim

Canım test var elinde dene istersen en azından görmüş oluruz
adetin belirtileri ile hamilielk belirtileri aynı maalesef.

Canım test var elinde dene istersen en azından görmüş oluruz
adetin belirtileri ile hamilielk belirtileri aynı maalesef.
Canim test bilerek almadım kan testi günümü beklemek istiyordum ama bugün hastaneye gitmişken belki kanda baktiririm. Hamilelikte adet belirtileri olduğunu çok duydum ama sanki dun yaşadığım biraz fazla geldi bana

Kizlarrrrr prosestani vurdurdum,
Bacağımi da. Hastanede bıraktım geldim
Proluton depot mu vurdurdun? Ben de dün vurdurdum. Hiç ağrı olmadı. Sadece yapılırken biraz yandı. Acaba ben de sorun mu var diye düşündüm. Bir de ilacın bi kısmı silikon kıvamında iğne deliğinden geri çıkmış akşam fark ettim bu süreçte çok ilginc olaylar yaşıyorum

prolotonu sabah vurdurdum (haftada 1 kere olandı o )ağrısı hafif di ama progestanın eine su dökemez yatakta kalçamdan sebep sağa sola dönemedim o derecek abartmıyorum ciddi şekilde ağrısı beynşme vuruyor .

Umarım herşey yolunda gider ama bak ne güzel bir kızın var rabbim bağışlasın sana ama her anne de ikinci bi anneliği hakediyor umarım çok güzel gever herşey bebeklerin yada bebeğin seninle olur benimde normalde salı günü randevum önümüzde ki hafta ama şiddetli bir ağrıyla hastahaneye gittim daha önce de yazdım sanırım keseyi görduk ama küçük taktim kafaya haliyle ve devlet hastahanesinde ki doktorlar lek sorulan sorulara cevap vermeyi sevmiyor ana betaya baktır yarın yine gel dedi ultrason kağıdı bile vermedi bende sinir oldum çıktım ertesi günü de gitmedim şimdi kendi doktorumun muayenesini bekliyorum umarım kesen büyümüştür ve içinde embriyo oluşmuştur en büyük korkum dış gebelik ve boş gebelikte dış gebeliği atlattım çok şükür şimdi boş gebelik kaygısı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…