2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende transfer olmadan önce belirti arayan arkadaşların yorumlarını okuyordum simdi onlari daha iyi anlıyorum insan vücudu sinyal versin istiyormuş insaallah sonu pozitif olsun güzel olsun hepimiz için canım
Evet çok haklısın bende transferlerimde herkes kasık ağrım var derken en küçük kasık batmasını ağrıya yorardim ama işte o batmalar ağrılar hep kullandığımız ilaçlardan oluyor herşey hepimiz için güzel olsun canım

Fitile dikkat et canım enfeksiyon kapmayasin bende bazen çok umutlaniyorum bazen de üzülüyorum gözyaşlarım pıtır pıtır düşüyor Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah kaçıncı denemen senin canim
Bugün o dengesiz moddayım bir üzgün bir mutlu bir duygusal Amin inşallah 3. Denemem

Rabbim korktuğum yere uğratmasin İnsAllah yarin kendime aktivite bulmalıyım

Bende aynıyım canim benimde 3. Denemem
Aslında ilk denemede tuttu bizim tek embriyo transferi yapıldı sonra öğrendik ki tek yumurta ikizi olmuşlar. 9+5 te benim kanımda kızamık virüsü gördüler ve bebeklerin kalbi durdu. Küretaj yapıldı. İkincisinde dondurulmuş emb transfer edildi tutmadı. Bu da 3. İnşallah tutar bu sefer ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur

Benim embriyolarım donduruldu rahim ince olduğu için transfer olamadı. 12 gün önce toplandı yumurtalar bugün adet oldum. Dr dediki bu adet değil ara kanama. Bundan sonra ki kanamam adet oluyormuş. O zaman transfer edilecekmiş.

Canım ilacın adı progestan ahhh ahhh hemde nasıl ağrı yapıyor popom apse doldu ilaç dağılmıyor yağlı çok ağrıyapıyor bunu devlet karşılıyor cnm ama bunun progestan dex olanıni karşılamıyor aynı içerik ama devlet azcık ağrısın o kadar da canınız tatlı olmasın diyo resmen

Bende transfer olmadan önce belirti arayan arkadaşların yorumlarını okuyordum simdi onlari daha iyi anlıyorum insan vücudu sinyal versin istiyormuş insaallah sonu pozitif olsun güzel olsun hepimiz için canım
Canım ilk gebeligimde bütün belirtileri yaşadım sonuç pozitif idi şimdikinde 4.gun sancı haricinde bisey olmadı adet sancısı yaşadım dedim zaten olmadı adet sancıları o yüzden başladı şükür pozitif oldu yazın negatif oldu onds da bütün belirtileri yaşadım yani aslında yaşadıklarimiz sadece ilacın etkisi o yüzden cok dinleme kendini bem bu defa dinlemekistemedim çünkü vücuttaki her değişimi ona yoruyoruz pozitif haberini almak nasip olsun inşallah canım benim

Bugün o dengesiz moddayım bir üzgün bir mutlu bir duygusal Amin inşallah 3. Denemem
Bende aynıyım canim benimde 3. Denemem
Aminnn inşallah canım bu sefer tutar inşallah sağlıkla da devam eder inşallah

Aynen dediğin gibi canim belirti olsa da olmasa da hayırlısı ile pozitif olup sağlıkla devam etsin de insallah

Günaydın Kan testim pazartesi yine idrar testi yaptım ama gidip birazdan kan vericem bu bekleyiş beni yordu İnşallah pozitif çıkarım

Bu cok guzel bi haber, benimde 12.gun 1301 cikmisti bende cok korkmustum ama doktorum mukemmel dedi. 2.tahlil istemedi bile. Benimde 1 tane trasnfer edildi ama ikiz ola bilir diyolar henuz baktirmadim, tek yumurta ikizi. Bu arada kizlar degerler hastaneye gore deyisiyo sanirim, mesela birinde 3-4 haftalik gebeliyi max 750 gosteriyor, digerinde 4haftaligi 4bin bilmem kac gosteriyo. Doktorunuza danisin, uzmeyin kendinizi Tebrikler.

Yaaaa cooook sevindim canim gozunuz aydin olsun Masallah ❤ Darisi bizlere olsun kizlarrr insallah Yaaaa Cok umidliyim bakalim gunlerde gecmek bilmiyorr
Olacak olacak ben inanıyorum emek verileren herşeyin karşılığı alınacak tüm anne adaylari dualarımdasinz

Karından vurulan başka kuzum onu sgk d karşılamaz dedi hemşire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…