- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.081
Evet çok haklısın bende transferlerimde herkes kasık ağrım var derken en küçük kasık batmasını ağrıya yorardim ama işte o batmalar ağrılar hep kullandığımız ilaçlardan oluyorBende transfer olmadan önce belirti arayan arkadaşların yorumlarını okuyordum simdi onlari daha iyi anlıyoruminsan vücudu sinyal versin istiyormuş insaallah sonu pozitif olsun güzel olsun hepimiz için canım
Evet tedradoxu 5 veya 4 gun kullanip birakacaksin transferden sonra kullanmayacaksinEvet antibiyorik neden başladı bilmiyorum işlemden enfeksiyon kapmayaım diye olabilir
Bugün o dengesiz moddayım bir üzgün bir mutlu bir duygusalFitile dikkat et canım enfeksiyon kapmayasinbende bazen çok umutlaniyorum bazen de üzülüyorum gözyaşlarım pıtır pıtır düşüyor Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah kaçıncı denemen senin canim
Rabbim korktuğum yere uğratmasin İnsAllahİçinizi ferah tutun agrı kasılmalar uyku hali normal bir hamile ne yasarsa onu yaşıyoruz tek farkı bizimki ilaçların etkisi herkeste belirtiler farklı 6güne kadar benimde yoğundu sonra daha azalıyor insallah tutunur ve her sey güzel gider düşünmeyin kötü şeylerdaha çok erken
Bende aynıyım canim benimde 3. DenememBugün o dengesiz moddayım bir üzgün bir mutlu bir duygusalAmin inşallah 3. Denemem
Aslında ilk denemede tuttu bizim tek embriyo transferi yapıldı sonra öğrendik ki tek yumurta ikizi olmuşlar. 9+5 te benim kanımda kızamık virüsü gördüler ve bebeklerin kalbi durdu. Küretaj yapıldı. İkincisinde dondurulmuş emb transfer edildi tutmadı. Bu da 3. İnşallah tutar bu sefer ve sağlıkla kucağıma almak nasip olurBende aynıyım canim benimde 3. Denemem
Benim embriyolarım donduruldu rahim ince olduğu için transfer olamadı. 12 gün önce toplandı yumurtalar bugün adet oldum. Dr dediki bu adet değil ara kanama. Bundan sonra ki kanamam adet oluyormuş. O zaman transfer edilecekmiş.@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
@istanbul88 @akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Karanfil koyun ağrıyan yere uyuştur dişi sonrada uykuya bağlaFelaket bir diş ağrım başladı teste daha 4 gün var ne yapmalıyım
Canım ilacın adı progestan ahhh ahhh hemde nasıl ağrı yapıyor popom apse doldu ilaç dağılmıyor yağlı çok ağrıyapıyor bunu devlet karşılıyor cnm ama bunun progestan dex olanıni karşılamıyor aynı içerik ama devlet azcık ağrısın o kadar da canınız tatlı olmasın diyo resmenMilyaay Ben eczacıya sordum progestanın hiçbir formunu devlet karşılamıyor demişti. O zaman bu göbekten vurulanlar muhtemelen daha pahalı ki karşılamıyo. Senin ilacın adı ne merak ettim? O kadar ağrı yapıyor mu ya bu meret herkes kırılmış ilacın etkisinden
Canım ilk gebeligimde bütün belirtileri yaşadım sonuç pozitif idi şimdikinde 4.gun sancı haricinde bisey olmadı adet sancısı yaşadım dedim zaten olmadı adet sancıları o yüzden başladı şükür pozitif oldu yazın negatif oldu onds da bütün belirtileri yaşadım yani aslında yaşadıklarimiz sadece ilacın etkisi o yüzden cok dinleme kendini bem bu defa dinlemekistemedim çünkü vücuttaki her değişimi ona yoruyoruz pozitif haberini almak nasip olsun inşallah canım benimBende transfer olmadan önce belirti arayan arkadaşların yorumlarını okuyordum simdi onlari daha iyi anlıyoruminsan vücudu sinyal versin istiyormuş insaallah sonu pozitif olsun güzel olsun hepimiz için canım
Bende aynıyım canim benimde 3. DenememBugün o dengesiz moddayım bir üzgün bir mutlu bir duygusalAmin inşallah 3. Denemem
Aminnn inşallah canım bu sefer tutar inşallah sağlıkla da devam eder inşallahAslında ilk denemede tuttu bizim tek embriyo transferi yapıldı sonra öğrendik ki tek yumurta ikizi olmuşlar. 9+5 te benim kanımda kızamık virüsü gördüler ve bebeklerin kalbi durdu. Küretaj yapıldı. İkincisinde dondurulmuş emb transfer edildi tutmadı. Bu da 3. İnşallah tutar bu sefer ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Deneyeceğim teşekkürlerKaranfil koyun ağrıyan yere uyuştur dişi sonrada uykuya bağla
Aynen dediğin gibi canim belirti olsa da olmasa da hayırlısı ile pozitif olup sağlıkla devam etsin de insallahCanım ilk gebeligimde bütün belirtileri yaşadım sonuç pozitif idi şimdikinde 4.gun sancı haricinde bisey olmadı adet sancısı yaşadım dedim zaten olmadı adet sancıları o yüzden başladı şükür pozitif oldu yazın negatif oldu onds da bütün belirtileri yaşadım yani aslında yaşadıklarimiz sadece ilacın etkisi o yüzden cok dinleme kendini bem bu defa dinlemekistemedim çünkü vücuttaki her değişimi ona yoruyoruz pozitif haberini almak nasip olsun inşallah canım benim
GünaydınKan testi günün ne zaman? Sen bi hele sakin kal bakalım. Ya olur da gebeysen aslında ve ağlamaktan stresten sen zarar verirsen? Sen kendini kan testi gününe kadar pozitif tut ama her şeye de hazırla ruhunu tabiki. Hayat bu, her şey bizim için. Hepimizin önce canı sağolsun
Bu cok guzel bi haber, benimde 12.gun 1301 cikmisti bende cok korkmustum ama doktorum mukemmel dedi. 2.tahlil istemedi bile. Benimde 1 tane trasnfer edildi ama ikiz ola bilir diyolar henuz baktirmadim, tek yumurta ikizi. Bu arada kizlar degerler hastaneye gore deyisiyo sanirim, mesela birinde 3-4 haftalik gebeliyi max 750 gosteriyor, digerinde 4haftaligi 4bin bilmem kac gosteriyo. Doktorunuza danisin, uzmeyin kendiniziMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
değerler çok yüksek sanırım ve korkuyorum.
5. Gün genetik taraması yapılan dondurulmuş bir transferdi. Sizce normal mi
Olacak olacak ben inanıyorum emek verileren herşeyin karşılığı alınacak tüm anne adaylari dualarımdasinzYaaaa cooook sevindim canim gozunuz aydin olsun Masallah ❤Darisi bizlere olsun kizlarrr insallah Yaaaa Cok umidliyim bakalim gunlerde gecmek bilmiyorr
Karından vurulan başka kuzum onu sgk d karşılamaz dedi hemşire.efsunn210102 ana senin bacağı okurken progestanı unuttuğumu fark ettim hemen yaptım
Kızçelerim siz neden totonuzdan vurunuyosunuz bu progestanları ben karnımdan vuruyorum kendim, doktor totomu hiç katmadı işin içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?