- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.121
Bu günlere değecek bebişlerimizi kucağımıza alınca ağrıyı sızıyı hatırlamıcaz inşallahprolotonu sabah vurdurdum (haftada 1 kere olandı o )ağrısı hafif di ama progestanın eine su dökemez yatakta kalçamdan sebep sağa sola dönemedim o derecek abartmıyorum ciddi şekilde ağrısı beynşme vuruyor .
Evet biraz uzak sabah test yaptım ya hani uykulu olduğumdan mı ne böyle sanki çok hafif çizgi geldi sonradan kayboldu eşimi bile kaldırdım heyecanla bugün 8. Günüm ya artık hayal görmeye başladım yada öyle olmasını istediğim için gözlerim öyle gördü başka testte yoktu daha da çıkmaz sanırım ümidi kesmelimiyimEvet yalnız gideceksen gitme madem uzak mı ki sağlık ocağı yada hastane
Sağol canim rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Çok çok şükür bir evladım var benim ikincisi olursa bizede kardesinede bir can nefes olur ama olmazsada nasip kısmet yapacak birsey yok. Dualarım hep rabbim önce isteyip hiç evladı olmayanlara versinUmarım herşey yolunda gider ama bak ne güzel bir kızın var rabbim bağışlasın sana ama her anne de ikinci bi anneliği hakediyor umarım çok güzel gever herşey bebeklerin yada bebeğin seninle olur benimde normalde salı günü randevum önümüzde ki hafta ama şiddetli bir ağrıyla hastahaneye gittim daha önce de yazdım sanırım keseyi görduk ama küçük taktim kafaya haliyle ve devlet hastahanesinde ki doktorlar lek sorulan sorulara cevap vermeyi sevmiyor ana betaya baktır yarın yine gel dedi ultrason kağıdı bile vermedi bende sinir oldum çıktım ertesi günü de gitmedim şimdi kendi doktorumun muayenesini bekliyorum umarım kesen büyümüştür ve içinde embriyo oluşmuştur en büyük korkum dış gebelik ve boş gebelikte dış gebeliği atlattım çok şükür şimdi boş gebelik kaygısı başladı
Kesinlikle rabbim dileyen isteyen herkese versin bu süreçte bütün duyguları bir arada yaşıyor insan endişe korku sevinç üzüntü evet bir yere kadar geliyorsun testi pozitif görüyorsun acaba ikiye katlanacak mi derdi başlıyor o bitiyor kese görülecek mi o bitiyor embriyo oluşacak mi oda bitiyor acaba kalp atışı duyulacak mi inan ben hayatımda bu kadar stresli bir dönem geçirmedimSağol canim rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Çok çok şükür bir evladım var benim ikincisi olursa bizede kardesinede bir can nefes olur ama olmazsada nasip kısmet yapacak birsey yok. Dualarım hep rabbim önce isteyip hiç evladı olmayanlara versinAllah senide korktuguna ugratmasin inşallah bu süreçte endişe kaygı hiç bitmiyor hayırlısıyla sonunu görmek nasip olur insalah hepimize
Günaydın uyku var mı diye bir sorsaniz ya gece iki den beri uyku yok şuan bile yok günler geçmek bilmiyor bana ondan bu uykusuzlukAkşam yatmazlar sabah erkenden kalkanlar günaydınuyusanıza siz bea burda nöbet mi dönüyorsunuz
Aynen öyle canım kızımda da çok rahat bir hamilelik geçirmemistim sıkıntılıydi zaten kafada buda öyle olur mu soruları dolanıp dururken bu ağrılar sızılar iyice endiselendirir oldu. Allah yardımcımız olsun ne diyeyimKesinlikle rabbim dileyen isteyen herkese versin bu süreçte bütün duyguları bir arada yaşıyor insan endişe korku sevinç üzüntü evet bir yere kadar geliyorsun testi pozitif görüyorsun acaba ikiye katlanacak mi derdi başlıyor o bitiyor kese görülecek mi o bitiyor embriyo oluşacak mi oda bitiyor acaba kalp atışı duyulacak mi inan ben hayatımda bu kadar stresli bir dönem geçirmedim
Sen de haklısın canım bitmeyen bir bekleyiş bizimkisi sonumuz hayır olsun inşallahGünaydın uyku var mı diye bir sorsaniz ya gece iki den beri uyku yok şuan bile yok günler geçmek bilmiyor bana ondan bu uykusuzluk
Amin inşallah senin teste ne zaman kaldiAynen öyle canım kızımda da çok rahat bir hamilelik geçirmemistim sıkıntılıydi zaten kafada buda öyle olur mu soruları dolanıp dururken bu ağrılar sızılar iyice endiselendirir oldu. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
O kadar çok bunalıyorum ki evde anlatamam netfikix de filim kalmadı izlemediğim vallahi aynen geçmiyor ne yazık ki siz şuan ne aşamadasınız transfer oldunuz değil miSen de haklısın canım bitmeyen bir bekleyiş bizimkisi sonumuz hayır olsun inşallahgündüzleri zaten geçmiyor geceleri uyuyalım da hemen geçsin bitsin bugünler
Canim benim de transfer oncesi histereskopi yapıldı sonrasında antibiyotik kullandım hem iğneydi hem de hap inanır mısın şu yaşıma kadar hiç öyle birsey yaşamadımKızlar ya ben bu ay ikinci kutu antibiyotik içiyorum bunlar afedersiniz beni kabız gibi yapmaya başladıNormalde olmam hiç. Transferden sonra kabız olmamak gerekiyor ya ne yapmak gerekiyor henüz doktora soramadım . Duphalac diye bir ilaç veriyormuşlar duymuştum. Siz kullanıyor musunuz ? Bi de transferden sonra kahveyi de azaltacağım normalde büyük kupalarla filtre kahve içiyorum o da rahatlatıyordu bağırsaklarımı çalıştırıyordu. Transfer sonrası kahveyi bırakınca daha da sıkıntı olacak. Öneriler varsa alırım
Kan testim pazartesi canim ama bugün iğne için hastaneye gitmişken yapsammi diyorum 9.gunum bugunAmin inşallah senin teste ne zaman kaldi
Haftaya bugün transfer günüm. Henüz bir hafta var ama hiçbir aşaması geçmiyorO kadar çok bunalıyorum ki evde anlatamam netfikix de filim kalmadı izlemediğim vallahi aynen geçmiyor ne yazık ki siz şuan ne aşamadasınız transfer oldunuz değil mi
Sağol canım kayısı nasıl kayısı yedin gün kurusu mu normal mi ?Canim benim de transfer oncesi histereskopi yapıldı sonrasında antibiyotik kullandım hem iğneydi hem de hap inanır mısın şu yaşıma kadar hiç öyle birsey yaşamadımcok kötüydü kabız olmuştum o ara duphalac kayısı ne varsa yedim içtim. Antibiyotik kabız yapıyor. Ben transferimin 5. Gunundeyim cok şükür kabız olmadım şu ana kadar ama ilk 2 gün kuru kayısı yedim. Duphalac şurubu kullanabilirsin demişlerdi ihtiyaç duyarsın bir zararı yok yani. Ama sen transfer sonrası bol su hareket ve kayısı yemeyi ihmal etme canim
Normal sarı hoşaflik olan yedim canim gunkurusu da güzel tabi o da faydalıSağol canım kayısı nasıl kayısı yedin gün kurusu mu normal mi ?
Onu bende istiyorum bugünden uyuyun salı gününe kadar uyandırmayın güzel çözüm ama maalsef böyle birşey olamıyor ne yazık kiHaftaya bugün transfer günüm. Henüz bir hafta var ama hiçbir aşaması geçmiyordoktora dedim transferde uyutun beni 10.gün test günü uyandırın o derece
Kaçıncı günü embriyosu koyulmuştu ben 9. Günüm de öğrenmiştim hatta 7. Günü evde test yapmıştım hatta bak atıyorum testiKan testim pazartesi canim ama bugün iğne için hastaneye gitmişken yapsammi diyorum 9.gunum bugun
5.gun ebriyosu çift transfer canim varsa zaten şimdi cikar belki bugün kan veririm hastaneye gitmiskenKaçıncı günü embriyosu koyulmuştu ben 9. Günüm de öğrenmiştim hatta 7. Günü evde test yapmıştım hatta bak atıyorum testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?