- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.061
İnşallah bizde bu değerleri görürüz yüksek diye bir gram kafama takarsamMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
değerler çok yüksek sanırım ve korkuyorum.
5. Gün genetik taraması yapılan dondurulmuş bir transferdi. Sizce normal mi
Haftaya cumartesi randevum var sadece değerler güzel diye sevinmiştim. Kaç olması lazım diye bi bakayım dedim ama formları okudukça korku sarmaya başladı. Acaba bir anormallik mi yaşıyorum diye. Ahh hepimizin kucağını dolsun o mis kokularını içimize çekelim inşallahİnşallah bizde bu değerleri görürüz yüksek diye bir gram kafama takarsamüzülme lütfen ikiz olabilme ihtimali var ve daha sonrasında çok yükseliyor belli bir değerden sonra takip edilmiyor zaten doktorun kötü bir şey olduğunu mu söyledi kafana taktın?
Yazılanları çok umursama canım herkesin vücudu vereceği tepki farklı biliyorsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinHaftaya cumartesi randevum var sadece değerler güzel diye sevinmiştim. Kaç olması lazım diye bi bakayım dedim ama formları okudukça korku sarmaya başladı. Acaba bir anormallik mi yaşıyorum diye. Ahh hepimizin kucağını dolsun o mis kokularını içimize çekelim inşallah
Popoya çok yavaş göndersin ilacı hemsirene söyle, ve vurduktan sonra ovalamadan direk o bölgeye bastır iyice, sonra da aklıma geldikçe ov orayı canım bezeler dağılırKizlarrrrr prosestani vurdurdum,
Bacağımi da. Hastanede bıraktım geldim
Senin değerin yükselecek demedi demeYazılanları çok umursama canım herkesin vücudu vereceği tepki farklı biliyorsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Daha çok erken ve birşey hissetmemen çok normal ama elde değil belirti aramamak biliyorum ama belirti olmadan o kadar çok gebe kalan var ki canım takmamaya çalış kafanaKizlaaarr bugün transferinin 4. Günümdeyim herhangi bir farklılık hissedemedim henüz ☹. Acaba normal mi .. transferin 4. Gününde olan arkadaşlar sizde bir belirti denilebilecek ağrı sızı var mi
Aminn inşallah seni üzen şeyleri hiç araştırma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHaftaya cumartesi randevum var sadece değerler güzel diye sevinmiştim. Kaç olması lazım diye bi bakayım dedim ama formları okudukça korku sarmaya başladı. Acaba bir anormallik mi yaşıyorum diye. Ahh hepimizin kucağını dolsun o mis kokularını içimize çekelim inşallah
Senin ağzına yüreğini sağlık hay maşallah ay inşallahSenin değerin yükselecek demedi demehissediyorum diyorum hissediyorum
Tabiki herşey bizler için ben ilk ikisinde o kadar unutluydum ki Dr da çok heveslendirdi yıkılmıştım. Ama cidden hissediyorum çok güzel artacak yavaş yavaş ama düzenliSenin ağzına yüreğini sağlık hay maşallah ay inşallahyani Şimdi gidip kan veresim geldi ama olumsuz olma ihtimaline de hazırlıklıyım her şey insan için hayırlısı olsun
İnşallah canım hepimiz için böyle olsun kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah ne bilim başka bi postta bebek arabası markası konuşalım biberon markası mama markası konuşalım çok çok çok aminTabiki herşey bizler için ben ilk ikisinde o kadar unutluydum ki Dr da çok heveslendirdi yıkılmıştım. Ama cidden hissediyorum çok güzel artacak yavaş yavaş ama düzenli
Aynen yaa keşke ben yapsam dedim bende bugünAy evet şimdi kendime iğne yapmaya alışınca, başka biri yapıca zaman huzursuz olmaya başladım, kendim yapasım geliyobu tüpler hepimizi hemşire, doktor etti valla
Offff inşallah inşallahİnşallah canım hepimiz için böyle olsun kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah ne bilim başka bi postta bebek arabası markası konuşalım biberon markası mama markası konuşalım çok çok çok amin
Çünkü bizimkiler popodan vurulandan@efsunn210102 ana senin bacağı okurken progestanı unuttuğumu fark ettim hemen yaptım
Kızçelerim siz neden totonuzdan vurunuyosunuz bu progestanları ben karnımdan vuruyorum kendim, doktor totomu hiç katmadı işin içine
Eltimin küçük kızı rahatsız bu gece hastanede kalacak yeni haberimiz oldu da onun yanına gittik eşimleNeden hastanedesin
@efsunn210102 ben eşime geçen doğum gününde pasta alıp kapının girişine sehpa üstüne koymuştum. Tam karşısına da kamera kurdum tripoda. 2 tane de konfeti almıştımüstüne konfeti patlatbileceğim bir yere gizlendim, eve girince başladım şarkıyı söylemeye "iyi ki doğduuun + paaattt + iyi ki doğduuun + paaaatt " hiç beklemiyordu acayip şaşırdı konfetiye falan çok gülmüştük tepkilerine, bize de komik bir hatıra videosu kaldı
Sıkıntısız sorunsuz bir günüm yok ki benimKanka bacağımi bıraktım geldim sen nirdesinnnnnn yaaaaaIron Butterfly
Ayyyy merhaba hoşgeldiniz tam anlamadım da iyi duruyor değeriniz bakarsınız ikiz olur çift transfer mi oldu sizinMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
Kuzum geçmiş olsun ya sen yine de öyle deme olumsuzluk olumsuzluğu çekerEltimin küçük kızı rahatsız bu gece hastanede kalacak yeni haberimiz oldu da onun yanına gittik eşimle
Sıkıntısız sorunsuz bir günüm yok ki benim
Ayyyy merhaba hoşgeldiniz tam anlamadım da iyi duruyor değeriniz bakarsınız ikiz olur çift transfer mi oldu sizin
Bölünmüş olabilir mi sanki çift gibi değerler çünküMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
İnşallah herşey yolunda gider cnm hakkına hayırlısı olsunAslında aşırı değil, ama zaten tedavilerden dolayı benim çok azaldı adetim. Doktorunda aradım açmadı malesef
Bende transfer olmadan önce belirti arayan arkadaşların yorumlarını okuyordum simdi onlari daha iyi anlıyorumDaha çok erken ve birşey hissetmemen çok normal ama elde değil belirti aramamak biliyorum ama belirti olmadan o kadar çok gebe kalan var ki canım takmamaya çalış kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?