2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallah bizde bu değerleri görürüz yüksek diye bir gram kafama takarsam üzülme lütfen ikiz olabilme ihtimali var ve daha sonrasında çok yükseliyor belli bir değerden sonra takip edilmiyor zaten doktorun kötü bir şey olduğunu mu söyledi kafana taktın?

Haftaya cumartesi randevum var sadece değerler güzel diye sevinmiştim. Kaç olması lazım diye bi bakayım dedim ama formları okudukça korku sarmaya başladı. Acaba bir anormallik mi yaşıyorum diye. Ahh hepimizin kucağını dolsun o mis kokularını içimize çekelim inşallah

Yazılanları çok umursama canım herkesin vücudu vereceği tepki farklı biliyorsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Kizlaaarr bugün transferinin 4. Günümdeyim herhangi bir farklılık hissedemedim henüz ☹. Acaba normal mi .. transferin 4. Gününde olan arkadaşlar sizde bir belirti denilebilecek ağrı sızı var mi
Daha çok erken ve birşey hissetmemen çok normal ama elde değil belirti aramamak biliyorum ama belirti olmadan o kadar çok gebe kalan var ki canım takmamaya çalış kafana

Aminn inşallah seni üzen şeyleri hiç araştırma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Senin değerin yükselecek demedi deme hissediyorum diyorum hissediyorum
Senin ağzına yüreğini sağlık hay maşallah ay inşallah yani Şimdi gidip kan veresim geldi ama olumsuz olma ihtimaline de hazırlıklıyım her şey insan için hayırlısı olsun

Senin ağzına yüreğini sağlık hay maşallah ay inşallah yani Şimdi gidip kan veresim geldi ama olumsuz olma ihtimaline de hazırlıklıyım her şey insan için hayırlısı olsun
Tabiki herşey bizler için ben ilk ikisinde o kadar unutluydum ki Dr da çok heveslendirdi yıkılmıştım. Ama cidden hissediyorum çok güzel artacak yavaş yavaş ama düzenli

Tabiki herşey bizler için ben ilk ikisinde o kadar unutluydum ki Dr da çok heveslendirdi yıkılmıştım. Ama cidden hissediyorum çok güzel artacak yavaş yavaş ama düzenli
İnşallah canım hepimiz için böyle olsun kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah ne bilim başka bi postta bebek arabası markası konuşalım biberon markası mama markası konuşalım çok çok çok amin

Offff inşallah inşallah çok istiyorum Allah'ım inşallah emeklerimiz bosa çıkmaz çoook aminn

Çünkü bizimkiler popodan vurulandandevletin karşıladığı ilaçtan bunların göbekten olanı da var onları devlet karşılamıyor benim dr kalçadan progestan yazdı artık ağrısına dayanamayınca göbekten olandan aldım

Milyaay Ben eczacıya sordum progestanın hiçbir formunu devlet karşılamıyor demişti. O zaman bu göbekten vurulanlar muhtemelen daha pahalı ki karşılamıyo. Senin ilacın adı ne merak ettim? O kadar ağrı yapıyor mu ya bu meret herkes kırılmış ilacın etkisinden

Eltimin küçük kızı rahatsız bu gece hastanede kalacak yeni haberimiz oldu da onun yanına gittik eşimle
Kanka bacağımi bıraktım geldim sen nirdesinnnnnn yaaaaa Iron Butterfly
Sıkıntısız sorunsuz bir günüm yok ki benim
Ayyyy merhaba hoşgeldiniz tam anlamadım da iyi duruyor değeriniz bakarsınız ikiz olur çift transfer mi oldu sizin

Kuzum geçmiş olsun ya sen yine de öyle deme olumsuzluk olumsuzluğu çeker

Bölünmüş olabilir mi sanki çift gibi değerler çünkü

Daha çok erken ve birşey hissetmemen çok normal ama elde değil belirti aramamak biliyorum ama belirti olmadan o kadar çok gebe kalan var ki canım takmamaya çalış kafana
Bende transfer olmadan önce belirti arayan arkadaşların yorumlarını okuyordum simdi onlari daha iyi anlıyorum insan vücudu sinyal versin istiyormuş insaallah sonu pozitif olsun güzel olsun hepimiz için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…