- 15 Aralık 2020
- 133
- 163
- 33
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.141
Benim biri 5 . Gün biri 6. Gün çift transferdi seninde çıkar muhtemelen5.gun ebriyosu çift transfer canim varsa zaten şimdi cikar belki bugün kan veririm hastaneye gitmisken
Benimde p.tesi geceleri uyku uyuyamıyorum heyecandan.Haftaya bugün transfer günüm. Henüz bir hafta var ama hiçbir aşaması geçmiyordoktora dedim transferde uyutun beni 10.gün test günü uyandırın o derece
bende11 aralık akşamı transfer oldum yaptırsam görülür mü sonucuBenim biri 5 . Gün biri 6. Gün çift transferdi seninde çıkar muhtemelen
Herkesin ki farkli vardir doktorunuzun bir bildigiDedim agriyor uyutmuyor elinden geleni yapıyor esim de ovaliyor ama nafile
Kutu bitene kadar dediler bana ama
Prednol 5 günlük sadece.
Sağol canımKuzum geçmiş olsun ya sen yine de öyle deme olumsuzluk olumsuzluğu çeker
Görülür tabiki ama sen istersen doktorunun verdiği Günü bekle erken olup çıkmazsa kendimi suçlu hissederim çünkübende11 aralık akşamı transfer oldum yaptırsam görülür mü sonucu
Gunaydin ttansferimin ikinci gunu beklemelerdeyimGünaydın kızlar nasılsınız gününüz aydın olsun haliniz vaktiniz durumunuz nasılakşam koltukta uyuyup kalmışım ben listeye düzenleme yapamadım kimler ne durumda
Hayır ya saçmalama ümdini asla kesme ben 12 olan değerimle bile umutluyumEvet biraz uzak sabah test yaptım ya hani uykulu olduğumdan mı ne böyle sanki çok hafif çizgi geldi sonradan kayboldu eşimi bile kaldırdım heyecanla bugün 8. Günüm ya artık hayal görmeye başladım yada öyle olmasını istediğim için gözlerim öyle gördü başka testte yoktu daha da çıkmaz sanırım ümidi kesmelimiyim
Ayyyy maşallah Allah size sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallahGunaydin ttansferimin ikinci gunu beklemelerdeyim
Yapsam mı ne kız yap işte ay benim her gün yapasım var vallaKan testim pazartesi canim ama bugün iğne için hastaneye gitmişken yapsammi diyorum 9.gunum bugun
Yapsam mı ne kız yap işte ay benim her gün yapasım var valla
Aminnnn o kadar cok yoruldum ki artik kucagimda olsunlarAyyyy maşallah Allah size sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallah
7 gunde gozukmez bence en az 9 gunu beklemelisin 5. Gun seGörülür tabiki ama sen istersen doktorunun verdiği Günü bekle erken olup çıkmazsa kendimi suçlu hissederim çünkü
Kadavra yapsalar 10 kilo ilaç çıkar vucuttaHerkesin ki farkli vardir doktorunuzun bir bildigi
Sizde emektarsınız desene amin amin hepimizin kolları evi cennet koksun artıkAminnnn o kadar cok yoruldum ki artik kucagimda olsunlar
Günaydın canım benim de transferin 13. Günü gece sanırım test vermeye gidicemGünaydın kızlar nasılsınız gününüz aydın olsun haliniz vaktiniz durumunuz nasılakşam koltukta uyuyup kalmışım ben listeye düzenleme yapamadım kimler ne durumda
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim ilk denemem olacak ama 2018den beri sürekli hastanelerle cebelleştim diyebilirimAmin ne guzel dua ettiniz oyle bu besinci denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?