2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim ilk denemem olacak ama 2018den beri sürekli hastanelerle cebelleştim diyebilirim ama mutlu sona az kaldı gibi
Amin bende oyle umut ediyorum güzel seyler olsun allahim kalbimizdekini hayirli ve kolay bir sekilde kucagimiza versin

Tesekkur ederim ben uzundur bu sitede varim ama topicler cok hizli ilerliyir yetisemiyorum kafam karisiyordu
Ben yeni katıldım sayılır ama bol vaktim çok oluyor arada karışıyor ama ilerliyor herkesin konusu aynı olunca daha çok bilgi sahibi oluyoruz açıkcası
Dur bi bakayım sonuç ne çıkıyor ona göre diyelim çünkü bence halâ net değil
İnşallah sana sımsıkı tutunmuş minik mucize olur

İnşallah canım inşallah hayırla sağlıkla olsun

Ne gğzel cnm çok sevindim senin adına darısı da bizlere inşallah benimde bugün 5. Günüm artk bazı şeyleri normale ceviricem hep oturup yatmıcam

efsunn210102 Katre_g sağolun kızlar daha almadılar. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Bunlar beni içeri alana iyice sıkışacam idrara sıkışıp geliyormuşuz
Aynen benim öğledn sonra olacak ya sabah yapacağım evde sonra kahvaltı vs yaparım bir daha tuvalete çıkmadan giderim.
Kuzum opu gibi aynı ameliyathane kıyafetiylemi alıyorlar nerede yapılacak işlem

Ne gğzel cnm çok sevindim senin adına darısı da bizlere inşallah benimde bugün 5. Günüm artk bazı şeyleri normale ceviricem hep oturup yatmıcam
Tabiki sürekli yatar veya hareketsiz poziyonda olmayın kan dolşaımı hızlansın evde yürüyüşte yapın ama
tül perde yıkayıp asmaya çalışmayın çorba karıştır mesela ama tututp da bir karnıyarık ta yapma.

Aynen benim öğledn sonra olacak ya sabah yapacağım evde sonra kahvaltı vs yaparım bir daha tuvalete çıkmadan giderim.
Kuzum opu gibi aynı ameliyathane kıyafetiylemi alıyorlar nerede yapılacak işlem
Evet yaaa bende çok merak ediyorum nasıl olacak acaba bana dediler sadece ameliyathane ortamında olacak aynı aşılama yapar gibi geçenlerde biri demişti çok ağrım oldu falan diye korktum bian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…