- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.161
Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif diyebilirmiyiz artıkGünaydın canım benim de transferin 13. Günü gece sanırım test vermeye gidicem
Amin bende oyle umut ediyorum güzel seyler olsun allahim kalbimizdekini hayirli ve kolay bir sekilde kucagimiza versinRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah benim ilk denemem olacak ama 2018den beri sürekli hastanelerle cebelleştim diyebilirimama mutlu sona az kaldı gibi
Ayyyyy inşallah bu arada hoş geldiniz aramızaAmin bende oyle umut ediyorum güzel seyler olsun allahim kalbimizdekini hayirli ve kolay bir sekilde kucagimiza versin
Tesekkur ederim ben uzundur bu sitede varim ama topicler cok hizli ilerliyir yetisemiyorum kafam karisiyorduAyyyyy inşallah bu arada hoş geldiniz aramıza
Dur bi bakayım sonuç ne çıkıyor ona göre diyelim çünkü bence halâ net değilHakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif diyebilirmiyiz artık
Ben yeni katıldım sayılır ama bol vaktim çok oluyor arada karışıyor ama ilerliyor herkesin konusu aynı olunca daha çok bilgi sahibi oluyoruz açıkcasıTesekkur ederim ben uzundur bu sitede varim ama topicler cok hizli ilerliyir yetisemiyorum kafam karisiyordu
İnşallah sana sımsıkı tutunmuş minik mucize olurDur bi bakayım sonuç ne çıkıyor ona göre diyelim çünkü bence halâ net değil
Allah kucağında göstersin insallah canımGünaydın kızlar. Yarın 3.gün embriyo transferim var 9’da.
Güzel haberler alirsjniz insallahGünaydın canım benim de transferin 13. Günü gece sanırım test vermeye gidicem
İnşallah canım inşallah hayırla sağlıkla olsunBen yeni katıldım sayılır ama bol vaktim çok oluyor arada karışıyor ama ilerliyor herkesin konusu aynı olunca daha çok bilgi sahibi oluyoruz açıkcası
İnşallah sana sımsıkı tutunmuş minik mucize olur
Amin canım hepimiz alalım inşallah hepimizin yüzü gülsünGüzel haberler alirsjniz insallah
Amin canım inşallahAllah kucağında göstersin insallah canım
Hayır ya saçmalama ümdini asla kesme ben 12 olan değerimle bile umutluyumAllah ol der olur ama olmayacaksa da kahrolmaya gerek yok sen kan testi yaptır canım helak etme kendini dua ediyoruz Allah’ın izniyle güzel olsun
Eeee çok güzel işte
Ne gğzel cnm çok sevindim senin adına darısı da bizlere inşallahBen ilk 3 gün çok dikkat ettim
5. Gün duş aldım istersen sende bekle
7.gun tutunma kanamam oldu gece çok korktum test yaptım hassas testte silik çizgi oluştu
Doktorum olabilir kokrmq hemen coraspini keseceğiz dedi
Test yapma kan testi 5 . Gün embiriyosu oldgu için keskinlikle 10. Gün bize yol gostercek dedi
10. Gün kan testinden sonra iki tane test aldım hassas ve iki çizgi net çıktı sürekli sıvı beslendim kabız olmamak için abartmıyorum günde dört beş litre su içtim havuç suyu içtim sürekli haltta düşük riskinrde iyi geldiğini duydum lekelenme olunca hemen onu içtim.hoc tuzlu ve tatlı bişey yemedim canimistedgimde meyve yedim tam yağlı süt içtim iyi geliyor oda tutunmaya ve 10. Gün test te yüksek çıktı darısı sizelre insallh
Aynen benim öğledn sonra olacak ya sabah yapacağım evde sonra kahvaltı vs yaparım bir daha tuvalete çıkmadan giderim.efsunn210102 Katre_g sağolun kızlar daha almadılar. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Bunlar beni içeri alana iyice sıkışacam idrara sıkışıp geliyormuşuz
Bence var
Canım benim hak yardımcın olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar pozitifine de seviniriz sabırsızlıkla bekliyoruz seniefsunn210102 Katre_g sağolun kızlar daha almadılar. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Bunlar beni içeri alana iyice sıkışacam idrara sıkışıp geliyormuşuz
Tabiki sürekli yatar veya hareketsiz poziyonda olmayın kan dolşaımı hızlansın evde yürüyüşte yapın amaNe gğzel cnm çok sevindim senin adına darısı da bizlere inşallahbenimde bugün 5. Günüm artk bazı şeyleri normale ceviricem hep oturup yatmıcam
Ayyyyyyyyy hayırlısı olsun kuzum varrrrr
Evet yaaa bende çok merak ediyorum nasıl olacak acaba bana dediler sadece ameliyathane ortamında olacak aynı aşılama yapar gibi geçenlerde biri demişti çok ağrım oldu falan diye korktum bianAynen benim öğledn sonra olacak ya sabah yapacağım evde sonra kahvaltı vs yaparım bir daha tuvalete çıkmadan giderim.
Kuzum opu gibi aynı ameliyathane kıyafetiylemi alıyorlar nerede yapılacak işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?