2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar ben de bişey sorucam deneyimliler ynlendirebilir mi? Ben reglim ile opu ve transferi yaptım. Şu an sadece progesteron hormonu iğnesi kullanıyorum. Diyelim ki gebelik oluşmadı yine normal zamanımda mı regl olucam? Yoksa kullanılan progesteron hormonu regl tarihini değiştiriyor mu?

Amin canım insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minklerimize doktor ikiz olabilir dedi heyecanım katlandı
Hadi hayırlısı inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende bugün şükür kalp atışlarını dinledim 6+2 yiz bugün darısı hepinize kızlar bir bedende atan 3 kalp şükür verene allahım hepinize nasip olsun bu duygu inşallah

Benim 7 aralıkta yumurta toplama oldu. Embryolarım donduruldu. 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. Benim kastettiğim o aslında..

Ben aynı gün olmuştum canım.

Benim 7 aralıkta yumurta toplama oldu. Embryolarım donduruldu. 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. Benim kastettiğim o aslında..
Hııı zaten donduruldu. Onun tarihini organize ediyor olabilirsiniz bence yaa. Tabi yine kan tahlillerine göre belirleyecektir doktorun, vücudun iğne ve ilaçlara verdiği tepki değişebiliyor ama sana bence ortalama bir tarih planlaması yapabilir en kötü.

Kendimi yanlış ifade ettiğim için bir daha yazmak istedim
Hanımlar birşey sorabilir miyim?
15.gün önce embryolarım donduruldu. Doktor 2 regl bekleyeceğiz dedi. 1.reglde (yumurta toplama sonrası) Arkadan gelişen yumurtalardan dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum, sonrasındaki regl ile transfer süreci başlayacak.. Akademisyenim ve ocak ortasında final sınavları başlayacak. Sınav zamanı izin alamıyorum ama transfer vaktini kestirebilsem dersime ait sınavları öne aldırabilirim sonra izin kullanabilirim..
Doğum kontrol hapı bitiş tarihi 5 ocak
Regl 7 gün sürüyor. 1-2 gün geç gelse .. 13-14 ocak gibi regl bitecek..
Reglden sonra 15-16.günler normalde yumurtalama zamanım..
Sorum şu herkese çatlama iğnesi verip 1 hafta sonra mı transfer yapılıyor?
Öyle ise 20-21 gibi yumurtlama 27-28 ocak gibi transfer olacak..
Böyle ise 17-19 ocak arası sınavlarımı yapabilirim..

Ben aynı gün olmuştum canım.
Yaaaa ben şimdi dün transfer oldum, doğal döngümde reglime de 10 11 gün falan var. Ama bu sabahtan itibaren geçmeyen bir bel ağrım var. Normalde bu kadar erken regl belirtisi de yaşamam zaten. Belki de transferin etkisi o zaman offf belirti aramayayım diyorum yine de üstüne düşünüyorum

Aynen benim rahim taze transfer işin çok uygunmuş doktor sana taze yapalım diye ısrar etti ama dönem içi izin alamadığım için finallerden sonraya bıraktım.. Yumurta toplama sonrası regl erken gelince tarih çok yakın oldu şubata kalmadı.. Nasıl yapabilirim diye sorguluyorum.. Dekanım biliyor ama dekan yardımcıları falan bilmiyor.. Negatif olursa diye bahsetmek istemedim.. Akademide konuşma çok oluyor..

Maşallah canim benimm çokk sevindim senin adına rabbim sağlıcakla ikisini de kucağına almayı nasip etsin. bunca emeğinin sabrının karşılığını hayirli sağlıklı Salih evlatlar ile versin

Canim o ağrı ilk 2 gün bende de oldu ben yatakta hep duz yatayım die rahat uyuyamadim tedirgin uyudum kendimi kastım herhalde ondan die düşündüm yada igne ilaçlar da olabilir

Canim o ağrı ilk 2 gün bende de oldu ben yatakta hep duz yatayım die rahat uyuyamadim tedirgin uyudum kendimi kastım herhalde ondan die düşündüm yada igne ilaçlar da olabilir
Bence ondan değil yaa ben o konuda rahatım çünkü. Öyle kasılmıyorum, hatta bir ara çok mu uzanıyorum farketmeden ondan mı ağrı yapıyor dedim, ama fark etttimki ayakta yemek yapsam falan da oluyo gayet. Bence seninki de ilaç ya da kasılmadan değildi

Katre_g canim benim bugün 8. Günüm. Vallahi simdi yazılanları okudum moralim bozuldu benimde aynı günde olan 2 arkadaşta lekelenme olmuş qcaba benimkisi tutmadı mı ya
Hiç öyle düşünme cnm olanlar da bu sefer korkuyır bişey mi olucak diye ki her nünye cok farklı
Insallah canimm Allah ragzi olsunn
Senden de cnm ne demek sın 1 günü de atlatır güzel sonuçları alırız inşallah
Cnm bnm bugğn transferden snraki 8. Günüm 5. Günden beridir belim ağrıyor bnce regl ile alakası yok, sıkma canını

Anladım canım benim de dondurulmuş transfer olacak ayın 4unde regl olmustum mesela 25 Aralık’ta transfer tarihi verildi 22.gune denk geliyor .17.-19 arası boşta olabilirsin son anda transferde yapılabilir

Kendimi gordum bi an bende isten pek izin alamiyorum o yuzden tarihler benide germisti.

Ben dondurulmuş transfer oldum dondurulmusta yumurta catlatma ignesi falan yapmadilar bana. Adetin 3.gunu estrofem başladı. Ben kendi tarihimi diyeyim sizde az cok anlarsiniz ama soyle bir durumda var rahim kalınlığını ilacla ayarliyorlar ya tam tarih son muayenede belli oluyor. Ilk muayenede de ortalama tarih veriyor su tarihlerde olur ortalama diye.

Ben 16 kasimda adet oldum 4 aralikta transfer oldu

Selam canim benim ilk transfer senin gibiydi eger sadece progestan igne kullaniyodum gunde bi tan. Adet tarihimden 4 gun sonra regl oldum. Bisey duzeni bozmus olabilir bende. Bu arada testi erken yapmayin en erken 10.gunde çıkabilirmis yumurta catlatma ignesinden dolayi. Umarim sonucunuz guzel olir

Yaaa cok tebrik ederimm saglikla kucagina al insallahh. Bi sorum olacaktı bana da 2 transfer yapildi. 8.gun beta hcg 100du 12.gun 869 oldu. Doktor beta hcg yuksek ama tek kese var dedi. Haftaya tekrar bakariz dedi ama beklemek cok zor. Senin degerlerin nasildi acaba

Canım Allah korusun test tarihinde negatif oldu diyelim doktor sana ilaçları biraktiriyor ve birkaç gün sonra adet oluyorsun. Ama diyelim test tarihine daha var ve senin regl günün geldi, ilaç kullandığın icin zaten regl olmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…