- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.941
Canım bak stres yapma daha cok şimdi sen üzücen bebeğiniDusuruyor olabilirmiyim dedim ama sanmiyorum yerlesme kanamasidir biraz fazlada olabilir diyor israrla Guven bana dedi bakalim
Ne gelirse Rabbimden.
Hadi hayırlısı inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende bugün şükür kalp atışlarını dinledim 6+2 yiz bugün darısı hepinize kızlarAmin canım insallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minklerimizedoktor ikiz olabilir dedi heyecanım katlandı
Benim 7 aralıkta yumurta toplama oldu. Embryolarım donduruldu. 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. Benim kastettiğim o aslında..Canım benim yumurta toplamamı yumurtlama tarihimde yapmadılar. 18i yumurtluyordum 14 ü yapıldı opu. 5 günde embriyonun gelişimi için bekledik. Ama kimisinde oluyor ki embriyo gelişimi yavaşlıyor bir gün daha bekliyorlat embriyo istenen gelişime ulaşınca transferi planlıyorlar. Bu tarihleri kestirmek zor bence. Bir de doktorlar her şeyi, tüm iğnelerini, opu gününü, iğnelerin saatini bile verdiğin kan değerlerine göre falan belirliyorlar. Planlamak zor bu işlemleri bana kalırsa. Program değişirse yerine bakabilecek kimse olmaz mı? Ben doktor ne derse uymak zornda olduğum için yöneticimle sürecimi paylaştım. Firma olarak çok yoğun bir zamanda olmamıza rağmen, doktor ne zaman derse çıkıp gittim işlemlere.
Ben aynı gün olmuştum canım.Kızlar ben de bişey sorucam deneyimliler ynlendirebilir mi? Ben reglim ile opu ve transferi yaptım. Şu an sadece progesteron hormonu iğnesi kullanıyorum. Diyelim ki gebelik oluşmadı yine normal zamanımda mı regl olucam? Yoksa kullanılan progesteron hormonu regl tarihini değiştiriyor mu?
Hııı zaten donduruldu. Onun tarihini organize ediyor olabilirsiniz bence yaa. Tabi yine kan tahlillerine göre belirleyecektir doktorun, vücudun iğne ve ilaçlara verdiği tepki değişebiliyor ama sana bence ortalama bir tarih planlaması yapabilir en kötü.Benim 7 aralıkta yumurta toplama oldu. Embryolarım donduruldu. 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. Benim kastettiğim o aslında..
Insallah canimmCanım iyi düşün iyi olsun kötü düşünme bebeğini de üzme doktorlar herşeyin iyisini bilirler sıkma canınırabbim tez zamnda inşallah sana annelik duygusunu tadtırsın inşallah dualarıım seninle
YaaaaBen aynı gün olmuştum canım.
Aynen benim rahim taze transfer işin çok uygunmuş doktor sana taze yapalım diye ısrar etti ama dönem içi izin alamadığım için finallerden sonraya bıraktım.. Yumurta toplama sonrası regl erken gelince tarih çok yakın oldu şubata kalmadı.. Nasıl yapabilirim diye sorguluyorum.. Dekanım biliyor ama dekan yardımcıları falan bilmiyor.. Negatif olursa diye bahsetmek istemedim.. Akademide konuşma çok oluyor..Hııı zaten donduruldu. Onun tarihini organize ediyor olabilirsiniz bence yaa. Tabi yine kan tahlillerine göre belirleyecektir doktorun, vücudun iğne ve ilaçlara verdiği tepki değişebiliyor ama sana bence ortalama bir tarih planlaması yapabilir en kötü.
Maşallah canim benimm çokk sevindim senin adına rabbim sağlıcakla ikisini de kucağına almayı nasip etsin.Hadi hayırlısı inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende bugün şükür kalp atışlarını dinledim 6+2 yiz bugün darısı hepinize kızlarbir bedende atan 3 kalp şükür verene allahım hepinize nasip olsun bu duygu inşallah
Canim o ağrı ilk 2 gün bende de oldu ben yatakta hep duz yatayım die rahat uyuyamadim tedirgin uyudum kendimi kastım herhalde ondan die düşündüm yada igne ilaçlar da olabilirYaaaaben şimdi dün transfer oldum, doğal döngümde reglime de 10 11 gün falan var. Ama bu sabahtan itibaren geçmeyen bir bel ağrım var. Normalde bu kadar erken regl belirtisi de yaşamam zaten. Belki de transferin etkisi o zaman offf belirti aramayayım diyorum yine de üstüne düşünüyorum
Bence ondan değil yaa ben o konuda rahatım çünkü. Öyle kasılmıyorum, hatta bir ara çok mu uzanıyorum farketmeden ondan mı ağrı yapıyor dedim, ama fark etttimki ayakta yemek yapsam falan da oluyo gayet. Bence seninki de ilaç ya da kasılmadan değildiCanim o ağrı ilk 2 gün bende de oldu ben yatakta hep duz yatayım die rahat uyuyamadim tedirgin uyudum kendimi kastım herhalde ondan die düşündüm yada igne ilaçlar da olabilir
Hiç öyle düşünme cnm olanlar da bu sefer korkuyır bişey mi olucak diye ki her nünye cok farklıKatre_g canim benim bugün 8. Günüm. Vallahi simdi yazılanları okudum moralim bozuldu benimde aynı günde olan 2 arkadaşta lekelenme olmuş qcaba benimkisi tutmadı mı ya
Senden de cnm ne demek sın 1 günü de atlatır güzel sonuçları alırız inşallahInsallah canimmAllah ragzi olsunn
Cnm bnm bugğn transferden snraki 8. Günüm 5. Günden beridir belim ağrıyor bnce regl ile alakası yok, sıkma canınıYaaaaben şimdi dün transfer oldum, doğal döngümde reglime de 10 11 gün falan var. Ama bu sabahtan itibaren geçmeyen bir bel ağrım var. Normalde bu kadar erken regl belirtisi de yaşamam zaten. Belki de transferin etkisi o zaman offf belirti aramayayım diyorum yine de üstüne düşünüyorum
Anladım canım benim de dondurulmuş transfer olacak ayın 4unde regl olmustum mesela 25 Aralık’ta transfer tarihi verildi 22.gune denk geliyor .17.-19 arası boşta olabilirsin son anda transferde yapılabilirBen geçen ay başladım tedaviye Embryolarım donduruldu. Doktor 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. 1. Reglde 5 tane gelişen yumurta gördü doğum kontrol hapını o yüzden verdi. Şimdi ocaktaki regl ile transfer ayı başlayacak..
Kendimi gordum bi an bende isten pek izin alamiyorum o yuzden tarihler benide germisti.Kendimi yanlış ifade ettiğim için bir daha yazmak istedim
Hanımlar birşey sorabilir miyim?
15.gün önce embryolarım donduruldu. Doktor 2 regl bekleyeceğiz dedi. 1.reglde (yumurta toplama sonrası) Arkadan gelişen yumurtalardan dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum, sonrasındaki regl ile transfer süreci başlayacak.. Akademisyenim ve ocak ortasında final sınavları başlayacak. Sınav zamanı izin alamıyorum ama transfer vaktini kestirebilsem dersime ait sınavları öne aldırabilirim sonra izin kullanabilirim..
Doğum kontrol hapı bitiş tarihi 5 ocak
Regl 7 gün sürüyor. 1-2 gün geç gelse .. 13-14 ocak gibi regl bitecek..
Reglden sonra 15-16.günler normalde yumurtalama zamanım..
Sorum şu herkese çatlama iğnesi verip 1 hafta sonra mı transfer yapılıyor?
Öyle ise 20-21 gibi yumurtlama 27-28 ocak gibi transfer olacak..
Böyle ise 17-19 ocak arası sınavlarımı yapabilirim..
Selam canim benim ilk transfer senin gibiydi eger sadece progestan igne kullaniyodum gunde bi tan. Adet tarihimden 4 gun sonra regl oldum. Bisey duzeni bozmus olabilir bende. Bu arada testi erken yapmayin en erken 10.gunde çıkabilirmis yumurta catlatma ignesinden dolayi. Umarim sonucunuz guzel olirKızlar ben de bişey sorucam deneyimliler ynlendirebilir mi? Ben reglim ile opu ve transferi yaptım. Şu an sadece progesteron hormonu iğnesi kullanıyorum. Diyelim ki gebelik oluşmadı yine normal zamanımda mı regl olucam? Yoksa kullanılan progesteron hormonu regl tarihini değiştiriyor mu?
Yaaa cok tebrik ederimm saglikla kucagina al insallahh. Bi sorum olacaktı bana da 2 transfer yapildi. 8.gun beta hcg 100du 12.gun 869 oldu. Doktor beta hcg yuksek ama tek kese var dedi. Haftaya tekrar bakariz dedi ama beklemek cok zor. Senin degerlerin nasildi acabaHadi hayırlısı inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende bugün şükür kalp atışlarını dinledim 6+2 yiz bugün darısı hepinize kızlarbir bedende atan 3 kalp şükür verene allahım hepinize nasip olsun bu duygu inşallah
Canım Allah korusun test tarihinde negatif oldu diyelim doktor sana ilaçları biraktiriyor ve birkaç gün sonra adet oluyorsun. Ama diyelim test tarihine daha var ve senin regl günün geldi, ilaç kullandığın icin zaten regl olmuyorsunKızlar ben de bişey sorucam deneyimliler ynlendirebilir mi? Ben reglim ile opu ve transferi yaptım. Şu an sadece progesteron hormonu iğnesi kullanıyorum. Diyelim ki gebelik oluşmadı yine normal zamanımda mı regl olucam? Yoksa kullanılan progesteron hormonu regl tarihini değiştiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?