2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Üç ay devam edebiliyo düşük riskine karşı ben üç ay kullancam sende kısa zamanda o evreye geçersin insallh cnm
Yaaaaaa ağzın bal yesin senin ahahahahAllah razı olsun inşallah peki değişiyor mu iğneler yoksa yine aynı devam mı

Bana da 2.ci günden dedi ama ben kendim açımdan da değerlendirmek istedim uzun zamandır ihtiyacım vardı biraz da olsa dinlenmeye buda ekstrası oldu bana
Onu hiç deme o kadar iyi geldi ki hiç bir iş yapmayıp full yatmak yalandan kalkıp yürüyordum evde o kadar napalım kafa rahatlığı da önemli sonuçta sen de keyfine bak tutunacaksa yavrum her türlü tutunuyor zaten yatınca da hoplayıp zıplayınca da yine de kimse hoplayıp zıplamasın

Ben devlette tedavi oldupum için direk bunu yazıp verdiler bende çok bilgi sahibi olmadığım için geçen cumartesiden beri bunu kullanıyorum kaldı son 3 işte
Bana test gününe kadar devam dedi iğneye hatta sonrada devam edebiliriz dedi son 3 demişsin sen devam etmeyecek misin iğneye

Benim de 4 kutu işte 3 vurmalık kaldı 1 de 1 küp tek kalıyor

Hamd olsun bizlere de beklemeye devam iyi yada kötü Allah yardım etsin hepimize
Canım acaba bitince devamını mı alman gerekiyor doktorunla konuştun mu genelde test gününe kadar olan zaman için yazıyorlaeir ama pozitif olunca devam ediyorsun ilaçlara belli bir süre daha bana bugün bi kağıt verdiler hamilelik olursa ilaçlara kaçıncı haftaya kadar devam etceği yazıyor

Ben yatışa devam
Öyle canım öğreniyoruz
Ben bu ay 30.11.2021 de 4 yaşında yeğenimi kaybettim belki burdan bilirsiniz ona sebep iptal etmeyi düşündüm sonra annesi iptal etme eğer tutarsa nasipte olursa onu severiz dedi ertelemekten vazgeçtim Allah'ım o annenin sesini duysun bana yaşatsın ona da sabır versin inşallah tek isteğim bu sadece ama gerçekten çok çok çok zor
Bana test gününe kadar devam dedi iğneye hatta sonrada devam edebiliriz dedi son 3 demişsin sen devam etmeyecek misin iğneye
Bana hiç birşey demedi sadece ilaçları kullanıyorum işte test günü buraya bile gelmeme gerek yok dedi sağlık ocağı yada her hangi ni sağlık kurulunda yaptırabilirsin dedi iyi doktor aslında ama işte çok rahatlar

Benim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorum

Benim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorum
Peki bi kutu mu kullan dedi doktorun canım yoksa teste kadar kullan ilaçlarını falan dedi mi

Canım doktoruna danış istersen benim de elimde tek kutu kaldı mesela ama doktor test gününe kadar devam dedi yenisini alacağım o yüzden

Bitene kadar kullan dedi işte bitti zmn da ararım söylerim devlet ya çok ön bilgi vermiyorlar insana
Evet canim kullanman gerekecek iğnen bitmeden ara pazartesi reçete ederler sende alırsın hemen reçetesiz de alabiliyorsun ayrıca bilgin olsun.

Canım doktoruna danış istersen benim de elimde tek kutu kaldı mesela ama doktor test gününe kadar devam dedi yenisini alacağım o yüzden
Pazartesi ararım olmazsa doktorun kendi numarası yada hemşire numarası yok bende vermiyorlar sadece hastaneyi arayıp öyle ulaşıyorum onlara yada oraya gitmem gerekli
Hatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Mesela ben kullanmıyorum vermediler hiç bahsetmediler bile bu ilaçtan

Evet canim kullanman gerekecek iğnen bitmeden ara pazartesi reçete ederler sende alırsın hemen reçetesiz de alabiliyorsun ayrıca bilgin olsun.
Vallahi bilmiyordum iyi aklıma geldi sormak Allah razı olsun hepinizden pazartesi muhakkak ararım hastaneyi sağolun

Çok kişi kullanmıyor bende anlamadım acayip de etkilisi göbeğim yaniyor vurduğumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…