- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.261
Yaaaaaa ağzın bal yesin senin ahahahahÜç ay devam edebiliyo düşük riskine karşı ben üç ay kullancam sende kısa zamanda o evreye geçersin insallh cnm
Onu hiç demeBana da 2.ci günden dedi ama ben kendim açımdan da değerlendirmek istedim uzun zamandır ihtiyacım vardı biraz da olsa dinlenmeye buda ekstrası oldu bana
Öyle canım öğreniyoruzO bile bir çok şeyi öğretiyor insana acıyıda sevincine hep bir yaşıyorsun
Hadi bakalım güzel sonuçlar alalım inşallah birlikte test tarihi ne Zaman olur ki acabaBenimde pztsi transferim varhakkımızda hayırlısı
Bana test gününe kadar devam dedi iğneye hatta sonrada devam edebiliriz dedi son 3 demişsin sen devam etmeyecek misin iğneyeBen devlette tedavi oldupum için direk bunu yazıp verdiler bende çok bilgi sahibi olmadığım için geçen cumartesiden beri bunu kullanıyorum kaldı son 3 işte
Canım acaba bitince devamını mı alman gerekiyor doktorunla konuştun mu genelde test gününe kadar olan zaman için yazıyorlaeir ama pozitif olunca devam ediyorsun ilaçlara belli bir süre daha bana bugün bi kağıt verdiler hamilelik olursa ilaçlara kaçıncı haftaya kadar devam etceği yazıyorBenim de 4 kutu işte 3 vurmalık kaldı 1 de 1 küp tek kalıyor
Hamd olsun bizlere de beklemeye devam iyi yada kötü Allah yardım etsin hepimize
Ben yatışa devamOnu hiç demeo kadar iyi geldi ki hiç bir iş yapmayıp full yatmak yalandan kalkıp yürüyordum evde o kadar napalım kafa rahatlığı da önemli sonuçta sen de keyfine bak tutunacaksa yavrum her türlü tutunuyor zaten yatınca da hoplayıp zıplayınca da yine de kimse hoplayıp zıplamasın
Ben bu ay 30.11.2021 de 4 yaşında yeğenimi kaybettim belki burdan bilirsiniz ona sebep iptal etmeyi düşündüm sonra annesi iptal etme eğer tutarsa nasipte olursa onu severiz dedi ertelemekten vazgeçtim Allah'ım o annenin sesini duysun bana yaşatsın ona da sabır versin inşallah tek isteğim bu sadece ama gerçekten çok çok çok zorÖyle canım öğreniyoruz
Bana hiç birşey demedi sadece ilaçları kullanıyorum işte test günü buraya bile gelmeme gerek yok dedi sağlık ocağı yada her hangi ni sağlık kurulunda yaptırabilirsin dedi iyi doktor aslında ama işte çok rahatlarBana test gününe kadar devam dedi iğneye hatta sonrada devam edebiliriz dedi son 3 demişsin sen devam etmeyecek misin iğneye
Benim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorumCanım acaba bitince devamını mı alman gerekiyor doktorunla konuştun mu genelde test gününe kadar olan zaman için yazıyorlaeir ama pozitif olunca devam ediyorsun ilaçlara belli bir süre daha bana bugün bi kağıt verdiler hamilelik olursa ilaçlara kaçıncı haftaya kadar devam etceği yazıyor
Peki bi kutu mu kullan dedi doktorun canım yoksa teste kadar kullan ilaçlarını falan dedi miBenim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorum
Hangisi canımefsunn210102 senin kaç kutuydu yaa aynıdır zaten
Bitene kadar kullan dedi işte bitti zmn da ararım söylerim devlet ya çok ön bilgi vermiyorlar insanaPeki bi kutu mu kullan dedi doktorun canım yoksa teste kadar kullan ilaçlarını falan dedi mi
Canım doktoruna danış istersen benim de elimde tek kutu kaldı mesela ama doktor test gününe kadar devam dedi yenisini alacağım o yüzdenBenim şuan 3 ilaç var iste folik asit estrofem ve progestan progestandan 7 tane var kutu içinde günlük 2 tüp vurunuyorum 1 tane tek kalıyor gerisine ilaç var mı yok mu bilmiyorum
Evet canim kullanman gerekecek iğnen bitmeden ara pazartesi reçete ederler sende alırsın hemen reçetesiz de alabiliyorsun ayrıca bilgin olsun.Bitene kadar kullan dedi işte bitti zmn da ararım söylerim devlet ya çok ön bilgi vermiyorlar insana
Pazartesi ararım olmazsa doktorun kendi numarası yada hemşire numarası yok bende vermiyorlar sadece hastaneyi arayıp öyle ulaşıyorum onlara yada oraya gitmem gerekliCanım doktoruna danış istersen benim de elimde tek kutu kaldı mesela ama doktor test gününe kadar devam dedi yenisini alacağım o yüzden
Mesela ben kullanmıyorum vermediler hiç bahsetmediler bile bu ilaçtanHatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Vallahi bilmiyordum iyi aklıma geldi sormak Allah razı olsun hepinizden pazartesi muhakkak ararım hastaneyi sağolunEvet canim kullanman gerekecek iğnen bitmeden ara pazartesi reçete ederler sende alırsın hemen reçetesiz de alabiliyorsun ayrıca bilgin olsun.
Çok kişi kullanmıyor bende anlamadım acayip de etkilisi göbeğim yaniyor vurduğumda.Pazartesi ararım olmazsa doktorun kendi numarası yada hemşire numarası yok bende vermiyorlar sadece hastaneyi arayıp öyle ulaşıyorum onlara yada oraya gitmem gerekli
Mesela ben kullanmıyorum vermediler hiç bahsetmediler bile bu ilaçtan
Düşük ile ilgili ya gebe kalsan da hani kanamam oldu felan diyorlar ya iste hah protestan kesiyor o kanamayıVallahi bilmiyordum iyi aklıma geldi sormak Allah razı olsun hepinizden pazartesi muhakkak ararım hastaneyi sağolun
Hiç kolay değil sağlam totoyla geliyoruz kıytırık totoyla çıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?