2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İğnenin amaci bu canım
ENOX düşük molekül ağırlıklı heparinler adı verilen bir ilaç grubuna dahildir.Vücudunuzdaki toplardamarlar içinde, istenmeyen kan pıhtılarının oluşmasını önlemek için ve/veya oluşan pıhtıları tedavi etmek için kullanılır.

Transfer den bir gün önce 10 du değerim yüksek olması gerekiyor mus benimki güzel dediler yaptilar transferi ama adetkiyken ki kanda düşük olması gerekiyor
Hımmm anladım yok adetin 17.günü olacak ona göre transfer günü verecek te o zaman yüksek olması gerekiyor. Teşekkür ederim

Enox kan sulandırıcı dostlar, onun yerine bir çoğumuz coraspirin kullanıyoruzdur.Bana da gün sayısınca yetersiz progestan verildi devamını al sen dediler test gününe kadar devam edecekmişim
Aynen ama corasprinde kullanıyorum canım oda var ilaç listemde .

Oooo teşekkğr ederim

Bildigim kadarıyla 3.gün embriyoları için sey deniliyor gelişimi güzel tamamladı bekletmeye gerek yok ana rahminde büyüyüp bölünsun
Net olmamakla bırlıkte
Evet doktor bana senin embriyoların 3. Günden sonra strese girip gelişimleri yavaşlıyor demişti. Tabii bu bir yaklaşım.

Her türlüsü eziyet onun neyse geçici öyle bakmak lazım
Hemşire bile gözümün içine bakıp acaba vurmasam mı diyor sonra tedavin bir işe yaramaz diyo ama Allah'tan eli hafif çok ağrım olmuyor
Aynen ama corasprinde kullanıyorum canım oda var ilaç listemde .
Kızım sen kaç tane ilaç kullanıyorsun Allah aşkına mübarek

Devit3
Corasprin
İmom marka folik asit
Estrofem
Enox 1 iğne göbekten
2 ampul protestan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…