2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aaaaa Allahım çok zor bişey düşmanımın başına vermesin çok üzüldüm başınız sağ olsun offf o anne için de çok zor ya ne diyeceğimi bilemiyorum

Aaaaa Allahım çok zor bişey düşmanımın başına vermesin çok üzüldüm başınız sağ olsun offf o anne için de çok zor ya ne diyeceğimi bilemiyorum
Evet çok zordu benim için ben gördüm her halini kefenli yıkama mezara koyma yıprandım çok gözlerimi kapayınca buz gibi bedeni geliyordu aklıma zorlu süreç benim için şuan bile aslında ona sebepte ailemle olmak istedim bu süreçte
Ama corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Doğrudur canım ama bana sadece verilenler bunlar işte

Ama corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Evet ben de kullanıyordum taaa transferden önce başlatmıştı

Ya sen nirdesin ya hasret ettirdin kendine beybi yaaaa
Kız bugün hiç modum yok öylece yattım kafamda bir sürü şey kuruyorum oldu mu olmadı mı ya olmazsa diye galiba o yüzden bieaz tatsızım gülüm ya birde totomun ağrısı çok fena kendiyle cebelleşiyorum biraz da sende var mı bir belirti bende hiç bişey yok

Bendekiler belirti mi ne belli değil

Başımız ağrıyor dedik herhal
Bende anlamadım birtek ben mi kullanıyorum Z Zecmel canim sen ne kullanıyorsun ?
Ya ben bi kutu progestanı kesin biyerde kaybettim yok evde de 5kutu diye biliyorum bi tane eksik kalıyo. Ağrı kesici kullanmıyorum ki sadece totom çok fena başım falan iyi çok şükür

Bütün kullandığın ilaçları yazsana canım
Ya ben bi kutu progestanı kesin biyerde kaybettim yok evde de 5kutu diye biliyorum bi tane eksik kalıyo. Ağrı kesici kullanmıyorum ki sadece totom çok fena başım falan iyi çok şükür

Hatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Canım ben kan sulandırıcı olarak oksapar kullanıyorum kan sulandırıcılarin hepsi yakıyor ne yazıkki

Bende isteyecekler sanırım ama neye bakacaklarını bilmiyorum Progeston a baksalar yüksek mi az mı olması gerekiyor onu da anlamadım kafam karıştı iyice
Progesteron ve östrojen bakmışlardı bende.Progesteron 1in altında olması lazım diye biliyorum.östrojen düşükse bant şeklinde veya fitil şeklinde östrojen desteği yapılıyor o transferi etkilemiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…