- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.301
Corasprin demi kullanmıyorsun?
Aaaaa Allahım çok zor bişey düşmanımın başına vermesin çok üzüldüm başınız sağ olsun offf o anne için de çok zor ya ne diyeceğimi bilemiyorumBen yatışa devam
Ben bu ay 30.11.2021 de 4 yaşında yeğenimi kaybettim belki burdan bilirsiniz ona sebep iptal etmeyi düşündüm sonra annesi iptal etme eğer tutarsa nasipte olursa onu severiz dedi ertelemekten vazgeçtim Allah'ım o annenin sesini duysun bana yaşatsın ona da sabır versin inşallah tek isteğim bu sadece ama gerçekten çok çok çok zor
Bana hiç birşey demedi sadece ilaçları kullanıyorum işte test günü buraya bile gelmeme gerek yok dedi sağlık ocağı yada her hangi ni sağlık kurulunda yaptırabilirsin dedi iyi doktor aslında ama işte çok rahatlar
Ama corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Evet çok zordu benim için ben gördüm her halini kefenli yıkama mezara koymaAaaaa Allahım çok zor bişey düşmanımın başına vermesin çok üzüldüm başınız sağ olsun offf o anne için de çok zor ya ne diyeceğimi bilemiyorum
Doğrudur canım ama bana sadece verilenler bunlar işteAma corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Evet ben de kullanıyordum taaa transferden önce başlatmıştıAma corasorin olmadan olmaz ki kuşum oda kan sulandırıcı sonuçta senin icin demiyorum ama çoğu düşük kan pihtisindan oluyor yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsinler
Opu dan önce başlattı banaEvet ben de kullanıyordum taaa transferden önce başlatmıştı
İnşallah canım.cok heyecanlıDarısı sana insallh hep artsınhem hızlı artınca keseyi de erken görebiliyormusun
Kız bugün hiç modum yok öylece yattım kafamda bir sürü şey kuruyorum oldu mu olmadı mı ya olmazsa diye galiba o yüzden bieaz tatsızım gülüm ya birde totomun ağrısı çok fena kendiyle cebelleşiyorum biraz da sende var mı bir belirti bende hiç bişey yokYa sen nirdesin ya hasret ettirdin kendine beybi yaaaa
Bendekiler belirti mi ne belli değilKız bugün hiç modum yok öylece yattım kafamda bir sürü şey kuruyorum oldu mu olmadı mı ya olmazsa diye galiba o yüzden bieaz tatsızım gülüm ya birde totomun ağrısı çok fena kendiyle cebelleşiyorum biraz da sende var mı bir belirti bende hiç bişey yok
Ya ben bi kutu progestanı kesin biyerde kaybettim yok evde de 5kutu diye biliyorum bi tane eksik kalıyo. Ağrı kesici kullanmıyorum ki sadece totom çok fena başım falan iyi çok şükür
Proluton hafta bir iğne, progestan hergün, prednol kullandım bitti süresi, enox hergün, coraspin hergünBütün kullandığın ilaçları yazsana canım
Canım ben kan sulandırıcı olarak oksapar kullanıyorum kan sulandırıcılarin hepsi yakıyor ne yazıkkiHatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
İmom ve devit3 kullaniyor musunProluton hafta bir iğne, progestan hergün, prednol kullandım bitti süresi, enox hergün, coraspin hergün
Yani yakma olur ds böyle olmaz protestan hic acımiyor onun yanindaCanım ben kan sulandırıcı olarak oksapar kullanıyorum kan sulandırıcılarin hepsi yakıyor ne yazıkki
Bi arkadaşa be corasprin vermişler nede iğne verilmis o yüzden sordum detaylıCanım ben kan sulandırıcı olarak oksapar kullanıyorum kan sulandırıcılarin hepsi yakıyor ne yazıkki
Her uerin sistemi farklı işliyor demek ama ben 7 defa tedavi gördüm hepsinde de kan sulandirici ya iğne ya hap içtimBi arkadaşa be corasprin vermişler nede iğne verilmis o yüzden sordum detaylı
Progesteron ve östrojen bakmışlardı bende.Progesteron 1in altında olması lazım diye biliyorum.östrojen düşükse bant şeklinde veya fitil şeklinde östrojen desteği yapılıyor o transferi etkilemiyor sanırım.Bende isteyecekler sanırım ama neye bakacaklarını bilmiyorumProgeston a baksalar yüksek mi az mı olması gerekiyor onu da anlamadım kafam karıştı iyice
Ya onlar vitamin arada atlıyorum vitamin değerim iyiydiİmom ve devit3 kullaniyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?