- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.501
İnş sımsıkı tutunsun sana canım benim25.12.2021
Bugün iki minnoşumun ilk önce 9 ay boyunca karnıma sonra ömür boyu kalbime gelmesini kabul ediyorum ve ettim. Hayırlısıyla bu hayatta sağlıkla alacak nefesleri varsa eşimle benim hayat yolculuğuma eşlik etsinler Allah’ın izniyle inşallahBiz onlardan razıyız onlarda bizden razı olsunlar hayırlı birer evlat olarak gelsinler
Kızlar bu 2. transferim çok güzel geçti. İlkini ne kadar travmatik atlattıysam bu sefer ki o kadar kolay geçti ki çok şükürpıt pıt kayarak girdi inci taneleri gibi iki tane gördüm ultrasonda. Rahim kalınlığın gayet iyi dedi (9mm civarı olmuş bence gerçekten nar yemek fayda ediyor çekirdeği ile birlikte yemek önemli) çok güzel yerleştiler dedi. Sonu da güzel olur inşallah 20.dk da tuvalete çıktım sonra 20 dk daha yattım ve eve geldim . Estrofem günde 3 tane kullanıyordum ona devam edeceğim yanında günde 3 tane duphaston verdi. İmom Omega verdi vitamin olarak. 12 gün sonra test tarihi ama ben muhtemelen 10.gün veririm kan.
Yerleşme kanamasıdır inşallah inşallah sonuçlar da hayırlı sağlıklı pozitifler olur.Benim transferim de 16 Aralık ama test günümü 27 Aralık vermişlerHayır yapmadım o cesaretim asla yok. 2 kez de kan gördüm ben biraz ağladım ,doktor kan sulandırıcıyı kesti dün.
Canım 6 embriyo 3 denemeye yeter inşallah bunlardan 2 3 tanesi sana can olsun hayırlı evlat olarak dönsün ilaçların da tarihi varsen bilirsin istersen yazın birilerine ver istersen şimdi busenin kararın çünkü bayağı zamanı varelinde de bi sürü embriyo var bu aralar lazımolmaz ilaçlar sana karar seninArkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Bel ağrım geçti canım. Artık arada bir kasığımın sağ tarafında aynı yerde ağrı oluyor. Onun dışında çok normalim.Kızlar
@hasretim0601Katre_g efsunn210102 @Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi
Aylin sen neden test yapmıyosun acaba? 16 aralıkta transfer olmuşsun, bence gebelik testi yapsan çıkar artıkİnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yok
benım de öyle... Pazarresi iş başı yapacağım raporum bitiyor. O sebple pzar vereceğim. Zaten çoktan bellidir .Yerleşme kanamasıdır inşallah inşallah sonuçlar da hayırlı sağlıklı pozitifler olur.Benim transferim de 16 Aralık ama test günümü 27 Aralık vermişler
Tabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.Bel ağrım geçti canım. Artık arada bir kasığımın sağ tarafında aynı yerde ağrı oluyor. Onun dışında çok normalim.
Aylin sen neden test yapmıyosun acaba? 16 aralıkta transfer olmuşsun, bence gebelik testi yapsan çıkar artık
yok canım yapmıyorum özellikle bana yaramıyor idrar testi cesareti olan yapar onuHiç belirtisiz pozitif görenler var.Kasık ağrısı da güzel değil acaba adet mi olacağım tutmadı mı diye insan korkuyor kan gelecek mi diye.Hiç üzülmeyin inşallah hayırlı pozitifler alalımAynı gün transfer olmuşuz sanırım tabloda gördüm idrar testi yaptınız mı peki?
Evet canım 12 gün sonra dedi 6 Ocak oluyor . Hayırlısı olsun sana da birlikte güzel haberler alalım inşallahİnş sımsıkı tutunsun sana canım benim6 ocak mı senin de test günün ben de dün tranafer oldum 6 ocak test günüm
Offf çok zor bir şeyTabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.
Bende bas ağrısı rutin gidiyorKızlar
@hasretim0601Katre_g efsunn210102 @Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi
İhtiyacı olana vermek en mantıklısı o zaman.. tşkler, inş hepimizin ilk denemede bebişi olurCanım 6 embriyo 3 denemeye yeter inşallah bunlardan 2 3 tanesi sana can olsun hayırlı evlat olarak dönsün ilaçların da tarihi varsen bilirsin istersen yazın birilerine ver istersen şimdi busenin kararın çünkü bayağı zamanı varelinde de bi sürü embriyo var bu aralar lazımolmaz ilaçlar sana karar senin
Senin kaçıncı günün bende p.tesi işbaşı hic de gitmek istemiyorumbenım de öyle... Pazarresi iş başı yapacağım raporum bitiyor. O sebple pzar vereceğim. Zaten çoktan bellidir .
Tabi öyle aynenBen yatak işini doğduktan sonra bebeğin ihtiyacina göre alinmasinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.kusmuklu bı bebek olursa ona göre bı yatak ya da beden ihtiyacı nasılsa ona göre almak mantıklı geliyor bana
Kalp atışını duyana kadar bekle derim ben hemen verdim sonra ücretli yaptırdım gonal f in bir kutusuna 1000 TL ödedim yordu biraz maddi olarak sadece 6 bin ilaca gitti.Arkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah canımBen önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasin
yarın trans sonrası 10.günüm olacak. İşe mecbur başlayacağız . Allahtan işyerindekilere söylemedimSenin kaçıncı günün bende p.tesi işbaşı hic de gitmek istemiyorum
Benim isyerindekiler biliyor zaten 5 gün rapor aldim benimde 5.günüm bugünyarın trans sonrası 10.günüm olacak. İşe mecbur başlayacağız . Allahtan işyerindekilere söylemedimBir de milletin soruları olurdu yoksa
Amin inşallah canım benim aminnnAllah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah canımbende pazartesi kese görmeye gidicem, kalp atışı duyulur mu bilmiyorum. Ama hem korkuyorum, hem çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?