2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadaşlar bişiy soracağım, salı günü tek embriyo transferim var,geride dondurulmuş 6 embriyom daha var ama elimde de hiç açılmamış gonal f 450 ve beş adet yumurta çatlama iğnesi gonapeptyl var, bunlara tekrar ihtiyacım olur mı acaba? Son kullanma tarihleri de 2023 ama ihtiyacı plan birine versem mi?

İnş sımsıkı tutunsun sana canım benim 6 ocak mı senin de test günün ben de dün tranafer oldum 6 ocak test günüm

Hayır yapmadım o cesaretim asla yok. 2 kez de kan gördüm ben biraz ağladım ,doktor kan sulandırıcıyı kesti dün.
Yerleşme kanamasıdır inşallah inşallah sonuçlar da hayırlı sağlıklı pozitifler olur.Benim transferim de 16 Aralık ama test günümü 27 Aralık vermişler

Canım 6 embriyo 3 denemeye yeter inşallah bunlardan 2 3 tanesi sana can olsun hayırlı evlat olarak dönsün ilaçların da tarihi varsen bilirsin istersen yazın birilerine ver istersen şimdi busenin kararın çünkü bayağı zamanı varelinde de bi sürü embriyo var bu aralar lazımolmaz ilaçlar sana karar senin

Kızlar
@hasretim0601 Katre_g efsunn210102 @Nil Gunes @sudem_88 belirtileriniz var mı kızlar nasılsınız benim 1 kutu iğnem kalmış pazartesi arıcam hastaneyi
Bel ağrım geçti canım. Artık arada bir kasığımın sağ tarafında aynı yerde ağrı oluyor. Onun dışında çok normalim.
Aylin sen neden test yapmıyosun acaba? 16 aralıkta transfer olmuşsun, bence gebelik testi yapsan çıkar artık

Yerleşme kanamasıdır inşallah inşallah sonuçlar da hayırlı sağlıklı pozitifler olur.Benim transferim de 16 Aralık ama test günümü 27 Aralık vermişler
benım de öyle... Pazarresi iş başı yapacağım raporum bitiyor. O sebple pzar vereceğim. Zaten çoktan bellidir .

Tabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.

yok canım yapmıyorum özellikle bana yaramıyor idrar testi cesareti olan yapar onu

Tabiki çıkanın 5-6 da bile çıkıyor erken gebelikle.Kendimi paralamayayım ağlama krizine girmeyeyim diye canım benım 3. denemem. Yarın tek seferde öğreneceğim.
Offf çok zor bir şey benim ilk denemem ama ben bilebi tuhafım. Farkındaysanız bir sessizleştim zaten. Arada bir ağlamaklı oluyorum durup durup. Ama senin zaten artık belli olmuştur. Bakabilirdin de bence ama zaten bekleyeceğin kadar beklemişsin. Yarın erkenden gider baktırırsın. Olumsuz düşünme bu forumdan başka bir arkadaşım hiçbir belirti yaşamadım transfer sonrasında diyordu. Şimdi nerdeyse doğurmak üzere. Umarım güzel sonuçlar alırsın yarın sabah öğrenince yaz bize de merak ederiz

İhtiyacı olana vermek en mantıklısı o zaman.. tşkler, inş hepimizin ilk denemede bebişi olur

Kalp atışını duyana kadar bekle derim ben hemen verdim sonra ücretli yaptırdım gonal f in bir kutusuna 1000 TL ödedim yordu biraz maddi olarak sadece 6 bin ilaca gitti.

Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım bende pazartesi kese görmeye gidicem, kalp atışı duyulur mu bilmiyorum. Ama hem korkuyorum, hem çok heyecanlıyım

yarın trans sonrası 10.günüm olacak. İşe mecbur başlayacağız . Allahtan işyerindekilere söylemedim Bir de milletin soruları olurdu yoksa
Benim isyerindekiler biliyor zaten 5 gün rapor aldim benimde 5.günüm bugün

Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım bende pazartesi kese görmeye gidicem, kalp atışı duyulur mu bilmiyorum. Ama hem korkuyorum, hem çok heyecanlıyım
Amin inşallah canım benim aminnn❤❤pazartesi kac haftalık oluyo benim 5+3de kalp atışı görüldü ama dibletmedi 6+2de gittiğimizde dutduk şükür sanırım senin görülür ama dinletmetebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…