- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.461
Senin transfer ne zmn olmuştu cnm 10 Ocak benim kalp atışıdaOhh çok şükür hadi gözün aydın yenidenAminnn sonn 15 gün kalp atışına bizim heyecanli bekleyişler
Mukteşemkızlar izleme şansınız varsa izleyin derim
O kadar güzel anlatılmış kiMukteşem
Allah razı olsun canım aminn inşallahAyyyy hadi hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
14 Aralık canim ttasnferden 24 gün sonra kalp atışı baktilar arkadaşıma kan sonucumu haber verdigim hemsirede dedi 10 ocak gibi falan insAllahSenin transfer ne zmn olmuştu cnm 10 Ocak benim kalp atışıda
Aminn aminnOk sağol cnm çokherkes duysun o güzel sesi
Trasnfer günüdlnden kaç gün sonra bakılmış oldu kuzumOk sağol cnm çokherkes duysun o güzel sesi
Cnm transferim 2 aralıkta oldu bugün 25 i yani 23 gün sonra bakılmış olduTrasnfer günüdlnden kaç gün sonra bakılmış oldu kuzum
Ben önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasinKızlar bebekler için alışveriş konusunda ne düşünüyorsunuz? Erkenden araştırmak mantıklı değil mi? Ne nerde kaliteli sağlıklı uygun diye? Tabi almak çok sonraki iş
Cnm transferim 2 aralıkta oldu bugün 25 i yani 23 gün sonra bakılmış oldu
M Minikbirmucizemeselesi bende öyle düşünüyorum. En azından 7. Aya kadar hicbirsey almayı düşünmüyorum hatta beşik falan ben hastanedeyken gitsinler alsinlar biz evimize gelene kadar kursunlar. Doğum çantası malzemesini de 7 aydan sonra hazirlarim onun dışında bir kaç yedek o kadar başka birşey almayi düşünmüyorum bebislerimle sag saglim evimize gelmeden.Ben önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasin
AminBen önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasin
Amin canım.Ben önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasin
Ben yatak işini doğduktan sonra bebeğin ihtiyacina göre alinmasinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.kusmuklu bı bebek olursa ona göre bı yatak ya da beden ihtiyacı nasılsa ona göre almak mantıklı geliyor banaM Minikbirmucizemeselesi bende öyle düşünüyorum. En azından 7. Aya kadar hicbirsey almayı düşünmüyorum hatta beşik falan ben hastanedeyken gitsinler alsinlar biz evimize gelene kadar kursunlar. Doğum çantası malzemesini de 7 aydan sonra hazirlarim onun dışında bir kaç yedek o kadar başka birşey almayi düşünmüyorum bebislerimle sag saglim evimize gelmeden.
Kaçıncı günDaha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısıElimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim
7.gün bugünKaçıncı gün
bence de var çok az da olsa . Allah devamını getirsin. Bu 5 tl lik test dimi erken gebelik olsa daha net olabilirdiDaha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısıElimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim
Evet kuzum bunda gözüküyor ayyy hadi bakalım yarını iple çekiyorumDaha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısıElimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?