2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Senin transfer ne zmn olmuştu cnm 10 Ocak benim kalp atışıda
14 Aralık canim ttasnferden 24 gün sonra kalp atışı baktilar arkadaşıma kan sonucumu haber verdigim hemsirede dedi 10 ocak gibi falan insAllah belki bir hafta fazla bekleyebilirim ben daha belirginlessin diye

Kızlar bebekler için alışveriş konusunda ne düşünüyorsunuz? Erkenden araştırmak mantıklı değil mi? Ne nerde kaliteli sağlıklı uygun diye? Tabi almak çok sonraki iş
Ben önceki kaybim yüzünden 6 ay dolmadan hiçbir sey almayı da bakmayı da düşünmüyorum inşallah rabbim sag salim o günleri göstersin de 6.aydan sonra gideralışveriş yaparım hala diken üstündeyim kalplerini duydum bu defa hala atıyor mu dusuncesini atamıyorum içimden ödüm kopuyor cok korkuyorum rabbim korktugumuza uğratmasin

M Minikbirmucizemeselesi bende öyle düşünüyorum. En azından 7. Aya kadar hicbirsey almayı düşünmüyorum hatta beşik falan ben hastanedeyken gitsinler alsinlar biz evimize gelene kadar kursunlar. Doğum çantası malzemesini de 7 aydan sonra hazirlarim onun dışında bir kaç yedek o kadar başka birşey almayi düşünmüyorum bebislerimle sag saglim evimize gelmeden.

Amin

Amin canım.

Daha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısı Elimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim

Eklentiler

• F509E280-99C4-4627-B70D-A14AF5CB250C.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 79
Ben yatak işini doğduktan sonra bebeğin ihtiyacina göre alinmasinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.kusmuklu bı bebek olursa ona göre bı yatak ya da beden ihtiyacı nasılsa ona göre almak mantıklı geliyor bana

Daha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısı Elimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim
bence de var çok az da olsa . Allah devamını getirsin. Bu 5 tl lik test dimi erken gebelik olsa daha net olabilirdi

Evet kuzum bunda gözüküyor ayyy hadi bakalım yarını iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…