2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

14 Aralık canim ttasnferden 24 gün sonra kalp atışı baktilar arkadaşıma kan sonucumu haber verdigim hemsirede dedi 10 ocak gibi falan insAllah belki bir hafta fazla bekleyebilirim ben daha belirginlessin diye
Benimde sekiz Aralık transfer 10 Ocak dediler bnde erken duyarım insallh

mrb. 2 tane 3.gun embriyosuydu benimkiler. biri 8 hücreliydi diğeri 9 hücreliydi. 14.gun betam 915 çıktı. pztesi tekrar bakılcak betaya, sonra kese için randevu vercekmiş drum.

Kızlar ya belirtilerimiz nasıl bugün 7.günüm ama hiç belirtim yok neredeyse herkes bi kasık ağrısı bel ağrısı yazmıs ama bende tık yok,,
İnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yok

Aynı durumdayız tatlım bende de hiç bi belirti yok maalesef gayet normalim böylw oldukça da acaba tutmadı mı diye düşünüyorum sürekli

Hiç belirtisiz pozitif görenler var.Kasık ağrısı da güzel değil acaba adet mi olacağım tutmadı mı diye insan korkuyor kan gelecek mi diye.Hiç üzülmeyin inşallah hayırlı pozitifler alalım Aynı gün transfer olmuşuz sanırım tabloda gördüm idrar testi yaptınız mı peki?

Hayır yapmadım o cesaretim asla yok. 2 kez de kan gördüm ben biraz ağladım ,doktor kan sulandırıcıyı kesti dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…