- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.481
Benimde sekiz Aralık transfer 10 Ocak dediler bnde erken duyarım insallh14 Aralık canim ttasnferden 24 gün sonra kalp atışı baktilar arkadaşıma kan sonucumu haber verdigim hemsirede dedi 10 ocak gibi falan insAllahbelki bir hafta fazla bekleyebilirim ben daha belirginlessin diye
Brnimde ozmn ocağın ucu gbi duyulabilir
İnsallh canimmm yol uzun olsada pes etmek yokO kadar güzel anlatılmış kiiçim bi hoş oldu Allah'ım yardımcımız olsun
İnşallah gerçekten vardır ve doğru yere tutunmuşturEvet kuzum bunda gözüküyor ayyy hadi bakalım yarını iple çekiyorum
aynen ucuz testbence de var çok az da olsa . Allah devamını getirsin. Bu 5 tl lik test dimi erken gebelik olsa daha net olabilirdi
İnşallah canım yaaİnşallah gerçekten vardır ve doğru yere tutunmuştur
aynen ucuz test
İnsallh canimmm yol uzun olsada pes etmek yokçünkü biz seçilmiş kişileriz
mrb. 2 tane 3.gun embriyosuydu benimkiler. biri 8 hücreliydi diğeri 9 hücreliydi. 14.gun betam 915 çıktı. pztesi tekrar bakılcak betaya, sonra kese için randevu vercekmiş drum.kızlar hepinize merhaba
tablodan baktım da sizlerin de 3.gün embroyosuymuş
hepinizin transferi olmuş galiba belli oldu mu sonuçlarınız bir de kaç hücreliydi yazabilir misiniz
benimde öyle
Y Yldrm1
tpk35
@Dfn1903
Z Zecmel
M Minikbirmucizemeselesi senin belli olmuş gözüküyor canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
İnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yokKızlar ya belirtilerimiz nasıl bugün 7.günüm ama hiç belirtim yok neredeyse herkes bi kasık ağrısı bel ağrısı yazmıs ama bende tık yok,,
Aynı durumdayız tatlım bende de hiç bi belirti yok maalesef gayet normalim böylw oldukça da acaba tutmadı mı diye düşünüyorum sürekliİnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yok
Maşallah sanamrb. 2 tane 3.gun embriyosuydu benimkiler. biri 8 hücreliydi diğeri 9 hücreliydi. 14.gun betam 915 çıktı. pztesi tekrar bakılcak betaya, sonra kese için randevu vercekmiş drum.
Benim 8.gun pozitif çıkmıştı.yarin inşallah seninde cikar7.gün bugün
Hiç belirtisiz pozitif görenler var.Kasık ağrısı da güzel değil acaba adet mi olacağım tutmadı mı diye insan korkuyor kan gelecek mi diye.Hiç üzülmeyin inşallah hayırlı pozitifler alalımİnan şu kasık ağrısı kaskta batma yazanları gördğkçe 10 gündür kahroldum. Nasıl oluyor bu kasıkta batma adet olurken müthiş bir ağrı oluyor mesela bu nasıl bir şey. Benım de hiç belirtim yok şişkinlik de yok kabız da değilim ağrı da yok. Hatta ilaçların yan etkisi de yok
Ya tebrik ederim maşallah gözüküyor bence deDaha ilacın etkisi varmıdır acaba yaa çıkıyo bişiler ama hayırlısıElimde erken gebelik testi de vardı onu da yarın yapacam öyle pek belirtim yok varsa da totomun acısından farkında değilim
ben de o kadar normalim ki yani hoplasam zıplasam zıplarım ilaçlar da şişkinlik yapmıuorAynı durumdayız tatlım bende de hiç bi belirti yok maalesef gayet normalim böylw oldukça da acaba tutmadı mı diye düşünüyorum sürekli
Hayır yapmadım o cesaretim asla yok. 2 kez de kan gördüm ben biraz ağladım ,doktor kan sulandırıcıyı kesti dün.Hiç belirtisiz pozitif görenler var.Kasık ağrısı da güzel değil acaba adet mi olacağım tutmadı mı diye insan korkuyor kan gelecek mi diye.Hiç üzülmeyin inşallah hayırlı pozitifler alalımAynı gün transfer olmuşuz sanırım tabloda gördüm idrar testi yaptınız mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?