2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
kızlar, bebek bezi ile ilgili daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama tavsiyesi olan var mı ? sleepy son zamanlar da çok öne çıkan bir marka kullanan ya da tavsiye eden var mı?
Canım benim ablam ve çevremdeki herkes sleepy kullandı, hepsi çok memnundu. İçeriği de temiz, indirim yakalarsan uyguna da geliyor. Şimdi online alışveriş sitelerinde falan 200lü paketler 100 TL civarı oluyor bakabilirsin. O kadar çok almak istemezsen denemek için az al. Memnun kalırsan çok alırsın. Bende sleepy aldım bakalım deneyeceğim.

Çok teşekkür ederim. prima gereksiz pahalı, insan hem bütçesini hem de bebeğinin sağlığını düşünüyor bu nedenle riske atmak istemedim ama denemekte fayda var. nasıl alışırsa öyle gider belki inşallah iyi gelir :)

kızlar, bebek bezi ile ilgili daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama tavsiyesi olan var mı ? sleepy son zamanlar da çok öne çıkan bir marka kullanan ya da tavsiye eden var mı?
Ben kızımda sleepy kullandım buna da 1 ve 2 numara sleepy aldım indirimden. Sonra pahalı gelirse baby turco deneyeceğim. Sleepy ve baby turco türk malı ve içeriği temiz. İslam mendil de baby turco doğadan diye bir yenidoğan mendili var onu kullanıyorum hep. Mühendisin oğlu yıldızlar listesinde olup ucuz olan ürünleri kullanıyorum genelde.

teşekkür ederim cevabınız için tabi ki denemek lazım her cilt tipi aynı olmayabiliyor bebişlerimizin cildi o kadar hassas ki insan kararsız kalıyor :)

Reactions: The
Yok canım benimki kaydoldu her şey dün gibi 5 yıl oldu zordu evet ama normali denicem inşallah yine bi sıkıntı olmazsa.

merhaba,
bu haftalar da bebeğin kilosu yaklaşık 2 yada 2 ,5 olur diye biliyorum daha fazla mı olması gerekiyormuş?
Yok canım normal zaten haftalarına göre :) sadece bazı bebekler daha tombiş olabiliyor ama her bebek öyle olacak diye bir şey yok. Hepimiz aynı miyiz ki bebekler aynı olsun :)) ben çok zayıf biriydim hamilelikten önce , eşim de zayıf . Benden tombiş bir şey çıkmaz mesela

Aynen canım benim de 32+1 de 2 kgdi . Normal yani. Ben de aldım 7 kg falan

Hiç içini karartma kuzucum 34. Haftadasın az kaldı O mucize geldiğinde zaten bunlar unutulup gidecek.Bunalman eşinin bunalması hatta annen bile bunalabilir ki seni çok iyi anlıyorum 24.haftada kanama olup uzanmaya başladım ben bunaldım .Bazen kendi evimi çok özlüyorum .Muhtemelen 5ay bir başkasının evinde yaşamak eşine zor geliyor .Benim eşim de yemeği yiyor uzanmaya odaya geçiyor yoruluyor çünkü .Bizimle bir saat falan anca oturuyor .Annemler işine uzak olduğu için sabahları çok erken kalkıp çıkıyor evden.
Olmadı bence sen son bir kaç hafta erkenden çağır kayınvalideni.İşlerini kocana yaptır .Yada annen yakın banyoya yardıma gelir bilemedim

sağlıklı olsunlar da gerisi hiç problem değil :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin az kaldı <3

Reactions: The
Nasipse bu pazar günü temizlik yapılacak benim evde. Bir kadın tuttuk annemde yardım edecekmiş el birliğiyle. Belki ikna edebilirsem annemleri eve geçeriz haftaya eşimde rahatlamış olur bazen diyorum tek kalabilir miyim annem arada bakmaya gelir gider.. Sonra diyorum olmaz ya bir şey olsa kim yetişecek. Mucizemizi sağ salim kucağımıza alırız hepimiz inşallah

Ah durduk yere sorun cikartmayi cok seven tipler. 30 yillik hayatimda 30.sene ogrendiklerimi soyliyim.
Sen sorun cikartmadiginda illa sorun cikaran biri oluyor.
Sen harcamadiginda illa harcayan
Sen naz yapmadiginda nazlanan
Kimse sen iyisin sorun cikarmiyorsun gereksiz israf yapmiyorsun demiyor. Biri kendinden ödün verdikce digeri o bosluktan faydalaniyor.
Annen veya sen biraz dirdirci tipler olsaniz emin ol giki cikmazdi.
Ben 1 pkt prima premium care 1 numara
1 pkt prima premium care 2 numara
1 pakette sleepy bio natural 2 numara aldim.
Sleppy i baya iven ve kullanan var. Ayni kalitedeyse primayaa gerek yok cok pahali bence

Şükür Negatif canım valalhi bıktık o Japonlar çinliler ne alemde Allah bilir kış geliyir yeni bir bela daha giletirmeseler iyi insalalh biter bu pis hastalık
Canım çok geçmiş olsun esin içinde çok zor süreç 5 ay çok tabi ama seni anlaması lazım bebeğiniz için dayansın keşke baban gelmem demese annen baban keşke geldefi evinize eşin de kendi evinde rahat etseydi insalalh evinize geçersiniz annen babanı ikna ederek , gerçekten kv de çok zor başınız sağolsun seninle ilgilense günah yıllarca çekmiş kızının dedinini kahrını o ile annen bir değil ki tabi kv herşeyi yapamazsana insalah eşin biraz daha anlayışlı olur yada babanı ikna et biraz sizin eve gidin onlara da değişiklik olsun
Canım bende öyleyim. Daha da arttı artık kasılma sıklığı. Uzanınca biraz geçiyor.
Korkuttu beni ufaklık sanırım kendini aşağı götürmek istiyor sağ tarafım şişik sert kasıldım a idrarim geliyor duş aldım ılık bir duş insan korkuyor us ya gelirse diye hala da kasılma var hareket bile etmiyit bu aralar yeri mi dAr gerçekten doktor dedi karnın dar diye o yüzden de çok ağrı yapıyor zaten kaç gecedir vajinada ağrı yok kaç gündür yan duruyor baş aşağı degi l bakalım az kaldı 20 sinde randevum var doktora , 21 inde hastaneye var ameliyat için koniscaz saat kaçta hangi narkoz için falan koniscaz ,23 te gelicek insalalj şu 14 gün gecsede artık
Yok canım benimki kaydoldu her şey dün gibi 5 yıl oldu zordu evet ama normali denicem inşallah yine bi sıkıntı olmazsa.
Benim kafa da iyi unutmam herşeyi dün gibi aklımda
Aynen canım benim de 32+1 de 2 kgdi . Normal yani. Ben de aldım 7 kg falan
Maşallah ben 14kg aldım daha da alırım 2 haftaya

aynen doğru söylüyorsun.. bende şimdi trendyoldan sleepy natural 1 numara 80 adet - 3lü ıslak mendil - 10 adet bebek bakım örtüsü 82,5 tl bunu aldım hastane çantası için bana uygun geldi inşallah işimize yarar :)

Sadece kullanan birinin yorumunu okumustum.
Sanirim sleepy biraz primaya gore kucuk dediler. Primanin 1 numarasi sleepy nin 2 numarasina denk geliyor dediler. Ama kullananlar daha iyi yorum yapacaktir.
Sleppy bio natural 2 numara ustunde 3-6 kg yaziyor.
1 numarada 2-5 kg yaziyor.

Ne güzel ya, bebeğin doğacağı tarih belli ben bekliyorum bakalım, ufaklık ne zaman gelmeye karar verirse

Emin oldum artık karnımda yan durduğuna. Genital bölgeme elimle bastırıyorum, bomboş. Karnımın sağı solu da dolu. Yan döndü sıpa büyük ihtimallegeri baş aşağı gelir inşallah

Benim 32+0 da 2017 gr dı doktor gayet iyi dedi neredeyse yakınız nie zayıf demiş ki anlam veremedim

Korku var işte ama Rabbim nasıl nasip ediyorsa bazen tevekkül edeceksin. Sadece korkumu yenmem lazım
Aaa sory yanlış hatırladım Allah'ım ya Allah gönlüne versin canım eğer normal olursa korkma kız kötü değil
Ay hepimizin gönlüne göre versin, olsun bişey olmaz kötü değildir de işte ben kendimi buna taa en başından beri hazırlıyorum güya ama tam değilim demek ki
Ben de sen gibiyim ilk olduğu için tecrübesizlik galiba bizimki. Nasıl olacak korkusu. Allah'ım hepimize yardım etsin. Ne mübarek bir şey doğum ama korkuyoruz bişey olacak diye.
Canım bence senin bebişin gayet iyi kilosu. Ben senden 12 gün öndeyim 2160 çıktı dün. Kilo ve karın çevresi geride ama doktor sorun olmaz dedi, sen de endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…