- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım benim ablam ve çevremdeki herkes sleepy kullandı, hepsi çok memnundu. İçeriği de temiz, indirim yakalarsan uyguna da geliyor. Şimdi online alışveriş sitelerinde falan 200lü paketler 100 TL civarı oluyor bakabilirsin. O kadar çok almak istemezsen denemek için az al. Memnun kalırsan çok alırsın. Bende sleepy aldım bakalım deneyeceğim.kızlar, bebek bezi ile ilgili daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama tavsiyesi olan var mı ? sleepy son zamanlar da çok öne çıkan bir marka kullanan ya da tavsiye eden var mı?
15 haftalıkken çok kanamam oldu 5 hafta yattım sadece yemek ve tuvalet için kalktım. Hiç merdiven inip çıkmadım.Merhaba sızınde agrınız yada kanamanız oldu mu ??
Çok teşekkür ederim. prima gereksiz pahalı, insan hem bütçesini hem de bebeğinin sağlığını düşünüyor bu nedenle riske atmak istemedim ama denemekte fayda var. nasıl alışırsa öyle gider belki inşallah iyi gelir :)Canım benim ablam ve çevremdeki herkes sleepy kullandı, hepsi çok memnundu. İçeriği de temiz, indirim yakalarsan uyguna da geliyor. Şimdi online alışveriş sitelerinde falan 200lü paketler 100 TL civarı oluyor bakabilirsin. O kadar çok almak istemezsen denemek için az al. Memnun kalırsan çok alırsın. Bende sleepy aldım bakalım deneyeceğim.
Ben kızımda sleepy kullandım buna da 1 ve 2 numara sleepy aldım indirimden. Sonra pahalı gelirse baby turco deneyeceğim. Sleepy ve baby turco türk malı ve içeriği temiz. İslam mendil de baby turco doğadan diye bir yenidoğan mendili var onu kullanıyorum hep. Mühendisin oğlu yıldızlar listesinde olup ucuz olan ürünleri kullanıyorum genelde.kızlar, bebek bezi ile ilgili daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama tavsiyesi olan var mı ? sleepy son zamanlar da çok öne çıkan bir marka kullanan ya da tavsiye eden var mı?
teşekkür ederim cevabınız için tabi ki denemek lazım her cilt tipi aynı olmayabiliyor bebişlerimizin cildi o kadar hassas ki insan kararsız kalıyor :)Ben kızımda sleepy kullandım buna da 1 ve 2 numara sleepy aldım indirimden. Sonra pahalı gelirse baby turco deneyeceğim. Sleepy ve baby turco türk malı ve içeriği temiz. İslam mendil de baby turco doğadan diye bir yenidoğan mendili var onu kullanıyorum hep. Mühendisin oğlu yıldızlar listesinde olup ucuz olan ürünleri kullanıyorum genelde.
Yok canım benimki kaydoldu her şey dün gibi 5 yıl olduBen şey okumuştum canım. Beyin yaşanan her acıyı kaydedermiş ama bir tek normal doğumda yaşanan acıyı kaydetmiyormuş. İkinci üçüncü doğumlar için vücut korkmasın diye beyin o acıyı kayıt altına almıyormuş. Ve zaten dayanılmayacak bir acı olsa, inan dayanamaz ve kimse normal doğum yapamazdı. Dayanılmayacak acı ile karşılaşınca insan zaten bayılır ki. Ben doğumda bayılan kadın hiç duymadım mesela. Mutlaka acılı bir süreçtir ama, sancılar bile aralıklarla geliyormuş. Sancı gelmeyen aralarda nefeslenip dinleniyor vücut mesela, sonra yine sancı geliyor. Aslında normal doğumda vücut sancı aralarında dinlenmek, yeniden güç toplamak için vakit veriyor.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim. İnşallah korkuların biter ve Rabbim sana öyle kolay bir doğum nasip eder ki sen bile şaşırırsın
Yok canım normal zaten haftalarına göre :) sadece bazı bebekler daha tombiş olabiliyor ama her bebek öyle olacak diye bir şey yok. Hepimiz aynı miyiz ki bebekler aynı olsun :)) ben çok zayıf biriydim hamilelikten önce , eşim de zayıf . Benden tombiş bir şey çıkmaz meselamerhaba,
bu haftalar da bebeğin kilosu yaklaşık 2 yada 2 ,5 olur diye biliyorum daha fazla mı olması gerekiyormuş?
E bebekten baby me 2 numara aldık 3,6 kilo kardeşim tavsiye etti memnunum diye birde baby turco alıcamkızlar, bebek bezi ile ilgili daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama tavsiyesi olan var mı ? sleepy son zamanlar da çok öne çıkan bir marka kullanan ya da tavsiye eden var mı?
Aynen canım benim de 32+1 de 2 kgdi . Normal yani. Ben de aldım 7 kg falanBence zayıf değil 32+5 'te kontrolde 1970 kg dedi benim bebeğime. Karın çevresi 3 gün kadar geri çıktı hatta. Normal mi dedim doktor normal gayet iyi dedi kilosu için. Ben dünyaları yiyorum muzu, kuruyemişi, kaşar peyniri... 13-14kilo aldıım şimdiden ama bebek 2 kg bile olmamıştı daha
Hiç içini karartma kuzucum 34. Haftadasın az kaldı O mucize geldiğinde zaten bunlar unutulup gidecek.Bunalman eşinin bunalması hatta annen bile bunalabilir ki seni çok iyi anlıyorum 24.haftada kanama olup uzanmaya başladım ben bunaldım .Bazen kendi evimi çok özlüyorum .Muhtemelen 5ay bir başkasının evinde yaşamak eşine zor geliyor .Benim eşim de yemeği yiyor uzanmaya odaya geçiyor yoruluyor çünkü .Bizimle bir saat falan anca oturuyor .Annemler işine uzak olduğu için sabahları çok erken kalkıp çıkıyor evden.Evet canım süreç çok zor eşim bunaldı farkındayım. 5 ay kısa bir süre değil o da haklı. Çamaşırlarını evde yıkıyor kendisi normalde ama annem işte dayanamıyor herhalde gördümü çamaşır alıp yıkıyor. Biz daha hiç eve geçmedik. Şöyle söyleyeyim canım 32.haftayı görünce 5 ay sonrası ilk kez bir kafeye gidip oturduk kahvaltı yaptık. O kadar çıkmıyorum evden. İğnemi de genelde hemşire tanıdık vurdu o yokken de mecbur iğne için çıkıyorum acile gidip geliyorum. Annenler şuan gelmesin bebek doğmadı daha diyorum tabi kibar diyorum bunu. Ama gelsinler diyor anlatıyorum rahat edemem kendi annem kadar diyorum ama anlamıyor. Yahu kaynanam zaten yıllarca engelli kızına baktı bu yıl vefat etti görümcem. Kadın şimdi nasıl gelsin bana baksın zaten yıllarca çekmiş eşim anlamıyor.. İnşallah bu süreç tatlılıkla güzellikle biter
sağlıklı olsunlar da gerisi hiç problem değil :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin az kaldı <3Yok canım normal zaten haftalarına göre :) sadece bazı bebekler daha tombiş olabiliyor ama her bebek öyle olacak diye bir şey yok. Hepimiz aynı miyiz ki bebekler aynı olsun :)) ben çok zayıf biriydim hamilelikten önce , eşim de zayıf . Benden tombiş bir şey çıkmaz mesela
Nasipse bu pazar günü temizlik yapılacak benim evde. Bir kadın tuttuk annemde yardım edecekmiş el birliğiyle. Belki ikna edebilirsem annemleri eve geçeriz haftaya eşimde rahatlamış olurHiç içini karartma kuzucum 34. Haftadasın az kaldı O mucize geldiğinde zaten bunlar unutulup gidecek.Bunalman eşinin bunalması hatta annen bile bunalabilir ki seni çok iyi anlıyorum 24.haftada kanama olup uzanmaya başladım ben bunaldım .Bazen kendi evimi çok özlüyorum .Muhtemelen 5ay bir başkasının evinde yaşamak eşine zor geliyor .Benim eşim de yemeği yiyor uzanmaya odaya geçiyor yoruluyor çünkü .Bizimle bir saat falan anca oturuyor .Annemler işine uzak olduğu için sabahları çok erken kalkıp çıkıyor evden.
Olmadı bence sen son bir kaç hafta erkenden çağır kayınvalideni.İşlerini kocana yaptır .Yada annen yakın banyoya yardıma gelir bilemedim
o kadar çok seçenek ve öneri var ki insanın kafası karışıyor gerçekten :/E bebekten baby me 2 numara aldık 3,6 kilo kardeşim tavsiye etti memnunum diye birde baby turco alıcam
Ah durduk yere sorun cikartmayi cok seven tipler. 30 yillik hayatimda 30.sene ogrendiklerimi soyliyim.Hanımlar bu arada içimi dökmek istiyorum. Eşim bu aralar bana çok soğuk sürekli triplerde. Sudan sebeplerle mesela. Tamam çok zor bir süreç yaşıyoruz. Hep yanımdaydı Allah var hakkını ödeyemem. Hastane odalarında az beklemedi başımda gece yarıları acillere birlikte gittik. Son zamanlardaki konumuz annemlerde kalmamız. Mecburen aylardır evi kapattık annemlere taşındık. 5 ay olacak neredeyse kendi evime gitmedim. Ev çok yakın zaten annemlere. Eşim burda rahat edemiyor eve gidip duşunu alıp dinlenip öyle geliyor her gün. O da haklı sıkıldı burada ama otel gibi kullanıyor zaten. Sabah işe gidiyor akşam yemek zamanı geliyor tv izle uyu uyan yine işe gidiyor. Ailem de bir kez ağzını açmadı eşime tek kötü söz etmedi asla etmez. Annem dört dörtlük yemek yapar önümüze koyar. Eşimin kirlisi varsa yıkar. Ama bu eşime batıyor. Geçen diyor yeni aldığım tişörtleri neden annen yıkadı annen yıkayınca 60 dereceye atıyor. Yeni tişörtlerim soluyor eskiyor hemen diye. Bundan bile trip attı. İstiyor ki eve geçelim annemler bize gelsin bizde kalsın. Babam da gelmem diyor siz burda kalın diyor. Annem desen rahat edemem siz kalın burda diyor. Eve geçemiyoruz buda eşimde aşırı sinir yaptı. İki lafından biri bunla ilgili laf sokmak oldu. Arada kalan benim üstelik zor bir hamilelik yaşıyorum. Sanki ben çok memnunum. Annemleri çağırırım eve geçelim diyor. İyi de kaynanama ben nasıl diycem anne çorap giydir anne çamaşırımı değiştirmeme yardım et. Anne hadi banyo yaptır bana anne hadi ağda yapmama yardım et gibi gibii. Nasıl diyeyim ya.. Ben yatıyorum sürekli tövbe tövbe ama engelli birinden tek farkım yürüyerek tuvalete gidip gelmem sanırım. Korkuyorum bir şey olacak diye. Her neyse uzun oldu ama öyle işte hanımlar. Eşime nasıl yaklaşacağımı şaşırdım artık..
Ben 1 pkt prima premium care 1 numarakızlar, bebek bezi ile ilgili daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama tavsiyesi olan var mı ? sleepy son zamanlar da çok öne çıkan bir marka kullanan ya da tavsiye eden var mı?
Şükür Negatif canımAllah korusunben de çok korkuyorum. Yazmıştım buraya da biontech olduktan sonra 3-4 gün kötüydü. Şuan sadece burun tıkanık benim bide ses biraz gitti. Babamda da başladı gribal belirtiler. Korktuk tabi kovid olduk sandık dün babamı test yaptırmaya gönderdik o baya kötü benden de. Negatif çıktı sonucu Allahtan. İnşallah biter gider şu bela kovid.
Canım çok geçmiş olsun esin içinde çok zor süreç 5 ay çok tabi ama seni anlaması lazım bebeğiniz için dayansın keşke baban gelmem demese annen baban keşke geldefi evinize eşin de kendi evinde rahat etseydi insalalh evinize geçersiniz annen babanı ikna ederek , gerçekten kv de çok zor başınız sağolsun seninle ilgilense günah yıllarca çekmiş kızının dedinini kahrını o ile annen bir değil ki tabi kv herşeyi yapamazsana insalah eşin biraz daha anlayışlı olur yada babanı ikna et biraz sizin eve gidin onlara da değişiklik olsunHanımlar bu arada içimi dökmek istiyorum. Eşim bu aralar bana çok soğuk sürekli triplerde. Sudan sebeplerle mesela. Tamam çok zor bir süreç yaşıyoruz. Hep yanımdaydı Allah var hakkını ödeyemem. Hastane odalarında az beklemedi başımda gece yarıları acillere birlikte gittik. Son zamanlardaki konumuz annemlerde kalmamız. Mecburen aylardır evi kapattık annemlere taşındık. 5 ay olacak neredeyse kendi evime gitmedim. Ev çok yakın zaten annemlere. Eşim burda rahat edemiyor eve gidip duşunu alıp dinlenip öyle geliyor her gün. O da haklı sıkıldı burada ama otel gibi kullanıyor zaten. Sabah işe gidiyor akşam yemek zamanı geliyor tv izle uyu uyan yine işe gidiyor. Ailem de bir kez ağzını açmadı eşime tek kötü söz etmedi asla etmez. Annem dört dörtlük yemek yapar önümüze koyar. Eşimin kirlisi varsa yıkar. Ama bu eşime batıyor. Geçen diyor yeni aldığım tişörtleri neden annen yıkadı annen yıkayınca 60 dereceye atıyor. Yeni tişörtlerim soluyor eskiyor hemen diye. Bundan bile trip attı. İstiyor ki eve geçelim annemler bize gelsin bizde kalsın. Babam da gelmem diyor siz burda kalın diyor. Annem desen rahat edemem siz kalın burda diyor. Eve geçemiyoruz buda eşimde aşırı sinir yaptı. İki lafından biri bunla ilgili laf sokmak oldu. Arada kalan benim üstelik zor bir hamilelik yaşıyorum. Sanki ben çok memnunum. Annemleri çağırırım eve geçelim diyor. İyi de kaynanama ben nasıl diycem anne çorap giydir anne çamaşırımı değiştirmeme yardım et. Anne hadi banyo yaptır bana anne hadi ağda yapmama yardım et gibi gibii. Nasıl diyeyim ya.. Ben yatıyorum sürekli tövbe tövbe ama engelli birinden tek farkım yürüyerek tuvalete gidip gelmem sanırım. Korkuyorum bir şey olacak diye. Her neyse uzun oldu ama öyle işte hanımlar. Eşime nasıl yaklaşacağımı şaşırdım artık..
Korkuttu beni ufaklık sanırım kendini aşağı götürmek istiyor sağ tarafım şişik sert kasıldım a idrarim geliyor duş aldım ılık bir duş insan korkuyor us ya gelirse diyeCanım bende öyleyim. Daha da arttı artık kasılma sıklığı. Uzanınca biraz geçiyor.
Benim kafa da iyiYok canım benimki kaydoldu her şey dün gibi 5 yıl olduzordu evet ama normali denicem inşallah yine bi sıkıntı olmazsa.
MaşallahAynen canım benim de 32+1 de 2 kgdi . Normal yani. Ben de aldım 7 kg falan
aynen doğru söylüyorsun.. bende şimdi trendyoldan sleepy natural 1 numara 80 adet - 3lü ıslak mendil - 10 adet bebek bakım örtüsü 82,5 tl bunu aldım hastane çantası için bana uygun geldi inşallah işimize yarar :)Ah durduk yere sorun cikartmayi cok seven tipler. 30 yillik hayatimda 30.sene ogrendiklerimi soyliyim.
Sen sorun cikartmadiginda illa sorun cikaran biri oluyor.
Sen harcamadiginda illa harcayan
Sen naz yapmadiginda nazlanan
Kimse sen iyisin sorun cikarmiyorsun gereksiz israf yapmiyorsun demiyor. Biri kendinden ödün verdikce digeri o bosluktan faydalaniyor.
Annen veya sen biraz dirdirci tipler olsaniz emin ol giki cikmazdi.
Ben 1 pkt prima premium care 1 numara
1 pkt prima premium care 2 numara
1 pakette sleepy bio natural 2 numara aldim.
Sleppy i baya iven ve kullanan var. Ayni kalitedeyse primayaa gerek yok cok pahali bence
Sadece kullanan birinin yorumunu okumustum.aynen doğru söylüyorsun.. bende şimdi trendyoldan sleepy natural 1 numara 80 adet - 3lü ıslak mendil - 10 adet bebek bakım örtüsü 82,5 tl bunu aldım hastane çantası için bana uygun geldi inşallah işimize yarar :)
Ne güzel ya, bebeğin doğacağı tarih belliŞükür Negatif canımvalalhi bıktık o Japonlar çinliler ne alemde Allah bilir kış geliyir yeni bir bela daha giletirmeseler iyi insalalh biter bu pis hastalık
Canım çok geçmiş olsun esin içinde çok zor süreç 5 ay çok tabi ama seni anlaması lazım bebeğiniz için dayansın keşke baban gelmem demese annen baban keşke geldefi evinize eşin de kendi evinde rahat etseydi insalalh evinize geçersiniz annen babanı ikna ederek , gerçekten kv de çok zor başınız sağolsun seninle ilgilense günah yıllarca çekmiş kızının dedinini kahrını o ile annen bir değil ki tabi kv herşeyi yapamazsana insalah eşin biraz daha anlayışlı olur yada babanı ikna et biraz sizin eve gidin onlara da değişiklik olsun
Korkuttu beni ufaklık sanırım kendini aşağı götürmek istiyor sağ tarafım şişik sert kasıldım a idrarim geliyor duş aldım ılık bir duş insan korkuyor us ya gelirse diyehala da kasılma var hareket bile etmiyit bu aralar yeri mi dAr gerçekten doktor dedi karnın dar diye o yüzden de çok ağrı yapıyor zaten kaç gecedir vajinada ağrı yok kaç gündür yan duruyor baş aşağı degi l bakalım az kaldı 20 sinde randevum var doktora , 21 inde hastaneye var ameliyat için koniscaz saat kaçta hangi narkoz için falan koniscaz ,23 te gelicek insalalj şu 14 gün gecsede artık
Benim kafa da iyiunutmam herşeyi dün gibi aklımda
Maşallahben 14kg aldım daha da alırım 2 haftaya
Benim 32+0 da 2017 gr dı doktor gayet iyi dedi neredeyse yakınız nie zayıf demiş ki anlam veremedimKızlar kızlar doktor kontrolünden geliyorum.
Kilosu 2200 gr imiş. Doktor biraz zayıf ama yapısal olarak öyle olabilir dedi. Ben de zayıfım çünkü. Sizce nasıl, bir de arada covid geçirip yemek hiç yiyemediğim günler oldu belki onlar da etkilemiştir.
Korku var işte ama Rabbim nasıl nasip ediyorsa bazen tevekkül edeceksin. Sadece korkumu yenmem lazımValla canım normal olabilirse normal olmanı tercih ediyorum rahatlığı çok güzel sadece sancı biraz zor . Benimde şuan belli değil ne olacağım ay sonuna doğru belli olcak ilki normaldi bununda öyle olmasını istiyorum
Ay hepimizin gönlüne göre versin, olsun bişey olmazAaa sory yanlış hatırladım Allah'ım yaAllah gönlüne versin canım eğer normal olursa korkma kız kötü değil
Ben de sen gibiyim ilk olduğu için tecrübesizlik galiba bizimki. Nasıl olacak korkusu. Allah'ım hepimize yardım etsin. Ne mübarek bir şey doğum ama korkuyoruz bişey olacak diye.Benim de ilk gebeliğim normal doğumdan çok korkuyorum. Direk sezeryan istiyorum. Allahım nolur hasbelkader normal doğum yapmayayımhatta komple uyutulmayı düşünüyordum ama son günlerde epidural sezeryanı da düşünmeye başladım. Sadece ameliyathane ortamına dayanabilir miyim bilmiyorum o an ki psikolojimle. Kesecekler bunu görmesen de biliyor olacaksın o an ne bileyim korkuyorum çok
Canım bence senin bebişin gayet iyi kilosu. Ben senden 12 gün öndeyim 2160 çıktı dün. Kilo ve karın çevresi geride ama doktor sorun olmaz dedi, sen de endişelenmeKızlar kızlar doktor kontrolünden geliyorum.
Kilosu 2200 gr imiş. Doktor biraz zayıf ama yapısal olarak öyle olabilir dedi. Ben de zayıfım çünkü. Sizce nasıl, bir de arada covid geçirip yemek hiç yiyemediğim günler oldu belki onlar da etkilemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?