2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kasımda 7 olacak. İçini ferah tut kafaya taktıkça üstüne düştükçe yemiyor zaten.
Benim ki 5.5 yaşında. InsAllah canım ya içimi rahatlattin özene bezene sabah ona beslenme hazirliyom o gidip arkadaşına veriyo çok zayıfladı ağzına ben vermesem hayatta kendi yemez üstüne gidip kızmakta istemiyorum

Zor bir surec hem esin hem senin icin. Bu kadar sabrettik az kaldi biraz daha sabredelim bebegimize kavusunca hersey cok daha guzel olcak ailemiz buyuycek fln diye suyuna git esinin. Evt esin de hakli rahat olmamasi cok normal ben olsam ben de rahat edemezdim ama surec bunu gerektiyosa 6 ay da bu sekilde yasanabilir. Hasta bakimi da kolay degil anneniz de bakmis bugune kadar Allah razi olsun. Alistigim duzeni bozmayalim annem cok yardimci fln diye annenin her yaptigini esine anlat o iste oldugu icin farkinda olmayabilir. Bu durumda onemli olan senin rahat etmen nasil rahatsan onu yap. Esinin de gonlunu al tatli tatli konusarak fln. Az kaldi cnm moralini bozma cok da kafana takma bence

Benim vitaminim osteocare kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini bir arada. bilemedim.
Bende osteocare kullanıyorum ama o vitamin değil ağırlıklı olarak magnezyum ilacı . Ben multivitaminlerdn bahsetmiştim bırakmayın diye . Osteocare son ayda bırakılıyor kasılmaları hissetmek için . Ben oğlumda da kullanıyordum doktor bıraktırdı son ay

Günlük evde kan şekerini takip eden arkadaşlar ölçüm cihazınızın markası nedir nasıl birşey almak lazm?
Benim roche accu check markasi

Ne kadar dogru bilmiyorum ama doktorum en guvenilir olarak 3 marka soyledi gercege yakin degerler cikariyir diye

Roche, bayer, abbout

Ama baska marka ile denedigimde gercekten daha yuksek cikardi

Kayinvalidenizin durumunu okumamıştım , anneniz gelseymis o zaman keşke sadece. Ben sizin bakıma ihtiyacınız yok demiyorum, elbette birinin ilgilenmesi gerekiyormuş ama en geçerli yol hem sizin hem eşinizin orda kalması değil gibi geliyor. Belki fazla ataerkil toplumun etkisinde kaldım bilemiyorum ama bir erkeğin kayınvalidesinin kayinbabasinin yanında her gün rahat etmesini beklemek bana çok ütopik geliyor, sinirlerinin gerilmesi çok normal. Allah yardımcınız olsun

Ya ben zayıflıktan ziyade çocuğunuzun güzel kalbine takıldım ya. Minnoş birde arkadaşına mı veriyormuş? Ne güzel merhametli bir çocuk. Çocuk aklı bu. Annem yedim sansın diye çöpe vs.de atabilirdi. İnşallah iştahı açılır da yeteri kadar yer annesi

Benimki de geçen muayenede nstye girene kadar içerde halay çekiyordu, nstye bağlandım uykuya yattı çocuk ya yine Bi fırıldaklar çeviriyor karnımda. Bende sevip hadi kız baş aşağı dön diyorum. Sözümü dinler inşallah babası kılıklı ille kendi dediği olacak

Aşıdan kaç gun sonra olmustunuz , iki sinovac ta korumuyor zaten sanırım

Benimki de öyle ha ultrasom yada nst olsun uyur hareket etmez uyanık insalalh canım döner ama ben bugün çok kasıldım şuan bacak aram ağrıyor acaba girmeye mi calisiyir baş aşağı bilemedim bu gece anlarım derdini

Babası gibi ise işin zor olur ha bütün normal doğum olanın boşa gider

İnadı ona çektiyse dönmez geri baş aşağı, bana çekmiştir inşallah minnoşum

Ya canim sorma bende dün çok takildim onun saflığına temizligine. Bide dün diyoki napim verince çok seviniyo aynı babasinin huyunu almış babasıda öyle herkeze karşı

Haklısınız bu kadar ciddi olunca riske giremiyor. Bikac haftaya rahatlarsiniz doğumdan sonra da normale döner duzeltirsiniz aranizi inşallah

Ya canim sorma bende dün çok takildim onun saflığına temizligine. Bide dün diyoki napim verince çok seviniyo aynı babasinin huyunu almış babasıda öyle herkeze karşı
Kıyamam ya maşallah çok tatlı

Artık çok yaklaştı canım 37 yazıyor takviminde çok heyecanlı

Ewt canım yalancı sanci. Ben bu yalancı sancılardan hep doktora giderdim şimdi tecrübeliyim. Bekliyorum sayı sayıyorum geçiyor. Gerçek sancı daha felaket kemiklern kıriliyo gibi tabi herkezde aynı olurmu bilmiyorum

Artık çok yaklaştı canım 37 yazıyor takviminde çok heyecanlı
36+6 oldum artık. Bu gün yarım bekliyorum bakalım valla hemde çok heyecanlıyım ya, ne zaman doğacaksa sıpa hep rüyamda doğurduğumu görüyorum
Kırılma gibi değilde böyle adet ağrısının birkaç katı gibi hissettim canım. Dayanılmayacak gibi değildi. Gerçek sancı için fikir verdi bana, deneyim oldu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…