2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar sizdede bel kalça ağrısı çok oluyomu dün uyuyamadım ağrıdan aklıma doğum sancısımı acaba diye bile geldi
Oluyor canım ben 37. Haftaya geldim daha da arttı malesef az kaldı bebeğin büyüyor belinde yük oluyor normal birde otursun vajinanın üstüne bacsklsrin arası da ilerleyen haftalarda başlar sabır az kaldı bitecek bu süreç alacağız minnoşlar i kucağımıza inşallah

İnşallah canım ben ikiz doğurdum böyle ağrı yaşamadım demek her gebelik farklı

Şimdi ki ikiz değil demi tek bebek. Sezeryrn olmuşsun birde az kaldı 38,39 gibi gelir insalalh her gebelik aynı değil benim diğer 2 gebelik güzel geçti birini 41 e 1 gün kala doğurdum diğerini 40a 3 gün kala doğurdum bu 3. Yaramaz ağrı yapıyor ufaklık karnımın içi dar kendi de rahat oynamıyor dönünce ağrı yapıyor hakkımızda hayırlısı 23 Eylül sezeryanla olacak bebek bekliyorum

Arkadaşlar sizdede bel kalça ağrısı çok oluyomu dün uyuyamadım ağrıdan aklıma doğum sancısımı acaba diye bile geldi
Ben bel ağrısı en büyük belam 32.haftadan beri.. Doktora sordum dedi ki normal bebek büyüyor, kilo alıyor sende kilo alıyorsun baskı yapıyor dedi. Normalde yürüyüş öneriyorlar eğer riskli değilse durumunuz yürüyüş yapabilirsiniz. 20 dk 15 dk gibi.. Bana yürümediğim ve buna rağmen kilo aldığım için ağrı yapabileceği söylendi doktor tarafından.

Hanımlar akşam üzeri doktor kontrolüm var. Bana dua edin kötü bir şey duymaktan korkuyorum. İnşallah rahim ağzı kısalığım iyice azalmamıştır zaten ne kadar yersem yiyeyim bebek çok kilo almıyor. Doktor iyi şuan diyor ama burada aynı haftalarda olan arkadaşların yazdıklarına bakıyorum en az 200 gram fark var. Kendimi Google da 34 haftalık bebek doğsa küvöze girmesi gerekir mi? Girse kaç gün kalır gibi soruları aratırken buluyorum. Yarın nasipse 34+0 olacağım. Arkadaşım geçen yıl 34 haftalık doğum yapmış kilosu iyi diye küvöze girmemiş. Ne kadar şanslı başka bir arkadaşta 34'tte doğum yapmış ama onunki kalmış küvözde.. Sanırım bebeğin kilosu, gelişimine göre değişiyor..

İnsalah canım benegim gelişimi iyidir kilo almıştır insalalh güzel haberlerle gelirsin

Güzel haberler duyarsın inşallah canım .Ciğer gelişimi etkili diye biliyorum,ciğer gelişimi tamamlanmış olunca almayabiliyorlar .İnşallah senin bebişin Dayanır biraz daha bekler .Hepimizde aynı durum var valla bende diyorum umarım kilo alıyordur diye ,gram sayar olduk

Çok iyiyim canım bende buginu bekleidm 37+0 olduk az kaldı şafak 13 çok heyecanlıyım gergin çabuk geçsin istiyorum

Sen nasılsın az kaldı sabır
Bnde ıyıyım canım
Her gece rüyamda farklı bı aksiyon
Bu gece nişanım geldi meselahastaneye gidiyoduk uyandım
2. olmasına ragmen bu kadar heyecanlıysam ilk bebiş annelerını düşünemiyorm
Ben hıçkırığı bile çok sonradan ayırt ettim o yüzden sordum kuzucum . ben daha bebeğin neresi nerede onu ayırt edemiyorum
Canım 2. Gebelığim hala ayrt edemıyrm doktora soruyrm mesela burada neresı var hocam gecen poposu diye sevıyodum başıymış minik kızımın
Dün gece agrıdan aglayarak uyuyakaldım
Biliyorm dogum sancısı değil çünkü o keskin ve kasıklara baskı yaparak gelıyo yinede acabayla uyudumeşimde her agrı sızı da hastaneye gidelım dıye tutturuyo daha da evham yapıyrm
Hersey yolunda olsun inşaAllah canımm
Vaktı zamanını beklesn bebiş
O aramaları her yenı haftam basladıgında bende yapıyorum tamamen içinde bulundugumuz durumun psıkolojık etkıleri :))
Bırde haftasına takılma en önemli sey ciğer gelısımının ıyı olması ve dr lar 2.500 gramın üstünde olmasını istiyolar
Yanlıs hatrlamıyosam Kalbim73 arkadasımızın kardesı 37+larda dogum yaptı ama kuvoz ihtiyacı olustu
Dün bi grupta okudum bebiş 2.385 gram dogmustu sanırm ama annemiz bebişim yanımda yazmıştı sukunetle son gunlerımzıın saglıkla gecmesını beklıycez

Altın geçen sene ekimde ikizlerini 34 haftada doğum yaptı biri 2100 diğeri 2300 doğdu küveze gitmediler inşallah bizimkilerde sağlıkla doğsun

Benim roche accu check markasi

Ne kadar dogru bilmiyorum ama doktorum en guvenilir olarak 3 marka soyledi gercege yakin degerler cikariyir diye

Roche, bayer, abbout

Ama baska marka ile denedigimde gercekten daha yuksek cikardi
Teşekkür ederim canım
Roche accuchek kullanıyorum, nano olandı galiba
Teşekkür ederim
Ay keşke önceden deseydin canım ya şimdi gördüm kaçırdığıma üzüldüm valla

Hayırlısıyla gelsin inşallah

Ahh bu psikolojik kafa insanı heyecana katıyor valalhi bende hergece uyanınca korkuyorum surprizle karşılaşmayim diye Evet canım benim kardeşim di 37. Haftada doğum yaptı bebeği sagliklidi sadece ciğeri dışardaki havayı alamayacak kadar gelişmemişti 20 güne yskin yeni dogsn yoğun bakımda kaldı anneis süt sahip yolladi şükür eve geldiler Masalalh anne sütünden başka süt içmiyor sağlıklı minnoş memeyi bırakmıyor sabah akşam memede kardeşim söyleniyor uykusuz gecelerim diye
Hayırlısıyla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım

Ay keşke önceden deseydin canım ya şimdi gördüm kaçırdığıma üzüldüm valla
Canım ben de uyuyakaldım bir kısmında boşver, sadece aklımda “Eşinizin boxer’ını giyebilirsiniz dikişler için çok rahat oluyor” cümlesi kaldı. İlkadımlarım’ı instagramda filan da takip et eğitim duyurularına oradan bakıyorum ben. Bu eğitimler sürekli oluyor, biz doğurana kadar yine denk geliriz aynı eğitime merak etme

Kızlar merhaba, bugün doktora gittim. Bebeğinin suyu sınırda dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tam da aciklamadi muammada kaldı yani sadece her hafta gel nst bakicaz dedi. Bol su, havuç suyu ve armut tüketsem işe yarar mı nette öyle okudum. Doktor çok işe yaramaz dedi. Ama niye suyu ihmal ettin de dedi. Demekki alakasö var...Acikcasi vaktinde normal doğumu çok istiyordum...

Böyle bir şeyi bizzat yaşadım. Suyum bittiği için erken doğuma alındım. Dikkat etseniz iyi olacak takiplerinizi ihmal etmeyin

Canım sen havuç suyu ve su tüket.Faydası var .Eylül annelerinde vardı suyu artmıştı

Kızlar sinirlerim çok bozuk kalbim çok kırık . Annem bize geldi ben cagirdim gel otur canım sıkılıyo yoksa asla gelmiyo çok nazlaniyo m neyse konu açıldı doğumda 1günmü kalım 2 günmu dmezmi nasıl yani dedim şakami yapiyosun. Ben gelemem kalamam dedi . Dedim kız kardeşimde iki doğumdada 15 gün kaldı her ikisinindede neden böyle ayrimcilik yapiyosun . Ilk doğumdada gelmedin kalmadın neler çektim o halimle 1 gün geleceksen hiç gelme ben 1 günde kendim idare ederim dedim . Yani anlicanizn doğumda aramicam kendi başıma doğuma gitcem çok zoruma gitti size anlatamam hiç bir yardimda bulunmadığı halde doğumda bile yanımda olmucak sizce napim morelim çok bozuldu . Insan evlatları arasında ayrımcılık yaparmı ben her onun işine koşanim diğer kardeşlerim onu umursamiyo . Ama o tam tersi beni boşluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…