2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bence sen çok haklısın .Sıkılsın varsın evlat için göze alınmalı ki eşi ve çocuğu söz konusu ağzını bile açmamalı teşekkür etmeli .Ayrıca annen baban sana bakmayı kabul etmiş evde yakın onlar için sana kendi evinde bakmak ,temizlik yapmak yaşamak çok daha kolay hani bir hafta falan olsa gelirler ama uzun süre bence onlar da haklı.Sabret kuzucum valla dualarımdasın yaşadığın zorlukları anlıyorum .Hiç kolay değil.Sen bizlerede bakma hpimizin bir fikri var .Fakat benzer şeylerde yaşasak ne şartlarımız ,ne ilişkilerimiz aynı .Ama sen eşinle bence fedakarlığı konusunda konuş ,teşekkür et .Bunun sana nasıl iyi geldiğini anlat .Bence övülmeyi seviyorlar .Ben her fırsatta hamilelik sürecinde bana olan desteği konusunda mutlu olduğumu söylüyorum.Çıtayı yukarı taşıyor .Belki bu yolu deneyebilirsin .

Canım ben de geçen hissettim yatakta dönerken hemen yatakta dikeldim geçti .Çok kısa ve aniydi .Geri yattım .Haftalar ilerledikçe bir heyecan basmıyor değil .

Valla rüyamda artık hep doğurduğumu görüyorum. Bi uyanıyorum karnım kocaman, tüh diyorum keşke uyanmasaydımaman bebişler iyi olsun da biz bekleriz canım
Kız bende öyleyim ya hep görüyorum bebek emziriyom yada ağrılarım varken ystmsya çalışıyorum aklıma saçma sapan şeyler getiriyom düşünüyorum ya suyum gelse ya Nisan gelse bu gece ve yaparım daha vskti var sürpriz yapmasın yaparsa durum gelir mi diye diye kafamdan herşeyi geçiriyorum sonra bir yatıyorum bebek doğmuş emziryom diğer kızım ağlıyor oda meme istiyor ben ne yapacağımı şaşırıyorum bu süt kime yetecek diye düşünüyorum

Birde bugün bebeğim gazını yaptı poposu sol tarafta büyük yaptı önceleri çok küçük tü demekki doğunca gaz sorunlarımız çıkacak bol rezene çayı almam lazım 1 kutu rezene ve bir kuti emzirme çayı sldim içinde 20 tane var sallams poşet arttırım ben bunları esime birskmayim yanlış alır bulamaz falan

Günaydın kızlar nasılsnızz
Valla 37 hafta yazanları görünce heycandan elım ayagım dolanıyo gunler saglıklıca hızlıca gecsin inşaAllah
Çok iyiyim canım bende buginu bekleidm 37+0 olduk az kaldı şafak 13 çok heyecanlıyım gergin çabuk geçsin istiyorum

Sen nasılsın az kaldı sabır

Gazını yaptığını nasıl anladın

Kız gaz yaptığını nasıl anladın

Kız hava mı var içeride nasıl gaz yapsın Anne karnında gaz yapmıyorlar diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa merak ettim şimdi

Kız hava mı var içeride nasıl gaz yapsın Anne karnında gaz yapmıyorlar diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa merak ettim şimdi
Yapıyorlar kız öyle duymuştum bebekler gazını da yaparmış yoksa ben mi uyduruyorm

Kizlar hepimiz sklima şüphe dusurdinuz hemen Google yazım nasıl birşey birlldigim kadarı ile bebekler nasıl hıçkırık tutuyorsa gaz da yapar niye kaka yapanda var son haftasında hemen araştırım
Ben hıçkırığı bile çok sonradan ayırt ettim o yüzden sordum kuzucum . ben daha bebeğin neresi nerede onu ayırt edemiyorum

Kız gaz yaptığını nasıl anladın

Ben hıçkırığı bile çok sonradan ayırt ettim o yüzden sordum kuzucum . ben daha bebeğin neresi nerede onu ayırt edemiyorum
Kizlar araştırdım hava yutmuş olabilir amniyon sıvısını içtikleri için hava yutmuş olabilirler onu ciksrmis olsbilir yada benim bağırsakları ezdi sıkıştırmış benim bağırsaklardan da çıkmış olabilir mskattan değil yukardan anlamadim gitti ilk defa böyle büyük hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…