Canım bence sen çok haklısın .Sıkılsın varsın evlat için göze alınmalı ki eşi ve çocuğu söz konusu ağzını bile açmamalı teşekkür etmeli .Ayrıca annen baban sana bakmayı kabul etmiş evde yakın onlar için sana kendi evinde bakmak ,temizlik yapmak yaşamak çok daha kolay hani bir hafta falan olsa gelirler ama uzun süre bence onlar da haklı.Sabret kuzucum valla dualarımdasın yaşadığın zorlukları anlıyorum .Hiç kolay değil.Sen bizlerede bakma hpimizin bir fikri var .Fakat benzer şeylerde yaşasak ne şartlarımız ,ne ilişkilerimiz aynı .Ama sen eşinle bence fedakarlığı konusunda konuş ,teşekkür et .Bunun sana nasıl iyi geldiğini anlat .Bence övülmeyi seviyorlar .Ben her fırsatta hamilelik sürecinde bana olan desteği konusunda mutlu olduğumu söylüyorum.Çıtayı yukarı taşıyor .Belki bu yolu deneyebilirsin .Şöyle özet geçeyim ben aşağı yukarı 7 defa hastanede yattım. Kanamalar yüzünden düşük tehlikem evet yok ama erken doğum tehlikem devam ediyor. İçerdr plesantayı ayıracak noktada kanama alanım var, bebek küçükken dikkat et bebeği patlatır ve ayırır denildi. Şuan herhalde direk doğuma sebep olacaktır Allah korusun. Rahim kısalığım 2 ile 2.5mm arasında gidip geliyor serklaj yapılmadı kanama yüzünden. Mütemadiyen yatacaksın demişti perinatolog. Mütemadiyen sözlük anlamıyla sürekli oluyor bende bunu öğrenince baya üzülmüştüm. Evet ben eşime hak veriyorum sonuna kadar haklı sadece ıvır zıvır küçük meseleler yüzünden tavır yapmasını anlamıyorum. Annem ya da babam kendisine tek bir söz etmezken. Zaten ayrı odalarda oturuyoruz annemlerle oturmaz kendisi eve geldiğinde de. Benim banyomu bile annem yaptırıyor. Kayınvalidemden gelse bile utanır isteyemem. Yemeğimi yatağıma oturup yiyorum masaya bile gitmiyorum. İşte bu ve bu benzeri sıkıntılar nedeniyle annemlere taşındık. Mütemadiyen yatacaksın denildiği için.Şimdi eve geçsek annemler gelmese ben tek kalsam korkuyorum çünkü haftam küçük henüz 34 olmadım. Burada erken doğum olursa başka ile sevk ediliyor bebek. Doktorum bizzat söyledi en az 35 haftalık olursa sevk edilmeyebilir dedi. Yüzmüş kuyruğuna gelmişim riske atamıyorum.
Canım ben de geçen hissettim yatakta dönerken hemen yatakta dikeldim geçti .Çok kısa ve aniydi .Geri yattım .Haftalar ilerledikçe bir heyecan basmıyor değil .Kızlar gece şiddetli bir sancıyla uyandım. Resmen doğuruyorum sandım, elim ayağıma dolandı. Eşimde yok nöbetteydi. Tuvalete gittim geldim, az soluma döndüm yattım sonra geçti. İlk kez o doğum sancısını tatmış oldum, yalancı sancıyı galiba
Gün sayıyorum valla, doğsa da artık gözümün önünde dursa diyeCanım ben de geçen hissettim yatakta dönerken hemen yatakta dikeldim geçti .Çok kısa ve aniydi .Geri yattım .Haftalar ilerledikçe bir heyecan basmıyor değil .
Benim ki dönmedi hiç ama dün baya kasılma m olduİnadı ona çektiyse dönmez geri baş aşağı, bana çekmiştir inşallah minnoşum
Sağlıcakla vaktinde gelsinler kuzucuklar .Biz biraz daha dayanalımGün sayıyorum valla, doğsa da artık gözümün önünde dursa diye
Valla rüyamda artık hep doğurduğumu görüyorum. Bi uyanıyorum karnım kocaman, tüh diyorum keşke uyanmasaydımSağlıcakla vaktinde gelsinler kuzucuklar .Biz biraz daha dayanalım
Kız bende öyleyim ya hep görüyorum bebek emziriyom yada ağrılarım varken ystmsya çalışıyorum aklıma saçma sapan şeyler getiriyom düşünüyorum ya suyum gelse ya Nisan gelse bu geceValla rüyamda artık hep doğurduğumu görüyorum. Bi uyanıyorum karnım kocaman, tüh diyorum keşke uyanmasaydımaman bebişler iyi olsun da biz bekleriz canım
Çok iyiyim canım bende buginu bekleidmGünaydın kızlar nasılsnızz
Valla 37 hafta yazanları görünce heycandan elım ayagım dolanıyo gunler saglıklıca hızlıca gecsin inşaAllah
Gazını yaptığını nasıl anladınKız bende öyleyim ya hep görüyorum bebek emziriyom yada ağrılarım varken ystmsya çalışıyorum aklıma saçma sapan şeyler getiriyom düşünüyorum ya suyum gelse ya Nisan gelse bu geceve yaparım daha vskti var sürpriz yapmasın yaparsa durum gelir mi diye diye kafamdan herşeyi geçiriyorum sonra bir yatıyorum bebek doğmuş emziryom diğer kızım ağlıyor oda meme istiyor ben ne yapacağımı şaşırıyorum bu süt kime yetecek diye düşünüyorum
Birde bugün bebeğim gazını yaptıpoposu sol tarafta büyük yaptı önceleri çok küçük tü demekki doğunca gaz sorunlarımız çıkacak bol rezene çayı almam lazım 1 kutu rezene ve bir kuti emzirme çayı sldim içinde 20 tane var sallams poşet arttırım ben bunları esime birskmayim yanlış alır bulamaz falan
Kız gaz yaptığını nasıl anladınKız bende öyleyim ya hep görüyorum bebek emziriyom yada ağrılarım varken ystmsya çalışıyorum aklıma saçma sapan şeyler getiriyom düşünüyorum ya suyum gelse ya Nisan gelse bu geceve yaparım daha vskti var sürpriz yapmasın yaparsa durum gelir mi diye diye kafamdan herşeyi geçiriyorum sonra bir yatıyorum bebek doğmuş emziryom diğer kızım ağlıyor oda meme istiyor ben ne yapacağımı şaşırıyorum bu süt kime yetecek diye düşünüyorum
Birde bugün bebeğim gazını yaptıpoposu sol tarafta büyük yaptı önceleri çok küçük tü demekki doğunca gaz sorunlarımız çıkacak bol rezene çayı almam lazım 1 kutu rezene ve bir kuti emzirme çayı sldim içinde 20 tane var sallams poşet arttırım ben bunları esime birskmayim yanlış alır bulamaz falan
Kız hava mı var içeride nasıl gaz yapsınKız bende öyleyim ya hep görüyorum bebek emziriyom yada ağrılarım varken ystmsya çalışıyorum aklıma saçma sapan şeyler getiriyom düşünüyorum ya suyum gelse ya Nisan gelse bu geceve yaparım daha vskti var sürpriz yapmasın yaparsa durum gelir mi diye diye kafamdan herşeyi geçiriyorum sonra bir yatıyorum bebek doğmuş emziryom diğer kızım ağlıyor oda meme istiyor ben ne yapacağımı şaşırıyorum bu süt kime yetecek diye düşünüyorum
Yapıyorlar kızKız hava mı var içeride nasıl gaz yapsınAnne karnında gaz yapmıyorlar diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa merak ettim şimdi
Kız bidigin gaz işte sanki kadın gürültüsü mu desem ne denir bilmiyorum hissettimKız gaz yaptığını nasıl anladın
Kizlar hepimiz sklima şüphe dusurdinuz hemen Google yazım nasıl birşey birlldigim kadarı ile bebekler nasıl hıçkırık tutuyorsa gaz da yapar niye kaka yapanda var son haftasındaGazını yaptığını nasıl anladın
Ben hıçkırığı bile çok sonradan ayırt ettim o yüzden sordum kuzucum .Kizlar hepimiz sklima şüphe dusurdinuz hemen Google yazım nasıl birşey birlldigim kadarı ile bebekler nasıl hıçkırık tutuyorsa gaz da yapar niye kaka yapanda var son haftasındahemen araştırım
Canım arada oluyor çok normal ,ben dün dönerken bile zorlandım bayaArkadaşlar sizdede bel kalça ağrısı çok oluyomu dün uyuyamadım ağrıdan aklıma doğum sancısımı acaba diye bile geldi
Kızlar gece şiddetli bir sancıyla uyandım. Resmen doğuruyorum sandım, elim ayağıma dolandı. Eşimde yok nöbetteydi. Tuvalete gittim geldim, az soluma döndüm yattım sonra geçti. İlk kez o doğum sancısını tatmış oldum, yalancı sancıyı galiba
Kız gaz yaptığını nasıl anladın
Kız hava mı var içeride nasıl gaz yapsınAnne karnında gaz yapmıyorlar diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum yoksa merak ettim şimdi
Kizlar araştırdımBen hıçkırığı bile çok sonradan ayırt ettim o yüzden sordum kuzucum .ben daha bebeğin neresi nerede onu ayırt edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?