2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah canım ne yazacağımı bilemedim .
Gönlünü ferah tut.Annenin seni madur edeceğini düşünmüyorum .En azından ilk bir hafta yanında kalır.Belki o an öyle söyledi ama gelecektir bence

Ah canım ne yazacağımı bilemedim .
Gönlünü ferah tut.Annenin seni madur edeceğini düşünmüyorum .En azından ilk bir hafta yanında kalır.Belki o an öyle söyledi ama gelecektir bence
Kesin dedi . Hep bÖyle yapiyo annem 22 yaşında ilk oğlumu doğurdum çok tecrubesizdim dikislerim çoktu o zmanda 1 gün kaldı. Dedim belki o hallerimi gördü bunda vicdana gelir ama bundada 1 gün dedi çok zoruma gitti o zman dedim 1 gün icim zahmet etme dedim kendim idare ederim dedi tamma dedi . Kaynanan cagir istersen tekde kalma diyo

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ayıp etmiş annen.. Yani evlat ayrımı yaptığını düşünmek istemem ama kardeşlerine bekleyip sende 1 gün kalmaktan bahsetmesi hoş olmamış. Üzüldüm cidden.

Böyle bir şeyi bizzat yaşadım. Suyum bittiği için erken doğuma alındım. Dikkat etseniz iyi olacak takiplerinizi ihmal etmeyin
Aslında bana bitti demedi sınırda dedi yani azalmaz ise normal süreç olur azalirsa erken doğum olur dedi.. siz kacinci haftada erken doğuma alindiniz bir de sezeryan miydi

Ben de doktordan çıktım eve geldim. Toparlayacak olursak haftam 33+6, yarın 34 oluyoruz inşallah Nts de sancım çıkmadı şükür
Bebek iyi dedi karnı yine 3 gün geride ölçüme göre ama problem yok dedi. Kilo almış çok olmasa da 200gr kadar. Rahim kısalığım 2.4mm çıktı, 28.haftada yanlış hatırlamıyorsam 2.3mm ile 2.0mm çıkmıştı. 31.haftada 2.8mm çıkmıştı bende sevinmiştim. Ama şuan 34.haftaya geldik 2.4mm e düşünce doktor haftana göre olabilir dedi. Kendini yorma dinlenmeye devam et dedi. Fotoğraf çekimi işini sordum dedim doktor bey stüdyoya gidip birkaç fotoğraf çektirsem yorulur muyum sıkıntı yaşar mıyım? Dikkatli ol kendini yormadan gidip gel dedi. Eğer cesaretimi toplarsam ya bu hafta ya 35.haftada istiyorum artık düzgün birkaç foto çekilmek. Allahım sen zamanında, sağlıklı doğumlar nasip et hepimize

Annem hep böyle canım bana karşı. Daha hamileliğim basında ben dedim bak anne 1 hafta bile kalsan yeter ne olur ayarla diye doğum 2 haftam kaldi bana böyle demesi çok ama çok üzdü eşime bunu nasıl dicem onuda bilmiyorum

Canım üzmek istemem seni ama dediğin gibi bir iki gün gel git zaten birşey anlamazsın, bir faydası da olmaz sana. En iyisi belki de zor da olsa kendi başının çaresine bakmak. Hiç korkma bence, tek başına da idare edebilirsin. Hem kimseye minnetin olmaz, hem başın kalabalık olmaz. Eğer aran iyiyse kayınvalideni çağırabilirsin.

Hiç üzülme, Allah yardım eder canım benim.

Annemin çantasında kolonya dökülmüş kağıda ama nts kağıdıma bi bakar mısınız? Sancım yok dendi gerçi ama bir de bebeğin kalp atışı hep değişik çıktı
Hemşire bebek çok hareketli olduğu için dedi

Eklentiler

• IMG_20210910_183412.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Ben nstde iken iki gebe daha vardı. Birinin nst cihazı dıt dıt ötüyordu, sordu neden böyle diye. O da bebeğin çok hareketli olduğu içindir, korkma demişti canım.

Kızlar derdimi size açtım çünkü
Canım kayinvalidemde aynı . Zaten kayinvalidem umursamaz olduğu için oda öyle davraniyo . Annem şimdi gitti . Ama kızlar o gidene kadar yutkundum aglamamak için çok canım acıdi maddi durumu olmasına rağmen bebeğine 1 zıbın almadı. Bide diyo saglicakla doğur en önemlisi napcan birisinin kalmasını. Tammam dedi buda güzel şimdiden demem en azından kendimi ona göre ayarlarım

Ben nstde iken iki gebe daha vardı. Birinin nst cihazı dıt dıt ötüyordu, sordu neden böyle diye. O da bebeğin çok hareketli olduğu içindir, korkma demişti canım.
Aynen canım benimde öttü bebeğin kalbi de bi arttı bi azaldı kağıtta

Belki kalmaması daha hayırlıdır canım senin için öyle düşün. Sende 15 gün kalıp birde senden hizmet beklediğini, yardım etmediğini, surat yaptığını falan düşünsene. O zaman daha çok canın sıkılır, daha çok yorulursun. Emin ol Allah dağına göre kar verir demişler ya çok doğru canım. Azcık zorlanırsın belki ama bir haftaya toparlarsın, kafan rahat eder ondan sonra keyfine bakarsın.

Haklisin canım. Sadece bana karşi oyle olması çok üzdü. Kendi kardeşine bile benden daha çok kıymet veriyo onun yanına can atiyo refakatçi olup ona bakmaya

Aslında bana bitti demedi sınırda dedi yani azalmaz ise normal süreç olur azalirsa erken doğum olur dedi.. siz kacinci haftada erken doğuma alindiniz bir de sezeryan miydi
33 haftada alındım doğuma suyum kalmamıştı. Spinal sezeryan oldum. Hatta suyumla ilgili sorun olduğundan 2 günde bir kontrole gidiyordum son 2 hafta .

Haklisin canım. Sadece bana karşi oyle olması çok üzdü. Kendi kardeşine bile benden daha çok kıymet veriyo onun yanına can atiyo refakatçi olup ona bakmaya
Siz neden herseyine kosuyorsunuz ki kim size 1 adim geliyorsa isterseniz kmlerce gidin ama size göz göre göre adaletsizliği öz gözünüz de yapsa affetmeyin. Kendinize değer verin lütfen. benim hayat felsefem bu. Her zaman kendime kkurt kişi geçirir ama yediği ayazı unutmaz derim. . İnsanlara da bu minvalde yaklaşıyorum

Üzülme canım gelip bi faydaları dokunmuyorsa hiç gelmemeleri daha iyi benim ikisi de geldi annem ve kayınvalideme hizmet ettim boş ver yük olmazlar en azından
Çok anlamam canım ama hareket ettikçe basman için buton vermediler mi eline ben kendi nst kağıdımda butona basınca çentik düşüyor kağıda ve fark ettim ki genelde hareket anında zikzaklar oluşuyor böyle hemşirenin dediği gibi baya hareket etti demek bıcırık

Canım ben de serklajlıyım ve annemlerdeyim eşim de kendi annesinde yada eve gidiyor.Haklisin bu halde sen onu değil esin seni düşünmeli ha çok rahatsızdı durumdan gitsin evinde tek başına işini de yapsın yemeğini de .Rahatlık hizmet batıyor demek .Annelerimiz hem bize el bebek gül bebek bakıyor bı de onlar mı şikâyetçi üstüne !Sen hic kafanı yorma bugünler de geçer elbet

Yok canım buton vermediler. Çok hareketliydi bugün maşallah korktum kalp grafiği zikzak çize çize çıktı

Kaderdaşım benim.. Kesinlikle bazen batıyor diye düşünüyorum ben de. İnan kelsin diyen körsün diyen yok eşime karşı. Zaten annemle ayrı odada biz ayrı odada oturuyoruz. Ama rahatlık batıyor işte..annelerimizin hakkını ödeyemeyiz benim serklajım yok ama güncel kısalık 2.4mm çıktı. Senin kaç uzunluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…