- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Ben sabırsızlanıyorum artık ya. Bir yandan hemen doğsa diyorum, diğer yandan az daha dursun içerde gelişsin diyorum. KarmakarışığımKızlarr kızlar ne kadar normal doğumu sevdiğimi istediğimi bilirsiniz belki. İlk çocuğumda normaldi. O zor sancılardan sonra gelen ferahlık rahatlık özgürlük şahane... ama şimdi stres bastı vallagünler yaklaştı Allah yardım etsin hepimize
Ins sorun cikmaz cnm. Cikarsa da yazarsin buraya cwplariz sorun olmaz unutsandaSağol canım teşekkürleriyiki öğrendik sayende biz kaçırdık dersimizi bende kokulu duş jeli kullanıyorum gerekirse kullanmam kokusuz bulursam alırım ,şu lahana işini inşallah unutmam ins memede sıkıntı çıkmaz yine çok teşekkürler
Cok mu siddetli canim. Sanci bele vuruyor diyorlar sanirim ama hic bir fikrim yok. Doktoruna ulasma sansin varmi acabaAşağıya bıçak gibi ağrılar saplanıyor doğurmayayım
Ben de öyle kızım normal doğum bunu da öyle istiyorum nasip olursa ama kızımda daha cesurmuşum başıma ne geleceğini bilmediğmden zannedersem ama çevremden duyduğum ikinci doğumların daha kısa sürüp daha kolay olduğuna dair öyle cesaret yüklüyorum kendimeKızlarr kızlar ne kadar normal doğumu sevdiğimi istediğimi bilirsiniz belki. İlk çocuğumda normaldi. O zor sancılardan sonra gelen ferahlık rahatlık özgürlük şahane... ama şimdi stres bastı vallagünler yaklaştı Allah yardım etsin hepimize
Bel ve karın iki bölgede aynı zamanda ağrı var mı canım bi de ara ara mı geliyor devam eden sabit bi ağrı şeklinde mi ?Aşağıya bıçak gibi ağrılar saplanıyor doğurmayayım
Canım nasılsın? Bende de öyle ağrılar var, belim de ağrıyor ama rutin ağrılardır diye düşünüyorum. Sen ne yaptın?Aşağıya bıçak gibi ağrılar saplanıyor doğurmayayım
Normal canım ya . Artık doğum yaklaşıyor. Senin pazartesi randevu kaçtaCanım nasılsın? Bende de öyle ağrılar var, belim de ağrıyor ama rutin ağrılardır diye düşünüyorum. Sen ne yaptın?
Darısı bana inşallah 35 olurum ben deBen 35 oldum gezmelere başladım Her gün bi yerdeyimartık ne zaman gelirse miniğim Seninde bu hafta geçse ciğer gelişimi falan tamamlanıyor rahatlarsın inşallah
Günaydın bel ağrısı bende de mevcutCanım nasılsın? Bende de öyle ağrılar var, belim de ağrıyor ama rutin ağrılardır diye düşünüyorum. Sen ne yaptın?
Benim kasık ağrım da varGünaydın bel ağrısı bende de mevcut
Ay ben bunu dün doktora söyledim o da bana demesin mi sorun değil istediğin zaman alırız 37den sonraBen sabırsızlanıyorum artık ya. Bir yandan hemen doğsa diyorum, diğer yandan az daha dursun içerde gelişsin diyorum. Karmakarışığım
Hareketleri iyi takip et dedi doktorum, sana da demiştir zaten. Benim şimdilik iyi. Zaten sık sık gittiğimiz için kendisi de görüyor hareketleri net falan diye yorum yapıyor. Ama şüpheye düştüğün an git bence.Peki canım bebeğin hareketleri nasıl benim o da biraz hafifledi kuvvetli tekmeler gitti sanki artık
Bende öyleyim, sabahın köründe uyandım. Uyku da tutmadı. Başım da ağrıyor uykusuzluktanGünaydın kızlar hiç uyumadım ,
Ağrım sızımda yok.Sinirim bozuldu zombi gibiyim .Geceden beri döndüm durdum
Ay yok yaAy ben bunu dün doktora söyledim o da bana demesin mi sorun değil istediğin zaman alırız 37den sonrahemen pişman oldum, tamam sabırsızlanıyorum ama bebek kendi istediği zaman gelsin yani
Aynıyım canım 7 de eşim işe giderken uyandırdı. Geçtim tv olan odaya uzandım uyuyayım diye yok gözler fal taşı gibi.. Başımda ağrıyor dün 12de uyuduk sabah 7 de kalktımGünaydın kızlar hiç uyumadım ,
Ağrım sızımda yok.Sinirim bozuldu zombi gibiyim .Geceden beri döndüm durdum
Benim en son 1,7 idi sonra serklaj sonrası ölçüm yapmıyor doktorum . Dikişin tutması bizim için yeterli diyor ve uzun süredir çok şükür dikiş tutuyor . Sağlıkla zamanlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinKaderdaşım benim.. Kesinlikle bazen batıyor diye düşünüyorum ben de. İnan kelsin diyen körsün diyen yok eşime karşı. Zaten annemle ayrı odada biz ayrı odada oturuyoruz. Ama rahatlık batıyor işte..annelerimizin hakkını ödeyemeyizbenim serklajım yok ama güncel kısalık 2.4mm çıktı. Senin kaç uzunluk?
Çok şükürBenim en son 1,7 idi sonra serklaj sonrası ölçüm yapmıyor doktorum . Dikişin tutması bizim için yeterli diyor ve uzun süredir çok şükür dikiş tutuyor . Sağlıkla zamanlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Protein ağırlıklı beslenme ve sabah erken saatlerde 2 yumurtalı kahvaltı ben böyle yaparak etkisini gördüm. Hemen toparlar başka bir durum yoksa.Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?