2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben sabırsızlanıyorum artık ya. Bir yandan hemen doğsa diyorum, diğer yandan az daha dursun içerde gelişsin diyorum. Karmakarışığım

Ins sorun cikmaz cnm. Cikarsa da yazarsin buraya cwplariz sorun olmaz unutsanda

Ben de öyle kızım normal doğum bunu da öyle istiyorum nasip olursa ama kızımda daha cesurmuşum başıma ne geleceğini bilmediğmden zannedersem ama çevremden duyduğum ikinci doğumların daha kısa sürüp daha kolay olduğuna dair öyle cesaret yüklüyorum kendime
Aşağıya bıçak gibi ağrılar saplanıyor doğurmayayım
Bel ve karın iki bölgede aynı zamanda ağrı var mı canım bi de ara ara mı geliyor devam eden sabit bi ağrı şeklinde mi ?

Ben 35 oldum gezmelere başladım Her gün bi yerdeyim artık ne zaman gelirse miniğim Seninde bu hafta geçse ciğer gelişimi falan tamamlanıyor rahatlarsın inşallah
Darısı bana inşallah 35 olurum ben de 24.haftada 2 doz, 28 ve 32.haftalarda birer doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. Önlem amaçlı. Bu haftayı da atlatırsak sağ salim en azından (Allah korusun) erken doğum olursa küvöze girme ihtimali bir tık düşer

Ben sabırsızlanıyorum artık ya. Bir yandan hemen doğsa diyorum, diğer yandan az daha dursun içerde gelişsin diyorum. Karmakarışığım
Ay ben bunu dün doktora söyledim o da bana demesin mi sorun değil istediğin zaman alırız 37den sonra hemen pişman oldum, tamam sabırsızlanıyorum ama bebek kendi istediği zaman gelsin yani

Peki canım bebeğin hareketleri nasıl benim o da biraz hafifledi kuvvetli tekmeler gitti sanki artık
Hareketleri iyi takip et dedi doktorum, sana da demiştir zaten. Benim şimdilik iyi. Zaten sık sık gittiğimiz için kendisi de görüyor hareketleri net falan diye yorum yapıyor. Ama şüpheye düştüğün an git bence.

Günaydın kızlar hiç uyumadım ,
Ağrım sızımda yok.Sinirim bozuldu zombi gibiyim .Geceden beri döndüm durdum
Bende öyleyim, sabahın köründe uyandım. Uyku da tutmadı. Başım da ağrıyor uykusuzluktan
Ay ben bunu dün doktora söyledim o da bana demesin mi sorun değil istediğin zaman alırız 37den sonra hemen pişman oldum, tamam sabırsızlanıyorum ama bebek kendi istediği zaman gelsin yani
Ay yok yaişte hem doğsun hemde az daha dursun istiyorum. Bende bilmiyorum ne istediğimi

Günaydın kızlar hiç uyumadım ,
Ağrım sızımda yok.Sinirim bozuldu zombi gibiyim .Geceden beri döndüm durdum
Aynıyım canım 7 de eşim işe giderken uyandırdı. Geçtim tv olan odaya uzandım uyuyayım diye yok gözler fal taşı gibi.. Başımda ağrıyor dün 12de uyuduk sabah 7 de kalktım gün içinde uyursun ağrın olmasın yeter ki

Benim en son 1,7 idi sonra serklaj sonrası ölçüm yapmıyor doktorum . Dikişin tutması bizim için yeterli diyor ve uzun süredir çok şükür dikiş tutuyor . Sağlıkla zamanlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Çok şükür ben çok dedim dikiş atılsın diye. Fakat kanamalarımdan dolayı cesaret etmedi doktorum. İnsan dikişi olsa psikolojik olarak daha iyi hisseder sanırım. Benim sürekli oynuyor kısalığım. 28.haftada-2mm ile 2.3mm,
30.haftada-2.5mm
31.haftada-2.8mm

Ve son olarak 33+6'da 2.4mm çıktı.
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız

Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Protein ağırlıklı beslenme ve sabah erken saatlerde 2 yumurtalı kahvaltı ben böyle yaparak etkisini gördüm. Hemen toparlar başka bir durum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…