2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Protein ağırlıklı beslenme ve sabah erken saatlerde 2 yumurtalı kahvaltı ben böyle yaparak etkisini gördüm. Hemen toparlar başka bir durum yoksa.
Umarım dikkat ediyorum ama ben kilo alıyorum bizim sıpa çok az alıyor gece uyanınca bile meyve vs yiyorum aslında

Umarım dikkat ediyorum ama ben kilo alıyorum bizim sıpa çok az alıyor gece uyanınca bile meyve vs yiyorum aslında
Bazen de işte ne yaparsan yap kendi yapısı gereği almıyor demek ki böyle olacak diyip geçiyorlar çok çok düşük olmayınca. 2,5 kg doğması sınır çoğu bilgi bu şekilde. Minnak doğan çabuk büyür sağlıklı olsun inşallah

Merhaba kızlar tam 36+1 im bende idrarımda lökosit 19 çıktı idrarda yanma kaşıntım yok sadece arada sarı renkli akıntım oluyordu kokusuz. dr piyeloseptyl 100 mg diye bi ilaç yazmış aldım ama reçetede son ayda kullanmak erken doğum yapabilir riskli yazıyor bu ilacı kullanan var mı aranızda?

Benim de 31.haftada 2.8mm çıkmıştı 3 haftada kısalmış.. Sürekli yatıyorum aylardır zaten canım inşallah erken doğurmayız
Ben doğurmadıysam sen de doğurmazsın cnm 28 den beri 10 ile 17 arasında serviks uzunluğu bi de ek olarak açılmam var . 15 aylık kızım var İnan çok dinlenemiyorum her kontrolde yatırıyorlar sancı su kanama olmadığı için çıkıyorum inş zamanında gelirler bebeklerimiz

Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Canım 32.haftada yaklaşık 2kg dı benim bebeğim çok bir farkı yok üzülme .Ama burada arkadaşlar kilo aldıran besinleri paylaştılar
Muz ,ceviz ,kaşar ,yeşil mercimek bunlar benim bildiğim arkadaşlar ekleme yapar .Merak etme alır inşallah bebişin kilo

Cok mu siddetli canim. Sanci bele vuruyor diyorlar sanirim ama hic bir fikrim yok. Doktoruna ulasma sansin varmi acaba

Günaydın kızlar H Hafsa ses ver canım nasılsın ?

Canım nasılsın? Bende de öyle ağrılar var, belim de ağrıyor ama rutin ağrılardır diye düşünüyorum. Sen ne yaptın?

Doğmadım Kızlar sabaha kadar belim ağrıdı doğmamak için dua ettim ilk defa bu kadar ağrım oldu doğum sancısını biliyorum ağrılar başladı sandım. Geç uykuya dalınca geç uyandım ilginiz için çok sağ olun

Oh şükür az daha dursun içerde minnoş

Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Benim az gidiyordu fındık fıstık badem ceviz muz özellikle taze incir deli gibi yedim çok severim. Yemeği de abarttım. Bu defa çocuk çok kilo aldı doktor bana yeme artık dedi

Bence de artık yapabilirsin canım , haftan uygun artık :) nasipse ben de senin haftalarında başlayacağim artık bunlara

Kızlar ya bir şey soracağım. Günde bir iki defa kasılmam oluyor normal mi sizce?
Bana senin haftanda hafif kasık ağrısına bile normaldir, rahim kendini hazırlıyor doğuma demişti doktor. Benimde o haftalarda günde 3-4 kez oluyordu sanırım kasılma. Bana normal gibi geldi canım.

Reactions: The
Ins sorun cikmaz cnm. Cikarsa da yazarsin buraya cwplariz sorun olmaz unutsanda
Amin insalalh ben ikinci gebelikte mastıt olmuştum sütum içerde kaldı doğru düzgün smziredim göğüs uçlarım hep yara oldu enfeksiyon kaptı diye şişti Leer göğüsler kızardı terleme ateş yaptı ayy ne kadar kötü ya hep pompa ile bosalttil ilk sıcak su duş ysptim sadece goguslerimi hergun yıkadım sıcak tuttum yumusasin diye sürekli krem zaytinyagi sürdüm uclarina çok zor süreçti o 1 ay lahana da yoktu o dönemler burda şükür geçti amin inşallah birdaha yaşamsm o günleri şimdiden iki günde bir meme ucu pompa ile göğüs uçları ni ciksriyorum sütum akıyor masaj yapıyorumaksat kapalı tıkalı olmasın insalalh güzel emziririz hepimiz

Bende ilk kızda cesurd ne olacağını bilmiyordum yavru ceylan gibi savunmasizdim şükür oldu bitti doğurdum sonra bundan güzel ders çıkardım hep dedim ikinci doğumum olursa kanama vs su gelirse evde beklesem ki sancılar artsın dk tutcsm 5 dk da bir olunca hastaneye gidecem dedim gerçekten bu ikinciyi de normal düşündüm ben hazirliklidirm herşeyi yaptım nefes aldım verdim sadece kanlı mukus li Nisan im ve sancı vardı gelmişti çektim tam 4 dk da 1 olunca hastaneye gittik çok heyecanlıyım dedim hastanede çok beklemeden dogurcam diğer ilk doğumda 11 saat kadar sancı çektim ancak doğurdum ya o yüzden bunda da 5 sat kadar çektim evde öyle hastane gittik ama kısmet olmadı o kadar şeyi çektimutluyfum az kaldı sabır diyordum geldik ucuna diyordum kör kadı sezeyrn oldu malesef plansız bir doğum olmuştu bende
Gerçekten kısa sürdü ikinci doğumum sancılar vs ilki 11 saatti ,2.dogum 6 saat diyel çektim ama rahat ti yine ikinci herşeyi biliyordum ne olacağını biliyordum inşallah seninki de normal doğumun kısa sürer dogurursun canım

İnşallah canım Allah razı olsun sağ salim kucağımıza alalım da mühim olan o zaten

Sen yan döndü galiba demiştin gittin mi doktora, konumu nasılmış? Benim kız hep yan duruyor acaba hareketler falan yanken yapılırsa nolur merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…