- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Doğuma yakın günde bir bardak öneriyoemuş kız doktorlarKız dikkat et yine ada çayı naerken doğurmaya sin
Ben yan döndü diye hissediyorum canım. Çünkü hep sağıma vuruyor böyle, sivri sivri ayak çıkarıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur, hâlâ baş geliştir umarımSen yan döndü galiba demiştin gittin mi doktora, konumu nasılmış? Benim kız hep yan duruyor acaba hareketler falan yanken yapılırsa nolur merak ediyorum.
Normal canım benimde oluyor .Doktora sordum artık normal vücut hazırlanıyor dedi.Kızlar ya bir şey soracağım. Günde bir iki defa kasılmam oluyor normal mi sizce?
Öncelikle sağlıklı olsun aşırı kilolu olsun diye bı isteğim yok sadece serklajli olduğum için erken doğum riskine karşı kilo alsın ki kuvezde kalmasın derdindeyim. sağlıkla zamanlı nasip etsinCanım 32.haftada yaklaşık 2kg dı benim bebeğim çok bir farkı yok üzülme .Ama burada arkadaşlar kilo aldıran besinleri paylaştılar
Muz ,ceviz ,kaşar ,yeşil mercimek bunlar benim bildiğim arkadaşlar ekleme yapar .Merak etme alır inşallah bebişin kilo
Anladım canım iyi bari . Yarın 34 e gireceğim ama ne bileyim daha erken gibi gelmişti. Öyle çok olmuyor ama olunca da karnım taş gibi oluyor , birkaç saniye sürüyor ve düzeliyorNormal canım benimde oluyor .Doktora sordum artık normal vücut hazırlanıyor dedi.
Kız adacayi iyimiki . Eşime dedim korunmasız ilişki doğum için iyi hiç oralı bile olmadi 37 haftada bidaha diyim benKızlar bende şuan doğum için yürüyüş yapıyorum. Sabah akşam 5 dk pilates topuyla egzersiz yapıyorum. Adaçayı içmeye ve hurma yemeye başladım bu gün. Korunmasız ilişki ve gün içinde öğlen vakti squat yapıyorum. İnşallah faydasını görürüm
Benim 30 da başlamıştı canım .Korkup anneme gelmiştimAnladım canım iyi bari . Yarın 34 e gireceğim ama ne bileyim daha erken gibi gelmişti. Öyle çok olmuyor ama olunca da karnım taş gibi oluyor , birkaç saniye sürüyor ve düzeliyor
Forumda okudum canım, doktoru önerenler varmış günde bir bardak. Doğuma yardımcı oluyormuş. Bitkisel ya ondan heraldeKız adacayi iyimiki . Eşime dedim korunmasız ilişki doğum için iyi hiç oralı bile olmadi 37 haftada bidaha diyim ben
Ya bende pazartesi doktora diyom ıçmeye başlımForumda okudum canım, doktoru önerenler varmış günde bir bardak. Doğuma yardımcı oluyormuş. Bitkisel ya ondan heralde
Bizde ilişki korunmasız artık bakalım faydası olur inşallah
Canım benim 34 de 2160 dı. Alır inşallah merak etme. Bol proteinli beslen ama ben de öyle yaptığım halde bu kadar alabildi. Bazen yapı gereği öyle oluyor bebişler, endişelenme.Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Ins bu sefer olmaz cnm da rahat rahat emzirirsin. Olursa da caresine bakariz artik lahana mevsimi basladiAmin insalalh ben ikinci gebelikte mastıt olmuştum sütum içerde kaldı doğru düzgün smziredim göğüs uçlarım hep yara oldu enfeksiyon kaptı diye şişti Leer göğüsler kızardı terleme ateş yaptı ayy ne kadar kötü yahep pompa ile bosalttil ilk sıcak su duş ysptim sadece goguslerimi hergun yıkadım sıcak tuttum yumusasin diye sürekli krem zaytinyagi sürdüm uclarina çok zor süreçti o 1 ay lahana da yoktu o dönemler burda şükür geçti amin inşallah birdaha yaşamsm o günleri şimdiden iki günde bir meme ucu pompa ile göğüs uçları ni ciksriyorum sütum akıyor masaj yapıyorumaksat kapalı tıkalı olmasın insalalh güzel emziririz hepimiz
Bence normal canım 32 sonrası o ağırlık baskılar kasılmalar bolca hissediliyorKızlar ya bir şey soracağım. Günde bir iki defa kasılmam oluyor normal mi sizce?
37 hafta zaten köprüyü gectik demek o zmaan da küçücük bir ihtimal cigerlerde sorun olabilir ama çoğu bebekfe kuveze gitmez bebek gelsede sıkıntı değil DionDoğuma yakın günde bir bardak öneriyoemuş kız doktorlarfaydalı olsun diye içiyorum bakalım. 37+0 oldum bu gün daha mı erken ay
Ben yan döndü diye hissediyorum canım. Çünkü hep sağıma vuruyor böyle, sivri sivri ayak çıkarıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur, hâlâ baş geliştir umarım
Kontrolüm pazartesi canım. Hareketler yanken yapılsa bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Ben yansa bile belki baş aşağı döner yine diye yapıyorum. Çünkü bebeğin doğum kanalına rahat girmesini sağlıyormuş hareketler.
Kız hatırlıyon mu biz hep kasılma var karnınız sertleşiyor diyorduk demekki sen yeni başlıyosun bunlaraAnladım canım iyi bari . Yarın 34 e gireceğim ama ne bileyim daha erken gibi gelmişti. Öyle çok olmuyor ama olunca da karnım taş gibi oluyor , birkaç saniye sürüyor ve düzeliyor
Aynen canım inşallahIns bu sefer olmaz cnm da rahat rahat emzirirsin. Olursa da caresine bakariz artik lahana mevsimi basladi
Kız benimki de yanaşmıyor hamileliğim de ona yaramadıKız adacayi iyimiki . Eşime dedim korunmasız ilişki doğum için iyi hiç oralı bile olmadi 37 haftada bidaha diyim ben
Cok normal canım bnde gecen hafta sordum doktoruma düzenlı kasılmadıgun surece endişe etme dediKızlar ya bir şey soracağım. Günde bir iki defa kasılmam oluyor normal mi sizce?
Forumda okudum canım, doktoru önerenler varmış günde bir bardak. Doğuma yardımcı oluyormuş. Bitkisel ya ondan heralde
Bizde ilişki korunmasız artık bakalım faydası olur inşallah
Bende şunu merak ediyorum diyorlar ki bebeğe 1 ay kala içine boşalmayın bosalirsa bebeğin kafası beyaz kepekli gibi olur alakası var mı kizlar böyle birşey duydunuz muCok normal canım bnde gecen hafta sordum doktoruma düzenlı kasılmadıgun surece endişe etme dediSona yaklastık artıkk inşaAllah
ya valla sizden cesaret alıp bısylere kalkısıyorum
Sonra sabaha kadar wcye gidip gekıyrmkorkuyrm kontrol edıp duruyorm
35 e mi saklasam ki kendimi
Bide hamılelıkte korundunuz mu:) biz hiç dikkat etmedık
Biz koruduk hep canım. Çünkü daha önce sperm deki maddelerin doğumu tetiklediğini okumuştum. Bu topiğe de bir arkadaş hamilelik başından beri hiç korunmadığını, ama sorun da yaşamadığını söylemişti mesela. Ben cesaret edemedim yine, bekledik bu haftaya kadarCok normal canım bnde gecen hafta sordum doktoruma düzenlı kasılmadıgun surece endişe etme dediSona yaklastık artıkk inşaAllah
ya valla sizden cesaret alıp bısylere kalkısıyorum
Sonra sabaha kadar wcye gidip gekıyrmkorkuyrm kontrol edıp duruyorm
35 e mi saklasam ki kendimi
Bide hamılelıkte korundunuz mu:) biz hiç dikkat etmedık
Canım oğlumda hiç birliktelık olmadıBende şunu merak ediyorum diyorlar ki bebeğe 1 ay kala içine boşalmayın bosalirsa bebeğin kafası beyaz kepekli gibi olur alakası var mı kizlar böyle birşey duydunuz mu
Biz koruduk hep canım. Çünkü daha önce sperm deki maddelerin doğumu tetiklediğini okumuştum. Bu topiğe de bir arkadaş hamilelik başından beri hiç korunmadığını, ama sorun da yaşamadığını söylemişti mesela. Ben cesaret edemedim yine, bekledik bu haftaya kadarbana kalsa 34de falan başlardım da bebişin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim. 3 eylülde 2600 gr dedi. Ondan sonra platese falan başladım işte. Bende sürekli çamaşır kontrol ediyorum gelen giden var mı diye
Bu günde adaçayı ve hurma ya başladım. Az sonra da yine topun üstünde zıplayacağım biraz
Ya bende ilk kızımda karşılaştım bu durumla azıcık vardı kepeklenme ama uymustum da öyle yapmamak için ama ne bilim yakınlarım dedi böyle duruml var idkkst ederidn diye dikkst ettim de ama çocuğu gormeye gelenler sanki o gözle bana baktılar öyle birşey yapmışım gibi bilemiyorum cahil işler ya bunlar bence alakası yok ama ben. Yine ilk çocuk birşey bilmiyorum diye uymustumCanım oğlumda hiç birliktelık olmadıbıde gec dogdu biz o beyaz kepepe konak deriz 2 ay boyunca sac dıplerınde konak vardı
Birde bi saclıydı oğlumannem kemık taraklarla banyo sonrası almaya calısıyodu
Hayır kımbılır kac kişi öyle düşünmüştür hakkımızda
bnde gecen hafta 2.250 dıyınce bı ferahladım valla yinede 36 ya kadar daha temkınlı gideym dıyorm bakalım
Bı cok arkadssım 36+ larda dogum yaptı kuvöz ihtiyacı olmadı şükür 36 benim için eşik
Valla 36yı bitirince bende bir rahatladım canım. Rüyamda da sürekli doğum yapıyorum, bebek emziriyorum falanCanım oğlumda hiç birliktelık olmadıbıde gec dogdu biz o beyaz kepepe konak deriz 2 ay boyunca sac dıplerınde konak vardı
Birde bi saclıydı oğlumannem kemık taraklarla banyo sonrası almaya calısıyodu
Hayır kımbılır kac kişi öyle düşünmüştür hakkımızda
bnde gecen hafta 2.250 dıyınce bı ferahladım valla yinede 36 ya kadar daha temkınlı gideym dıyorm bakalım
Bı cok arkadssım 36+ larda dogum yaptı kuvöz ihtiyacı olmadı şükür 36 benim için eşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?