2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız dikkat et yine ada çayı na erken doğurmaya sin
Doğuma yakın günde bir bardak öneriyoemuş kız doktorlar faydalı olsun diye içiyorum bakalım. 37+0 oldum bu gün daha mı erken ay
Sen yan döndü galiba demiştin gittin mi doktora, konumu nasılmış? Benim kız hep yan duruyor acaba hareketler falan yanken yapılırsa nolur merak ediyorum.
Ben yan döndü diye hissediyorum canım. Çünkü hep sağıma vuruyor böyle, sivri sivri ayak çıkarıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur, hâlâ baş geliştir umarım

Kontrolüm pazartesi canım. Hareketler yanken yapılsa bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Ben yansa bile belki baş aşağı döner yine diye yapıyorum. Çünkü bebeğin doğum kanalına rahat girmesini sağlıyormuş hareketler.

Öncelikle sağlıklı olsun aşırı kilolu olsun diye bı isteğim yok sadece serklajli olduğum için erken doğum riskine karşı kilo alsın ki kuvezde kalmasın derdindeyim. sağlıkla zamanlı nasip etsin

Kız adacayi iyimiki . Eşime dedim korunmasız ilişki doğum için iyi hiç oralı bile olmadi 37 haftada bidaha diyim ben

Anladım canım iyi bari . Yarın 34 e gireceğim ama ne bileyim daha erken gibi gelmişti. Öyle çok olmuyor ama olunca da karnım taş gibi oluyor , birkaç saniye sürüyor ve düzeliyor
Benim 30 da başlamıştı canım .Korkup anneme gelmiştim sonra geçti 35.haftaya girince tekrar başladı Doktora 32 de sordum.28de 24 de başlayanlar var korkma dedi

Reactions: The
Kız adacayi iyimiki . Eşime dedim korunmasız ilişki doğum için iyi hiç oralı bile olmadi 37 haftada bidaha diyim ben
Forumda okudum canım, doktoru önerenler varmış günde bir bardak. Doğuma yardımcı oluyormuş. Bitkisel ya ondan heralde

Bizde ilişki korunmasız artık bakalım faydası olur inşallah

Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Canım benim 34 de 2160 dı. Alır inşallah merak etme. Bol proteinli beslen ama ben de öyle yaptığım halde bu kadar alabildi. Bazen yapı gereği öyle oluyor bebişler, endişelenme.

Ins bu sefer olmaz cnm da rahat rahat emzirirsin. Olursa da caresine bakariz artik lahana mevsimi basladi

37 hafta zaten köprüyü gectik demek o zmaan da küçücük bir ihtimal cigerlerde sorun olabilir ama çoğu bebekfe kuveze gitmez bebek gelsede sıkıntı değil Dion amaan ciğerler iyi gelişsin kuveze girmesinde geliyorlasa gelsinler
Anladım canım iyi bari . Yarın 34 e gireceğim ama ne bileyim daha erken gibi gelmişti. Öyle çok olmuyor ama olunca da karnım taş gibi oluyor , birkaç saniye sürüyor ve düzeliyor
Kız hatırlıyon mu biz hep kasılma var karnınız sertleşiyor diyorduk demekki sen yeni başlıyosun bunlara aman dikkst et otururken olunca insan rahat edemiyor karnin yamuk oluyor sertleşiyor 1,2 dk icinde düzeliyor ama
Ins bu sefer olmaz cnm da rahat rahat emzirirsin. Olursa da caresine bakariz artik lahana mevsimi basladi
Aynen canım inşallah olmasın

Kız benimki de yanaşmıyor hamileliğim de ona yaramadı ben gidiyorum yanına sokulyom bana dio ben korkuyorum brkleyek az kaldı bebek gelecek dio bende diom daha bunun 40 günü de var keyfin bilir sonra benim etrafımda dolanma deidm anlamadım bunalrda bir acıyor bize bir korkuyor bebek ya etken gelirse diye eşimin dusuncesi ilişki olursa ya Su patlarsa garibim onu dusunuyor öyle anlıyor ne yapalım zorla güzellik olmuyor

Kızlar ya bir şey soracağım. Günde bir iki defa kasılmam oluyor normal mi sizce?
Cok normal canım bnde gecen hafta sordum doktoruma düzenlı kasılmadıgun surece endişe etme dediSona yaklastık artıkk inşaAllah
Forumda okudum canım, doktoru önerenler varmış günde bir bardak. Doğuma yardımcı oluyormuş. Bitkisel ya ondan heralde

Bizde ilişki korunmasız artık bakalım faydası olur inşallah
ya valla sizden cesaret alıp bısylere kalkısıyorum
Sonra sabaha kadar wcye gidip gekıyrmkorkuyrm kontrol edıp duruyorm
35 e mi saklasam ki kendimi
Bide hamılelıkte korundunuz mu:) biz hiç dikkat etmedık

Bende şunu merak ediyorum diyorlar ki bebeğe 1 ay kala içine boşalmayın bosalirsa bebeğin kafası beyaz kepekli gibi olur alakası var mı kizlar böyle birşey duydunuz mu

Biz koruduk hep canım. Çünkü daha önce sperm deki maddelerin doğumu tetiklediğini okumuştum. Bu topiğe de bir arkadaş hamilelik başından beri hiç korunmadığını, ama sorun da yaşamadığını söylemişti mesela. Ben cesaret edemedim yine, bekledik bu haftaya kadar bana kalsa 34de falan başlardım da bebişin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim. 3 eylülde 2600 gr dedi. Ondan sonra platese falan başladım işte. Bende sürekli çamaşır kontrol ediyorum gelen giden var mı diye

Bu günde adaçayı ve hurma ya başladım. Az sonra da yine topun üstünde zıplayacağım biraz

Bende şunu merak ediyorum diyorlar ki bebeğe 1 ay kala içine boşalmayın bosalirsa bebeğin kafası beyaz kepekli gibi olur alakası var mı kizlar böyle birşey duydunuz mu
Canım oğlumda hiç birliktelık olmadı bıde gec dogdu biz o beyaz kepepe konak deriz 2 ay boyunca sac dıplerınde konak vardı
Birde bi saclıydı oğlum annem kemık taraklarla banyo sonrası almaya calısıyodu
Hayır kımbılır kac kişi öyle düşünmüştür hakkımızda
bnde gecen hafta 2.250 dıyınce bı ferahladım valla yinede 36 ya kadar daha temkınlı gideym dıyorm bakalım
Bı cok arkadssım 36+ larda dogum yaptı kuvöz ihtiyacı olmadı şükür 36 benim için eşik

Ya bende ilk kızımda karşılaştım bu durumla azıcık vardı kepeklenme ama uymustum da öyle yapmamak için ama ne bilim yakınlarım dedi böyle duruml var idkkst ederidn diye dikkst ettim de ama çocuğu gormeye gelenler sanki o gözle bana baktılar öyle birşey yapmışım gibi bilemiyorum cahil işler ya bunlar bence alakası yok ama ben. Yine ilk çocuk birşey bilmiyorum diye uymustum yine de kepekli çıkmıştı , ikinci de de yaptım onda birşey yoktu. Bakalım bunds da sağ olsun birşeyler olmuyor ayda desen en fazla 2 defacik ama bu son ay sanririm 3hafts oldu tık yok göreceğiz kel kafa mı çıkacak yoksa köpekli gür sacl mi

Valla 36yı bitirince bende bir rahatladım canım. Rüyamda da sürekli doğum yapıyorum, bebek emziriyorum falan hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ya

Merhaba kızlar
Bugün dünden farklı olarak bebeğin hareketlerini daha orta kısımlarda ve aşağılarda hissediyorum birde hareket hissi her zamankinden daha net sanki nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki su yokmusta içinde kuru kuru hareket ediyormuş bebek gibi, suyum azalmış olabilir mi ? Çok sık tuvalete çıkıyorum geceleri falan anlamamış olabilir miyim ? Yardımcı olabilir misinizi sizde durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…