Geçen gün video izledim 36 . Haftada başlanıyor plates topuna insalalh faydalı olur canımBiz koruduk hep canım. Çünkü daha önce sperm deki maddelerin doğumu tetiklediğini okumuştum. Bu topiğe de bir arkadaş hamilelik başından beri hiç korunmadığını, ama sorun da yaşamadığını söylemişti mesela. Ben cesaret edemedim yine, bekledik bu haftaya kadarbana kalsa 34de falan başlardım da bebişin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim. 3 eylülde 2600 gr dedi. Ondan sonra platese falan başladım işte. Bende sürekli çamaşır kontrol ediyorum gelen giden var mı diye
Bu günde adaçayı ve hurma ya başladım. Az sonra da yine topun üstünde zıplayacağım biraz
Canım bence endişe etme bende de var bu durum eskisi gibi sağa sola kacmitor çok ysvas hareket ediyor edincede zorlanıyor benim kaburgalar ağrıyor belki bebeğin büyümüş karnın dar o yüzden kuru kuru hsreket ediyormuş gibi hissediyorssundir sen hine bol su iç bende çok içiyorum çok tuvalete gidiyorum kuruntu edersen git acile doktora görün için rahatlasin ogrenirsin bebeğin durumunu daMerhaba kızlar
Bugün dünden farklı olarak bebeğin hareketlerini daha orta kısımlarda ve aşağılarda hissediyorum birde hareket hissi her zamankinden daha net sanki nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki su yokmusta içinde kuru kuru hareket ediyormuş bebek gibi, suyum azalmış olabilir mi ? Çok sık tuvalete çıkıyorum geceleri falan anlamamış olabilir miyim ? Yardımcı olabilir misinizi sizde durumlar ne
Canım bebeğin büyüdü ,yeri daraldı o yüzden sana öyle geliyor .Ben de çok sık tuvalete gidiyorum .Su gelmesi tuvaletle karıştırılacak bir durum değil kontrol edemezsin onu o yüzden endişelenme canım .Merhaba kızlar
Bugün dünden farklı olarak bebeğin hareketlerini daha orta kısımlarda ve aşağılarda hissediyorum birde hareket hissi her zamankinden daha net sanki nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki su yokmusta içinde kuru kuru hareket ediyormuş bebek gibi, suyum azalmış olabilir mi ? Çok sık tuvalete çıkıyorum geceleri falan anlamamış olabilir miyim ? Yardımcı olabilir misinizi sizde durumlar ne
Valla 36yı bitirince bende bir rahatladım canım. Rüyamda da sürekli doğum yapıyorum, bebek emziriyorum falanhayırlısı olsun inşallah hakkımızda ya
Canım bnmde öyle:) kontrolumden once daha da belirgindi bu durum dr amnıyon yeterli dediMerhaba kızlar
Sıklaştı kasılmalarım zatenGeçen gün video izledim 36 . Haftada başlanıyor plates topuna insalalh faydalı olur canım
Aman dikkat et yine csnim ilişki de bile vajina zonkluyo ağrı giriyor daha da kasılma olmasın sonra
Ben öğlen biraz kanepede uyuyakalmışım. Kedim de ayak ucuma gelip yatmış. Sonra iyice bacak arama sıkışmış uyumuş. Rüya görüyordum, bir uyandım kedi bacak aramda. Doğurdum sandımbu rüyalarla başımız dertte
Daha guzel rüyalar bızı beklıyo
Bebiş kucagımda bagıra bagıra aglıyrm anneeee oğlum yok nerdeeeeğherkes şaşırmıs bakıyo dedıler noluyo uykusuzluktan ruya görmeye baslamıstım
Canım bnmde öyle:) kontrolumden once daha da belirgindi bu durum dr amnıyon yeterli dediBuyuduler artık :)
Tuvaletını yaparken tutmaya calıs tutabılıyosan idrar:)) tutsanda durmuyosa su)
Kedin de tam korkutmuş seniSıklaştı kasılmalarım zatendaha çok sertleşiyor karnım, bakalım minnoş ne zaman gelecek
Ben öğlen biraz kanepede uyuyakalmışım. Kedim de ayak ucuma gelip yatmış. Sonra iyice bacak arama sıkışmış uyumuş. Rüya görüyordum, bir uyandım kedi bacak aramda. Doğurdum sandım
Bende duymuştum ishal doğum belirtisi olabilir diye ama saçma ya belki bebeğin şuan bagirsaklarin üstüne oturmuş yada sıkıştırmış oyizdrn karın ağrısı gaz ishal görüyorsundir bende öyleyim birgün kabizim günde 1 oluyor bir bakiyirum öbür gün günde 3u geçiyor iśhal gibi sancılı karın ağrısı yapıyorKızlar ben çok kötü sihal oldum. Hayatımda böyle bişey yaşamadım okadar. Ufak ufak karnım da ağrıyor. Sancı mı ishal kaynaklı mı anlayamıyorum. Dopum öncesi ishal olan oldu mu aranızda daha önce? Ya da duyan böyle bişey?
Doğum öncesi belirti mi başka bi rahatsızlığım mı var anlayamıyorum.
Benim 3 hafta önce 1800 gramdı bence senin bebeğin çok iyi senin haftanda benim bebek 1000 gram ancaktı et ceviz kaşar beyaz peynir yiye yiye 38 de 2750 oldu bebeğim çok almayınca almıyor yapcak birşey yok sen biraz beslenmene dikkat et gerisi onda yani yapcak birşey yok ve bende gebelik şekeri var asla da dikkat etmiyorum artık ona rağmen kilo almıyor yaniKızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Kasılmalarının aradı kaç dakika canımKızlar midemden sirtima vuran ağrı var . Aradada 1 dakkalik kasılma oluyo acaba bebekmi geliyo ya
30 dakkada bir canım. Sırt mide ağrısı beni fok zorladı şimdi geçti bakım kaç dakkaya gelcekKasılmalarının aradı kaç dakika canım
Allah Allah inşallah değildir canım öyleyse bile korkma çok küçük değil bebeğin şükürKızlar midemden sirtima vuran ağrı var . Aradada 1 dakkalik kasılma oluyo acaba bebekmi geliyo ya
Canım arkadaşım da doğumdan 1-2 gün önce ishal olmuştu, doğum belirtisi olabiliyormuş. Ama tam mevsim geçişi olduğu için üşütmüş de olabilirsin.Kızlar ben çok kötü sihal oldum. Hayatımda böyle bişey yaşamadım okadar. Ufak ufak karnım da ağrıyor. Sancı mı ishal kaynaklı mı anlayamıyorum. Dopum öncesi ishal olan oldu mu aranızda daha önce? Ya da duyan böyle bişey?
Doğum öncesi belirti mi başka bi rahatsızlığım mı var anlayamıyorum.
Aynı ağrı bende de varKızlar midemden sirtima vuran ağrı var . Aradada 1 dakkalik kasılma oluyo acaba bebekmi geliyo ya
O baskı çok değişik bir şey ya ben de onu ara ara yaşıyorum ve gerçekten sanki o an bebek çıkacak gibi oluyorum, batıyor resmen bir şey sanki. Bir de bugün ilk defa ayağım normalin dışında şişti nedense, tuzlu mu yedim naptim bilmiyorum ama ayağıma baktıkça tuhaf hissediyorum, benim değiller gibiYa herkesin doğum belirtileri yavaş yavaş geliyor.
Benim de artık aşağıya doğru inanılmaz bir baskı var ve karnım sanırım kalıcı olarak yamuldu
özellikle ayaklarını çok net görüyorum sürekli tekmeliyor bu çok iyi tabi ne kadar canım acısa da onun iyi olduğunu biliyorum.
Yalnız şu hafta oldu ben hala kusuyorum, doğururken de kusmam inşallah.
Ben ilk defa ayaklarımın şiştiğini doğudan gelirken gördüm, arabada. Arabadan bir indim ayaklarım resmen poğaça gibi olmuş, 2 katı olmuş resmen. Ayakkabıya parmaklarımı dahi sokamamıştım. Ondan sonra şişmeler devam ediyor işte. Çok ayakta durunca, yorulunca ya da tuzlu filan yiyince de oluyor canımO baskı çok değişik bir şey ya ben de onu ara ara yaşıyorum ve gerçekten sanki o an bebek çıkacak gibi oluyorum, batıyor resmen bir şey sanki. Bir de bugün ilk defa ayağım normalin dışında şişti nedense, tuzlu mu yedim naptim bilmiyorum ama ayağıma baktıkça tuhaf hissediyorum, benim değiller gibi
Aynen canım gerçekten poğaça gibiBen ilk defa ayaklarımın şiştiğini doğudan gelirken gördüm, arabada. Arabadan bir indim ayaklarım resmen poğaça gibi olmuş, 2 katı olmuş resmen. Ayakkabıya parmaklarımı dahi sokamamıştım. Ondan sonra şişmeler devam ediyor işte. Çok ayakta durunca, yorulunca ya da tuzlu filan yiyince de oluyor canımsoğuk suyla diz altı ve ayakları yıkamak, uzanırken ayaklarını yüksekte tutmak iyi geliyor.
O baskı çok değişik bir şey ya ben de onu ara ara yaşıyorum ve gerçekten sanki o an bebek çıkacak gibi oluyorum, batıyor resmen bir şey sanki. Bir de bugün ilk defa ayağım normalin dışında şişti nedense, tuzlu mu yedim naptim bilmiyorum ama ayağıma baktıkça tuhaf hissediyorum, benim değiller gibi
Ewt canım şükür gelişimi iyi . Devam ediyor inşallah yorgunluktandir . Başlıyo duruyo bidaha devam ediyor midemde bulanmaya başladı sanırsam doğuma az kaldı hazırlaniyoAllah Allah inşallah değildir canım öyleyse bile korkma çok küçük değil bebeğin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?