2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçen gün video izledim 36 . Haftada başlanıyor plates topuna insalalh faydalı olur canım
Aman dikkat et yine csnim ilişki de bile vajina zonkluyo ağrı giriyor daha da kasılma olmasın sonra

Canım bence endişe etme bende de var bu durum eskisi gibi sağa sola kacmitor çok ysvas hareket ediyor edincede zorlanıyor benim kaburgalar ağrıyor belki bebeğin büyümüş karnın dar o yüzden kuru kuru hsreket ediyormuş gibi hissediyorssundir sen hine bol su iç bende çok içiyorum çok tuvalete gidiyorum kuruntu edersen git acile doktora görün için rahatlasin ogrenirsin bebeğin durumunu da

Canım bebeğin büyüdü ,yeri daraldı o yüzden sana öyle geliyor .Ben de çok sık tuvalete gidiyorum .Su gelmesi tuvaletle karıştırılacak bir durum değil kontrol edemezsin onu o yüzden endişelenme canım .

Valla 36yı bitirince bende bir rahatladım canım. Rüyamda da sürekli doğum yapıyorum, bebek emziriyorum falan hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ya
bu rüyalarla başımız dertte
Daha guzel rüyalar bızı beklıyo
Bebiş kucagımda bagıra bagıra aglıyrm anneeee oğlum yok nerdeeeeğ herkes şaşırmıs bakıyo dedıler noluyouykusuzluktan ruya görmeye baslamıstım
Canım bnmde öyle:) kontrolumden once daha da belirgindi bu durum dr amnıyon yeterli dedi Buyuduler artık :)
Tuvaletını yaparken tutmaya calıs tutabılıyosan idrar:)) tutsanda durmuyosa su)

Geçen gün video izledim 36 . Haftada başlanıyor plates topuna insalalh faydalı olur canım
Aman dikkat et yine csnim ilişki de bile vajina zonkluyo ağrı giriyor daha da kasılma olmasın sonra
Sıklaştı kasılmalarım zaten daha çok sertleşiyor karnım, bakalım minnoş ne zaman gelecek
Ben öğlen biraz kanepede uyuyakalmışım. Kedim de ayak ucuma gelip yatmış. Sonra iyice bacak arama sıkışmış uyumuş. Rüya görüyordum, bir uyandım kedi bacak aramda. Doğurdum sandım

Kızlar ben çok kötü sihal oldum. Hayatımda böyle bişey yaşamadım okadar. Ufak ufak karnım da ağrıyor. Sancı mı ishal kaynaklı mı anlayamıyorum. Dopum öncesi ishal olan oldu mu aranızda daha önce? Ya da duyan böyle bişey?
Doğum öncesi belirti mi başka bi rahatsızlığım mı var anlayamıyorum.

Kedin de tam korkutmuş seni
Bende duymuştum ishal doğum belirtisi olabilir diye ama saçma ya belki bebeğin şuan bagirsaklarin üstüne oturmuş yada sıkıştırmış oyizdrn karın ağrısı gaz ishal görüyorsundir bende öyleyim birgün kabizim günde 1 oluyor bir bakiyirum öbür gün günde 3u geçiyor iśhal gibi sancılı karın ağrısı yapıyor sanırım bebekler bağırsaklarında ne kadar baskı yapsa onları sıkıştırsa böyle sorunlar olur Allah'a şükür doğum öncesi ishal olmadım en korktuğum şey ya olsam ya nasıl normal doğumu yaparım diye düşünürdüm çok kötü düşüncesi bile ama yediğin şeylerde dokunabilir bagirsaklarina bu aralar yağlı sulu birşey mi yedin içtin yada meyve mi yedin örnek kayısı şeftali bunalrda bağırsakları çalıştırıyor bir ara şeftali yemiştim doğuma yakın zamandi hatırlamıyorum oje bir tuvalete gittim sancılı geçti çok korktum o gün muzyedim acı türk kahvesi içmiştim kesilsin diye korkuyordum ya doğuma kadar devam ederse diye

Bol su iç enfeksiyon olsada bol su iç yıkanmış meyve sebze ye çıksın mikroplar vücudundan çok ishal olursan devam ederse doktora git

Kızlar benim bebişim kilosu çok az 31 hafta 1500 gram ve erken doğum riskim var tavsiyelerinize açığım yardımcı olun lütfen
Benim 3 hafta önce 1800 gramdı bence senin bebeğin çok iyi senin haftanda benim bebek 1000 gram ancaktı et ceviz kaşar beyaz peynir yiye yiye 38 de 2750 oldu bebeğim çok almayınca almıyor yapcak birşey yok sen biraz beslenmene dikkat et gerisi onda yani yapcak birşey yok ve bende gebelik şekeri var asla da dikkat etmiyorum artık ona rağmen kilo almıyor yani

Canım arkadaşım da doğumdan 1-2 gün önce ishal olmuştu, doğum belirtisi olabiliyormuş. Ama tam mevsim geçişi olduğu için üşütmüş de olabilirsin.

Ya herkesin doğum belirtileri yavaş yavaş geliyor.
Benim de artık aşağıya doğru inanılmaz bir baskı var ve karnım sanırım kalıcı olarak yamuldu
özellikle ayaklarını çok net görüyorum sürekli tekmeliyor bu çok iyi tabi ne kadar canım acısa da onun iyi olduğunu biliyorum.
Yalnız şu hafta oldu ben hala kusuyorum, doğururken de kusmam inşallah.

Kızlar midemden sirtima vuran ağrı var . Aradada 1 dakkalik kasılma oluyo acaba bebekmi geliyo ya
Aynı ağrı bende de var tüm karnımda gaz sancısı var sanki. Kasıklarım ve belim ağrıyor dünden beri. Ara sıra böyle nefesim kesiliyor gibi oluyor. Bu günde bir iki saat mutfakta oyalandım, iyice belimin ağrısı arttı. İnşallah ayakta durmaktandır. Bir an önce gelsin istiyorum ama böyle belirti olunca da korkuyorum

O baskı çok değişik bir şey ya ben de onu ara ara yaşıyorum ve gerçekten sanki o an bebek çıkacak gibi oluyorum, batıyor resmen bir şey sanki. Bir de bugün ilk defa ayağım normalin dışında şişti nedense, tuzlu mu yedim naptim bilmiyorum ama ayağıma baktıkça tuhaf hissediyorum, benim değiller gibi

Ben ilk defa ayaklarımın şiştiğini doğudan gelirken gördüm, arabada. Arabadan bir indim ayaklarım resmen poğaça gibi olmuş, 2 katı olmuş resmen. Ayakkabıya parmaklarımı dahi sokamamıştım. Ondan sonra şişmeler devam ediyor işte. Çok ayakta durunca, yorulunca ya da tuzlu filan yiyince de oluyor canım soğuk suyla diz altı ve ayakları yıkamak, uzanırken ayaklarını yüksekte tutmak iyi geliyor.

Aynen canım gerçekten poğaça gibi şimdi biraz düzeldi sabah çok fenaydı, eşim diyor ki parmakların minicik kalmış halbuki parmaklarim da gayet uzundur yani ama ayaklarımin üstü o kadar şişti ki parmaklarım minicik kalmıştı şu soğuk suyu bir deneyeyim canım onu duymamıştım

Benimkiler de bana ait değil. Annem gördü bugün 20 günden fazla oldu görmemişti. Ayaklarına ne olmuş öyle diyor kendimi geçtim çevremdekiler de şaşırıyor artık
İyi kötü valla az kaldı ikimizinde inşallah sağlıkla kolaylıkla doğsunlar yavruşlarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…