Aynen canim ya . Valla şükür büyüdüler pazartesi 36 hafta olcam. Sende 37 çok küçük değiller ama insan tedirgin oluyoAynı ağrı bende de vartüm karnımda gaz sancısı var sanki. Kasıklarım ve belim ağrıyor dünden beri. Ara sıra böyle nefesim kesiliyor gibi oluyor. Bu günde bir iki saat mutfakta oyalandım, iyice belimin ağrısı arttı. İnşallah ayakta durmaktandır. Bir an önce gelsin istiyorum ama böyle belirti olunca da korkuyorum
Ya herkesin doğum belirtileri yavaş yavaş geliyor.
Benim de artık aşağıya doğru inanılmaz bir baskı var ve karnım sanırım kalıcı olarak yamuldu
özellikle ayaklarını çok net görüyorum sürekli tekmeliyor bu çok iyi tabi ne kadar canım acısa da onun iyi olduğunu biliyorum.
Yalnız şu hafta oldu ben hala kusuyorum, doğururken de kusmam inşallah.
Ben kusmustum ilk kızımda, doğumhanede çatalda iken bile
Kızlar göğsünden süt gelen var mı? Oğlum bugün oynarken bir sıktı süt geldi ilk gebeliğimde olmamıştıda şaşırdım
Benden hiç gelmedi sarı sıvı yada süt acaba sütüm gelmeyecek miSüt değil de sarı bir şeyler geliyor özellikle sabah erken saatlerde. Miktarı çok olmasa bile atlette izi kalıyor.
Zaten ilk gelen süt kahvemdi oluyo kolosrum diyolar bende ilk gördüm gebeyken daha önce olmamıştıBenden hiç gelmedi sarı sıvı yada süt acaba sütüm gelmeyecek mi
Ben 37-38 gibi başlayacağım canım ama benimki mecburiyetten. Gümüş kapagim başka şehirde şu anGumus kapak alan arkadaslar ne zaman baslayacaksiniz kullanmaya. Dogumdan once gunde 1 2 saat kullanin yaziyordu kilavuzunda.
Bende bunu merak ediyorum canım. Kullanmaya başlamak lazım mı ki artık?Gumus kapak alan arkadaslar ne zaman baslayacaksiniz kullanmaya. Dogumdan once gunde 1 2 saat kullanin yaziyordu kilavuzunda.
Bence sen başlayabilirsin canım . Benim aldığım yerde birkaç hafta önceden diyordu. Sürekli takmazsin ama günde birkaç saat taksan iyi olurBende bunu merak ediyorum canım. Kullanmaya başlamak lazım mı ki artık?
Birde kan sulandirici igne ve aspirin / coraspin kullananlar ne zaman kesiliyor ilaclariniz.
Canım ben bu hafta bir iki gün birer saat kullanmaya başladım gümüş kapakları .Gumus kapak alan arkadaslar ne zaman baslayacaksiniz kullanmaya. Dogumdan once gunde 1 2 saat kullanin yaziyordu kilavuzunda.
Öyle yapayım canım dediğin gibi. Günde birkaç saat yeterli olur herhalde şuanlık.Bence sen başlayabilirsin canım . Benim aldığım yerde birkaç hafta önceden diyordu. Sürekli takmazsin ama günde birkaç saat taksan iyi olur
Ben bayağıdır yağ kullanmayı bıraktım, üşendiğim içinYa kızlar o kadar yağ sürmeme rağmen göbek bölgemde çatlama başladı .
Umarım çatlamaz kırmızı kırmızı şu an 5tane çizgi var .Ben toplamda 4 kilo aldım diğer bölgelerde çatlak yok .Sanırım karnım ani çok büyüdü ondan oldu .Beyazlasa bari kırmız kırmızı görünce bir garip oldumBen bayağıdır yağ kullanmayı bıraktım, üşendiğim içinkalçam, bacaklarım, göğüslerim hep çatladı ama göbeğimde tek çatlak yok o da son zaman mı çatlayacak artık anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?