2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canim ya . Valla şükür büyüdüler pazartesi 36 hafta olcam. Sende 37 çok küçük değiller ama insan tedirgin oluyo

Ben kusmustum ilk kızımda, doğumhanede çatalda iken bile

Kızlar göğsünden süt gelen var mı? Oğlum bugün oynarken bir sıktı süt geldi ilk gebeliğimde olmamıştıda şaşırdım

Bugün solumdan dönerken ters bir hareket yaptım sanırım. Saatlerdir acısını çekiyorum.. Sol tarafım ağrıyor cam pencere açıktı yel mi girdi acaba diyorum. Parol içtim mecbur birde sıcak havlu basıyoruz. Bir ara zeytinyağı ile ovdurdum. Ama geçmiyor kas gevşetici sürdük ağrıyan yere o bir tık iyi geldi. Geçen hafta aşı yüzünden grip şimdi bu valla ben doğuma kadar hasta olup durcam herhalde

Gumus kapak alan arkadaslar ne zaman baslayacaksiniz kullanmaya. Dogumdan once gunde 1 2 saat kullanin yaziyordu kilavuzunda.
Ben 37-38 gibi başlayacağım canım ama benimki mecburiyetten. Gümüş kapagim başka şehirde şu an

Katılmak isterseniz "Doğuma Hazırlık" webinarı var kızlar.

Birde kan sulandirici igne ve aspirin / coraspin kullananlar ne zaman kesiliyor ilaclariniz.
Gumus kapak alan arkadaslar ne zaman baslayacaksiniz kullanmaya. Dogumdan once gunde 1 2 saat kullanin yaziyordu kilavuzunda.
Canım ben bu hafta bir iki gün birer saat kullanmaya başladım gümüş kapakları .
kan sulandırıcıyı göbekten yapmaya devam ediyorum .Sanırım doktor söyler doğumdan önce ne zaman bırakacağımızı.Henüz bana bir şey söylemedi .

Ben bayağıdır yağ kullanmayı bıraktım, üşendiğim için kalçam, bacaklarım, göğüslerim hep çatladı ama göbeğimde tek çatlak yok o da son zaman mı çatlayacak artık anlamadım
Umarım çatlamaz kırmızı kırmızı şu an 5tane çizgi var .Ben toplamda 4 kilo aldım diğer bölgelerde çatlak yok .Sanırım karnım ani çok büyüdü ondan oldu .Beyazlasa bari kırmız kırmızı görünce bir garip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…